Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Etsitään astutukseen uros chihuahuaa!

H&N

Etsin pian 2-vuotiaalle chihu nartulleni pienikokoista sulhasta. Nartulla on juuri nyt juoksusta (kolmas juoksu) vuotovaihe alkanut eli poikaystävällä alkaa olla kiire. Tämä on koiralleni ensimmäinen sekä viimeinen kerta, koska leikkautan koiran pennun saamisen jälkeen. Mahdolliset pennut eivät ole menossa myyntiin vaan ovat tulossa sylikoiriksi tuttavapiiriin. Koirani painaa 1,850kg joten uros mielellään pienempi. Narttu ei ole rekisteröity, mutta on muuten täysin terve. Uroksen ei siis tarvitse olla rekisteröity. Uros mielellään pirkanmaan lähettyviltä. Yhteydenotot: [email protected]

12

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+4

      Nippanappa täytyy nartun vähimmäispaino astutuksessa joten toivottavasti sinulla on kokemusta synnytyksistä .Vaikka koiraa ei ole rekisteröity on silti hyvä noudattaa Pevisan sääntöjä ja koska sanoit että narttu on terve kaikki terveystulokset varmasti löytyvät .
      Tällä rodulla synnytykset eivät muutenkaan ole aina helppoja joten kannattaa selvittää päivystävä ell .

      Onnea siis etsintään .

      • H&N

        Kiitoksia huolenpidosta! Huolehdin kyllä koirani hyvinvoinnista ja olen ottanut selvää asioista ennen kuin olen astutusta harkinnut.


    • huh huh............

      Uskomatonta sekä vastuuntunnotonta toimintaa!! Koirasi on rekkaamaton, joten sinulla ei ole hajuakaan sukusiitosprosenteista jos teetät pentuja, toivottavasti koirasi ei tule tiineeksi!!!

      Järki käteen näissä puuhissa ihmiset, en ymmärrä kaltaistesi toimintaa...

    • MSS

      Meilläkin etsitään uros chiua astutukseen. Nuori narttu (1v.) Etsitään pitkäkarvaista ja mieluiten vaaleaa urosta (: Ensimmäinen juoksu olisi koiralla. Järvenpäässä.

      • Trollas

        Täällä olisi rekisteröimätön merle pitkäkarvainen uros, ikää 6kk. On ihan varmasti puhdas vaikka ei ole rekisterissä, kävin hakemassa virosta kasvattajalta.
        Ei olla tutkimuksissa käyty mutta on taatusti terve :)
        Erikoisena ominaisuutena on se että tykkää hyppiä välillä yksi jalka ilmassa :)


      • nita30

        laita yhteistiedot


      • Mustikka

        Onko koirasi terveystutkittu ja hyväluontoinen? Entä minkälainen on suvun terveystilanne? Sukusiitosprosentit? Tiedätkö mitkä koirat ovat (läheistä) sukua omallesi? Meinaatko astuttaa jo heti ensimmäisestä juoksusta? Oletko perehtynyt synnytykseen ja sen ongelmiin, pentujen hoitamiseen, sosiaalistamiseen, rokotuksiin ja madotuksiin? Tiedätkö miten paljon rahaa pentujen hoitoon menee? Miksi haluat teettää pennut koirallasi?


      • päärynä.
        Mustikka kirjoitti:

        Onko koirasi terveystutkittu ja hyväluontoinen? Entä minkälainen on suvun terveystilanne? Sukusiitosprosentit? Tiedätkö mitkä koirat ovat (läheistä) sukua omallesi? Meinaatko astuttaa jo heti ensimmäisestä juoksusta? Oletko perehtynyt synnytykseen ja sen ongelmiin, pentujen hoitamiseen, sosiaalistamiseen, rokotuksiin ja madotuksiin? Tiedätkö miten paljon rahaa pentujen hoitoon menee? Miksi haluat teettää pennut koirallasi?

        Ei kuulu sinulle. Pidä huoli omista asioistasi.


      • Mustikka
        päärynä. kirjoitti:

        Ei kuulu sinulle. Pidä huoli omista asioistasi.

        Miksi sitten laitat ilmoituksia yleisille palstoille, jos et kestä kyselyitä?


    • voi luoja

      voi luoja että täältä saa hyvät naurut!!! älkää nyt kutenkaan alkako niitä pentuja tekemään, jättäkää ne puuhat muille=)

    • ...

      voi hyvä luoja teitä!

      tänne sitten etsimään jotain koiransulhasta! voiko olla enää ...touhua!

      oletteko miettineet esim.
      emän kuolemaa synnytyksessä?
      sillon teille jää vastasyntyneet pennut käsiin,mitäs sitten?
      onko emä kuvattu (pienillä koirilla polvet,silmät,sydän)? jos ei ole ,niin mistä tiedät varmasti ,että emä on terve? ai,että silmät ja turkki kiiltää?
      mitäs teette ,jos pennut jää synnytyskanavaan kiinni?


      miettikää ihmiset miettikää! koirat ovat eläviä olentoja,eikä pentujentekokoneita.synnytys on nartulle erittäin stressaava tapahtuma,pentujen hoidosta puhumattakaan.siihen tarvitsee rahaa,jos aikoi siruttaa,madottaa useaan kertaan,tarkastuttaa,ostaa penturuuat,pentupaketit uusiin koteihin.minusta ei ole järkevää tehdä 'pentuja sukulaisille sylikoiriksi',koira on edelleen elävä olento,ei pehmolelu,jotai voi mennen tullen rutistaa ja helliä.se tarvitsee liikuntaa,hoitoa,ennen kaikkea rakkautta täynnä olevaa elämää.

      ensinnä lainatkaa vaikka kirjastosta joku 'narttu synnyttää' tapainen kirja,lukekaa tarkkaan.toisena tarkastakaa narttunne eläinlääkärissä.etsikää hyväluonteinen,terve(siis tarkastettu) isä.miettikää kaikkia mahdollisuuksia,mitä synnytyksessä voi tapahtua.narttu on vielä todella nuori 2vuotiaana,juuri kehityksen oman kehityksen lopussa,se ikä vastaa ihmisen iässä 14vuotiasta.toivon todella jokaisen ihmisen miettivän sitä ELÄVÄÄ KOIRAA!

    • nita30

      ei ole sähköpostiosoite käytössä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe