Rintsikat

Toivoton...

Oon 12v ja itteni mielestä tarvitsen rintsikat kun mulla on 70AA kokoset, nii miten voin kertoa äidille että tarvitsen ritsikat? Kävin itse ostamassa ensimmäiset ritsikat muutama viikkoo sitten... Enkä kertonu siitä äidille. Nytten en "uskalla" pitää niitä äidin nähden, joten pidän niitä silloin kun olen poissa kotoa. Olisi hirveän moinen helpotus jos voisin kertoa niistä äidille, muttakun en uskalla :/...

114

5016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -----

      Oman äitisi nähden ei tarvitsisi hävetä rintaliivien käyttämistä, koska ihan normaalia on 12 vuotiaana käyttää rintaliivejä (siis jos rinnat on jo alkukehityksessä). Ei ole mitenkään mahdotonta ettei äitisi olisi sinun ikäisenä käyttänyt rintaliivejä. Etkä sitä paitsi välttämättä edes tarvitsisi rintaliivejä.. Sinun kannattaisi puhua äitisi kanssa murrosiästä ja siitä miten äitisi itse kehittyi murrosiässä.

      • tohtorihan ole

        Mun mielest sun kantsis kertoo et tarvit rintsikat. Ja jos äitis ei halua että käytät niitä, yritä selittää miksi tarvit ne. Ja muutenkin mieti miksi haluat rintsikat? Tarvitsetko niitä oikeasti, vai haluatko ne vain siksi että esim. kaikilla luokkakavereillasi on jo rintsikat, ja ilman rintsikoita et sopeudu joukkoon? Ymmärrän jos tuntuu vaikealta miettiä näitä itsekseen, joten keskustele äitisi kanssa asiasta.


    • tanttaihminen

      Eipä sun tarvi äidille pahemmin mitään sanoa jos ei mieli tee. Tai sitten voit vaikka ohimennen mainita, että tarvetta olisi ja että mistä voisit käydä ostamassa. Mutta selvisit ekojen rintsikoiden ostostakin itse, hyvähyvä! :) Olet vain luontevasti niiden kanssa, älä sitä pelkää. Äitisi huomatkoon sen sitten jossain vaiheessa, ja varmasti tulee olemaan ihan ylpeä siitä että itse olet hyvin pitänyt huolta asiasta.


      Ja vielä. Onhan se totta, että aloittaja on vielä nuori eikä välttämättä tarvitsisi rintaliiveja tukemaan varustustaan. Mutta se olkoon hänen oma valintansa. Vaikkakin sitten siitä syystä, että muillakin on, tai sitten omasta tahdostaan ja tarpeestaan. Eihän sekään ole kivaa, että rinnan muoto erottuu liian selkeästi paidan alta? Onhan niitä hyvin pienirintaisia vanhempiakin naisia. Ja jos vain oikeita kokoja löytyy, mielestäni 12-vuotiaana on ihan hyvä ikä aloittaa rintsikoiden käyttö.

      • masary

        Mä oon 14 ja ostin mun ekat kunnolliset rintsikat kolmosen alus... D: Murrosikä alko niin hemmetin aikasi ;/
        Nytki mul on 75C-kuppi ja pojat eiku möllöttää -.-


      • 5 luokkalainen typy
        masary kirjoitti:

        Mä oon 14 ja ostin mun ekat kunnolliset rintsikat kolmosen alus... D: Murrosikä alko niin hemmetin aikasi ;/
        Nytki mul on 75C-kuppi ja pojat eiku möllöttää -.-

        Oon nyt vitosella . Käytin kolmosella urheilutoppia . Mulla ei oo rintsikoita . Kannattaako mun ostaa omat tissiliivit ??????? Vastatkaa mahdollisimman pian :-)


      • Äääk
        5 luokkalainen typy kirjoitti:

        Oon nyt vitosella . Käytin kolmosella urheilutoppia . Mulla ei oo rintsikoita . Kannattaako mun ostaa omat tissiliivit ??????? Vastatkaa mahdollisimman pian :-)

        Oon 10v ja mul on vähän kasvanu mut en uskalla käyttää niit minitoppeja jos ymmärrätte Mitä minitoppeja tarkotan?:D


    • :):)

      jos ei uskalla muuten kertoo niin kannattaa lähettää äidille tekstari kun se on esim. kaupassa. Niin ei tarvi itte joutuu noloon tilanteeseen. Toimii ainakin mulla ;)...

      • qw

        saman tempun tein mä!!


    • AVUNTARPEESSA

      no hei oon 13 ja mulla ei ole tissejä ollenkaa ja haluun tissit miten saisin ne kasvamaan nopeasti??? ISO ONGELMA! AUTTAKAA! ;(

      • Vdjd

        Kaikki aikanaa
        Sä voisit kokeilla hieroo niit oliiviöljyl saattaa auttaa
        Vakaa ravintoki auttaa


    • tupeeeeee

      tissejä kannattaa venyttää, sillä ne suurenee. Ja olla mahdollisimman paljon ilman ritsikoita. Se auttaa myös rintojen kasvuun.

    • --apina--

      oon 12 ja ittelläni on 70b koko ja käytän toppia.

    • Kokevanuori.

      Sähän voit itse ostaa ja pitää niitä muutenkin, jos äitisi asian huomaakin, myönnä asia vaikka hieman valehdellen, että sait nämä kaverilta kun sille ei mahtunut ja sinusta oli jo aika hankkia.

    • nevagirl

      Muistan kun kerroin 11 vuotiaana että haluan minitoppeja, kerroin sen hyvän kaverin kanssa äidilleni ettei se viitsisi alkaa paasaamaan.. Se toimi, mutta nyt kun oon13, en uskalla millään kertoo äitille että tarviin kupit.. Miten te teitte sen kun en kehtaa enää käyttää samaa taktiikkaa!!! Ostitteko itse ekat kunnon liivit??

    • Apina123(:

      Oon 12 ja käytän viel toppia. En uskalla kertoo äitille et tarviin rintsikat ;( miten te kerroitte että tarvitsitte rintsikat? vai menisink itse ostamaan?(:

      • miekihaluunapuu

        Mä oon ihan samas tilantees! ;)


      • Vkbyu

        Te voitte vaik johdattaa äitin vaate kaupas sille osastolle ja sanoo nyt tarvis tälläset tai ostaa ite


    • tytsy 97

      hei c'moon, mulla oli teijän ikäsenä kuppikoko joku 80b ja nyt 95a ja oon nytte 14.

      • eqrwetyr

        just, no kaikil ei oo noin tommosii löllö-rintoi! pienet on parhaat! isot vaan löllyy!


      • ärsyynytnytmahtailij

        älä tuu tänne mahtailee rinnnoil, jotka vaan roikkuu aikuisena!-.-


      • Tytsyy11

        Tajuuks et b kuppi on isompi ku a :DDD


    • 13w tyllerö

      Vastaan sulle Apina123(: !!!! Eli mun mielestä voit ihan hyvin ostaa itse rintsikat. Tai jos ajattelet että ei ole vaikeaa sanoa äidille että tarvitsee liivejä... Niiiiiiiin voit toki sanoa suoraan, itse ajattelin käydä "salaa" Ostamassa heti kun saan 50e avustusta vaateostoksiin... En älyy mikä siinä on niin vaikeeta etten voi sanoo että haluan ostaa rintsikat?? Voisko joku vähän valistaa???

    • Apina123(:

      Vastaan sulle 13w tyllerö !!!!! Nii mustaki mut tarviisin rahaa:D siis on tosi vaikeeta sanoo äitille että * Mä tarviin rintikat millo mennää ostaa(:* Se on nii vaikeettaa;(

    • tgrjhhn

      i understand you!!!

    • mä vaa...

      oon 12 ja käytän toppia. Haluisin rintsiakat puoliks siks et tarviin niit ja puoliks et kavereillaki on kunnon mallisia. Esim seppälässä on ns. "teini-liivejä" jota kamuilki on. Ja jos käytän toppi-mallia tavallisen topin kaa ni ne näkyy kainaloitten kohalt. En vaa viittii sanoo äitille siit ku kumminki sanois et jos tarviin niit vain puoliks ni voin käyttää toppi-mallia...

      • EnskuBanskuuh

        Jos ootte vaik yhes menos saunaa, ni voit sanoo et ku oot ottamas sitä pois et "nää on iha sika ärsyttävät laittaa!" "ja mä tartteisin jo toisenlaiset" mä ainaki tein aluks noin, ja sit sain semmoset toisenlaiset. Sit ku halusin iha semmoset finnwearin 'lasten' rintsikat jossa ei ollut ollenkaan toppauksia, soitin äidille kaupassa, kun hän oli ruokaosastolla että: "tääl on tämmöset "rintsikka topit"(en enää muista miksi niitä silloin sanoin) tarjoukses ni vois ottaa tämmöset" ja sit äiti vaa sano et okei mä tuun sit sinne ni otetaa ne ja sitte lähetää. Ja kyl aina miu mielestä voi sanoo jos tarttee rintsikat koska sen käy jokaiset tytöt elämänsä aikana läpi, ja niin myös jokainen äiti ;)


    • Apina123(

      Nyt oon saamas rintikat ihanaa

    • helphelphelp!

      oon seiskal ja iha lauta ! siis ihan lauta.. onks oikeest mitää juttuu miten tää murrosikä lähtis käyntii? urheilust en luovu ja terkkarille en todellakaa mee /: hepl me ):

      • Lautaforever

        Joo itekki oon seiskal ja ja 99% lauta, toinen alkanu kasvaa vähä. Oon itekki miettiny et onks jotai keinoo jolla sais vähä kasvatettuu😣


      • Ymmärrän teit ku oon itekki aika lauta mut käytän niit minitoppei ja haluisin rintsikat vaik en varmaa tarvii. Mitä teen!!?? Oon siis 13v


    • affrgfqe

      Helpointa vaan kertoa sille suoraan. Luulempa, että ilahtuu...

    • ahaaaa

      Mä vaan ihan sivulauseella huomautin, että rinnat hyppii leukaan liikkatunnilla ja juostessa. Äiti suorastaan nappas autonavaimet ja sano että nyt lähetään. Juu oon 11w ja käytän 75A

      • suru-

        "rinnat hyppii leukaan 75A" LOL

        Aattele jos ois jopa 75 B ni et varmaa pystyis enää kävelee ku ne hyppii. No just joo, tä oli sarkasmia, mut onhan se oikeesti aluks outoo ku yhtäkkiä omistaa tissit eikä tiä mitä niil tekis.

        Mul oli 11vuotiaana 75C ja 13vuotiaana 75D, 15 vuotiaana 75E. Oon kyl muuten ihan normaalin kokoinen, mut rinnat vaan kasvaa ja kasvaa eikä loppua näy. Antaisin mitä vaan et ois b-kupit.


      • OUUF

        Sama, ei ne nyt mulla hypi mutta menin tänään parhaan kaverin kanssa tonne lindexille ja siellä sovitin 70A, tuli vähän "voi kakka näähä sopii", pelkään jättää lapsuutta. :D


    • näääin

      Ite menin kaverini kanssa kaupunkii, ja tavalleen tämä 'kaveri pakotti minut ostamaan :D:D ostin, ja vein ne ihan pokkana pesuun, ja toki äitini sitten huomasi että minulla on rintsikat. EI SE OLE NOLOA.
      ihan perus asia ! vielä kaiken lisäksi, samalla minun isosiskoni sai tietää että minulla on rintaliivit, kun ne oli just sillo meillä kylässä kun äiti laitto pyykkejä kuivumaan :D kuului vaan pesuhuoneesta 'onko sillä rintaliivit' haha, nauratti vain :D enkä nolostunut!

    • helppoo se on

      Ei rintaliiveistä tarvitse kertoa äidille heti, pyytää vain rahaa ja käy itse ostamassa kyllä äiti sitten huomaa että on rintsikat. Mulle kävi silleen et olin seppäläs yksin ja kattelin vaatteita sitte näin tosi hienot snooby rintsikat ja ostin ne menin kotiin ja laitoin ne ja sitte isositko sanovaa ruoka pöydäs et "Onks sulla rintsikat?:D" Olihan se vähä noloo myöntää mut ei siinä mitään nyt mulla on jo noin 10rintaliivit ja mun koko on 75b (:

    • Nuori tyttö

      Meidän luokallamme on pari tyttöä, jotka käyttävät rintaliivejä, vaikkeivat niitä tarvitsisikaan (ainakin näin rintsikoiden kanssa katsottuna). Itse en käytä rintalivvejä, ja vaikka olenkin pienirintainen, omani ovat isommat kun ainakin yhden tytön, joka käyttää liivejä. Jos tässä iässä uskaltaa käyttää liivejä, niin kyllä sinäkin uskallat äidillesi kertoa.

      • kerrokerrokerro

        Minkä ikäin oot? Millä luokalla?


    • ihmettelen...

      mun kaveri(10v) käyttää rintsikoita vaikka sill on pienen nännit vaa ja ne on tosisosi pienet ne nännit... näin kun oltiin koulusta päin uimas!!!
      hän alotti käyttää mua 1 vuoden aijemmin ja mää oon 12v...
      eli mulla on rintsikat ollu noin 1 vuoden!!!
      kokoni on 65a

    • elisa girl

      mist sä sait koolle 65a rintsikat? mul on 70aa/70a (aa vähän tiukka, a pikkasen iso(?)) ja se 70aa oli pienin, mitä kaupas oli:) muistaakseni joku aika sitte oli juttu, ett ne vetää kaupoist alle 70aa:t pois. no, eipä niitä ainakaan alle 70 aa:ita ollu ainakaan lindexsis, mist sä ne ostit? nii joo, oon siis 12v ja omasta mielestäni tosi pienirintanen. tää oli siis kysymys "ihmettelen..." nimimerkillä kirjottaneelle:)

    • Mulla on sama ongelma. Ja oon 15w. Tosin en uskalla käyttää pakkomiellesyistä.

    • EMT auttakaa

      Hei voisitteko auttaa ko mä oon ehkä vähän lauta mut haluaisin rintaliivit ko muillakin kavereillanikin on olen ostanut yhdet rintaliivit ja ne on vaan piilossa enkä uskalla kertoa äitille niistä ja aina kun olen äitin kanssa kaupassa niin aina yritän olla rintaliivejen lähettyvillä että äiti huomaisi ne ja ostaisi mulle ! :( auttakaa mua HELP

    • asdfghjklöä

      ite mä sanoin vaa äitil ku oltii kaupas , ku meil oli tulos terveystarkastukset mis joutuu ottaaa paida pois yms. ni sanoin vaa et haluisin rintsikat et en joudu olee iha alasti siel ....D::D:D eise nii kauheet oo.

      • dkwdkwdkwdkwdldwldk

        mie kokeilen


    • :))

      kaikille tytöille, jotka haluis rintsikat, nii neuvoksi: jos teijän rinnat on oikeasti alkanut kasvaa ja ne ovat jo sen kokoiset, että tarvitsisitte rintsikat on teidän äitinnekin huomanneet sen varmasti ja saattavat itsekin ajatella, että tarvitsisitte rintsikat. Siinä ei ole mitään noloa, enemmän noloa on se että nännit näkyy paidan läpi tai rinnat höllyy kävellessä ja juostessa.Rintojen kasvaminen on ihan normaalia ja siitä se naiseuteen tutustuminen alkaa!!

    • auttakaa

      Mäkin haluisin ostaa sellaset kevyesti topatut rintsikat mitä Lindexis on, mut en vaa uskalla sit näyttää äidille, ku se on kumminki sillai et mitäs ostit? nii ku käytän sellasii minitoppeja, mut ne ei sillai riitä xD

      hjelppiii!

      • TYTTELI 10W

        mul on sama juttu ku en keksi mitä sanoistiiän et se pitäs sanoo suoraa mut en millää keksi mitä sanois oon vasta 10 mut aloin miettii jo valmiiks mitä sanon

        AUTTAKAA


    • tyttö12vuotta

      mä kävin ostaan lindexistä yksin semmoset "teini rintsikat" ei siis semmosii toppei ku semmoset enosaaselittäää en oo kertonu äitille enkä käytä niitä melkee yhtää ku sillon ku on vaatteet joista ei huomaa et rinnat näyttää isommilta ku yleensämul ei oo paljo mitää rintaa mut 70a täyttyy jotenki mut ei huomaa et tarvisin ku oon ilman paitaa mut sattuu hyppii trampalla ja juosta ja ku osuu pallo rintaan ja en uskalla rintsikoista mainitakkaan äidille heitän ne piilon aina kotona

    • o_O

      Mulla on koko 70A(tai B,en tiie sit),sanoin äidille vaan että tarviin "toppeja",kun en ollu siihen mennessä viel käyttäny oikeita rintsikoita. Äiti vei mut sit johonki sokoksen lasten osastolle mut valitin ettei noi oo hyviä ja että Lindexillä ois parempia,niin sit mentiin sinne. Lindexillähän on sellanen nuorten rintsikkaosasto,ainakin tääl mun kotikaupungissa,niin sieltä ostettiin sitten oikeen kokoset T-paita rintsikat :) Nii ja oon just täyttäny 13 :)
      Sulle "tyttö 12 vuotta,oliko ne "teinirintsikat ihan rintsikkaosastolta,jos oli nii oliko ne sellasia soft-rintsikoita? :)

    • epeli

      Tarttisin rintsikat kun nännit paistaa läpi vaikka käytän jotain puuvilla toppeja mut ei ne mitään auta. oon 14 ja mul on b kupit ja tartten rintsikat mut en vaan uskalla sanoo äitille . minä ja äiti ei suunnilleen koskaan puhuta muusta kun koulusta nii en uskalla sanoo sille mitään. kerran yks meijän tuttu toi mulle sen vanhoja vaatteita niii siel oli yhet rintsikat ne laitettiin mun kaappiin mut sit ne on hävinny sieltä enkä oo ees koskenu niihin ....
      kun en uskalla kertoo tätäkään niin miten uskallan kertoo sit kun kuukautiset alkaa...
      help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      tiedän että sen ei pitäis olla noloo mut ikinä ei oo sopivaa hetkee pyytää niitä kun oon paljon yksin kotona kun äiti kuljettaa pikkiveljeä harkoissa ja peleissä ja vaikka missä ei suunnilleen koskaan olla kahestaan

    • ItteVaa

      Käy ostaa itte sil kyl sun ikäsel jo pitäs olla ja varsinki jos on B kuppi... ja sit ku oot ostanu ni laitat vaa pokkana päälle ja jos sun äitis kysyy jtn ni voit sanoo sille et kävit itte osaa ku sun mielestä tarttet ja jos se ei sano mitää ni sithä kaikki on hyvi ku ei tartte sanoo mitää;)

      • TYTTELI 10W

        mä kokeilen itelleni tota sit ku tartteen mä käytän viel topppii koska oon vasta 10 vuotta


    • HELP MEE!!

      AUTTAKAA PLIIS 1!mulla on isot tissit jotka löllyy aina vaan siks en haluis isoi tissjä.. Niin se tässä ongelma ku poikaystävä kysy et minkö kokoset rintsikat mulla on ja mä en tiiä niin mistä sen tietää!!!??? oon käyttäny rintsikoita jo 2 vuotta ku mulla alko murrosikä niin aikasin!!

      • ihmetteliä

        Siis kyseleeks sun poikaystävä minkä kokoset rintsikat sul on


      • Hkkv

        Kirjota googleen cup size calculator


    • 75a

      moi mä oon 13v ja asun isälläni ekat sellaset "harjotus" rintsikat ostin niibn kun oltiin tokmannilla isin ja veljen kaa et laitoinn ne vaa kärriin pikkuhousujen kaa ja sanoin et tarviin alusvatteita, tuolloin oli pienet rinnat, sit seuraavat ositin seppälästä ja ne oli liian isot joten ostin toiset ja nyt nää jotka oli liian isot on jo sopivat ja oon ostanu melkein kaikki liivini yksin tai kamun kanssa, äiti on huomannut kun ollaan muutaman kerran nähty mutta ei ole asiaan puuttunut, helpoin tapa vaan mennä ja ottaa liivit ja sujauttaa koriin tai kärriin :) kuukautisten alusta en ole kertonut kellekkään, mutta ainakin tätini ja mummini (läheisiä, käyn joka päivä) ovat varmaan jo tämänkin huomanneet kun vessan roskikseen on katsonut... :)

    • - - -

      Nössöt. ei oo vaikeeta kertoo jos oikeesti tarvitte. Et jos alkaa tuntuu epämkavalta esim. juostessa. Meinaa se vahingoittaa sitä rasvakudosta ja en muista mitä siitä seuraa

      • Jjkjkl

        Syöpää


    • ratkaisunne;)

      mie tein ite sillai et tekstasin äitile ko seoli muualla et "äiti minkä ikäsenä sie aloit käyttään rintsikoita..?" sitten se tekstas takas et " ennyt oikein muista, miksnii?" ja sitten sanoin et " tuntuu että ois tarvetta" .ja seuraavana päivänä pyysin äitiltä rahaa ja menin kaupungille ja aloin vaa sovittaan eri rintsikoita, sitten löysin oikean koon ja tekstasin äipälle että "ostan rintsikat, monet otan? nää on sopivat ja pysyy paikoillaan " sitten sevaa laitto et "ota nyt alkuun yhet voihan niiitä huomenna ostaa lisää". ja sitte ostin kivan näköset. muaki aluksi jännitti ihan sikana kertoa äitile mut tehty seon! oon 12v ja kokoni on 70aa ( aika pieni, mutta urheilen! )

      TOIVOTTAVASTI TÄSTÄ OLI APUA!

    • nipsu(;

      luin tätä, ku tuntuu et ois tarvetta, ni sanoin vaan ohimennen äitille että ku meen tossa maanantaina kaverin kaa kaupunkiin ostaan kenkiä, nii että kattosin samalla. hyvin äiti suhtautu, sano vaan että hyvä ja silleen (:

    • -cahu-

      mä tajuun sua äitille on vaikeet kertoo... tiedän sen. mä itee oon vast 11 ja käytän 65aa kokoo. aloin käyttää kunnon rintsikoit 4 kevääl. (topit ja sen semmoset alotin 3)
      mä kerroin äitille tekstarilla ku se oli töissä ku en kasvotuste uskaltanu :D nyt nauran ite asialle. :D

    • -urpotaijotai?-

      Mulla taas on kans ongelma, ooon 15v ja kuppikoko on 70AA, tiedän.. pieni mut oon muutenki pienikokone, vaivaset 154cm/43kg. Sain joskus 3-4 vuotta sitten isosiskolta ( 2 vuotta vanhempi ) mustat ei niinkää oikeet rintsikat vaan sellaset pehmeet, mut topatut:) sit ootin et itel alkais rinnat kasvaa, janyt ku on kuppikoko tollane ni noi 140 kokoset alkaa olla jo pienet. ( niissä ei siis näy kuppikokoo :d ) ja huomen oltas menos tokmannille, ja entii mite uskaltasin sanoo äitil et tarviin uudet ku edelliset jo pienet:) auttakaas?:-D ja siskolla on vissiinki 75B joten ei oo mun kokoset viälä, mut on mul tuol valkoset sen vanhat, mutta isot on. Rintsikoita aloin käyttää muistaakseni vasta seiskan puolessa välissä, ja nyt menossa ysille.

    • hehheh

      juuh mulla kävi nolo tilanne . siis oli se että ostin ritsikat enkä uskaltanu kertoo äitille. no ... olin vessassa ja kuulin että äiti tuli kotiin.. no päätin sitten piilottaa ritnsikat pönton taakke . no sitte äiti löysi ne sieltä illalla ja hyväksy asian.. elikkä jos et oo viel kertonu ni piilota ne suht näkyvälle paikalle ja sitte sun äiti löytää ne eikä sun tartte ketoo. helppoo ku mikä!

    • PL''H

      No siis oon 12vee tyttö mun rinnat on 65aa kokoo onks ne liian suuret tai pienet tän ikäseks must tuntuu et kaikki töllää niit.

    • 12 wee !!!! xD loooo

      ooon 12 wee ja en uskalla kysyy äitiltä . ni auttakaaaa

    • OLI sma. ongelma

      oon 10½ oon ostanu kavreitten kaa ku äiti oli lomall ja meiä mummeli;D oli hoitamas meit(siskoi ja veljee) ni olin vaa sillee et mul o hirrvee ongelma sit kerroin ja se kerto mun äitille js äiti oli jus sillee no joo:) hyvä et ostit et se ei valittanu mtn. mun kuppi koko on 65a ja mun kaikill muil kavreil ei oo mtn. ja ku ne näki ekan kerran ne oli sillee et mitä:0 nyt yks käyttää 75b ja ne o mulle isot vaik sil ei oo mt. kerran sen rintsikat tippu liikka tunnil:D

    • Hymiö

      No mä rupesin käyttää joskus viitosen ihan loppupuolella, siis sellasia oikeita "teinirintsikoita". Mun ei oo ollu vaikeeta kertoo äitille, koska silläkin on nii isot:D Oon kyllä ostanut aikasemminki,en vaan sillon uskaltanut/tarvinnut. Nyt paistais läpi. Kuppikokoni on 70a :)

      • 12-v tyttö

        Mulla koko on joku 65 a-65 aa. Oon koht 13 vuotta . Mua oikeesti ärsyttää ku kaikilla meiän luokkalaisilla tytöillä on jo rintsikat.. Sit mulle välil huomautellaan et mä oon slikehittyny ja tälleen..

        Mua vaivaa oikeesti paljon et mun rinnat ei kasva. En haluu kyl mitää e- kupin rintoi.

        Mun itseluottamusta korottais paljon rintsikoiden saaminen( mul ei siis oo viel) Autakaa mua!! Miten puhuu asiasta äidille?? Äiti ei oo koskaan puhuno mulle murrosiästä tai muusta. Ostin semmosen alustopinki ite ja sit ku se näki sen nii se oli sillee ok..


        APUU!!


      • tytsy10wee

        Pls nopeita vastauksia...
        Sain n.viikko sitten minitoppeja. Olin ite aikasemmin ostanut niitä ite salaa.
        Laitanko ne sinne mun alusvaate koriin vai pidänkö piilossa?
        Mun äiti ei ikinä kato mun alusvaatteita yms. Et voisin kyl laittaa:)


    • pläähh

      haluaisin rintsikat mutta kun en uskalla kertoa sitä äitille joskus äiti kysyy kaupassa et millo ostaisit rintsikat kun niitä oli sillon hienon värisiä mutku en uskalla sanoo äitille et haluun ne ja oon joka kerta sanonu et joo kun se kysy mut ei kuitenkaan ottanut.. : (

    • typy12w

      hei ei 10w tarvii liivejä... taino riippuu ihmisest... no mä oon 12w ja mä en käytä liivei vaik tarviisi... mutsi tuijottaa aina mun rintoi en tajuu miks... mul on 80a kokoset... mut kaupas myydää 70aa kuppei... ei ne oo ees mitkää rinnat... ku menee jo a--kuppii sillon liivit... ja TYTÖILLE VIIMESTÄÄN/SILLON LIIVIT KUN NE ON 12/13W!! ei sen aikasemmi tarvii livejä... paitsi jos on hemmeti isot tissit... ei mihinkää pikku nänneihin mitää liivei tartte... jos on kunno tissit sillo... kaverit käyttää vaan esittääkseen.. ja sit jotkut tekee nii ku niil on seaset 70aa ne heruttaa niil... vaikei ne ees oo mitkää tissit... kuuntelin ruokalas ku kaverin sekku 7/8w herutti ja sano "kattokaa mun tissei"? mikä järki sen ikäsille? se on viel lapsi! eikä ees rintoi! vanhemmat miettikää minkä ikäsille ostatte! ja lapset miettikää tarviittejo te? onko tissei? ite en elvistele rinoillani koska ei oo mitää aihetta... miettikää ihmise!

      • TodellakinÄrsyyntyny

        Typy12w: Mä olen 13 ja mä käytän 70aa kokoisia rintsikoita. Ja sun pn ihan turha väittää et en muka tarvi liivejä. Mua sattuu jos mul ei oo liivejä kun mä juoksen. Ei mitkää alle 12 vuotiiaat kyl tarvii mut tosil on pienet rinnat, mut silti niin isot et tarvii liivit, joten kannattaa tarkistaa sun tekstisi todenperäisyys ennenkö kirjoita!


      • TodellakinÄrsyyntyny
        TodellakinÄrsyyntyny kirjoitti:

        Typy12w: Mä olen 13 ja mä käytän 70aa kokoisia rintsikoita. Ja sun pn ihan turha väittää et en muka tarvi liivejä. Mua sattuu jos mul ei oo liivejä kun mä juoksen. Ei mitkää alle 12 vuotiiaat kyl tarvii mut tosil on pienet rinnat, mut silti niin isot et tarvii liivit, joten kannattaa tarkistaa sun tekstisi todenperäisyys ennenkö kirjoita!

        Ja lisään vielä et mulla on kyllä kunnon rinnat vaikka liivien koko onkin pieni.


      • Tytteliii

        Naurettavaa :DDD Olen 11 pian ja käytän 70a/b ( riippuu mallist ) rintsikoita että plz :D


    • ;))))))

      Mä tein näin:
      Kirjotin päiväkirjaani kaikkee et mä tarviin isommat rintsikat ja kaikkee tollasta ja että toivottavasti äiti ostaa.Sitten jätin päivärin auki keittiön pöydälle jotta äiti näkisi sen ;) Seuraavana päivänä äiti astuu mun huoneeseen 3 rintsikat kädessä xDDDD

      KYLLÄ MÄ OLIN TYYTYVÄINEN!
      mä olen ovela ;)

      • haa :D

        Oli muuten ovela... Nyt tarttis rintsikat, äiti eilen sano että "Sä varmaan tsrttisit jotkut rintsikat, ettei tarttis noita toppeja käyttää". Toivotaan vaan ettei oo unohtanu, ja että saisin ne joskus.


    • tarvin apuu

      Olen 13w ja tarvitsisin rintsikat mutta en kehtaa kertoa niistä. Ongelma on siinä että se on äitipuoli ja se ei puhu koskaan murrosiästä. :/ Sitten kun juoksen niin rinnat hyppii ja niihin sattuu. Harrastan ratsastusta ja jos ratsastan niin silloin ne hyppii tosi paljon. Äitipuoli vaan ostaa jotain toppeja mutta ei ne auta mitään. En siis uskalla kertoa mitenkään, kun pelkään että se kertoo mun isälle. Ylläolevista on paljon apua, mutta en vain uskalla. Kokoni on 75a.

    • ei edes välitetä

      Olen seiskalle menossa ja minulla on jtn 75a kokoiset rinnat. Tarvitsisin rintsikat, mutta äitipuoleni ei välitä. Kun juoksen ne hyppii ja on sitten kipeenä. Ne on yleensäkkkin kipeenä ja, kun sanon että ne on kipeenä niin ei se vaan välitä. En uskalla niistä kertoa, koska minua hävettää niin hirveästi, mutta eihän se todellakaan ole sievää, kun rinnat renpottaa ja nännit näkyy kauheasti paidan läpi. Ei se toppikaan enään auta. En tiedä, miten kertoa, joten voisitteko ehdotella vinkkejä? Se on noloa, sillä kaikki meidän luokan tytöt käyttävät rintsikoita ja minä olen se ainut, kuka e niitä käytä. Kannattaisiko minun ostaa ekat itse ja piilotella niitä vai kannattaisiko minun pitää paitoja, mistä näkyy kuinka kamalan näköiset ne on kun ne roikkuvat ja juosta kotona, joten ne hyppisivät ja vaan valittaa, että ne on kipeenä???

      • siitäselähtee

        Sano, että tarttisit rintsikat kun on niin kuuma että kaks paitaa päällekkäin on liika. Tai sitte vaa täytyy sanoa että nyt ostetaan.


    • Tytsy:)

      Moi oon siis 11.v täytän koht 12.v ja onhan mulla niitä toppeja tai niit, mut ne ei riitä jotenki ku juoksen ni hölskyy ja harrastan ratsastusta ni sillo sattuu hemmetisti! Tänää ku mentii Kappahlii ni katoin eka niit ku äiti jäi kattoo naisten vaatteit ni katoin vaa eka et siin on niit samoi toppei mitä mul on no sit äiti tuli siihen kattoo munkaa jotain vaatteit vaa no lähettii sit kävelee pois päin ja matkan varrel huomasin siin kohtii mis oli niitä toppeja et siin oli myös semmoset pikku topatut rintsikat nyt haluisin niin ne!!! Laitoin jo yhelle kamulle viestii et pääsetkö joku päivä shoppailee munkaa ku sit jos tulis ni mul ois suunnitelma sellanen et mentäs Kappahlii ja siihe rintsikka osastoo et sovitetaaks ku mun kamuki käyttää toppeja vaa ja on mua vuoden vanhempiki:) AUTTAKAA JOS IDEOITA!

    • ?ihq?

      Oon 10v (elokuus 11)
      Paidasta näkyy nännit läpi ja käytän sellasii minitoppei, ja ne ei auta. Mut en tiiä tarttisinko sellaaset jännät rintsikat vai en. Ja en uskalla käyttää koulus minitoppei kosk pelottaa et joku sanoo jotai niist.. HELP

      • Ehk ei kannata osta viel rintsikoit jos pelottaa et minitopitkin näkyy ja joku huomaa


      • Apuatarvitsevasaa

        Jos koulussa käyttää minitoppia ja pelottaa käyttää niitä mitä muut sanoo. Kun mä käytän minitoppia niin ei koulussa sano kukaan mitään.
        Oon siis 13w menossa 7 luokalle


    • Tyttö 13v. ;_;

      Mulla näkyy nännit läpi oli mikä paita vaan. Se ärsyttää kauheena. Yhesti äitin kaa ostettiin kolmet sellaset harkkarit, mutten uskalla käyttää niitä kun sitten äiti sanois "no oho säähän käytät nuita!" Jotenkin vaan nolottaa...
      Ostin itse sellasen bandeaun kaverin kans ja uskalsin näyttää äidille ja se vaan ihmetteli että mitä mä sellasella teen. Oon käyttäny sitä pari kertaa ja en oo varma onko äiti huomannu. Omasta mielestä tarttisin rintsikat mutten uskalla sanoo mitään...Yks kaveri koko ajan vaan kiusaa että mä oon lauta ja ihan niinku joku mies, vaikka tarvisin rintsikat ihan oikeesti. ;__;

    • DataHiiri

      Mul on idea!! Tarvin kipeästi rintsikat. No katoin zalandolta japtin screenshotin. Laitoin äitille kuvan viestillä ku se oli jumpas:) toivottavasti saat liivit

      • DataHiiri

        * ja otin


      • herrtuy

        Mitä mä teen kun en vaan uskalla kertoo oon 12v ja tarviin rintsikat kun isä pari kertaa kysyny et tartteisitko urheilurintsikat ja mä en sit sanonu mitään mitä mä teen


      • tyyppi
        DataHiiri kirjoitti:

        * ja otin

        Auttakaa en uskalla kertoa äidille , että tartteen rintsikat. Mun isä on kysynt multa et tartteisitko urheilurintsikat, mutta en oo sanonu mitään. Mää oon nyt siis 12v ja tartteisin


      • DataHiiri
        herrtuy kirjoitti:

        Mitä mä teen kun en vaan uskalla kertoo oon 12v ja tarviin rintsikat kun isä pari kertaa kysyny et tartteisitko urheilurintsikat ja mä en sit sanonu mitään mitä mä teen

        Kato netist tai mee johinki kaupppaa ja ota kuva. Sit lähetä sun äitille se kuva ja kysy voitteko ostaa sulle semmoset;)
        Iloista liivin osto päivää:)
        P.S. tein ite niin


    • gvhjk

      Ite 11v
      70-75B

    • Ballerina

      Mä ainakin vaan lähetin viestin äitille kun olin kaupungilla
      Että "haluisin rintsikat ja löysin kivat ja sopivat että voinko ostaa yhdet?" Sitten se oli silleen että tottakai ja silleen

    • riina3

      mä tarvitten topin mutta en uskalla kysyy.mitä mä teen kun rinnat sattuuu mistä se johtuu.

      • pian 13

        Mä oon siis nyt 12 ja täytän huhtikuussa 13 oon siis nyt kutosella ja äiti osti mulle vitosen kesälomalla sillasii h&m minitoppeja. Nyt tarvisin jo jotai isonpii ku ne topit alkaa olla vähä kireitä? Äske ku mittasin nii oli alta 69,5 ja päältä 76. Onks ne viä liian pienet vai onks jo jotai mini rintsikoita? En uskalla kertoo äitille mut aattelin kertoo huomenna et jos mentäs alusvaate ostoksille vaikkapa seppälään ku eiks siä oo jotai vähä isommille kun ne topit? Sit mä en vaa tiiä miten mä sen kertoisin et ne on liian pienet.. Ku ei ne paidan alta näy ellei oo joku tiukka paita. Ja paljonko jokku harkka rintsikat maksais? Menkat mul ei oo viä alkanu mut niistä mä kyl pustyisin kertoo mut en rintsikoista. Enkä viitti mennä yksinkää ostaa niitä, mitä mä teen? APUAA


    • Pelokas liivitön

      Mulla on sellanen ongelma, että rintaliivit ois sopivat, mutta tissit näyttää nii hirveen isoilta kun laittaa ne rintsikat, ja en sen takia uskalla käyttää niitä. Käytän tollasia urheiluliivejä, mutta ois kiva käyttää oikeita.

    • 13v tytt

      Mä sanoin äitile silleen että "mä haluisin rintsikat ku muillaki on" sitte äiti sano että "sullahan on jo" ku siis mulla oli sellanen toppi sitte mä sanoin "no mut sellaset oikeet" sitte äiti sano että pitää käydä joskus ostamassa. Seuraavana päivänä käytiin ostamassa ne! Ostin ne seppälästä ja se koko oli 70AA muistaakseni. Ja mä halusin kysyä mut mua nolotti kysyä nii ennenku menin äitin luokse sanomaan tota nii olin ennen jonkun kaapin takana piilossa ja laskin kommen mutta alotin aina alusta ja sitte mua alko ärsyttää koska en ite uskaltanu ja sitte menin :D xDDD

    • Omppu987

      Mä ite kävin ostaa ekat rintsikat tänään Seppälästä koko 75aa. Aluks siel kaupas vähän nolotti mennä sinne kassalle, mut sit keksinki et voisin ostaa sen kaa jonkun topin. Sit ostin eikä se ees nolottanu tai mitään. Nyt en uskalla pitää niit ku äiti on kotona mut eiköhän se joskus huomaa. D: Mut siit pitäs vaan sanoo rohkeesti jos tarttee niit lähettää esim. sähköpostii jos ei uskalla sanoo suoraan. :)

    • Minä

      Mä kerroin mun äidille tekstiviestin kautta ja se onnistu!

    • horses is best

      Voisko joku kertoo millai noi kuppikoot tarkotta esim mulla on 70-75B.Siis kyllä tiedän että se on joku kuppikoko mutta niinku mikä niistä ja tälläi.En tie ees omaa kuppikokooni.Ei pliis negatiivisia kommentteja,vaikka oonkin tietämätön =(voisko joku kertoo?

    • Tissilover

      EI JUMALAUTA TE KAIKKI TISSITTÖMÄT PELKURIT ! XD täs teille vinkki; älkää ees haaveilko rintsikoista ennenkuin koko on vähintään 75B. Ihan naurettavaa että tytöt joiden koko on joku 65AA haluu rintsikat. Ihan tarkotuksella on monista kaupuista vedetty 70A kokoon asti kaikki pienet rintsikat pois myynnistä. Ja sit ku teil on noi 75B kokoset tissit, sanokaa sille saatanan mamillenne, että 'Tarviin rintsikat'. That's it.

      T: tyttö 14 vuotta 75C, joka pärjäsi hyvin tohon 75B kokoon saakka ilman rintsikoita.

    • toppityttönen

      Itse olen 12-v,omasta mielestä kannattaa vielä käyttää toppeja kun on vielä tuon kokoset,mutta ei vielä kunnon rintsikoita.mutta Se on oma päätös käyttääkö vai ei,enkä mä sitä päätä.en itte käytä,ja koko on 65aa ja odota siihen asti että kokoni on 65a:)

    • 11 vuotias

      Mä oon ite 11-v ja mun äiti ei anna mun käyttää rintsikoita. Oikeesti mä tarvisin rintsikat

    • Help...

      Moi! Oon 13v ja mulla on alkanu kasvaa rinnat jo, mutta en uskalla kertoo äiskälle että tarviin rintsikat. Oon ostanu yhet mutta ne tuntuu epämukavilta. Auttakaa

    • Kokemustaon

      Ei kannata häpeillä sitä. Omalla äidilläsikin on varmaan ollut sama tilanne joskus. Voit sanoa kaupassa että äiti mä tarvisintollaset tai voisitko ostaa mulle tollaset.

    • näinRintsikatHankitaan

      Mun mielestä jokainen tyttö määrää itse, milloin hän haluaa kuppirintsikat. Ei äidiltä tai keneltäkään muultakaan tarvitse lupaa kysyä. Myöskään sillä ei ole merkitystä minkäkokoiset tissit sulla on. Ainot asia, joka merkitsee on sun halusi saada oikeat rintaliivit.
      Toimi näin!
      1) Mene kauppoihin ensin katselemaan itsellesi mieluisia malleja.
      2) Sovita kaikessa rauhassa eri malleja ja kokoja ja valitse niistä ne, jotka parhaiten sopivat päällesi.
      3) Vie rintsikat kassalle ja maksa.
      4) Vie rintsikat kotiin ja laita päälle ja laita sellainen pusero, tai paita, jonka alta uudet rintsikkasi on helppo havaita.
      5) Jää odottelemaan, kun äiti huomaa ja kysyy, että oletkos ostanut liivit!
      6)Vastaa kuin ohimennen, että joo tänään ostin!
      7) Siinä se, eikä ole vaikeeta. Mä tein noin ja hyvin pelas mulla, niin varmaan sullakin.

      • Joulurintsikat

        Kiitos hyvistä vinkeistä!
        Mä tein juuri ton ohjeen mukaan ja käytiin bestiksen kaa aatonaattona ostamassa meille molemille topatut pinkin väriset joulurintsikat.
        Ollaan molemmat 13 ja kunnon kuppiliivit oli molemmille ekat.
        Mentiin vaan Seppälään ja pyydettiin myyjältä apua sopivien löytämisessä. Myyjä oli tosikiva ja autto sovittaan just sopivat mulla oli 75A ja kaverilla 70B.
        Päätettiin laittaan ne aattona päälle, vaikka vähän näkyivätkin läpi.
        Äiti huomas ekana ja kehu liivejä tosi näteiks.
        Onks joku saanu rintsikoita joululahjaksi?


    • ÄITIHUOMAS

      APUA! oon nyt 13v ja mä oon käyttäny rintsikoit salaa äitilt jos puolvuotta et ainaku se ei oo koton nii käytän niit ja jos mul on ne koulus nii otan jonku neuleen ja laitan sen ylle ku meen kotii. Mut tänää mun äiti etti jotain sen beaxh paitaa ja tonki mun vaatekaapit nii se oli luultavasti nähny mun rintsikat, se ei tullu puhuu mullesiit vielä kosk tulin vasta vähää vajaa kymmenen kotiin mut vähän pelottaa et mitä se tulee sanoo huomenna kosk yhet niist rintsikoist olin ottanucmun äitilt ku olin kokeillu niitä nii mitä mä teeen??!!

    • 11v

      Ite oon 11v, just täs kuus 12v. Mulla ei oo rintsikoit, mut tartteisin. Mun koko on 75a tiedän sen, koska mun parhaal kaveril on sama ja se anto kokeilla sen omii XD Mun paraskaveri on myös sanonu mulle et tartteisin. Käytän just niit minitoppei. Mut mä ja mun paraskaveri ollaan keksitty suunnitelma: Tiedän et ollaan menos lähi aikoin shoppailee, mä, pikkusisko ja äiti. Aina ku mennään shoppailee nii äiti kysyy mult niist topeist et tartteisinko niit, nii sanon siin et tartteisin paksumpia. Luulis äitien älyyvän siit, mut jos se esim kysyy et ai mil taval nii sanon vaa ettei näkyis läpi nii pakko ku ny. Ittelleni tää on just tosi hankalaa sanoo tää äitille, en tiiä miks pitäis olla ihan normi asia. Oon vaa päättäny, et kutoselle mennes kerron äitille. Niit minitoppeja aloin käyttää vast viime vuon, eli olin jo 11v. Mä olisin todella tarvinnut niitä jo ku olin joku 9v tai 10v, mut en uskaltanut sanoo äitille. Mut ny oon päättäny et jos tosiaan tartteen ne rintsikat nii, kerron siit äitille vaik väkisin!

    • Helpmeeehelpmee

      Help me!
      Mistä tietää oman Kuopioon?
      I don't know.

    • tytsy3

      Mä mun kaverin kaa kysyin kuppillisia rintsikoita mun äipältä

    • Kohta12v

      Oon kohta 12 ja meen nyt kutoselle. Mul on 6 harkkarit mut en oo uskaltanut pitää niit ku oon kotona. Pidän niitä kyllä koulussa mutta silti nähty vähän läpi ja sit rinnat aina hölskyy kun juoksee ja sit on kuoret joten mä Tarviin rintsikat ja mun isosisko on sanonut äidin kuullen että tarviit rintsikat aika monesti, mut en vaa uskalla sanoo äidille et tarviin niit. Auttakaa miten voin kertoo äidille!!

    • 11w

      alotan nyt syksyl vitos luokan ja mul on mini toppei mitä käytän joka päivä mut oltiin tnää iskän ja pikkusiskon kaa myllys ja sit top sportilta löysin niken semmoset urheilu liivit mis oli kunnon tuet ni aattelin pyytää äitii joku päivä inter sporttii ja sanoo voitko ostaa mul tälläset ku tarvisin

    • 080

      Oon ite kolmosel ja haluaisin ja tarrvttesin minitopin mut en oikeen uskalla kertoo miten te teitte?

    • Anonyymi

      Haha ite 13 ja 70b... Ei mun tarvinnu ku ”pelleillä” mun äitini rintsikoilla ja ”heittää läppää” et nää menee kohta mullekki ni äiti kysy et mennäänkö ostamaan sulle omat ja sit seuraavana päivänä lähettii :D

    • Anonyymi

      Mä kerroin sillee et ku oltii shoppailemassa ja äiti näytti mulle semmosta ns minitoppia ja kysy et haluunko sen nii sanoin vaikka ja sit sanoin et tarviin näit lisää ja näytin mun urheilutopin olkainta. Se urheilutoppi oli mun ainut topattu toppi. Sit äiti vaa sano et joo katotaan sulle täältä jotku. Sit mentii rintsikka osastolle ja sain kolmet rintsikat.

      Sain sen topatun urheilutopin sillee et hain mun äitin vaatekaapista sukkia ja näin sen urheilutopin joka oli mun äitin. Kysyin sit äitiltä et onks nää mun et ihan ku mulla ois ollu tämmönen. Siis tiesin kyl et se oli äitin. Äiti sano et mä saan ne.

      Toinen vaihtoehto on sit semmonen et luettele vaikka sun äitille ostoslista mitä aiot ostaa. Esim. Mä ostan paidan, shortsit, rintsikat, sukkia… toiki voi toimii

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      402
      4075
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      225
      2024
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1510
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      993
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      947
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe