Kusadasi, hamam

syyskuu 2010

Hei!
Olisiko vinkkiä hyvästä hamamista kusadasissa?
Myös muut kertomukset Kusadasista otan mielellään vastaan.
Muualla Turkissa olen käynyt monesti, nyt eka kertaa Kusadasiin, Ida hotelliin.

8

805

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yksin matkalle

   Hei! minäkin olen menossa syyskuussa Kusadasiin Saturn hotelliin. Kaikki tieto Kusadasista ja kyseistä hotellista olisi tervetullutta.

   • jaakkoolavi

    Lähdemme mummin kanssa omatoimimatkalle Kusadasiin. Aiempaa kokemusta paikasta ei meillä ole.Viime vuoden keväällä oli tarkoitus lähteä Finnmatkoilla,mutta matka meni puihin vähäisen lähtijämäärän takia. Eli nyt mennään omin päin 7.8. kahdeksi viikoksi. Keskelle viikkoa osunut lähtöpäivä ei meille sopinut. Oulu-Riika-Istanbul-Izmir lentoreittiä mennään AirBalticilla ja Atlasjetillä. Golden Gate on hotelli, saanut heikot arvosanat takavuosina, mutta nyt remontoitu - pidetään peukkuja. Tarkoituksena on tehdä päiväristeily tai pari merelle, koska on helteistä ja ehkäpä käydä lisäksi Samoksen saarella ja Izmirissä. Efesos on vielä harkinnassa, veikkaan että siellä on tosi kuumaa kierrellä. Varmaa on, että 42. hääpäivää juhlitaan 19.8. Kusadasissa. Aurinkoa ja lämmintä näyttää olevan jaossa tänne Suomeenkin, joten kaikille oikein rattoisaa kesän jatkoa.


  • kusadasi

   Enpä kehu. Efesoksen retki oli matkan kohokohta. en toiste menisi.

  • x2x2

   Olimme heinäkuun lopulla Kusadasissa Finnmatkojen matkalla Ida-hotellissa. Hotelli ihan ok, mäki hotellille yhtä nousua, ei huonojalkaisille. Käytimme joskus hotellille tullessa taksia. Matkaa keskustaan noin kilometri.
   Olimme varanneet aamiaisen hotellista myös. Aamiaisen taso vaihteli, riippui mihin ajankohtaan meni syömään. Jos joku tietty oli loppu, eivät heti täydentäneet. Aamiainen vähän pettymys. Hotellin ruoka oli huonoa ja kallista. Olivat lämmittäneet muutaman päivän vanhaa bulguria ja valmispihvejä kaupasta. Ei tarvinnut syödä toista kertaa. Hotellin lähistöllä ison tien toisella puolella rantakadulla oli hyvä ravintola, jossa edullisempaa ja hyvää ruokaa. Muistaakseni Et&Balik-ravintola nimeltään.
   Kävimme matkatoimiston järjestämällä retkellä Delfiinishowssa, joka on Adalandin yhteydessä. Ihan ok lähinnä perheen pienemmille.
   Kävimme myös omatoimisesti Adalandin vesipuistossa. Liput sinne 20 euroa aikuiset ja alle 4-vuotiaat maksutta. Otimme taksin rantakadulta ja sovittiin, että sama taksi hakee tullessamme. Hinta 15 euroa. Olisi toki päässyt Dolmuksillakin, mutta helpompi pienten lasten kanssa ottaa tilataksi.
   Hintataso basaareissa mielestämme kallis. Ehkä hinnat voi tippua, jos jaksaa tinkiä.
   Kusadasin hamamista meillä ei kokemuksia.
   Efesos sijaitsee kuulemma noin 16 km:n päässä Kusadasista. Varmasti tutustumisen arvoinen kohde, jos tykkää historiasta. Itse emme käyneet, koska pieniä lapsia mukana.

  • telluri

   siellä ei hamameja

  • * * * hotelli

   Kusadasi oli mielyttävä yllätys Turkin matkoilla. Alanya, Antalya, Marmaris, Kemer ja Istanbul sekä Turkin puoleinen Kypros on tullut käytyä. Kusadasi oli paras. Olimme touko- kesäkuun vaihteessa hotelli IDA: ssa ja olimme hotelliin tyytyväisiä. Henkilökunta suuremmoista ja jos halutti vaikka kalaa, pieni vihje niin sitä tehtiin. Ainut varjo on korkea mäki, jolla hotelli sijaitsee. Taksit ovat halpoja ja niillä pääsee likelle hotellia, ettei kannata pihistää muutamaa liiraa.

   Kävimme ominpäin Efesossa. Käymisen arvoinen paikka. Sisäänpääsy 10 euroa, joka ei ole kallis.
   Izmir tuli käytyä myöskin ominpäin. Hinta linja-autolla sinne oli 5 euroa, matka 90 km.

   Eipä kannata olla liian nirppanokka matkojen suhteen. Ennakkoluulottumuutta peliin niin silloin voi vain voittaa. Kusadasi on kalliimpi selvästi kuin Izmir, mutta se Finnmatkojen opas tekee jo hotelliin mennessä tiedoksi. Basaareista en tykkää ja ne ovatkin tyhjänpäiväisiä paikkoja. Pikku putiikeista saa saman ja halvemmalla.
   Kusadasissa käy päivittäin mahtavia risteilijöitä, joka lisää elämystä. Onhan Efesos yksi maailman 7:stä ihmeestä.

   Lopputulos: Lähdemme nyt syyskuussa pariksi viikoksi Kusadasiin, Turkin helmeen.

   • Sama hotelli Ida meillä kysessä, mulla kävi siten että laihdutin itseni puolessa vuodessa 25 kiloa jotta selviän tuon mäen, mutta kohtalo puuttui peliin ja järjesti minulle 3 viikkoa sitten pohjelihashalvauksen,joten olen klenkkana silloin. hermoratatutkimus tehty ja tukea odottelen, ennuste 2-6 kuukauteen toipumisaika..
    Kaipa tuon jalkani kanssa Suomalaisella sisulla pärjään (toivotaan ainakin)
    Veljeni parhaillaan Sidessä, ja tinkaaminen on aa ja oo, osti kaverilleen jonkun pelaajapaidan siinä oli ollut hinta 28€ ja veljeni tarjous 7€ ja 10€ hän osti sen kauppaa joutuu tekemään paljon..'
    Efessoksen retkeä kehui todella paljon...

    Ja rahasta sanoi että pitää olla molempia mukana, ostosten kannalta eurot ovat kannattavampia ja syömiset ja ravintola yleensä hoidetaan liiroina..

    Ja tarkoitus meidän on myös poiketa päiväksi Samokselle...


  • Hamameja löytyy oppaan mukaan Kusadasissa 3 kappaletta, he suosivat yhtä kestää kuulemma tunnin.
   Meidän Hotelissa oli yksi pariskunta ollut ja kehuivat kovasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   469
   3592
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   381
   1951
  3. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   40
   1097
  4. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   165
   1085
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   79
   1078
  6. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   27
   1065
  7. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   58
   1005
  8. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   51
   847
  9. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   797
  Aihe