motorauma

bikeworld

kertokaas nyt omia kokemuksianne motoraumasta. itse en ainakaan saa kunnon palvelua pyörämyyntipuolella. varustemyyjätytöt todella avuliaita. eli se on plussaa, miinusta taas hinnat varusteissa. pyörämyyjät joko istuvat parvella tai puhuvat paskaa ulkona tuttujen kanssa. viimeks pyörin puoltuntia pyörien luona ja ei ketään näkynyt. lähdin ulos ja sitten kysyttiin olisko voinut auttaa.. sanoin että olisit voinut auttaa puoituntia sitten ja lisäsin että bikeworld saa rahani... se legenda että kultaa kaulassa ja ranteissa niin saat palvelua pitää siis paikkansa

29

3781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ldjkgöjödjg

      Kokemusta on kyseisestä liikkeestä. Huonoa palvelua ja kusipäistä henkilökuntaa. Mene ihmeessä toiseen moottoripyörä-liikkeeseen.

      • pettynyt myös

        Jep yksi pyörä myös ostettu tuolta,en mee sinne enää.


    • bikeworld

      nyt mä menin Bikeworldiin ja pyörin siellä puoli tuntia katselemassa pyöriä eikä kukaan kysynyt mitään. Sitten mä menin ulos jolloin myyjä kysyi, että voiko olla avuksi johon minä, että olisit ollut avuksi puoli tumtia sitten, nyt mun rahat saa Cycle World.

      Ja sitten mä menin Cycle Worldiin ja kun katselin siellä pyöriä niin myyjä kysyi, että voiko olla avuksi. Minä kysyin, että paljonko tämä honda maksaa johon myyjä, että 2100 euroa. Johon minä, että ei mulla noin paljon rahaa ole ja, että mun rahat saa Tiimari josta ostinkin sitten myöhemmin päivällä paketin muovilusikoita ja ilmapallon.

      • mopottaako

        ota tunturi super sport ja fiilistele sillä


      • bikeworld

        osaat provota ja matkia toisia.. olet varmaan onnellienn äidin pikkupoika...


    • kotariapina

      Miksi kotkien kauppa siellä loppus?

    • Traktoristi

      Motoraumalla vaihdoin pyörää.Taisi olla itte johtaja,pyörä oli just semmoinen kun oli puhe.Olen erittäin tyytyväinen paikkaan.Kävin jälkeen huollossa siinä hakin huollossa, oli kaverit vähän tuppisuita mutta kyllä sekin kävi,

      • hondappaa

        Tuli just asioitua ko. mestassa ja myös hakin huollossa. Kyllä molemmissa palvelu pelas ja hommat hoitu. Et ei valittamista täällä.(Hakin huolto muuten muuttamassa muutaman kilometrin päähän.)


      • kentikas
        hondappaa kirjoitti:

        Tuli just asioitua ko. mestassa ja myös hakin huollossa. Kyllä molemmissa palvelu pelas ja hommat hoitu. Et ei valittamista täällä.(Hakin huolto muuten muuttamassa muutaman kilometrin päähän.)

        Ostin käytetyn mönkijän tammikuussa. Huomasin vikaa pyörännavoissa. Ilmoitin heille asiasta parin viikon sisällä. Lupasivat tulla asiassa vastaan tavalla tai toisella. Nyt aikaa kaupasta kulunut 3,5 kk ja mitään eivät ole hoitaneet. Aina, kun soitan ja kysyn tilannetta, niin on oltu lomalla ja pitää perehtyä asiaan, viimeeksi kolme viikkoa sitten lupasivat soittaa...eivät kyllä sanoneet soittaako tänä vuonna vai ensi vuonna. En todellakaan suosittele ko. liikettä kellekään...


    • yammumies

      No,myymälä ok,huoto pitkä miinus.soitin ja kysyin venttiilinsäätö paloja,sanottiin,että löytyy 3 kpl,sanoin,että otan ne,ajoin 50km sinne,eikä niitä sitten ollutkaan siellä.sapetti...

    • Ei vastattu

      Otin yhteyttä aikanani nettisivun lomakkeen kautta. Kukaan ei koskaan vastannut. En ole sen koommin viitsinyt heitä enää vaivata, koska monet muut firmat ovat ihan oikeasti kiinnostuneet tekemään kauppaa.

    • AA Tuomari

      Jos tällä palstalla vielä pitkään käydään kyseisen liikkeen asioista vääristävää keskustelua niin asianomainen liike voi tarvittaessa ottaa asian esille ja vaatia eräiltä tunnistetuilta henkilöiltä huomattavia rahallisia korvauksia. Eli nyt on korkea aika pistää piste tähän keskusteluun mikäli haluaa säästy hankaluuksilta yms

      • Jake_46

        Omien kokemusten kertominen ei kai ole asioiden vääristelemistä vai onko,sinun kannattaisi tuomaroida jossain muualla kun et ymmärrä mitään laista.Kyse on asiakaspalvelusta ja kun tuollaisia juttuja on täällä niin näyttää että sitä pitäisi firman kyllä parantaa reilusti että pysyy jatkossakin pystyssä sillä kilpailua löytyy jo joka puolelta.


    • AA Tuomari

      Aivan, mutta entäs jos juttu ei olekkaan totta, kuka maksaa aiheutuneet taloudelliset menetykset yms? Joka täällä kertoo mahdollisesti perättömiä tai kuulopuheisiin liittyviä asioita on hänen pystyttävä vastaamaan siitä myös mahdollisissa oikeudenkäynneissä. Minä en kyllä todellakaan alkaisi levittelemään netissä perättömiä asioita, tiedän muutamia henkilöitä jotka ovat menettäneet lähes pienen omaisuuntensa selvitäkseen aiheutuneista korvauksista yrittäjille. Kehoitan olemaan hivenen varovainen näissä asioissa.

    • Tarkenna vähän

      Mitä täällä on kirjoitettu sellaista, mikä ei ole totta?

    • AA Tuomari

      No enhän minä sitä voi tietää mikä on valetta ja mikä totta? ne asiat juuri puidaan lopulta oikeudessa ja sitten vasta saadaan selvyys oikean asian suhteen. Itse en tohtisi pahemmin perättömiä levitellä. Otan yhteyttä ylläpitoon ja alan selvitellä tämän kyseisen ketjun kirjoituksia ja vien asian sitten eteenpäin jos siltä näyttää.

      • Tarkenna vähän

        Näinhän meillä kaikilla on oikeus toimia. Vaikka tällä sivulla kaikki olisi valhetta, en näe mitään sellaista, mistä kukaan voisi oikeuteen päätyä. Ennemminkin asianosaisten kannattaisi ottaa onkeensa ja koittaa parantaa asiakaspalveluaan.


      • Simpauttajan tapaan

        Syö p e r s e e s. Tuomaria sinä et ole nähnytkään. AA-kerhosta en tiedä.


    • Anteeksi..

      Perun kaikki mahdolliset väitteet ja täällä esitetyt syytteet. Kirjoitin asioita kun olin poissa tolaltani ja pyydän anteeksi niiltä joita kirjoitteluni mahdollisesti koski.

    • AA Tuomari

      No eipä tässä enää paljon anteekispyynnöt auta, ilmeisesti sait perjantaina postia? eli edetään sen mukaan ja lopetan omaltaosaltani täällä julkisesti asian setvimisen.

    • Ei tuomari

      Eikö liikkeen henkilökunnalla ole parempaa tekemistä?

    • AA Tuomari

      En kuulu henkilökuntaan enkä ota kantaa koko asiaan enää. Tämä asia on siis nyt käsitelty minun osaltani loppuun.

      • Phantom

        Ei minkäänlaista kokemusta, eikä tietoa ao.liikkeestä, mutta tämä AA Tuomarin kommentointi hämmästyttää. Jos on tosissaan, niin veikkaan, että erehtyy pahan kerran. Ei käynyt selväksi, kuka ketjun kijoittajista on saanut postia ja on tunnistettavissa, mutta jos jotain vaateita jollain näiden kirjoitusten perusteella on, niin itse en ainakaan maksaisi. Kyllä täyspäiset lukijat osaavat tehdä omat johtopäätöksensä näistä kirjoituksista.


    • Mikko18´11

      AA tuomari tais olla trolli?

    • ap199

      Älkää nyt saatana tuomosta pösilöö uskoko tuo saatanan tuomarin puhe ol täyttä paskaa.

    • ex sdp

      Taitaa koko aa tuomari olla pelkkä provo

    • ert6789

      Ei hakki ollut tehnyt niitä huoltoja joista oli puhe. Pitäisi olla kai vieressä vahtimassa.

    • Hehhe

      Olen käynyt pariin otteeseen liikkeessä ja miettinyt miten moinen jyrsinliike pysyy oikein pystyssä, sillä en ole nähnyt kertaakaan yhtään asiakasta itseni lisäksi liikkeessä samanaikaisesti. Mielikuvat myyjistä ovat todella huonot. Silmälasipäisestä kaverista huokuu teini-ikäinen poika jonka "matsoileva" kiroilu ajaa itsessään asiakkaan pois liikkeestä. Puhelimessa puhutaan kuin maailmanomistaja varsinkin silloin kun asiakas saapuu sisään. Jos ylimielisistä myyjistä päästäisiin eroon voisi kauppoja syntyäkkin. Tuntuu hyvältä seurata sivusta kuinka "bisnesälyä" joko omistetaan tai ei mutta sosiaaliset taidot puuttuu täysin. Rauman omat mönkijämiehet.

    • IsoA3

      Onko AA Tuomari vielä AA-kerhossa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe