Club Hotel Eilat.

clubclub

Kaipaisin tietoja Aurinkomatkojen Club Hotel Eilatista, onko kukaan ollut tässä huoneistohotellissa?

14

1699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • watels

      oli oikein mukava paikka ja aktiviteettejä riitti. sukellusreissu on myös pakko kokea uudestaan, ei voi edes verrata marinelandiin, vaikka sekin oli mahtava kokemus. alueella on 7 uima-allasta, kuntosali, rantabaari jne.. vesijumppaa päivittäin ja paljon ohjelmaa lapsille. 200m isoon shoppailukeskukseen (karmeat wc t), 300m rannalle jossa paljon aktiviteettejä ja markkinat päivittäin. uudestaan olen menossa joulukuussa.

      • clubclub

        Kiitos sinulle asiallisista tiedoista.Mukava tietää että hotellivalinta meni nappiin.Vielä kysyisin millainen oli aamiainen,minä en sitä etukäteen ottanut
        Voihan sen sitten ottaa sielä paikanpäällä.
        Minä myös olen menossa joulukuussa.


      • jjjiiii
        clubclub kirjoitti:

        Kiitos sinulle asiallisista tiedoista.Mukava tietää että hotellivalinta meni nappiin.Vielä kysyisin millainen oli aamiainen,minä en sitä etukäteen ottanut
        Voihan sen sitten ottaa sielä paikanpäällä.
        Minä myös olen menossa joulukuussa.

        Eli nostellaas ylöspäin, jos sais vaikka vähän päivitettyä tietoa hotellista. Perheemme on lähdössä tuohon hotelliin marraskuussa.


      • ekakertaeilatissa
        jjjiiii kirjoitti:

        Eli nostellaas ylöspäin, jos sais vaikka vähän päivitettyä tietoa hotellista. Perheemme on lähdössä tuohon hotelliin marraskuussa.

        Heippa! Me ollaan lähdössä huhtikuussa kyseiseen hotelliin, voisitko kertoa omia kokemuksiasi siitä? Kiitos :)


      • fklgjx
        ekakertaeilatissa kirjoitti:

        Heippa! Me ollaan lähdössä huhtikuussa kyseiseen hotelliin, voisitko kertoa omia kokemuksiasi siitä? Kiitos :)

        Me tulimme juuri maanantaina kyseisestä hotellista ja olimme kyllä aika pettyneitä. Alueella oli monta allasta mutta vain kahta sai käyttää. Isoa lasten allasta ja pientä aikuisten allasta joka oli täysin varjossa. Muissa altaissa oli käyttökielto ilmeisesti koska uimavahtia ei viitsitty palkata. Henkilökunta hotellin respassa tympeää. Aulassa on muutama tietokone joka toimi 10 sekelin kolikolla 30 min. (2e) Kone vei rahat mutta ei antanut käyttöaikaa. Tästä kun kävi respassa valittamassa, henkilökunta ei ollut moksiskaan vaan käski itse soittaa korjaajalle ja rahoja tietenkään ei antanut takaisin. Aamupala maksaa 11e eli ihan sika kallista kuten myös seisova pöytä hotellissa illalla 35e johon ei kuulunut edes juomat, paitsi vesi. Ruoka ei muutenkaan hääppöistä.
        Siivoojille täydet pisteet! Eilat on pieni paikka joka nähty parissa päivässä, kaikki tavarat ja ruoka todella kallista. Mutta sukellusta ja snorkausta harrastaville varmasti mukava paikka.


    • kohta eilatiin

      Millainen sää oli lomanne aikana?

      • fklgjx

        Kun saavuimme 14.3 oli vain noin 16 ja hirveän kova tuuli, oli kuulemma ollut kylmä koko edllisen viikon. Kannattaa siis ottaa ihan lämmin takki mukaan, Mutta sitten heti seuraavana päivänä alkoi lämpenemään, säät olivat hyvät koko viikon, vähän niin kuin suomen heinäkuu. 26.


    • mimon mami

      Tulimme 11.4. Eilatista ja tuosta hotellista. Mielestämme (3aikuista) hotelli oli hyvä. Allasaluetta emme käyttäneet, koska menimme korallirannalle. Aamupala oli monipuolinen seisovasta pöydästä tapahtuva.Tuolla aamupalalla pärjäsi iltapäivään. Retki- ja kotiinlähtöpäivänä saimme eväsboxin, joka varattiin edellisenä päivänä ja haettiin aamulla sovittuun aikaan respasta.
      Sää oli lämmin, ilman takki tarkeni "vilukissakin". Lauantai illan ukkosti ja satoi. Aamulla siitä ei juuri jälkiä näkynyt.
      Kannattaa käydä Jerusalemin ja Petran retkillä.

    • Matkailija

      Me viihdyimme mainiosti (äitee ja tytär) tässä hotellissa. Aamupala oli aivan mainio, vaikka olikin kosher-aamiainen. Meillä ainakin tietskarit toimi, kun teini osasi kauniisti sitä respan miehiltä kysyä=). Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen ja tarjoilutilat siistit. Huoneisto oli siisti ja huonesiivous toimi, tai huonesiivouspojat käydä ekstraakin oven takana, kun teini pyysi suklaata joka käänteessä =P. Jerusalemin , Kuolleen meren ja Petran matkat olivat unohtamattomia! Luulen että teinikin sai niistä irti asiaa! Itse Eilat oli siisti ja ruokaa sai hyvin , kun vaan vaivautui tutkimaan kuppiloita. Maha ei mennyt mistään ruuasta sekaisin (kirjoittajan vatsa on herkkä). Aurinkomatkojen oppaat hyviä ja asiansa osaavia, neuvoivat tarvittaessa. Allasalue oli nätti , mutta ikävästi osin suljettu. Kalojakin ihailimme yhdessä altaassa. Hotelli hyvällä paikalla , lyhyt vähän joka paikkaan ja taksitkin kohtuuhintaisia käyttää. Tullimuodollisuudet Israellin ja Jordanian välissä olivat omaa luokkaansa..... Mutta Israelista poistuessamme olivat asialliset. Suosittelen lämpimästi matkaa Eilatiin!!!

    • Matkaa odottava

      Ollaan perheen (2 2) kanssa varattu hiihtolomaviikolle reissu kyseiseen hotelliin. Hiukan alkoi hirvittää koko juttu, kun olen lukenut tätäkin palstaa. Onko tuo hotelli ihan pa..a? Onko altaat aina osin suljettu ja hotellialue meluisa ja likainen? Ihmiset epäystävällisiä? Jos teillä on positiivisia kokemuksia hotellista, pliis, kirjoitelkaa niistäkin!

    • Eilatin matkaaja <3

      Oltiin perheen kanssa joulukuussa kyseisessä hotellissa. Huoneisto oli iso ja ihan ok, ja parveke suuri. Osa uima-altaista oli suljettu, mutta pari oli auki ja ainakin toinen lämmitetty. Tilaa oli ihan hyvin uida, ja muutenkin oli mukava allas.
      Hotelli on jonkun verran käytössä kulunut, mutta ihan ok. Itse olen tykännyt Dan Panoramasta enemmän, samoin Prima Musicista korallirannalla, mutta lapseni taas tykkäsi Club hotellista :)
      Eilat on ihana paikka, ja sinne mennään taatusti vielä 8. kerran :D Mielummin vaan valitsen jonkun toisen hotellin.
      Club hotellin sijainti on kyllä hyvä, lyhyt matka Shalom centerin vieressä olevaan isompaan ruokakauppaan (voi oikaista "kalapuiston" läpi vaikka tai sitten mennä lentokentän vierestä. Ja tien toisella puolella on Mall ha yamin kiva ostoskeskus, jossa kannattaa käydä CafeCafessa aamupalalla! Loistavat aamupalat, tuoretta leipää, kanamunaa, israelilainen salaatti, lisukkeina pikkukupeissa gvina levanaa eli israelilaista valkoista pehmeää juustoa, todella herkullista, NAM!!! :)
      Minä olen aina saanut Eilatissa ystävällistä palvelua: Kaikkihan riippuu ihan itsestä; hymyile niin sinullekkin hymyillään :)
      Ja vielä lopuksi, ei se Club hotel ole ihan pa..a :) Mukavaa lomailua Eilattiin!!!

    • Matkaa odottava

      Kiitos todella paljon Eilatin matkaaja

    • Eila T.

      Eilen kotiuduttu Eilatista, jossa majoituimme Club Hotel Eilatiin. Muuten olimme tyytyväisiä hotelliin, mutta uima-altaita ei ollut lämmitetty sunnuntaina kun menimme, toisin kuin Aurinkomatkojen sivuilla väitettiin. Vasta torstaina lämmittivät, kun paikallisia saapui runsain määrin sapatin ja hanukan viettoon.
      Aamupala oli todella monipuolinen ja hyvä ja se kannatti varata etukäteen. Hinta paikan päällä maksettuna on 75 sekeliä eli noin 16,80 € päivässä.
      Muutama torakka vilisti vessassa, jos unohti jättää valot päälle. Muuten siivosivat kyllä hyvin ja vaihtoivat pyyhkeitä ja lakanoita kiitettävästi.

    • eilatfani

      ihan tosi huippu hotelli, plussaa siitä, että me saimme huoneet, joissa oli parvekkeella porealtaat! Ihanat uima-áltaat ja ihana Eilat!! Vastapäätä iso shoppailukeskus ja ihan lähellä punainen meri. Pääsy moneen kulttuurikohteeseen helppoa ja leppoisat uima-áltaat. Päällimmäisenä mieleen jäi hauskat ihmiset Eilatissa ja se, että sai kokea niin paljon. Kävimme Jerusalemissa itkumuurilla ja muillakin nähtävyyksillä, Eilatissa snorklasimme koralleilla, kävimme meriokservatoriossa, uimme ja otimme aurinkoa hotellilla, kelluimme kuolleella merellä,näimme slummeja,palestiinalaisia ja kuulimme islamilaisten rukouskutsut..... Oon ite aikamoinen matkustelija ja paljon maailmaa nähnyt, mutta tuonne haluan heti uudestaan. Olimme siellä nyt tänä talvena ja sää oli joka päivä yli 25 astetta. Mukavasti päivitty! :) Kanttii todellaki mennä, mutta jos vuokra-autolla kulkee ja käy Jerusalemissa, kannattaa huomioida Jerusalemin erittäin vilkas liikenne! ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe