asuntokauppoja.fi

ZZap

onko kokemuksia ko. firmasta? Heillä on kiinteät hinnat yksiöt 1400 e, kaksiot 1500 e ja kolmiot 1800 eur. Aika edullista... voiko olla luotettavaa? Onko kenellään kokemusta? Yritin katsoa onko heillä mitään kohdetta nyt myynnissä, mutta en löytänyt. Vai onko niin uusi yritys että ei ole saaneet vielä kohteita myyntiin?

14

1789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ZZ

      meillä kävi ko. firman edustaja arvioimassa asuntomme. Kaveri oli perustanut firman kuulemma n. 1,5 v sitten. Antoi meille aivan relevantin hinta-arvion kämpästämme (kiinteistömaailman ja huoneistokeskuksen) välittäjistä toinen antoi 3 tonnia pienemmän arvion toteutuvasta hinnasta ja toinen tonnin isomman. Kämppä myytiin parissa viikossa, tosin kyseessä oli kohtuu helppo kohde, eli pienehkö kaksio... Palkkio tosiaan oli se 1500 egeä ja palvelu pelasi moitteetta.

      näkyy noilla olevan useampikin kohde tällä haavaa kaupan...

      http://asunnot.oikotie.fi/company/5370981

    • jk

      Meille antoivat arvioksi130te -2te. Emme tätä valinneet ja lopullinen kauppahinta oli 150te. Antavat naurettavan alhaisen arvion joten saavat kohteen myytyä hyvin pian. VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ jos olette myymässä!

      ps. tämän myymän asunnon voisin yllä ostaa :)

      • Vanha totuus, markkinointi maksaa, joten halpa palkkio tarkoittaa alhaista myyntihintaa. Ja haluaisin todellakin saada omia palkkioitaan huoraavilta välittäjiltä näkemystäni vastustavia vastauksia!


    • Ex-välittäjä_lkv

      Hahaaa,
      Itse tein opiskelujen ohessa töitä välittäjänä oranssissa firmassa noin kolmen vuoden ajan. Harkitsin vakavasti oman puljun pystyttämistä mutta päädyin kuitenkin "oman alan" alan palkkatöihin. Mikäli olisin jatkanut kiinteistönvälitysalalla niin hintakilpailu olisi takuulla ollut meikäläisenkin valinta yrittäjänä. Välittäjä_LKV voi katsoa hintaseurantapalvelusta mikä on keskimääräinen myyntiaika pikkuasunnoille. Vaihtelee siinä 3-6 viikon tuntumassa. Sitten jokainen älyllinen olento voi esittää itselleen kysymyksen minkä helvetin takia pitäisi maksaa hesalaiskaksion myynnistä välittäjälle vaikkapa 5-6 tonnia. Ko. välittäjä käy paikalla arvioimassa asunnon ja ottaa kuvat samalla, siihen menee tunti, sitten se tilaa asiapaperit, siihen menee tunti, sitten se lukee paperit läpi (jos edes lukee) ja nakuttaa ilmoituksen nettiin, siihen menee tunti ja vanhalta jermuvälittäjältä joka on käynyt peruskoulun ja lukeminenkin on hidasta ehkä kaksi tuntia. Sitten se pitää vaikkapa 6-8 esittelyä joihin menee matkoineen 6-8 tuntia. Sitten se saa tarjouksen ja hakee siihen myyjän nimmarin, siihen menee tunti. Sitten se tekee kauppakirjat ja muut asiaankuuluvat paperit ja siihen menee tunti. Sitten jos se osaa laskea tunnit yhteen niin koko hommaan menee sellaiset pyöreät 15 tuntia. No sitten se tekee vielä pokalle viiden tonnin laskun jonka tekemiseen menee 5 minuuttia. Sitten se laskee tuntipalkan 5 tonnia per 15 tuntia ja saa tulokseksi 333 euroa per tunti. Sitten se ihmettelee että minkä helvetin takia tilipussi kuukaudessa on vain muutaman hassun tonnin. No, se ei ole tajunnut, että sen pulju on tehnyt paljon markkinointia, eli sillä on konttori bulevardilla tai erottajalla (esittelyt hoidetaan asunnolla ja kaupat tehdään pankissa, eli tällä ei tehdä mitään), sillä on leasing audi alla (sillä on kiva ajella, mutta se ei varmasti kasvata palkkapussia, mutta egoa sitäkin enemmän), sillä on sunnuntain lehdessä 500 asuntoa näytillä joita kukaan ei jaksa lukea koska ihmiset etsivät asuntonsa netistä ja aina silloin tällöin sen firma lyö etusivulle keltaisen tai vihreän koko sivun ilmoituksen jonka kulujen kattamiseen pitää myydä vähintään neljäkymmentä asuntoa huomioiden kaikki muut kulut. Eli turha markkinointi maksaa, mutta miksi ihmeessä sitä pitäisi tehdä kun sitä ei tarvita. Ja faktahan on, että asiakas maksaa sen turhankin markkinoinnin poikkeuksetta....

      Kaikkiaan ei voi kuin nostaa hattua otsikon puljun pyörittäjälle. Loistavaa, että tässäkin toiminnassa on edes joku joka toimii suhteellisen järkevillä hintatasoilla. Tosin asunto-osakkeen myynti on niin helppoa, ettei siihen kyllä mitään välittäjiä tarvittaisi lainkaan!

    • tyytyväinen.

      Meillä tämän firman välittäjä myi kolmiotamme viime keväänä Espoon Kivenlahdessa 3,5 kuukautta. Esittelyjä oli lähestulkoon joka viikonloppu. Hintaa laskettiin kerran hieman ja lopulta kauppa saatiin aikaiseksi ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

      Välittäjä totesi, että homma meni enemmän harrastamisen puolelle, mutta kun kerran oli aloittanut niin ei sitten kehdannut luovuttaakaan. Omasta mielestämme saimme välityspalkkiolle enemmän kuin hyvin vastinetta ja on takuu varmaa, että pyyntihinta ei ollut ainakaan liian matala. Näin jälkikäteen ajatellen olisi ehkä pitänyt olla matalampikin, jotta kauppa olisi saatu aikaan sukkelammin..

      Itse emme kyllä olisi osanneet laatia esitteitä ja kauppakirjoja asianmukaisesti ja ajatellen liki joka viikkoisia näyttöjä vietimme nuo viikonloput paljon mieluummin mökillä kuin itse näyttöjä pitämässä.

    • Tyytymätön

      >Tuolla hinnalla, ottavat keikkoja liikaa.
      meillä kävi ja arvioi 25 000€ alakanttiin. tuntui, ettei edes ollut kiinnostunut välittämään asuntoa.

      • Suosittelen

        Meillä toimi ihan nappiin. Arvio oli välitysfirmaa ja pankin arviota parempi ja kaupat syntyivät kahdessa viikossa. Säästimme välityspalkkiossa noin 12 000 euroa!!!! Alhaisen tarjouksen kohdalla neuvoi olemaan tekemättä vastatarjousta ja saimmekin lopulta sen mitä toivoimme. Emme voi muuta kuin lämpimästi suositella!


      • Suosittelen kirjoitti:

        Meillä toimi ihan nappiin. Arvio oli välitysfirmaa ja pankin arviota parempi ja kaupat syntyivät kahdessa viikossa. Säästimme välityspalkkiossa noin 12 000 euroa!!!! Alhaisen tarjouksen kohdalla neuvoi olemaan tekemättä vastatarjousta ja saimmekin lopulta sen mitä toivoimme. Emme voi muuta kuin lämpimästi suositella!

        "Säästimme välityspalkkiossa noin 12 000 euroa"

        Mihin tuo väittämä perustuu? Välittäjien kilpailuttamiseen yhdessä heidän arvioidensa kanssa, vai listahintojen katseluun yhditettynä asuntosi alihinnoitteluun?

        Hyvä välittäjä ei myy itseänsä halvalla, mutta ei myöskään myy asuntoa halvalla, vaan parhaaseen markkinahintaan.

        Miten uskot, että ihminen joka ei edes halua tienata rahaa itselleen, haluaisi tienata sitä sinulle??

        Kerropa osoite, niin katsotaan miten paljon menetit, muutaman kymppitonnin ainakin, vaikka "säästitkin".


    • 423421

      Haha. Välittäjä_LKV:n vakioselitys. Ihan kuin ihmiset ei tietäisi mitä asunnot milläkin alueella maksaa? Jos on yhtään älyä päässä niin aina saa nettona enemmän asunnosta ilman välittäjää. Plus saa otettua kunnon kuvat eikä niitä kännykkäkameran tiskirätti likainen murokulho-kuvia tai makkarista "siniset verhot ja lipasto nurkassa" kuvia. Voi ottaa omalla järkkärillä kunnon laajakuvaobjektiivilla kuvat joihin mahtuu koko huone.

      • Ihan oikeassa olet, eikä sellaiselle välittäjälle kannatakaan maksaa kun tonni tai kaksi.

        Itse käytän aina ammattivalokuvaajaa, ja siirtää kyllä ne romut pois tieltään ennen kuvausta. Lisäksi kuvailemiasi kuvia näkee enemmän itsemyyjien ilmoituksissa kun välittäjien ilmoituksissa.

        Mutta itse perusasiaa se ei muuta, minä osaan myydä. Koska osaan myydä, niin saan myös toimeksiannot kovemmalla palkkiolla, ja myyn asunnot kovempaan hintaan. Tässä taitaa olla se ymmärtämisongelmasi ydin, Minä Olen Huippumyyjä ja nautin myymisestä, lisäksi osaan kaikki tarvittavat lait keskiverto LKV:tä paremmin. Näiden vuoksi olen hyvä siinä mitä teen ammatikseni, ja siitä asiakkaani minulle maksavat!


      • 4324423
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Ihan oikeassa olet, eikä sellaiselle välittäjälle kannatakaan maksaa kun tonni tai kaksi.

        Itse käytän aina ammattivalokuvaajaa, ja siirtää kyllä ne romut pois tieltään ennen kuvausta. Lisäksi kuvailemiasi kuvia näkee enemmän itsemyyjien ilmoituksissa kun välittäjien ilmoituksissa.

        Mutta itse perusasiaa se ei muuta, minä osaan myydä. Koska osaan myydä, niin saan myös toimeksiannot kovemmalla palkkiolla, ja myyn asunnot kovempaan hintaan. Tässä taitaa olla se ymmärtämisongelmasi ydin, Minä Olen Huippumyyjä ja nautin myymisestä, lisäksi osaan kaikki tarvittavat lait keskiverto LKV:tä paremmin. Näiden vuoksi olen hyvä siinä mitä teen ammatikseni, ja siitä asiakkaani minulle maksavat!

        99% markkinoilla olevista taloista vaan ei tarvitse mitään "myyntiä". Ne vaan laitetaan myyntiin, ja sitten ne ostetaan hinnalla x. Eli 99% myyntikohteista ei ole myytävissä millään mystisillä mainoslauseilla tai jollain myyntipsykologialla, niiden myynnin hoitaa markkinat. Ehkä sitten joku yksilöllinen kartano joka on ainoa laatuaan koko Suomessa tai vastaava, näissä ehkä tarvitse "huippumyyjää". Todennäköisesti näissäkin on kyse vain siitä etttä saadaan oikea ostajahenkilö paikalle.

        Ei kai tässä sentään mistään koirakoulutuksesta ole kyse, että osataan vetää jostain naruista oikealla ajoituksella ja saadaan parempi myynti? Kyllä tässä ihan älykkäimmän lajin edustajien kanssa tätä asuntokauppaa tehdään, jolloin "Myymistaidoilla" ei ole mitään merkitystä. Markkinat määrittää hinnan.

        Mutta tietysti jos koko oma ajatusmaailma on tota "huippumyyntiä" täynnä niin silloin saattaa saada itse sen kuvan että sai kaupat tehtyä juuri näiden myyntipuheitten ja kikkojen takia. Näin varmaan autokauppakin ja automyyjien aivot toimii. Kaikenlaista soopaa selitellään ja kuitenkin automyynnin ratkaisi ainoastaan 1) että löytyy sellainen auto jota etsitään 2) hinta. Sitten kun myydään 20-luvun entisöityä fordia, niin sittten tarvitaan ehkä jo "myyjä", mutten ei tarvita kuin markkinat.


      • 4324423 kirjoitti:

        99% markkinoilla olevista taloista vaan ei tarvitse mitään "myyntiä". Ne vaan laitetaan myyntiin, ja sitten ne ostetaan hinnalla x. Eli 99% myyntikohteista ei ole myytävissä millään mystisillä mainoslauseilla tai jollain myyntipsykologialla, niiden myynnin hoitaa markkinat. Ehkä sitten joku yksilöllinen kartano joka on ainoa laatuaan koko Suomessa tai vastaava, näissä ehkä tarvitse "huippumyyjää". Todennäköisesti näissäkin on kyse vain siitä etttä saadaan oikea ostajahenkilö paikalle.

        Ei kai tässä sentään mistään koirakoulutuksesta ole kyse, että osataan vetää jostain naruista oikealla ajoituksella ja saadaan parempi myynti? Kyllä tässä ihan älykkäimmän lajin edustajien kanssa tätä asuntokauppaa tehdään, jolloin "Myymistaidoilla" ei ole mitään merkitystä. Markkinat määrittää hinnan.

        Mutta tietysti jos koko oma ajatusmaailma on tota "huippumyyntiä" täynnä niin silloin saattaa saada itse sen kuvan että sai kaupat tehtyä juuri näiden myyntipuheitten ja kikkojen takia. Näin varmaan autokauppakin ja automyyjien aivot toimii. Kaikenlaista soopaa selitellään ja kuitenkin automyynnin ratkaisi ainoastaan 1) että löytyy sellainen auto jota etsitään 2) hinta. Sitten kun myydään 20-luvun entisöityä fordia, niin sittten tarvitaan ehkä jo "myyjä", mutten ei tarvita kuin markkinat.

        "Sitten kun myydään 20-luvun entisöityä fordia, niin sittten tarvitaan ehkä jo "myyjä".

        Asia on juuri toisinpäin, tuo Fordi myydään takuulla kovaan hintaan ihan ilman välittäjää.

        Sen sijaan välittäjän myyntitaito on ratkaiseva myytäessä ihan tavallisia asuntoja, näissä välittäjän myyntitaito ratkaisee toimeksiantajalle jäävän rahamäärän.

        Miten paljon olet itse valmis tinkimään palkastasi? Jos teen toimeksiannon 2% sis alv, niin palkkani laskee 46 %. Miksi siis tinkisin omasta palkastani?

        Ja vielä kerran, miksi välittäjä joka myy itsensä halvalla osaisi pitää kiinni asuntosi hintapyynnöstä??

        Eli edelleenkin, jos ei osaa myydä, niin myydään halpaa palkkiota, mikä tarkoittaa toimeksiantajalle alempaa kauppahintaa kun siitäkin tingitään.

        P.S. On minulla tällä hetkellä muutama miljoonakohde myynnissä, mutta niihin en käytä aikaani, joku ostaa sitten jos ostaa.


    • pettynytvarppi

      ei ole hyviä kokemuksia tällaisista firmoista
      toinen vastaava firma on myyntiturva

      olemme törmänneet usean kerran että heidän kohteisiin ei tahdo saada näyttöä
      onko parhaat yksiöt ja kaksiot varattu heidän itselle ostettavaksi ( vuokraturvaan) kun niitä mitä on myynnissä ei tahdo päästä katsomaan ?

    • myyjä

      Me myytiin tämän kautta yksiö Soukasta, ennen ensiesittelyä oli kolme erillistä yksityisesittelyä ja yksi tarjouskin saatiin. Ensiesittelyn jälkeen tuli toinen tarjous joka hyväksyttiin. Ainakin meillä esittelyjä järjestettiin oletettavasti kaikille ketkä niitä pyysi. Eiköhän se ole välitysliikkeen etukin esitellä asuntoa kaikille ketkä siitä kiinnostuneita on, muuten ei tule kauppaa eikä palkkiota... Itselleni jäi ainakin tyytyväinen olo. Kerran aiemmin olen käyttänyt isoa ketjua ja siellä välittäjä vaihtui joka näytöllä, pienemmässä ketjussa tietää kenen kanssa asioi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe