Yö mökillä

oneli

Olimme olleet mökillä pari päivää vaimoni ja anoppini kanssa. Naiset olivat ottaneet aurinkoa bikineissään ja välillä yläosattomissakin eli silmänruokaa oli. Kiima kävi nuorelle miehelle lähes kestämättömäksi, kun ei ollut oikein kunnon tilaisuutta sitä vaimon kanssa helpottaa. Jos pikapanoja saunan pukuhuoneessa ei sellaisiksi lasketa. Kaksi päivää olin kuitenkin katsellut anoppiakin ja kiima häntäkin kohtaan nousi. Anoppi on hieman rehevä, vaalea viisikymppinen. Rintaliivit kokoa E90 ja alushousujen koko 42, sen verran olen ottanut selvää.
Vaimon täytyi lähteä seuraavaksi päiväksi kaupunkiin ja lähtisi tänään hyvissä ajoin. Ja hän tulisi takaisin seuraavana iltana. Eli jäisin anopin kanssa kahden vuorokaudeksi, sekin kiihotti aikalailla.
Anopin kanssa illalla grillattiin ja otettiin ryyppyjä. Minä tietty miksailin anopin paukkuja mieleni mukaiseksi ja aloin kyllä itsekin humaltua. Anoppi siinä alkoi jo suunnitella unille menoa, iltauinnin jälkeen.
Anoppi pyysi minuakin uimaan ja yhdessä menimmekin saunalle vaihtamaan uikkarit. Saunalla anoppi riisui shortsinsa selkä minuun päin kumartuen ja valkoisten alushousujen läpi pullotti paksut häpyhuulet. Samalla tavalla kumartuen lähti alushousut ja näin pakaroiden välissä tummien karvojen seassa paksut häpyhuulet. Tilanne kesti vain hetken, mutta sen verran ehdin nähdä, että kalussa alkoi sykkiä. Anoppi riisui t-paitansa ja rintaliivinsä minuun päin kääntyneenä. Samalla kehoittaen minuakin riisumaan ja etteihän me siellä tutussa porukassa uikkareita tarvita. Olihan minun tuijotettava kun anoppi vapautti isot rintansa rintaliiveistä ja se oli menoa, seisokki alkoi tulla. No onneksi anoppi lähti samantien laituria kohti ja huuteli että tule perässä.
Minä jäin kulli pystyssä pukuhuoneeseen miettimään, että mitäs nyt? Sitten keksin laittaa kylmää vettä ämpäriin ja istuin hajareisin ämpärin päälle painaen kaluni veteen. No kiima oli niin kova ettei se kunnolla toiminut, mutta sen verran kuitenkin, että voisin pyyhkeellä peittää loput. Kuitenkin lähtiessäni uimaan heitinkin pyyhkeen pois. Ajattelin, että kun anoppi selvästi oli minua härnännyt, niin näytetään sitte sillekin vähän. Niinpä astelin laiturin päähän puolikova kulli heiluen. Anoppi katseli minua järvestä, mutta ei puhunut mitään. Aikamme hiljaa uituamme anoppi totesi että nyt riittää. Vielä yömyssy ja sitten nukkumaan. Minä jäin vielä uimaan ja miettimään miksi anoppi meni niin hiljaiseksi. Itsehän anoppi tilanteen aiheutti. Eikö hän pitänyt näkemästään vai pitikö liikaa? Tosin anoppi oli niin humalassa, että ihmettelin hänen uimaan menoa alunperinkin ja ajattelinkin hänen vain haluavan nakuilla kanssani. Ehkä hän tulikin katumapäälle. Jatkuu....

2

17212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla perinteinen tilanne mies Pentti tekee töitä omistaa kaksi firmaa, vapaalla luulee että viinalla rentoutuu. Nytkin itse ryyppäsi ja otti töihin kolme nuorta Jani, Reijo ja Mikko raivaus töihin tienaavat seuralle rahaa. Iltapäivä meni siten pojatkin alkoivat ottamaan Pentti jo nukahteli, otin itsekkin kun sain hyvän makuista juomaa jopa pidin siitä. Pentti meni jo nukkumaan kun joi poikain kanssa kilpaa shotteja. Poltin poikain tupakkaa kun omat loppui maistui vähän menthoolilta. Lähdin levähtämään, jonkin ajan päästä tunsin halua heräsin yksi pojista imi nänniä, ihana tunne nännit olitosi kovat ja herkät annoin jatkaa tunsin toisen pojan vierellä alkoi myös imeä, kuiskasin entä Pentti nauroivat juotettiin niin että ei herää.
      Työnsin oikein rintoja eteen tunsin monen kuukauden puutteen vartalossa kumpaakin jalkaa hieroi käsi pillua kuumotti nautin nautin suunnattomasti.

      Kun tunsin kielen pillussa kolmas poika oli jalkojen välissä levitin jalat olin kaikkien käytössä ihanat sormet hyväili pillua. Jani nousi suutelemaan Reijo imi nännejä tunsin Mikon nousevan nosti jalkojani ylös ja työntyi sisään pitkä kova kalu painui ihanasti pohjaan suutelin Jania kiikkeänä pillu oli kuin tulessa kyrvän puutteesta kokeilin käsillä Janin ja Reijon kaluja ihanan kovia ja lämpimiä Jani nousi ja sain kalun suuhun halusin olla kiimanen narttu Mikko lykki jo kiivaana tunsin kuinka purkausi sisään Reijo tuli tilalle Janin kalu alkoi jännittyä sain lämmintä spermaa lastin suuhun silloin tunsin kuuman voiman nousevan täristen sain orgasmin Reijo työnteli syvälle ja laukesi. Pojat meni ulos Jani antoi lähtiessä paperia.
      Kuulin kun Pentti puhui jotain, Mikon kanssa.

      Menin ulos kysyin Mikolta, mitä Pentti sanoi joi motin fisua nukkuu varmaan.
      Poltin tupakkaa kusyin Janilta maistuu oudolle, Jani kuiskas siinä on vähän maria.
      Istuin tuolilla Mikko tuli viereen kalu seisoi kovana, imin vähä aikaa ja vedin Mikon sisälle, olin kuin muissa maailmoissa olin heti kontallaan Mikko tuli sievästi sisään, anoin pane kovempaa haluan kunnolla. Jani ja Reijo tuli viereen imin kumpaakin vuorotellen sain orgasmeja poikain naidessa vuoroin.
      Aamulla Jani herätti hiljaa sauna on valmis. Saunassa katsoin peilistä tukassa oli kuivunutta spermaa ja pitkin rintoja, fritsuja ei onneksi kokeilin pillun huulia ihanan aran tuntuiset kokeilin sormella vieläkin oli sisällä spermaa. Istuin lauteilla pienissä löylyissä vähän nolotti ovi kävi Jani tuli sisään kertoi mitä suunilleen oli tapahtunut ja sanoi ovat yhdessä päättäneen että tästä ei kerrota. Kertoi että olin ollut vähän juuruissa sätkistä ja ollut heille niin haluttava vanhempi nainen että olivat naineet Janin mukaan ainakin neljästi jokainen.
      Sanoin siltä tuntuukin mutta ihanalta. Jani kokeili värähdin Jani halusi katsoa levitin jalkoja puhalti hieman ja sanoi voi sinua ja nuolaisi vähän ja sitten lisää.
      En tuntenyt kipua vaan himoa siiryi lauteen reunalle ja Jani tuli sisään kuiskasin ihana olla teidän pantavana, Pentti vaan juo. Välillä tunsin vähän kipua mutta eniten kiimaa ja halua.
      Penttikin heräsi, istui pöydässä, ja joi lonkeroa kysyi voiko kukaan ajaa puisteltiin päätä Pentti soitti taksin ja lähti kauppaan.
      Pojat tuli heti ympärille makkariin, Jani sanoi meidän Mirkku on vähän kipeä kaikki nuoli vuorollaan sain siitä jo kaksi orkkua, minua pidettiin hyvänä rinnat ja pillu sai koko ajan hyväilyä sain edestä ja takaa välillä kyljellään.
      Iltapäivällä lähdettiin kotia. Sain viikon päästä ns. yhteis viestin, KIITON MIRKKU, kun olit meidän seksityttö. Laitoin viestin............. Pentti menee kahden viikon päästä Saksaan tuletteko "töihin". Tuli viesti ja varmaan tullaan saa nähdä mitä tapahtuu??

    • Anonyymi

      Naiset käy vieraissa samoin kuin.miehetkin ja naiselle on vientiä enemmänkin kuin tarpeeksi🥰

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe