Poika (12v) ei suostu vaipan käyttöön

Pojan äiti

Moi mulla on tommonen 98 syntyny poika joka on ny alku-keväästä kastellut sänkynsä usein. Ennen tällaista juttua ei ole käyny muutakun 3-4v :nä. Ekaks sitä tuli vaan sillain aika harvoin joten ajattelimme, että tämä on vaan joitain murrosiän alkamisen ohi meneviä merkkejä. Mutta sitten loppu keväästä, kun niitä alkoi tuleen useammin menimme asiasta keäkuun puolessa välissä lääkäriin. Lääkäri antoi meille vahvimmat mahdolliset lääkkeet tähän vaivaan. Nyt kesän puoleen väliin pidettiin lääkkeiden kanssa tuli kai 2-5 kertaa en ny ihan tarkkaa lukua muista ja nyt, kun otettiin lääkkeet loppukesästä pois ja koitettiin ilman ei tullu mitään muutakun kerran kaks. Nyt taas, kun koulut alkaa jo neljän päivän päästä täälä Tampereella se tuli taas inhottavana aaltona. käytiin eilen asiasta vielä lääkärissä. Lääkäri sanoi, että lääkkeet taas käyttöön tai jos ne eivät auta niin (vaipat). Eilen illalla kotona juteltiin lääkkeistä ja niistä vaipoista. Kielteinen vastaus tuli suoraan,kun aloin ees puhumaan vaipoista. yritin kehottaa, että sänky pysyisi kuivana ja aamulla olisi paljon kivenpi herätä ja heittää vaan märkä vaippa roskiin. Hän kieltäytyi siitäkin. Kun en minäkään joka päivä pyykkiäkään jaksais pestä. Toisaalta myös ymmärrän poikaa nimittäin on ne (Kaverit). Pitäisikö jos lääkkeet eivät tehoa laittaa vaippahaalari tai vastaava. Entäs mitä vaippoja 60-64kg ja 164cm pojalle vois ees laittaa olisko se libero night comfort tai vastaava. Mitä te tekisitte tässä tilanteessa? ehdotelkaa!

56

16643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa kokeva

      Moi! Meidän tyttö kastelee myös sänkyään öisin tai kasteli ennen kun hankin vaipat. Vaippojen pistäminen oli todella vaikeaa,koska tyttömme ei halunnut käyttää vaippoja kavereiden takia. Lääkkeet eivät siis tehonneet tyttöömme. Ensimmäiset pari viikkoa jouduimme laittamaan tyttärellemme vaippahaalaria päälle koska muuten hän ei olisi pitänyt niitä vaan heittänyt ne aina ennen nukahtamistaan pois. Niinkuin hän ensimmäisenä vaippa yönään teki ennen kun hankimme haalarit. Vaippahaalarit saimme hänelle kotiarestin ilman elektroniikkaa uhalla. Sitten kun sitä oli pari vikkoo haalareissa mennyt tyttömme tuli illalla sanomaan ettei tarvitse ja pitää vaippaa yön yli ja niin hän myös piti. Tyttäremme on nyt (13v) 156cm ja 57kg. Hän käyttää Liberon night comfort mediumeja joita saa s-marketista 9,90e oliko siinä ny 12-20 kpl. Tulee muuten paljon edullisemmaks ostaa vaippoja,kun lääkkeitä

      • samaa kokeva

        Ne olikin Night comfort largeja jota tyttömme käytti mediumit on 20-37kg mut larget on 35-60kg


      • guy20

        toi tuntuu kyllä todella julmalta konstilta pakottaa 12- tai 13-vuotias käyttämään vaippoja vaippahaalarien avulla. Se ei tuossa iässä ole muutenkaan helppoa ja juuri kavereidenkin takia. Minusta pakottaminen ei ole mikään hyvä vaihtoehto. Se tuntuu lapsesta hirveältä ja siitä jää kamala muisto. Yrittäisitte tukea ja kannustaa lasta ja yrittää hänet saamaan lempeästi ymmärtämään. Painostaminen ei auta.

        Itse oon jo pari kymppinen poika ja joudun välillä pitämään aikuisten vaippoja, koska loukkasin selkäni joitain vuosia sitten onnettomuudessa eikä se tässäkään iässä niin nannaa ole...


    • Itse näin aikanaan

      Hei. Kyllä minä 12 -vuotiaan pojan äitinä kävisin ostamassa jostakin vaippahaalarit, mutta sellaiset sitten että vetoketju on niissä seljänpuolella. Tällöin kun olette laittaneet poikanne vaippoihin, ja sitten pukeneet tämän vaippahaalarin päälle. Poika joutuu nukkumaan vähän väkisinkin sen kanssa, koska ei itse pysty aukaisemaan vetoketjua seljänpuolelta itse. Muistaakseni Rehashop Helsingissä myy näitä varusteita.
      Sitten jos poikanne on jo noin painava, niin kävisin kokeeksi hakemassa oman kylän paikallisesta kotisairaanhoidosta kokeeksi Tena Slip teippivaippoja. Sitten kun olet kerran jo puhunut lääkärinkin kanssa asiasta, ja hän on suositellut myös vaippoja pojallelle. Kyllä hän silloin on myös valmis kirjoittaa todistuksen, jolla tulet jatkossa saamaan kunnan / kaupungin kotisairaanhoidon kautta ilmaiset vaipat suoraan kotiovelle.

    • inkosani

      [email protected]
      050 5436714 ja kunnollisia suur-suorakaidevaippoja ja pehmeitä muovihousuja
      kannattaa soittaa ja pojalla aamulla kuiva peit

      • tää...

        on taas fetisisti. Janne asialla...sitä paitsi kuka nyt enää alkaisi jotain suorakaidevaippoja käyttämään, kun nykyään on kunnollisia ja hyviä suojia inkontinenssiin ja istuvia, melko huomaamattomia teippivaippoja.


      • 14v.

        Oon nauranu tässä jo varmaan 10 minuuttia. Hahhah. En oo ennen kuullukkaa moisesta :D


      • piipuupaapää
        14v. kirjoitti:

        Oon nauranu tässä jo varmaan 10 minuuttia. Hahhah. En oo ennen kuullukkaa moisesta :D

        Saattaa sattua pilkka omaan nilkkaan!
        On erilaisia sairauksia olemassa, ettei pysty pidättämään yön yli...tai edes vessakäyntien väliä!
        Silloin on pakko käyttää, ei vopi kuljeksia housut kusisena!
        Arka paikka mutta minkäs teet!

        Entäs muuten se elektroninen lakana joka herättää...tai sitten muovilakana,ettei aina tartte pestä....


      • :DDD
        14v. kirjoitti:

        Oon nauranu tässä jo varmaan 10 minuuttia. Hahhah. En oo ennen kuullukkaa moisesta :D

        !


    • olen kastellut sänky

      Miksi ongelmasta täytyy tehdä niin monimutkainen?

      Oikea asenne auttaa, jätä turha stressaaminen pois, ota rennosti.

      Laita lakanan päälle suoja(kosteuden pitävä, mukavan tuntuinen. Laita illalle valmiiksi sängyn viereen vara petto, tyyny ja lakana sekä puhtaat yövaatteet ja kalsarit.
      Kun vahinko sattuu lapsen on helppo vaihtaa itselleen puhtaat vaatteet ja lakanat. 12v osaa itse viedä aamulla likaset vaatteet pyykkikoneeseen.

      Osta ohuita halpoja vuodevaatteeita ja lakanoita, ne kuivuu nopeasti.

      Juomiseen kannattaa kiinnittää huomiota, muistaa käydä illalla vessassa. Joskus keskellä yötä herättäminen vessaan voi auttaa.

      Mistä yö kastelu johtuu? Syitä on monia... esm. psyykkisiä, koulukiusaaminen,pelko.

      Olisi järjetöntä pakottaa lapsi käyttämään vaippaa, jos lapsi kokee sen nöyryyttävänä. Muista osoittaa omalla käytöksessäsi että arvostat, kunnioitat ja rakastat häntä vaikka hän kasteleekin sänkynsä. Yökastelu on kolaus lapsen itsetunnolle, siksi on tärkeää yrittää parantaa/tukea lapsen itsetuntoa.

      Jokaisella lapsella on oikeus mennä nukkumaan turvallisin mielin. Kenenkään ei tarvitse illalla jännittää, pelätä, mitä jos sänky kastuu? nöyryyttämistä, häpeää, syyllistämistä.

      • mariiiiii

        ooon 16 vuotias ja mua ei ole koskaan opetettu potalle tai kuivaksi ja käytän edelleen vaippaa. ens viikol alkaa mulla potalle opettelu. ja mua ei kiusata asiasta yhtään....


      • :D:D:D:D:D:D
        mariiiiii kirjoitti:

        ooon 16 vuotias ja mua ei ole koskaan opetettu potalle tai kuivaksi ja käytän edelleen vaippaa. ens viikol alkaa mulla potalle opettelu. ja mua ei kiusata asiasta yhtään....

        Lukio/ammattikouluikäisenä? Toivottavasti olit provo. Osaat kirjoittaa mutten vessahommia? Riistiriitaista eikös?


      • anttijuhani.rautavaa

        Tämä onkin hyvä kommentti olen täysin samaa mieltä :).


    • 99tytöäiti

      Meidän 11-vuotiaalla tytöllä on sama ongelma, paitsi hän kastelee päivisinkin. Tyttö ei suostu pitämään edes päivällä vaippoja. Joten nyt ollaan sitten hankittu vaippa haalarit joita tyttö pitää niin öisin kun päivisin. Sitten aina välissä vaihdetaan vaipat. Alussa oli niin hankalaa että minun piti vaihtaa tytölle vaipat ja laittaa haalarit, mutta nyt tyttö suostuu vaihtamaan itse vaipat. Haalareita en kuitenkaan vielä uskalla jättä pois, kokeiltiin sitä tuossa viime viikolla niin ei toiminut, tyttö kaverinsa luota housut märkänä ja vaippa kadonneena. Joten suosittelen haalareita.

    • Vanhusten hoitaja

      Hei, jos tuntuu todella pahalta, että yli 10-vuotiaille joudutaan laittamaan vaipoja haalareita. Yrittäkääpä muita vaihtoehtoja, esim. ei juomista enää illalla (n. 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa), herätys yöllä wc:hen (äidin tai isän kello soimaan, n. 3-4 tuntia siitä, kun lapsi on nukahtanut). Vuoteen voi aluksi suojata vuodesuojalla tai muovitelulla froteella. Asia vaatii pitkää pinnaa, mutta ei loputtomasti, sillä uskon, että muutaman kuukauden kuluttua tilanne on toinen.

      • nuorinainen***

        Samaa mieltä edellisen vastaajan kanssa.Itsellä ollu kans aikoinaan samaa ongelmaa,tosin se oli aika satunnaista,mutta viimesin yövahinko tais muistaakseni sattua vielä 11-vuotiaana..Omalla kohdalla oli tosiaan erityisen tärkeää se,että ei juonu mitään ainakaan tuntiin ennen nukkumaan menoo tai WC:ssa käynnin jälkeen,koska yleensä näitä vahinkoja sattui juuri silloin kun oli tullut vielä illalla juotua.
        Kurjaahan se oli,kun piti äiti herättää aina keskellä yötä pyykille,mutta onneksi oli niin ymmärtäväinen äiti,ettei hän koskaan siitä mitään mutissut :)

        En oikeen tarkkaan tiedä mistä tämä yökastelu omalla kohdallani johtui,koska sitä ilmeni minulla heti kuivaksioppimisen jälkeen aina sinne 11-vuotiaaksi asti..Mutta vuosi vuodelta nämä yökastelut kuitenkin vähenivät,eikä niitä sen viimeisen tapauksen jälkeen ole enää sattunut :)


      • huolestunut äiti
        nuorinainen*** kirjoitti:

        Samaa mieltä edellisen vastaajan kanssa.Itsellä ollu kans aikoinaan samaa ongelmaa,tosin se oli aika satunnaista,mutta viimesin yövahinko tais muistaakseni sattua vielä 11-vuotiaana..Omalla kohdalla oli tosiaan erityisen tärkeää se,että ei juonu mitään ainakaan tuntiin ennen nukkumaan menoo tai WC:ssa käynnin jälkeen,koska yleensä näitä vahinkoja sattui juuri silloin kun oli tullut vielä illalla juotua.
        Kurjaahan se oli,kun piti äiti herättää aina keskellä yötä pyykille,mutta onneksi oli niin ymmärtäväinen äiti,ettei hän koskaan siitä mitään mutissut :)

        En oikeen tarkkaan tiedä mistä tämä yökastelu omalla kohdallani johtui,koska sitä ilmeni minulla heti kuivaksioppimisen jälkeen aina sinne 11-vuotiaaksi asti..Mutta vuosi vuodelta nämä yökastelut kuitenkin vähenivät,eikä niitä sen viimeisen tapauksen jälkeen ole enää sattunut :)

        Moi kaikki. :) Meilläkin on teemun (21-v) kanssa ongelma. Hän asuu vielä meidän luona kotona. Häneltä saattaa tulla joskus kakka housuun, tai sitten hän humalapäissään pissii seinään. Mitä pitäisi tehdä. Olemme mieheni kanssa yrittäneet pukea hänelle vaippoja mutta hänen mielestään se on lapsellista. Mitä pitäisi tehdä??? t: Huolestunut äiti


      • joo'o
        huolestunut äiti kirjoitti:

        Moi kaikki. :) Meilläkin on teemun (21-v) kanssa ongelma. Hän asuu vielä meidän luona kotona. Häneltä saattaa tulla joskus kakka housuun, tai sitten hän humalapäissään pissii seinään. Mitä pitäisi tehdä. Olemme mieheni kanssa yrittäneet pukea hänelle vaippoja mutta hänen mielestään se on lapsellista. Mitä pitäisi tehdä??? t: Huolestunut äiti

        Oma vika jos on humalassa :D


      • jokuvaan33

        hemmetti eihän lasta saa pitää janosena!!


      • Eikuria
        jokuvaan33 kirjoitti:

        hemmetti eihän lasta saa pitää janosena!!

        Ei janoisena eikä vaippoja.,. Antaa kusta koko talon märäksi perkele!


    • 99poika

      minulla on yöinen ja päivinen yö kastelu ongelma mutta minulla on koulussa vaippa haalarit kakkasin ja pissasin vaippaan ammupäivästä oli kiva olla kakka ja pissi housussa vielä 6 tuntia

      • nolooo

        nolo 99 paskoo housuunsa ja kusee koulussa ekalla tunilla kaikkien nähden


    • vaipan käyttäjä

      minä käytän drynites pyjama pants vaippoja niitä kannattaa kokeilla ne on hyviä. ku ite oon koht 13v ja käytän vaippoja :)

    • vaipatpois

      Herättäkää ne pentunne yöllä vessaan niin pääsette helpommalla eikä raukat joudu olemaan vaipoissa.

    • Ilonpilaaja-Eemeli

      Huvittava keskustelu, vaippafetistit kehittelevät tarinoitaan ja luultavasti masturboivat niiden jälkeen onneissaan, ja jotkut sitten yrittävät ihan tosissaan neuvoa "apua tarvitsevia".

      • Tavis-Taneli

        Terveestä ihmisestä tuntuu tosi oudolta että ihmisen ulosteet vievät jotkut omin käsin onneen. Heille olisi ihana työpaikka sikalassa. Mitkä ihanat tuoksut. :D


    • Hämmästynyt äiti

      Minulla on 6 vuotias tyttö jolla on myös yökastelua, minun mielipiteeni on etten laittaisi edes enään 5 vuotiaalle vaippoja, (omalla lapsellanikaan ei ole vaan herätämme lapsen öisin vessaan) mutta ajatelkaa ihmiset, vaipat on tarkoitettu 0-2 vuotiaille lapsille ja vanhuksille ei 12v terveille nuorille! Eikö lapsia itseä nolota olla vaippaostoksilla?!

    • kakkaleena

      Mulla tuli just liberoon kunnon kikkare. Ja olen tyytyväinen. Olen 45v nainen ja ongelmanai on tavaton kakkaaminen yövaippoihin. Ripulia tulee ja kauheita kakklja jatkuvasti.

    • kbrxsa5az6xicdvi

      olen 15-vuotta ja en vaan tiedä koska on vessahätä. Tilanne alkoi sen jälkeen kun aloitin koulussa tuntematta sieltä ketään. eli pelko,stressi,huonokoti,huonot välit vanhempiin ja muut tälläiset voi vaikuttaa tohon.

      ite pissaan ja kakkaan nykyään jo ihan mielelläni.

    • :::

      Sinulla onpoika? no kannattaa tehä niin jos hän kastelee sänkynsdä niin sittten laitatte hänelle semmoisen niikun vaipan tapasen semmosen peiton tai semmosen niin hrelppoa se on:)

    • Sama tunne

      Mul on vähän niiku sama juttu (12v) mut sitä tulee vähän mul tippuu pissaa pöksyihin ja se ei oo kivaa. Käytii perheen kaa lääkäris eikä nekää tenny mistä se johtu sitä on ollu ny vuoden alan miettii et pitäiskö käyttää vaippoja :D

    • poju13

      Moi

      Mä ainakin joudun käyttää yövaippaa ja sellast yöpukuu. Nukun ilmeisesti nii sikeest etten herää ku tulee hätä. Onks muilla samaa?

      • 12v poika

        Sama juutu täällä en haluaisi pitää vaippoja yöllä mutta äitini pakottaa. Ja onko ketään muita jotka ovat samassa tilanteessa ja asuvat munkkiniemessä tai jätkäsaaressa


      • :,(

        Mul on sama ognelma. Ja se on jatkunut vauvasta lähtien ja oon jo sentään 13.


    • Paskathousus

      Mulla alko sama ongelma tän visti ketjun takia... :´(

    • Siis joku syyhän

      tuohon yökasteluun on ja yleensä se on tuossa iässä jokin psyykkinen juttu. Kannattaa varmaan selvitellä psykologista kulmaa asiasta. Joko lapsen elämässä on tapahtunut jotakin traumaattista, tai sitten koulussa on ongelmia (koulukiusaaminen) esim.

      • jepjep3d

        meinaatko että koulukiusaamisella voisi olla vaippojen käyttämisellä jotain tekemistä ?


    • 14vee vaipan repijä

      Suosittelen vaippahaalaria,tälläistä:http://www.hilkkaojala.fi/i/vhiso.jpeg.Minä revin nytkin vaippojani,mutta äiti pakotti vaippahaalarin.En tykkää,äiti laittaa vaipat ja haalarin klo 17 joka ilta.Mulla on päällä tenan teippivaippa,drynites isompaa kokoa,ja libero night comfort large.Ei riitä muu,kakkaan öisin kanssa

      • jeejeepss

        Jos kakkaat öisin kanssa taidat tehdä sen vain omasta halusta.... Joka tekee hyvää kikille. Et taida tiedää miltä niistä tuntuu joilla on oikeasti ongelmaa..


    • yeryeuyeu

      Sulkeista päätellen teksti on litteroitu puheesta/sanelusta ja copypeistattu tänne 2010.

      • rollepizza

        kiitos tiedosta informaatio apu apustaja


    • Vaippaboi

      Moi! Olen 14v ja jos joku olisi valmis kertomaan että kannattaisiko minun käyttää vaippoja kun pissaan ja kakkaan vaippoihin ja mulle laitetaan joka ilta vaippa haalari vaikka en halua se on ärsyttävää niin ja en haluaisi käyttää vaippoja

    • Ilonpilaaja-Eemeli

      Tämä keskustelu on yhä koominen. Vaippafetistit kehittelevät fantasioitaan teinipojista ja -tytöistä vaippafaalareissa ja muovihousuissa, ja siitä kuinka vanhemmat yrittävät pakottaa murrosikäisen vaipan käyttöön. Muut sitten yrittävät vakavissaan neuvoa.

      Eikö noille seksifantasioille kannattaisi löytää oma kanavansa? Täällä ne sekoittuvat terveydellistä apua kaipaavien kanssa.

    • Noloo3425

      Olen 25vuotias aikuinen. Minä käytän vaippoja koska en jaksa käydä vessassa. Itse vaihdan vaipan ja teen siihen pissan ja kakan

    • OnkoNäinVaikoEi

      Tätä fetissiä on todella vaikea ymmärtää. Tiedän että on kaikenlaisia fantasioita, mutta tämä on yksi niistä mikä menee ihan yli ymmärryksen. Ei voi kuin nauraa ja senkin ivallisesti. Todennäköisesti häpeän tunne onkin se juttu mitä tässä haeitaan?

    • Oma.lapsi.8v.yökastelija

      Oma mielipiteeni asiaan on että jos yli 5-vuotiaalla lapsella esiintyy yökastelua, niin vanhempien tulisi tällöin keskustella lapsen kanssa asiasta ja kertoa että se on ihan normaalia ja että jokaisella se yökastelu loppuu kun on sen aika. Samalla jutella siittä että eikö olisi mukavampi herätä aamulla sänky kuivana ja laittaa vain märkä vaippa roskikseen. Vanhempi lapsi oppii varmasti nopeasti itse laittamaan illalla sen vaipan. Jos lapsi ei vaippaa halua, niin silloin kysyä vaihtoehtoa että pitää ensin 1-2 viikkoa vaippaa ja jos sen jälkeem ei edelleen halua, niin hommaa sänkyym muovilakanan tai muun suojan ja paksun froteepyyhkeen mikä imee sen pissan. Aamulla ei tarvitsisi vaihtaa kuin se froteepyyhe uuteen ja laittaa märät vaatteet ja pyyhkeen pyykinpesukoneeseen.

    • Anonyymi

      oisko jotain vinkkejä miten saadalapsi pitämään ilman syytä vaippaa koko päivän sillä tavalla että siitä myös ilmoitetaan koululle ja kavereille

      • Anonyymi

        Miks🙈🤪


    • Anonyymi

      Mula on joka yö vaippa taisi kokoajan

    • Anonyymi

      Tosiaan ois kyllä noloo jos joutuisi käyttämään vaippoja

    • Anonyymi

      Ok

    • Anonyymi

      Moikka! Meidän lapset 12v 11v ja 9v käyttää kaikki vaippoja. Oltiin just viikko sitten 12 ja 11v kanssa kaupassa (molemmat poikia) ja sitten 11v sanoi et pitää mennä vessaan (hänellä tällä hetkellä käsimurtunut) niin mentiin sinne 12v tuli mukaan kun piti senkin vaihtaa vaipat. 11v ei pystynyt itse vaippoja vaihtamaan koska käsi oli murtunut niin mentiin inva/lastenhoitovessaan. Poika meni siitä selälleen makaamaan hoitopöydälle ja otin housut pois ja vaipat sitten just kun oon ottanut vaipat pois joka oli täynnä ripulia. Niin tulee uus satsi ripulia. (Meni niihin housuihin aika paljon) ja aateltiin että ei niitä housuja enään jalkaan laiteta. Ja pesin hänen pepun sitten käsisuihkulla ja kosteus pyyhkeillä. (12v oli jo vaihtanut omat vaipat) Sitten mietittiin että mitäs nyt tehdään kun ei voinut housuja laittaa takaisin. 12v oli vaihto housut mutta heillä on aika paljon pituus eroa niin ei niitä sit voitu laittaa. Lähettiin sit sieltä pois suoraan autolle laitoin 11v istuimen vyöt kiinni (koska hän on niin lyhyt) 12v ei ole istuinta. Mentiin kotiin ja vaihdettiin vaipat kun oli taas tullut 11v siis vihaa vaippoja ja sillä on käytössä haalari jota hän ei itse saa pois. Sitten pojat siinä riehui illalla ja sanottiin että nyt ilta pesulle huomenna on kouluaamu. 11v alkoi heti itkeä mutta mieheni otti sen syliin ja kantoi pöydän ääreen Menin hakemaan iltapuurot 11v ei syönyt ja lähti vessaan ja laittoi oven lukkoon 11v on siis ADHD saimme hänet sieltä ja käytiin hakemassa varastosta syöttötuoli johon Eero (11v) vielä mahtuu ja nostettiin se sinne ei vieläkään syönyt joten mieheni alkoi häntä syöttämään ja lopulta avas suun sitten mentiin iltapesulle ja nukkumaan. Laitoin kaikkien vaatteet heidän sängyn viereen ja 11v siihen vaipat (12 ja 9v ei käytä koulussa koska osaavat jo pidättää vähän paremmin paitsi viikonloppusin käyttää 24/7 koska sillon ei jaksa mennä ikinä vessaan. Aamulla kun 12 ja 9v oli mennyt 8 kouluu herätin 11v kun hän meni 10 ja vaihdoin vaipat huomasin että taas ripulia hän jäi sitten kotiin kun oli mahataudissa kun olin viemässä hänelle leipää hän sanoi että oksettaa ja oksensi matolle. Kävin hakemassa 12 ja 9v koulusta koska olivat tulleet kipeiksi ja olleet nyt kipeitä 2 päivää. mentiin tänään kauppaan kaikkien kanssa. automatkalla 11v pissas ihan hirveen pitkän pitsan varmaan 30sek. oltiin 100m päästä kaupasta ja oltiin unohdettu vaipat kotiin kun piti olla nopea kauppareissu no päätettiin että ihan sama anti olla ja mentiin kauppaan siellä sitten 11v meni karkki hyllylle ja törmäsi luokkalaiseensa (koulusta vaan opettajat tietää vaipoista) ja alkoi sitten kysellä että mikä hänellä pullottaa housuissa ja sen jälkeen hän pissassi vielä ja kuului kova ääni niin tämä luokkalainen tajusi että hän pissassi housuja sitten hän alkoi ihmetellä että miksi hänen housut ei kastu ja tajusin että hänellä on vaipat. (se poika joka oli kaupassa oli tämän luokan kiusaaja) Sitten tämä poika potkaisi minun poikaa munille tämä alkoi itkeä ja juoksi minun luokse. Sitten kun päästiin kotiin vaihdettiin vaipat huomasin hänen pippelinsä olevan vähän turvoksissa ja soitin lääkäriin kerrottiin että häntä oltiin potkaistu munille ja lääkäri sanoi että kylmäpussi siihen laitettiin sitten kylmä pussi. Laitettiin sitten kylmäpussi vaipan sisään ja hän meni nukkumaan ja aamulla turvotusta ei enään ollut mutta nyt hänen koko luokka tietää hänen vaippailustaan.

    • Anonyymi

      Ihmettelen vaan noita alun kirjoituksia, jotka vissiin oli kirjoitettu tosissaan, että miten ihmeessä jotkut hemmetin kaverit siihen vaikuttaa? Siis jos olet yökastelija ja kaverit ei ole paikalla, kun menet nukkumaan? Ja jos ovat, vaippoja voi käyttää huomaamatta, mutta sänkyyn on vaikea lorottaa kenenkään huomaamatta.

    • Anonyymi

      Juu mun 11v pojal on toi sama mut sil tulee joka yö kaknaa ja pissaa nii mitkä vaipat ois hyvätse alko jo 1 viikosit eikä oo vielä vaippoja.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3604
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3288
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2418
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe