Räjäytyskuvia

Älykäs

Tähän ketjuun toivotaan laitettavan linkkejä toyota avensis mallien huoltomanuaaleihin, joissa kuvia

auton eri osista, niiden huollosta jne, jne

yksi linkki:

http://www.tkmnet.net/Manual/Toyota Avensis T22 Repair Manual/Repair Manual/CHASSIS BODY/

Huomatkaapa, että joidenkin osien vaihtamisen jälkeen pyörän kulmat tulee tarkistaa ja tarvittaessa säätää. Tästä usein puhutaan vähän kaikenlaista, ettei tarvitsisi.

6

3118

  Vastaukset

   • nii et pitäs laittaa kuvat maksulliselle foorumille jotka oon ite ilmaiseksi netistä löytäny, mee ittees tompeli wwoooaaaah


  • Jos googlettaa esim: Avensis _2002-2007_Manual_EN
   Haku löytää linkkejä, mutta onko nuo isot räjäytyskuvatiedostot piraatteja. Ja jos lataa, niin onkohan viruksia tms mukana.

   • Itse lataan suoraan usb-tikulle ja virustorjunta tietysti päällä ja tarkastus. Piraattiasiaan en ota kantaa, mutta omaan käyttöön saa ladata vaikka kuinka paljon, eri asia jos lähdet myymään.


   • Älykäs kirjoitti:

    Itse lataan suoraan usb-tikulle ja virustorjunta tietysti päällä ja tarkastus. Piraattiasiaan en ota kantaa, mutta omaan käyttöön saa ladata vaikka kuinka paljon, eri asia jos lähdet myymään.

    Tarkistan virustorjunta- ja haittaohjelmaohjelmilla ladatut tiedostot myös itse. Laitoin vaan varoituksen vuoksi pelottelua viruksista. Ettei joudu pääni pölkylle jos pöpö iskee koneelle ladatuista tiedostoista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   64
   3990
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   69
   2305