Muita kuin Hattrick?

ehkä tuleva manageri

Pelaatteko futismanageripelejä? Netissä tuntuu olevan hattrickin lisäksi mm. Trophy Manager, Online Football manager jne. jne... Löytyykö henkilöä joka on kokeillut useampaa peliä? Mitä olette kokeilleet ja mikä peleistä on paras?

10

1053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Make_vantaa
      • jonBonjohnny

        Trophymanageria pelailen ja oon koittanu vaikka mitä. Trophy on must paras. Ja kaikista hienoimman näkönen, siihen on jossain vaihees tulossa 2D ominaisuus eli ottelut näkyy tekstien sijasta juoksevina pallukoina! Loistavaa.


      • sokker
        jonBonjohnny kirjoitti:

        Trophymanageria pelailen ja oon koittanu vaikka mitä. Trophy on must paras. Ja kaikista hienoimman näkönen, siihen on jossain vaihees tulossa 2D ominaisuus eli ottelut näkyy tekstien sijasta juoksevina pallukoina! Loistavaa.

        Sokkerissa tuo ominaisuus on ollut jo vuosikausia.


    • Zimbboo

      olen pelannut hattrickia, trophyä ja muita tunnettuja pelejä. mutta ehdottomasti todentuntuisin ja aidoimmat ja laajemmat pelausmahdollisuudet löytyy www.freekick.org-manageripelistä. uskomattoman todentuntuinen ja on kasvattanut suosiotaan aikojensaatossa. Mielestäni ainoa ja oikea manageripeli.
      olen lopettanut muut ja keskittynyt ainoastaan tähän peliin.

      Suosittelen Lämpimästi kokeilemaan.

      :)

    • fbgv

      kannattaa aloittaa soccer manager. siinä on IHAN OIKEAT PELAAJAT ja se on yksinkertainen

    • janmagn

      Oletko kokeillut goalunitediä?Joskus pelasin ja oli muuten aika hyvä.

    • Hyväpeli

      Tervehdys, arvoisat foorumin käyttäjät

      Tämän viestin aiheena on Erepublik – selainpeli. Osa teistä on saattanut kuulla tästä kyseistä pelistä, mutta tiivistän pelin idean niille, jotka eivät ole siitä kuulleet.

      Erepublik on yhteiskuntasimulaattorin kaltainen selainpohjainen peli, jossa kukin pelaaja esittää yhtä eMaailman asukasta. Hän voi työskennellä (pelin uuden päivityksen myötä eri ammatteja on 12), treenata (joko valmentautua tankkikuskiksi, jalkamieheksi, helikopterilentäjäksi tai ilmatortuntaan sotia varten) ja osallistua eri valtioiden politiikkaan mukaan. eMaailmassa on valtioita, kuten eSuomi ja pääasiassa kunkin valtion väestö koostuu niiden IRL (oikean elämän) asukkaista. Moni saattaa jo nyt ajatella, että Suomi on varmaan suurvalta pelissä, muttei näin ole.

      Pelissä eSuomi on vain n. 1000 asukkaan yhteisö, josta vain pari sataa pelaajaa pelaa peliä aktiivisesti. Siinä missä Suomen asukasluku on vain tuo 1000, niin esim. itäisen naapurimme, eVenäjän on yli 18000. Ja Venäjä on vihollismaa ks. pelissä. Venäläiset ovat jo pitkään uhanneet maamme itsenäisyyttä ja näillä näkymin vaikuttaa siltä, että peliin on tulossa uudistus, joka mahdollistaa sen, että Venäjä voisi saada hyökkäyksiensä tueksi kolmentoista liittolaismaansa armeijat. Tämä olisi äärimmäisen tuhoisaa ja eSuomen valmiiksi pienet puolustusvoimat tulevat kohtaamaan tuhat kertaisen ylivoiman. eSuomi on useammin kuin kerran tullut täysin vallatuksi eVenäjän toimesta ja elämme jatkuvan uhan alla.

      Pelissä pelaajat voivat osallistua päivänpolitiikkaan joko äänestäjinä tai politiikkoina. eMaailmassa kaikki on mahdollista ja kenestä vain voi tulla kansanedustaja (kongressinjäsen), ministeri (ei virallinen pelititteli, mutta presidentin muodostaman hallituksen jäsen joka auttaa maan hallinnoimisessa) tai jopa presidentti. Mikäli taidat englantia edes auttavasti, voit myös muuttaa ulkomaille ja ryhtyä rakentamaan poliittista tai sotilaallista uraa esim. USAssa.

      Mikäli politiikka pelissä ei niinkään kiinnosta, niin mm. eSuomen armeija tarjoaa paljon tekemistä isänmaan puolustuksessa ja myös operaatioissa ulkomailla. Maamme armeija kulkee Northern Guerilla Division (lyhenne: NGD) nimen alla. Armeijaan liittyessäsi tulet tutustumaan maamme uskollisimpiin ja rohkeimpiin pelaajiin, joiden parista moni on löytänyt pitkäaikaisia ystäviä. Eteneminen armeijan riveissä tarjoaa myös paljon hauskaa tekemistä.

      Miksi siis esittelin pelin nyt teille kaikessa lyhykäisyydessään? Siitä yksinkertaisesta syystä, että eSuomi on kuolemassa. eNorja, vanha liittolaisemme, on monesti pyyhkäisty kartalta lähes täysin pienen väestön takia (vain muutamia satoja pelaajia) ja sama kohtalo odottaa eSuomea, mikäli tämä meno jatkuu. Vaikka peli tarjoaakin paljon muuta ajanvietettä joka vetää itseäni enemmän puoleensa, niin isänmaani kohtalo on silti minulle tärkeä. Siksi kutsunkin teidät, mukaan tähän peliin ja heitän teille haasteen – pystyttekö yhdessä minun ja muiden suomalaisten kanssa rakentamaan eSuomesta vahvan valtion, joka pystyy ylväänä seisomaan eMaailman myrskyissä?

      Ohjeita liittymiseen:

      Lisätietoa eSuomesta voitte löytää näiltä kotisivuilta: http://www.erepublik.fi
      Siellä on tietoa eSuomen historiasta ja hiukan vanhentunutta tietoa puolueista yms. yhteisössämme. Suosittelen lukemaan.
      Peliin pääsette rekkaamaan tästä linkistä: http://www.erepublik.com/en/referrer/Himmee
      Kyseessä on referer linkkini. Rekisteröitymällä siitä saan tietynmäärän kultaa pelissä haltuuni, josta osan käytän eSuomen auttamiseen. Tuosta rekisteröitymällä autatte siis myös eSuomea.
      Älkää arkailko kysyä minulta tai muilta pelaajilta neuvoa. Peli on aluksi hämäävä (kuten niin monet muutkin pelit aluksi), mutta alkukankeudesta pääsee nopeasti eroon.

      Suosittelen ja pyydän jokaista kokeilemaan tätä peliä! Kokeileminen ei maksa mitään ja voitte todeta pelin hyväksi ja jopa innostua siitä. Liittymällä peliin autatte eSuomea ja suomalaisiaveljiä ja siskojanne. Suosittelen! Ottakaa yhteyttä foorumeilla tai pelissä minuun, mikäli jokin on epäselvää.

      http://www.erepublik.com/en/referrer/Himmee

      Parhain terveisin;

      Himmee

      • ssssssssssssssssssss

        moi. lähdenkin heti suomen armeijaan tossa pelissä.
        ryssät häviöön


      • janmagn

        Saakos tota suomeks?


    • HADDU

      Hockey Arena on nettijääkiekkopeli, jossa johdat omaa joukkuettasi, taistelet noususta ykkösliigaan ja edustat maatasi World Leaguessa. Sinulla on mahdollisuus voittaa vaaleissa, tulla maajoukkueen manageriksi ja pelata maajoukkueen kanssa MM-kisoissa. Vastustajasi ei ole tekoäly, kuten monissa muissa peleissä, vaan tuhannet muut kyvykkäät ihmiset yli 50 maasta ympäri maailmaa. Peli yrittää simuloida oikeata jääkiekkokauden kulkua: joukkueet voivat nousta tai pudota, uusia pelaajia tulee joukkueisiin juniorikoulutuksesta, pelaajat vanhenevat ja heidän ikäsidonnaiset kykynsä heikkenevät. Uusia maita luodaan jatkuvasti ja maiden kasvun myötä myös uusia kieliversioita.
      Ja mikä tärkeintä:

      Hockey Arena on täysin ilmainen, joten älä epäröi klikata linkkiä:

      http://www.hockeyarena.net/index.php?ref=399137

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2097
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1610
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1236
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1150
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1145
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe