Viesti pakkosyöttäjä -opettajalle

Toiveajattelua...

Olin kolmannella luokalla menossa kahden kaverini kanssa palauttamaan ruokia, kun tulit luokseni. Ylipainoinen, keski-ikäinen nainen. Sanoit, etten ole syönyt tarpeeksi ja että lautasellani on liikaa ruokaa. Kavereillani oli jäänyttä ruokaa paljon enemmän, mutta valitsit minut. Suoraan sanottuna ruoka oli aivan paskan makuista ja olin keittäjien mieliksi ottanut malliannoksen mukaisen määrän ruokaa ja syönyt siitä suurimman osan nieleskellen. Talutit minut pöytään, ja sanoit ärsyttävästi, että syötät ruoan minulle jos en suostu itse syömään sitä. Kahden kaverini katsoessa vieressä jouduin syömään kaiken lopun ruoan. Sitten otit haarukan kädestäni ja kaalit loput ruoat keoksi keskelle lautasta. Jouduin syömään nekin. Sitten sanoit ällöttävän tekopyhästi hyvä, ja katsoit vielä, että vein tarjottimeni pois. Ohimennessä katsoin kun söit, sinulla oli tietenkin omat eväät mukanasi. Olin vasta tullut uuteen kouluun muutama päivä sitten, ja minua jännitti, miten opettajat ja oppilaat suhtautuvat minuun. Murskasit ajatukseni mukavasta koulusta. Tuhosit kolmasluokkalaisen, pienen lapsen, ajattelun opettajista heti. Minua kiusattiin ensimmäisellä ja toisella luokalla jatkuvasti, ja tämä ei muuttanut ajatteluani kouluista ainakaan parempaan suuntaan. Aina kun näen sinut koulussa, tekee mieli lyödä sinua.

Tämä tapahtui vuonna 2006. Siitä lähtien olen kerta toisensa päälle joutunut pettymään esimerkiksi vaitiolovelvollisuuden noudattamisessa ja oppilaiden rankaisemisessa. Olen jo kaksi kertaa joutunut jälki-istuntoon, molemmat siksi, että joku tuntematon oli heittänyt lumipalloja ja olin seisonut vieressä. Heitetyt kertoivat opettajalle, että minäkin heitin lumipalloja, ja vaikka kuinka sanoin että en, jouduin jälki-istuntoon. Terveydenhoitaja on juorunnut asioistani ainakin kahdelle eri opettajalle. Olenko liian kiltti? Olen ainakin omasta mielestäni. Mitä minun pitäisi tehdä? En tiedä.

2

840

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RipuliOnMärkääKakkaa

   Printtaa tämä teksti tai lähetä tämä koulusi opettajanhuoneeseen tms. voit siinä sivussa uhata oikeustoimilla jo oikein vitutta.

  • Ala-asteen ope

   Tässä on selvästi syrjitty sinua. Opettajilla ei ole mitään oikeutta toimia kuvaamallasi tavalla. Opettajien toiminnasta voi valittaa rehtorille, ja jos rehtori ei välitä, voi hänen toiminnastaan kannella lääninhallitukseen (reksiltä saa lomakkeen kun pyytää). Parasta tietenkin olisi, jos huoltajasi voisi tehdä valituksen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   186
   3246
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   251
   2411
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   115
   1501
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   377
   1480
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1282
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   119
   1144
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   952
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   874
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   819
  Aihe