Tekeekö mitään?

Armsan A612 DW itselataava kaasutoiminen metsästyshaulikolla???
Ilmoita


Ei mitään! Osta samalla rahalla käytetty laatupyssy.
Ilmoita
Todella hyvä hinta-laatu suhde. Käynti vain paranee ammuttaessa paljon.
Kun ostaa edullisen aseen voi panostaa patruunoihin enemmän ja saadun saaliin kilohinta on edullinen verrattuna esim. beretta-elvistelijöihin.
1 VASTAUS:
ostavat kerralla laadukkaan aseen jolla ammutaan kymmeniä vuosia.
hatsanit, eskortit, akkarit, armasanit,stoegerit ynnä muut turkkilaiset hevon perseet eivät yllä kestävyydessä sekä luotettavuudessa lähellekkään sitä tasoa, on nähty, kestävyysluokka on kallisiin laatuaseisiin nähden promillen luokkaa.
+Lisää kommentti
Kärkkäisellä 295. Itse ostin Hatsanin joka maksoi satasen enemmän.
1 VASTAUS:
mikä oli 295 ?
+Lisää kommentti
Mitä ihmettä teet itselataavalla metsästyksessä? Metsällä riittä kortalaukeava yksipiippuinen jos on malttia ja taitoa.
Itse hankkisin jonkin kaytetyn päällekkäispiippuisen tunnetun merkin. Aseesta pääsee sitten helpommin eroon, jos kiinnostus lopahtaa.
Ilmoita
Sarjatulikoneistolla varustettu itselataava metsästyshaulikko on parasta mitä tiedän. Esimerkiksi sorsaparvea voi ampua saman periaatteen mukaan kuin armeijassa ammutaan jalkaväen kevein asein osastona vihollisen lentokonetta.Jatkomakasiini kuuluu tietysti olla, mitä pitempi sen parempi.
Ilmoita
ittellä on armasanin puolari ja hyvin on pelannu kerran alussa teki vino syötön sen jälkeen pelannu moitteettomasti!
Ilmoita
Kyseinen ase ollut käytössä jo muutamia kuukausia. Ratapaukkuja ammuttu yli 300 kpl ei yhtään syöttöhäiriötä. Hinta laatu suhde hyvä. Saanut olla tyytyväinen.
1 VASTAUS:
Toimiva peli. Makasiini kannattaa öljytä kevyesti. Itelläni mäntä ruostui kiinni ensimmäisenä kosteana jahtisyksynä. Öljyämisen jälkeen on pelannut.
+Lisää kommentti
Just ostin moisen kanssa. Toimii kun junan vessa. Jopa 24g halpistrappipaukut soljuu hienosti läpi. Helppo purkaa ja putsata.

Kestosta vielä vaikea sanoa, mutta näyttää robustilta, simppeliltä tekniikalta... joten mikä ettei toimisi hamaan tulevaisuuteen.
Hymyssä suin ammuskeltu tosin vasta parisataa laukausta. Hyvin pelaa. Ei häiriön häiriötä... vielä.
Jatkomakasiinia harkitsen... radalla kiva räiskiä. Muut lataa, toinen jatkaa...
Ilmoita
Laitoin juuri Remingtoniin soveltuvan ( Carlson Rem 1100 tms tarvikeosa ) jatkomakasiinin Armsaniin. Meni melkein heittämällä.... Noh Remarin putken sisäpinnasta tuli sorvata 0,5 mm lastu 6 mm syvyydeltä, jotta Armasin makasiniputken pää menisi syvemmälle. Tällöin kierteen saa koko mitaltaan käytettyä. Kierre on sama molemmissa.. tai ainakin yhteensopiva.
Tukin ja makasiinin väliin joutui vielä laittamaan holkin ( 34 x 25 x 12 ) jolla jatkomakasiinin kierreosa tiukkaa etutukin kiinni. Alumiinista sorvasin moisen.
Armsanin lukitussysteemiä ei voi käyttää, mutta piipun ja makasiinin tukihela hoitaa pyörimiseneston.
Nyt menee 10 kpl 70 mm haulipaukkua putkeen ja 1 pesään... siis 11 yht.
Eikun testaamaan.
Ilmoita
No jos ei muuhun niin tukki polttopuuksi ja piipun voi hitsata mopon pakoputkeksi.
Ilmoita
Hyvin pelaa, siis tuo jatkomakasiiniputkikin. 24 g:n paukkuja syö, ei häiriön häiriötä vaikka usea sata ( tuhat ) laukausta ammuttu. Helppo purkaa, kasata. Osuukin vielä.
Pinnat pysyy hyvinä, kuin uusi vielä. Halpa ja hyvä ...joskus tätäkin samassa tuotteessa.
Ilmoita
Kyllähän tuo on ollu helevetin hyvän kuulone haulikko linnut tippuu ja toimii ku junan vessa paitsi jos oekeen kylymä keli ja lukot tahmeet tai ei oo muistamme rasvata ni savikiekko panoksien kanssa vähä ongelmaa mut muuten toimii
1 VASTAUS:
Kuulehan sie mehteemies...tuo juttu on seittemän vuoden ikäne...ei ehkä enää ajankotanen...ookko vähän hitas?
+Lisää kommentti
N 8v ollut käytössä, ammuttu kiekkopaukuilla ja kovillla. Jos jostain vielä uuden saa niin kannattaa tehdasöljyt hinkata pois. Käynti tosiaan paranee vanhetessa. Alkuun oli pakkasilla hidas. Suosittelen
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tekeekö mitään?

Armsan A612 DW itselataava kaasutoiminen metsästyshaulikolla???

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta