Jenni Vartiaisen pikkutissit

Seksisymboliko??

Katselin tuossa Me naiset lehden kansikuvaa ja muita kuvia Vartiaisesta ja totesin, että eihän naisella ole edes rintoja!!
Gimmelin aikaan hänellä oli isot tissit, näinköhän ollut vaan push uppien ja suurten toppausten ansiota vai onko raju laihdutus vienyt tissit mennesään??
Miten tuollainen rinnaton nainen voi olla seksisymboli vai lesbotko häntä vaan äänestävät, kun kroppa on niin poikamainen??
Ilmankos Vartiaisen täytyy koko ajan flirttailla ja keimailla ja puhua juttua pikkuhousuistaan, jotta kompensoi tissien puutetta ja pysyis seksilistoilla. Hoh hoijaa.
Kuinkahan kauan aikoo vielä kieltää seurustelunsa Jukka Immosen kanssa. Mitä järkeä, kun kaikki sen tietävät jo?? Eikös se niiden kotikin ole siellä Laajasalossa?

36

7651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..............

      Onko Johanna Tukiainen sitten parempi seksisymboli, koska hänellä on isommat tissit?! Järki käteen nyt!

      • Anonyymi

        Tuksudta tulee laulutähti kun oppii laulaan. Muutoin voi jäädä helluntalaiseks


    • olethyvinnolo

      Mistä sait päähäsi etteivät lesbot tykkää kunnon rinnoista?

      Itelläs on varmaan vähintään se 20cm ja PAKSU?

      • eikö====

        Mä oon kyllä aina luullut, että lebet tykkää melko miesmäisistä naisista.
        Jenni sopii lesbojen päiväuniksi, kun perse on lättänä kun pikkupojalla, pienet rinnat ja isot kädet.
        Tosin muuten kyllä naisellinen nainen, mutta Ihmisten edessä biisi takasi lesbojen
        sydämet ja äänet seksikkyyslistoilla.


    • puolituttu...

      Sen tiedän, että Jenni käytti Gimmelin aikaan aivan valtavia push uppeja, kun halusi väkisin olla bändin seksisymboli. Sitähän seksiladyn leimaa ehdotettiin ensin Suskille, mutta Jennin naama venähti ja hän halusi ottaa roolin. Ei sanonut mitään, mutta ilme oli päättäväinen, että minäminäminä.
      Olen nähnyt Jenniä nykyisessä musakoulussa, missä opisekelee ja voin sanoa, että nainen on täysin mitättömän näköinen ilman valtavaa meikkikerrosta. Ja tiedoksi, hänellä on hiustenpidennykset ja tuuhennukset, koulussa vähän aikaa ennen uraa oli vielä lyhyehköt ja ohuet ja yhtäkkiä pitkät. Ja tämänkin faktan Jenni kieltää. Ilman pitkiä hiuksia Jenni on myös ihan taviksen näköinen.
      Siitä pisteet Jennille, että vaikka hän meikkaaa todella paljon, käyttää sinisiä piilareita ja hiukset ei oo aidot, niin onneksi hän ei ole lähtenyt silikonilinjalle. Ja onneksi hän EDES siinä asiassa uskaltaa olla aito, eikä käytä enää valtavia push uppeja ja toppauksia. Tosin jotain toppauksia toki käyttää melkein aina, mutta ei ylilyöntejä.
      Mun mielestä seksisymboli on Satu Tuomisto, joka on kaunis ja jonka kroppa kokonaisuutena on upea. Lisäksi persoona on valloittava. Muita hyviä Kirsi Ranto, Janina Fry ym.

      • Susanna takaisin!

        Gimmelin Suski olisi hän, jolle tämä sooloprojekti olisi kuulunut; paljon vahvempi ja soivempi ääni, paljon parempi äänenhallinta ja laulutekniikka, paljon sävelpuhtaampaa laulua, paljon seksikkäämpää esiintymistä jne jne jne...
        Harmi kun päätti jättää ammattimaisen musan, todella harmi!!
        Vartiaista muutaman kerran livenä kuulleena voin sanoa, että aika falskia hänen laulunsa monesti livenä on. No..myönnettäkään, että kehitystä on onneksi tapahtunut tuostakin ekasta soololevystä, mutta ei ole vieläkään sävelpuhtaus kohdallaan..
        Kyllä Susannan aitoa laulantaa kuin Vartiaisen ähkinää, kuiskintaa ja läähätystä olis mieluummin kuunnellut, samoin luonnollisen muodokasta ja kaunista Susannaa ja hänen viettelevää lavaolemusta katsellut!!
        Suski tosiaan oli se Gimmelin sexy-lady, olisi edelleenkin tosi lahjakas ja seksikäs esiintyjä!

        Ja vielä on mainittava yksi Vartiaisen "oma juttu", jota pitää joka kohtaan tyrkyttää; nämä ärsyttävät välisoittojen ja muiden instrumenttiosuuksien päälle tällättävät ujellukset!!!! Biiseissä olisi paljon mahtavia soitettuja osuuksia, niin tämä solisti vetää lähes kaikkien päälle jotain "ooouuooouaaahh" -teemaa.... Ei näin!!!


    • MarttaFani
    • .KKK.

      Nainen ei ole nainen jos sillä ei ole rintoja. Pikkutissinen nainen on yhtä säälittävä raasu kuin lyhyt mies!

      • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

        Joo ihan miten vaan. Jos pitäisi valita Tukiainen - Vartiainen väliltä, niin ei epäilystäkään kumpaan valinta kohdistuu. Ei ne tissit aina riitä.


      • -Per Släpi-
        ,,,,,,,,,,,,,,,,,, kirjoitti:

        Joo ihan miten vaan. Jos pitäisi valita Tukiainen - Vartiainen väliltä, niin ei epäilystäkään kumpaan valinta kohdistuu. Ei ne tissit aina riitä.

        Tukiainen tukiainen, niinkuin siinä välissä ei olis mitään...


      • -Coc Kfag-
        -Per Släpi- kirjoitti:

        Tukiainen tukiainen, niinkuin siinä välissä ei olis mitään...

        No entäs Anne-Mari Berg sitten? Muovinen feikki vai aito luonnonkaunis Vartiainen?


      • 22CENT

        voivoi ajatuksiasi..170cm/22cm kokoa mies vastaa..jos on yhtä kaunis kuin jenni ei rinnoilla niin väliä


      • Höpö höpö höpö höpö sun jutuilles. Nainen voi olla tosi viehättävä, naisellinen, oli tisut pienet tai vähän suuremmat. Olen kyllä tavannyt isohkorintaisia naisia, jotaka ovat luonteeltaan enemmän munattomia äijiä.
        Että tosi asenteellinen juttu toi sun juttus on.


    • plörts

      On se silti kaunis. Kelpaisi kyllä mulle.
      Voi nainen olla hyvinkin seksikäs vaikka ei tissejä juuri olisikaan, kuten Keira Knightley.

      • -nainen-

        jenni vartiaista kiinnostaa kenenkään ("pieni munaisen") mielipide? kateellisuus kun se vasta onkin ongelma joillakin tai pienisieluisuus...erittäin kaunis ja symppis laulaja ja kantaa itsensä hienosti..oli rinnat mitkä oli...toinen tykkää toinen ei...


    • Thomas2

      Seksi mahtais olla Jennin kanssa hyvää, luulen niin! Naamasta ja lantiosta se naisen eroottisuus rakentuu. Jos lantio on muodokas ja kasvot kauniit niin mulla rupeaa tekemään mieli. Tissit on sitten bonusta mutta pelkät tissit ilman hyvää lantiota ja edes kohtalaista naamaa on täysin arvoton sivuseikka.

      Ja se mitä nainen puhuu ja ajattelee on tissejä tärkeämpää.

    • Minusta ne rinnat näyttivät pieniltä Gimmelin levykansien kuvissakin.

    • eshdfjhrsd

      Jenni Vartiainen on laulaja, mahdollisesti säveltävä ja/tai sanoittava artisti. Ulkonäkö on sivuseikka, jos omaa tuotannossaan riittävän laadun ja uskottavuuden.

      Sitten on nää markan hittibeibet.

      • Ei sivuseikka

        Ulkonäkö ei tosiaan oo sivuseikka Vartiaiselle. sen verran paljon meikkaa, laittaa hiuksia, keimailee jne. Lavallakin eläytyminen kappaleisiin on niin ja näin kun Vartiaisen pitää koko ajan muistaa näyttää hyvältä. Uutena Vartiaisen juttuna on kyykistyä lavalle jalat harallaan kuin Linda Lampenius aikanaan. Tälläkin haluaa vaan kiusata miehiä ja lebejä seksuaalisessa mielessä. ja joka ainoassa vartiaista käsittelevässä artikkelissa puhutaan hänen ulkonäöstä.


      • Kalajoki_28
        Ei sivuseikka kirjoitti:

        Ulkonäkö ei tosiaan oo sivuseikka Vartiaiselle. sen verran paljon meikkaa, laittaa hiuksia, keimailee jne. Lavallakin eläytyminen kappaleisiin on niin ja näin kun Vartiaisen pitää koko ajan muistaa näyttää hyvältä. Uutena Vartiaisen juttuna on kyykistyä lavalle jalat harallaan kuin Linda Lampenius aikanaan. Tälläkin haluaa vaan kiusata miehiä ja lebejä seksuaalisessa mielessä. ja joka ainoassa vartiaista käsittelevässä artikkelissa puhutaan hänen ulkonäöstä.

        Ei ole sun oma virhe, jos olet sattunut syntymään rumana. Sen kanssa on sitten vaan elettävä ja kirjoitettava tänne joitain säälittäviä juttuja, joissa yritetään parjata todella hyvännäköisiä. Kato peiliin ensin.

        Jenni V:n keikka kesältä Provinssista. Ja hän on kaunis. Rumat voi tietysti yrittää taas jotain kirjoitella.

        http://ylex.yle.fi/areenawidget/showplayer/video/1083064


      • 3fvdvfefdc

        buaaaaa... vai laulaja,,, ähisijä se on kaikki samaa kähinää ja ujellusta ei osaa mitään laulaa.


    • JJ73

      Etkö ole vielä tajunnut, että hoikilla naisilla ei sitä rasvaa niin paljon ole, että voisi olla isot ihralollerot? Hoikkuus on kaunista, ei lihavuus ja hoikilla naisilla on lähes kaikilla pienehköt/pienet rinnat, jollei ole silikoneja. Mielestäni pienet terhakat rinnat on paljon seksikkäämmät kuin isot roikkuvat lollot. Taidatpa olla vain kateellinen ihraperse kun tuollaista kirjoittelet. Miehenä voin vakuuttaa sulle, että tuo nainen on kaunis ja sekös teitä kateellisia ihraperseitä harmittaa - joten jätä suklaat kauppaan ja lenkille mars!

      • ---

        Ime kelliäs, k**ipää!!


    • jjnjnnjn

      Jenni Vartianen on hyvin seksikäs. Hän on kaunis: kauniit silmät kasvot. Koskaolen lumotunut hänen olemuksestaan, en ole paljoa etinyt seuraamaan hänen rintojaan. No, minähän olen vain mies, joten minun ei ehkä tarvitse ollakateellinen hänelle.

    • Ron Jeremy

      Oli hänen tissinsä pienet tai suuret, niin panisin kyllä sekuntiakaan miettimättä.

    • trai trai

      ei vaan vartiainen sytytä.ihme voihkimista ja pimputusta biisit. suski oli gimmelissä parempi!

      • Gimmelit

        Totta! Ja jos Gimmel olisi pysynyt siinä kokoonpanossa, joka alunperin luotiin, olisi kiistaton paremmuusjärjestys ollut tämä niin laulun kuin esiintymisenkin osalta:

        1. Jonna (Pirinen)
        2. Susanna
        3. Jenni
        4. Ushma


      • Susannan puolesta
        Gimmelit kirjoitti:

        Totta! Ja jos Gimmel olisi pysynyt siinä kokoonpanossa, joka alunperin luotiin, olisi kiistaton paremmuusjärjestys ollut tämä niin laulun kuin esiintymisenkin osalta:

        1. Jonna (Pirinen)
        2. Susanna
        3. Jenni
        4. Ushma

        Susanna oli Gimmelin kaunein ja hänellä oli paras kroppa, lauluääni ja lavakarisma. Harmi, että koska hän oli blondi, niin kaikki naiset tunnetusti ovat kateellisia blondeille, blondeja kuuluu vihata. Tumma Jenni sai eniten huomiota, koska ei ollut tummana pikkupullerona niin vaarallinen naisille. Kaikissa haastatteluissa ym Jenni sai eniten huomiota ja Jenni osas tyrkyttää itseään esille keinolla millä hyvänsä, vaikka Suski olis ollut se paras ja kehityskelpoisin.


      • Jennyfer-fani
        Susannan puolesta kirjoitti:

        Susanna oli Gimmelin kaunein ja hänellä oli paras kroppa, lauluääni ja lavakarisma. Harmi, että koska hän oli blondi, niin kaikki naiset tunnetusti ovat kateellisia blondeille, blondeja kuuluu vihata. Tumma Jenni sai eniten huomiota, koska ei ollut tummana pikkupullerona niin vaarallinen naisille. Kaikissa haastatteluissa ym Jenni sai eniten huomiota ja Jenni osas tyrkyttää itseään esille keinolla millä hyvänsä, vaikka Suski olis ollut se paras ja kehityskelpoisin.

        Kuka nyt jotain Gimmeleitä jaksaa muistella... Nehän oli aikaa ritsa ja pihjalanmarja.

        Jenny on yksi upeimmista (Chisun ja Jipun ohella) kotimaisista artisteista. Ja rohkeaa, kun he tekvät soolouraa. On hienoa huomata, kun nuoret tyypit uskaltavat tulla esille ja pistävät kaiken peliin.

        Unohdetaan Gimmel. Se oli aikoinaan hyvä ok. Ja Jenny taisi sieltä ponnahtaa kuuluisuuteen ok. Mutta kyllä hän on tehnyt jo monta vuotta omia biisejä.

        Ja kuunnelkaa Chisua. Hän taas teki monta vuotta biisejä muille, kunnes alkoi itse laulaa.


      • fani_chisss
        Jennyfer-fani kirjoitti:

        Kuka nyt jotain Gimmeleitä jaksaa muistella... Nehän oli aikaa ritsa ja pihjalanmarja.

        Jenny on yksi upeimmista (Chisun ja Jipun ohella) kotimaisista artisteista. Ja rohkeaa, kun he tekvät soolouraa. On hienoa huomata, kun nuoret tyypit uskaltavat tulla esille ja pistävät kaiken peliin.

        Unohdetaan Gimmel. Se oli aikoinaan hyvä ok. Ja Jenny taisi sieltä ponnahtaa kuuluisuuteen ok. Mutta kyllä hän on tehnyt jo monta vuotta omia biisejä.

        Ja kuunnelkaa Chisua. Hän taas teki monta vuotta biisejä muille, kunnes alkoi itse laulaa.

        Jippu
        http://www.youtube.com/watch?v=-Pv3ZjLcbA0


        Chisu
        http://www.youtube.com/watch?v=Iptce6DLXhc&feature=related


      • HAISTAKAA=)
        fani_chisss kirjoitti:

        Jippu
        http://www.youtube.com/watch?v=-Pv3ZjLcbA0


        Chisu
        http://www.youtube.com/watch?v=Iptce6DLXhc&feature=related

        hei herätkää, ihmiset, varsinki aloittaja!
        On sullakin elämä ku pitää oikee pystyttää joku aihe siitä, miten PIENET rinnat Jenni Vartiaisella on!
        Anteeksi nyt vaan, mutta taidat itse olla vähän kateellinen. Ja, kuka on sanonut, että isot rinnat ovat jotenkin seksisymboleita? Taisit keksiä sen ihan omasta päästäsi. Ylipäänsä, miksi rinnoista tehdään aina niin iso numero? Miksi rinnoista? Sanonpahan vaan, että et taida itse oikein luottaa itseesi ja olla sujut kroppasi kanssa, kun pitää Jenniä mollata.
        HANKISITKO ELÄMÄN, JA KATSOISITKO RINTOIJEN !YLÄPUOLELLE! JA !SYVEMMÄLLE!


      • pullalllaalla
        HAISTAKAA=) kirjoitti:

        hei herätkää, ihmiset, varsinki aloittaja!
        On sullakin elämä ku pitää oikee pystyttää joku aihe siitä, miten PIENET rinnat Jenni Vartiaisella on!
        Anteeksi nyt vaan, mutta taidat itse olla vähän kateellinen. Ja, kuka on sanonut, että isot rinnat ovat jotenkin seksisymboleita? Taisit keksiä sen ihan omasta päästäsi. Ylipäänsä, miksi rinnoista tehdään aina niin iso numero? Miksi rinnoista? Sanonpahan vaan, että et taida itse oikein luottaa itseesi ja olla sujut kroppasi kanssa, kun pitää Jenniä mollata.
        HANKISITKO ELÄMÄN, JA KATSOISITKO RINTOIJEN !YLÄPUOLELLE! JA !SYVEMMÄLLE!

        Jenni pelaa liikaa ulkonäkökeskeisillä asioilla. Meikkiä pitää käyttää niin, että naama näyttää jo muoviselta, on tekeripseä, tekohiuksia ja korotkin on jo niin korkeat, että kävely on vaikeaa. Herää kysymys, onko Jennille enää laulu pääasia vai se, että saa huomiota ulkonäkönsä ansiosta ja seksillä pelaamisella. Jennin rinnat ovat PALJON pienemmät kuin Gimmelin aikaan, mikä sitten syy: laihtuminen vai GImmelin aikaiset valtavat toppaukset ja push upit???


    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      TL: peppukipeitä jonnia ja lihavia rupsahtaneita keski-ikäisiä sirpoja.

    • Angel Snow White

      mitäs helvetin väliä sillä on, onko Jennillä isot vai pienet tissit?? ittelläin on pienet tissit ja oon erittäin tyytväinen niihin juuri sellasena ku ne on. Nainen voi olla nainen ilman tissejä (terveiset vaan .KKK.:lle). Vai väitätkö, että naiset, joilta on poistettu rinnat esim. rintasyövän takia, eivät ole naisia??? Olen erittäin onnellinen siitä, että Jenni ei ole lähtenyt silikonilinjalle! Se antaa loistavan esimerkin nuorille naisille siitä, että pienet tissit on ihan ok (muuhun Vartiaisen ulkonäössä en sitten puutukkaan). Taidat itse olla joku isotissinen mamma kun niin olet kateellinen Jennin pikkupuskureille. Pienitissisenä sentään pystyy kumartumaan ilman että tissit ottaa vastaan. Nii mitessulla tää kumartuminen käy?

    • Num3rot

      Susanna oli Gimmelin kaunein ja hänellä oli paras kroppa, lauluääni ja lavakarisma. Harmi, että koska hän oli blondi, niin kaikki naiset tunnetusti ovat kateellisia blondeille, blondeja kuuluu vihata. Tumma Jenni sai eniten huomiota, koska ei ollut tummana pikkupullerona niin vaarallinen naisille. Kaikissa haastatteluissa ym Jenni sai eniten huomiota ja Jenni osas tyrkyttää itseään esille keinolla millä hyvänsä, vaikka Suski olis ollut se paras ja kehityskelpoisin.

    • Anonyymi

      Apua !! Tissitön synnyttää kohta nyyjöörkissa ! Äkkiä keräystä tissimaidosta ja korvikkeestä ! Silarit lahjaksi että olis edes lauta...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe