Eli tältä profiilisivullani sijaitsevasta listasta, jossa näkyvät henkilöt, jotka ovat kutsuneet/jotka olen itse kutsunut ystäväksi. Miten poistaminen tapahtuu ilman, että poistan yhteystietoa kokonaan?
Ja entäpä, jos estän jonkin yhteystiedon, näkyykö hän silti tällä listalla, jos kyseinen henkilö on ennen estämistä ollut "ystäväni"?
Ja entäpä, jos estän jonkin yhteystiedon, näkyykö hän silti tällä listalla, jos kyseinen henkilö on ennen estämistä ollut "ystäväni"?
Vastaukset 2
Vanhimmat
kertokaa nyt hyvät ihmiset..
en osaa oikeastaan vastata. Mutta tuo toinen kysymys, siis jos ainoastaan estät henkilön, niin näet sen silti listoilla estosta huolimatta.