Pelicano Inn, Playa del Carmen

Pinkkiz

Kyseisestä hotellista niin paljon kehuja ja moittimisia. Rannalla kuulemma juhlitaan ympäri vuorokauden ja toisaalta hotelli on niin hiljainen, että joku kehoitti ottamaan radion mukaan. Huoneemme sijaitsee puutarhaan päin ainakin Tjäreborgin varauksen mukaan. Haluaisimme tietää, mikä on totuus melun suhteen. Olemme nyt myös kiinnostuneet Mini del Marista. Olisiko se parempi vaihtoehto - mikäli hotellia voisi vielä vaihtaa? Matkustamme tammikuussa 3 viikoksi.

4

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hate

      Asuin tuossa hotellissa 3vko joulukuussa 2006 huone 305 osittaisella merinäköalalla olin ihan tyytyväinen ,kirjoitappa tuohon oikealla olevaan hakukenttään vaikka tonttu niin pääset lukemaan vuosien takaisia kirjoituksia tontulta ja hatelta joita en jaksa tähän enää toistaa.Olin tuolla myös 12/2008 koska tykästyin Meksikoon asuin ryskässä el campanario ei todellakaan mikään luxus mesta , ja sen vuoksi menen taas ensi joulkuussa tuonne ja hotelli real playa del carmen all inc. isommalla huoneella.Täytyy saada edes hieman hyvitystä ja hyvää oloa el campanario asumisen surkeudesta.

    • Mees tänavalt

      Olimme toissa keväänä 2 v Pelicanossa. Se on tosi hyvä paikka, ennenkaikkea siksi että se on ihan rannassa, ja samalla myös ihan kävelykadun tuntumassa. Meteliä ei kuulunut. Ainoa miinus on ettei huoneissa ole jääkaappeja!

      • hate

        Oli ainkin tuossa huoneessa 305 vaikka hotelli tietojen mukaan lisämaksusta ,maksoin vain tuosta ylemmänkerroksen os.merinäköalasta ja samalla omasta rauhasta koska siellä ei muissa huoneissa asukkaita ollut.


    • Pipsa-

      Me olemme olleet kyseisessä hotellissa kahdesti peräkkäin -09 2 vko:a ja -10 3 vko:a, menisimme varmasti heti uudelleen, mutta nyt hetken teemme lyhyempiä matkoja lisääntyneen perheen vuoksi. Me pidimme hotellista kovasti, nautimme pienestä ja kotoisasta olosta. Metelistä emme ole kärsineet kuin yhtenä yönä viime tammikuussa ja silloinkin aiheuttajat olivat "rakkaita" kanssa matkustajiamme Suomesta. Taisivat innostua halvasta tequilasta viimeisenä iltanaan. Hotellin sijainti on aivan ihanteellinen rannalla, mutta samalla keskustassa. Palvelu hotellissa on tehnyt ainakin meihin vaikutuksen. Mennessämme vuoden kuluttua uudelleen saimme vaihdettua huoneemme samoiksi kuin edeliselläkin kerralla ja samoin saimme päivän odottelun jälkeen jääkaapin huoneeseemme, aiemmin sovitusta poiketen emme lopulta edes maksaneet tästä mitään. En voi kuin suositella Pelicanoa ja lähettää sinne respan Luizille kovasti terveisiä, mikäli mies siellä vielä työskentelee. Hotellissa asustaa koko talven myös kanadan-suomalainen Aarne vaimoineen ja he ovat näin tehneet jo useita vuosia. Eiköhän sekin kertone hotellista jotain :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe