miten näyttää vanhemmalta?

pikkunennn

mulle on oikeasti tullut joku kriisi, sinäänsä on hyvä näyttää tässä vaiheessa 15-vuotiaalta, mutta alkaa pitemmän päälle ärsyttää...
tässä vähän ajan sisään 4 bussikuskia on sanonut jotain iästäni ostaessani aikuisten seudun, useimmat vain naurahtavat ja kysyvät olenko aivan varma mutta yksi sanoi, sitä ollaan sitten tultu aikuisten ikään vai? toinen sanoi aikuisena eläminen on kallista ja kolmasvaan naurahti että lastenlipun voi ostaa jos on alle 16... bussikuskit antavat yleensä suoraan mulle lasten lipun vaikka annan tasan neljä euroa ja sanon vielä että AIKUISTEN seutulippu.
tänään oli kyllä kaiken huippu kun multa kysyttiin papereita kun pelasin pelikoneella.
kanta baareissani ei sentään kysytä papereita, jos joku kysyy niin muut työn tekijät vaan nauravat "ei se nuori ole hyvin säilynyt vaan". alkaa vituttaa tää kun kaveritkin nauravat mulle, en ole järin vaakuuttava ilmestys, ei oikein oteta vakavasti, poliisit katsovat erittäin pitkään jos olen auton ratin takana :(
omasta mielestäni olen ihan normaalin näköinen, kaikki kaverit on kyllä yleensä vähintään päätä pitempiä, se tekee aika paljon kun joudun katsomaan ylöspäin kun puhun kavereille . minulla on blondit hiukset, käytän ihan normaaleita vaatteita, en pahemmin meikkaa ellen ole viihteellä... mitä pitää oikeen tehdä että saa itsestään vanhemman näköisen? kun sisäpuolelta olen jo aikuinen ihminen mutta ulkopuolelta pikkutyttö... olen asunut jo toista vuotta pois vanhempien luota ollut yli 2- vuotta vakituisessa työpaikassa.
alan kuitenkin lähetä 20-vuoden ikää, saan tästä vielä jonkun kriisin aikaseksi... :D

15

10089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • frfr4f4r4fr4rf4fr

      Minä sinuna käyttäisin tilanteita heti hyväksi, jos pääsisin menemään lastenlipulla dösäs!

    • hiuo

      Olisiko apua, jos muuttaisit tyylisi? En tiedä millainen tyyli sinulla on nyt, mutta hiusten lyhentäminen voisi vanhentaa sinua (niin monella aikuisella kun on lyhyet hiukset). Muuta nyt en osaa sanoa.

      • vaaleapieni

        voikohan noilla vaaleilla hiuksilla olla jotain tekemistä asian kanssa?
        Minullakin on vaaleat pitkät hiukset, ja kaikki aina luulee minua nuoremmaksi kuin oikeasti olen.
        Viime kesänä jotkut 14v pissikset tulivat utelemaan multa, että "mille luokalle sä meet??" !!! Sukulaisetkin aina kyselee samaa asiaa, vaikka olen jo käynyt amikseni ja nyt olen jo töissä!

        Jos leikkaisin hiukseni puolipitkäksi ja värjäisin mustaksi tilanne olisi varmaankin ihan erilainen....


      • Hahhaahaaaaaaaaaa
        vaaleapieni kirjoitti:

        voikohan noilla vaaleilla hiuksilla olla jotain tekemistä asian kanssa?
        Minullakin on vaaleat pitkät hiukset, ja kaikki aina luulee minua nuoremmaksi kuin oikeasti olen.
        Viime kesänä jotkut 14v pissikset tulivat utelemaan multa, että "mille luokalle sä meet??" !!! Sukulaisetkin aina kyselee samaa asiaa, vaikka olen jo käynyt amikseni ja nyt olen jo töissä!

        Jos leikkaisin hiukseni puolipitkäksi ja värjäisin mustaksi tilanne olisi varmaankin ihan erilainen....

        Piirrä kajaalilla naururupyt ja silmänaluset sekä otsaan pari viivaa eiköhän sitten ala jo vanhalta näyttää kuljet selkä könössä ja värjäät hiukset harmaiks

        Eikö ole kiva olla nuoren näköinen? Ota siitä hyöty irti ja älä valita


    • pikkuannnnnaaaa

      Miks ostaa aikuisten lippu jos näytät nuoremmalt?? Mäki oon 18 ostan AINA lasten lipun ku näytän kans ihan pikkutytöltä xD Ps Mikäs täs on vikana tai no siis mä näytän kyl vanhemmalt ku 15 sori mut ääh niin kyl jätkät tykkää ku oot sellanen pikkunen usko poisssss
      jos haluut välttämät näyttää vanhemmalt, värjää hiukset tummemmiks, mäki oon blondi ja värjäsin joskus pari vuot sit ja näytin tyylii sillo vanhemmalt ku nyt ! niin eli se auttaa ja kans meikkaa vähemmän, teinit meikkaa liikaa (mäki kyl mut voivoi)
      Onneeaaa vaan vanhentumiseen :D

      • pusipusi.

        vai jätkät tykkää? jätä hei noi asiat aikuisille 25- eteenpäin. mene sinä pikkutyttö sinne kouluun vaan kuuntelemaan opettajia.


      • k222k2k224
        pusipusi. kirjoitti:

        vai jätkät tykkää? jätä hei noi asiat aikuisille 25- eteenpäin. mene sinä pikkutyttö sinne kouluun vaan kuuntelemaan opettajia.

        Kyl mä ainaki tykkään sellasist siroist pikkunaisist, ah!! ja 18 vee ei oo viel kulahtanu mikä o plussaa


    • 0+ikbnb

      Kaikkein hitaiten kehittynyt poika jonka olen koskaan nähnyt oli 19-vuotiaana vielä esimurros-ikäisen eli 12- 13-vuotiaan näköinen ja kokoinen. Hyvä jos oli vielä edes häpykarvoitus alkanut kasvaa ja että oli edes sukukypsä.

    • 23

      Vähän paskempi olisi olla mies samassa tilanteessa kuten minä, itse 19 ja menisin kyllä hyvin 15-16 vuotiaasta ehkä jopa 14 vuotiaasta joillekkin.
      Noh kaippa se enteilee pitempää elämää ainakin tässä vaiheessa mietittynä, saa nähdä miten käy.

      Onhan sekin huolestuttavaa jos 50 vuotias näyttää 70-80 vuotiaalta. Tietää ihan varmaan että hengenlähtö on lähellä.

    • polii

      Suosittelen, että jatkat vaan normi vaatteidesi käyttämistä ja älä värjää hiuksia tai mitään. Osta korkokengät!

    • ettet ole
    • VanhaNuori

      Heippa, aloittaja! Tuo on niin tuttu fiilis. Mua harmittaa, kun tuntuu että harva kommentoija on mitenkään kauheen tosissaan sua ottanut (teksteistä päätellen). Mulla on ikää 27v ja tänään viimeks kysyttiin et oonko lukiossa. Sanoin aika loukkaantuneena, et oon töissä ja mulla on kesäloma nyt. Mun piti viel toistaa se, että mua uskottiin. Mä kokeilin hiusten leikkaamista pitkistä ihan lyhyiks, mut huomasin että ainoa syy siihen oli vain se että halusin näyttää vanhemmalta. Sisällä oli paha olla koska tykkäsin oikeasti pitkistä hiuksista. Nyt oon antanut niiden kasvaa jo vuoden verran ja oma olo helpottui siinä kohdin vaik mun ystävät järkyttyi siitä että päätin kasvattaa "pikkutytön hiukset". Mulla on kuukausikortti ni samalla kun säästän rahaa niin säästyn lastenlippukysymyksiltä. Samalla kun mietin mitä sitä haluais elämässä oikeesti tehdä kun 30v ikä lähestyy eikä omaa perhettä oo, niin mietin miten kukaan ottais mut tosissaan. Naimisiin en mene sen takia että näyttäisin vanhemmalta, mutta melkein mitä vaan muuta vois tehä. Jostain luin että ilottomuus, huono ryhti yms vanhentaa, mutta en nyt varsinaisesti haluaisi selkää tai psyykettäni rikkoa näyttääkseni vanhemmalta. Jos täällä joku osaisi oikeasti neuvoa ikäiseltään näyttämisessä, ottaisin mielelläni avun vastaan. Nuo "hyödynnä se ja huijaa" tai "kyllä se siitä" tai "olet väärässä" -kommentit. Ne ei auta apua tarvitsevaa vaan lisäävät vielä ylimääräistä painetta siitä että nyt sitä sitten tunnetaankin aivan väärin ja ollaan vääränlaisia. Jos ei ymmärrä saa jättää kommentit väliin.

    • beyourselfnowandtomorrow

      Hmm.. Usko tai älä, mutta asenteesi itseesi ja muihin on kaikista vaikuttavin asia. Tämä kuulostaa tyhmältä, mutta jos suhtaudut sosiaalisesti kuin psyykkisesti ikäistesi tavalla asioihin, niin aikuisuus hehkuu sinusta niin parhaiten. Mutta totta kai voit tutkia myös ulkonäköäsi, haluaisitko muuttaa esimerkiksi hius- tai vaatetyyliäsi ? Muista kuitenkin, että tärkeintä on tyytyväisyytesi itseesi - ole se millainen olet. Vanhuus kyllä tuo sen vanhuuden sinulle ulkonäöllisesti aikanaan.

    • ewfsewrg

      Hanki lapsi ja imetä sitä vaikka niin näytät vanhemmalta, kirjaimellisesti.;)
      lapsi ja vanhemmat, youknow

    • Anonyymi

      pasko housuun

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe