Asta -myrsky

12345678901234

Asta -myrsky
Koska nämä Suomea koetelleet ukkosmyrskyt ovat mitä todennäköisimmin Jumalan varoituksia ja joista Asta -myrsky on mielestäni kaikista mielenkiintoisin sen etenemän reitin takia niin aion ainakin toistaiseksi julkaista erikseen reittiin liittyvää uutta tietoa sitä mukaa kun siihen törmään. Alla viimeisimmät "myrskypäivitykset".

MYRSKYPÄIVITYS 12.8.2010
Tämä päivitys ei varsinaisesti liity Asta -myrskyyn, mutta mitäpä oheiseen puhuttelevaan videoon enää lisäisi sillä se puhuu esikuvallisuudessaan enemmän kuin tuhat sanaa.



MYRSKYPÄIVITYS 8.8.2010
Löysin eräältä keskustelufoorumilta sellaisen kommentin jossa esitettiin, että Asta -myrskyn etenemä reitti kulkisi perinteisesti tulkittua vuoden 1323 Pähkinäsaaren rauhan rajaa pitkin. Tässä Wikipediassa olevaa tietoa ko. rajasta kuvineen päivineen. Tämähän käy kertakaikkiaan mielenkiintoiseksi!

MYRSKYPÄIVITYS 7.8.2010
(HOX! Tekstiä on nyt päivitetty 9.8.2010 ja korjattu Suomi-leijona näyn alkuperäinen merkitys sillä annoin siitä 7.8.2010 hieman harhaanjohtavaa vajavaisen miesmuistin varaista informaatiota)

Onko eräälle uskovalle siskolle muutama vuosi sitten Jumalan antama sanoma (ennustus) toteutumaisillaan lähitulevaisuudessamme jossa Venäjä-keihäs tulee lävistämään EU-keihään ja Nato-keihään jo aiemmin heikentämän Suomi-leijonan? Tässä aiemmin esittämäni väärän informaation korjaus näyn tarkoituksesta siskolta jolle näky annettiin siitä mitä lävistykset tarkoittavat:

"Ne tarkoittivat Suomen kansallista identiteettiä ja sen murtumista, johon kuuluu hyvin oleellisena itsemääräämisoikeuden menettäminen. Tätä lävistykset tarkoittivat, eivät siis välttämättä varsinaisesti mitään Venäjän sotilaallista interventiota Suomeen yms."

Pyydän julkisesti anteeksi ajattelemattomuuttani ja erehdystäni. Ei pitäisi luottaa vajavaisen miesmuistin varaan vaan tarkistaa asia alkuperäisestä kirjoituksesta ennenkuin julkaisee mitään. Suur-kiitos siskolle näyn tarkoituksen korjaamisesta! Otanpa tästä opiksi.

Ja nyt sitten omaa pohdiskeluani ko. näystä sillä pohdiskella toki saa. Elikkä Venäjä-keihäs toi välittömästi mieleeni myös Asta -myrskyn piirtämän viivasuoran linjan maamme itäiseltä rajalta läntiselle rajalle asti. Tuleeko Venäjä-keihäs siis pian lentämään myrskyn lailla myös sotilaallisen intervention seurauksena ja aiheuttamaan sen, että Suomi-Leijonan kylki tullaan lävistämään uudestaan kauhistuttavalla tavalla? Onko näyssä mahdollisesti kaksoismerkitys? Jos olisi niin Jumala olisi sen varmasti ilmoittanut ja näyn saaja sen esille tuonut. Tämä pohdiskelu on siis vain omaa spekulaatiotani eikä sitä mitä näky alunperin tarkoittaa kuten olen jo sen esille yllä tuonut. Jokatapauksessa mielikuva Suomi-leijonan lävistävästä Venäjä-keihäästä on todella puhutteleva ja pysäyttävä.

Jokatapauksessa joutuuko Jumala ylipäätään sallimaan uudestaan sen, että ”lunta tulee tupaan” talvisodan malliin niin, että tukka lähtee jotta me koko kansakuntana heräisimme synnin-unesta ja huutaisimme avuksi YHWH:a, joka yksin voi pelastaa myös iankaikkista kadotusta kohti menevän synteihinsä hukkumaisillaan olevan suomalaisen ihmisen?

Ja mitä tulee NATO -kysymykseen niin mielestäni EU:hun liittymisemme myötä olemme jo käytännössä myös NATO:ssa, koska olemme päivittäneet jo jonkin aikaa puolustusvoimiemme kalustoa NATO -yhteensopiviksi ja teemme NATO:n kanssa "yhteistyötä". Mitä muutakaan tämä voisi tarkoittaa kuin sitä, että vain virallinen NATO:on liittymis-sopimus allekirjoituksineen puuttuu?

MYRSKYPÄIVITYS 4.8.2010
Kyllä tässä kirjoituksessani esille tuomiani asioita muutkin uskovat ovat jo kokeneet saaneensa Jumalalta kuten tämän linkin takaa voit lukea (esim. "menora48:n" ja "Riston" kirjoitukset). Lukekaa ja koetelkaa nuo sanomat omalla vastuulla. Uskon, että jotain erikoista on tekeillä. Aika näyttää mitä tuleman pitää, mutta aina kannattaa luottaa Jumalaan kaikessa.
Lähettänyt Elian päivät klo 9.8.10 Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Jaa Twitteriin Jaa Facebookiin Jaa Google Buzziin

4

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12345678901234

      Oliko Asta -myrsky Jumalan varoitus?
      Huom! Viimeisimmät Asta -myrskyn piirtämää linjaa koskevat päivitykset löydät tästä. Seuraa blogistani päivityksiä sillä vaikuttaa vahvasti siltä, että Astan myrskyn piirtämä linja ei ole ns. "tuulesta temmattu" (vaikka myrskytuulet nyt puhaltavatkin :) sillä linjalla on erityinen merkitys ja sanoma meille suomalaisille.

      Alkuperäinen kirjoitus (31.7.2010):
      Kirjoitan tätä raskain sydämin sillä uskon Jumalan ilmoittaneen minulle eilen yöllä ollessani rukouksessa Hänen edessään itkien sitä mitä Suomen lähitulevaisuudessa tulee todennäköisesti tapahtumaan.
      Koetelkaa tämä kirjoitus Jumalan Sanalla sekä pitäkää se mikä on hyvää ja hylätkää se mikä on huonoa. Koin Jumalan kehoittavan, että minun tulisi jakaa se minkä uskon Häneltä saaneeni.

      Rakastan Suomen kansaa sillä olenhan suomalainen. Oli sydäntä raastavaa katsoa eilen Asta -myrskyn kaatamaa metsää tuhansine puineen Yle:n uutisvideosta sekä sitä millaisessa linjassa myrsky oli Suomen itäiseltä rajalta läntiselle rajalle edennyt kuten yllä olevasta tutkijoiden laatimasta tämän linkin takaa olevasta Ylen videokuvasta näkyy. Kaatuneet puut toivat mieleen välittömästi Neuvostoliiton pommituksissa kaatuneet Suomen metsät. Lisäksi koin, että kaatuneet puut symboloivat kaatuneita suomalaisia sillä olemmehan katajaista kansaa ja Jumala puhuu sillä kielellä jota parhaiten ymmärrämme.

      Kiinnitin ko. videossa heti huomiota siihen millaisessa linjassa myrsky oli edennyt sillä se toi välittömäsi mieleeni lukuisat "Venäjä hyökää Suomeen" "profetiat" (ennustukset) joita ihmiset ovat uskoneet saaneensa Jumalalta ja joissa on kuvattu Suomen tuleva "pohjois-raja" suurinpiirtein Asta -myrskyn etenemän linjan mukaisesti. En ole ennen ollut näiden ko. Venäjä hyökkää "profetioiden" kannattaja, mutta Asta myrsky sai minut ajattelemaan toisin. Ehkäpä Jumalan käsi tarttui minuunkin sitten sillä koen, että minut todella pysäytettiin ja tunsin, että Taivas oli eilen erityisellä tavalla läsnä. Tai sitten olin muuten vain herkällä päällä. Oli niin tai näin niin joka tapauksessa oli pääasia, että rukoilin maamme puolesta.

      Mutta voisiko Asta -myrsky olla Jumalan antama vakava varoitus Suomelle mahdol. lähitulevaisuudessa tapahtuvasta Venäjän miehityksestä jossa suurin osa Suomen kartasta tulisi värjäytymään punaiseksi seuraavissa kuvissa esitetyillä tavoilla:

      Kuva 1
      Kuva 2

      Johtaako Lähi-idässä jo mahdol. pian alkava ja todennäköisesti kolmanteen maailmansotaan johtava alueellinen suur-sota myös Venäjän sotajoukkojen vyörymiseen itärajamme yli rakkaaseen synnyinmaahamme? Jos johtaa niin tuleeko Venäjä karhu jälleen kerran käyttämään oman maansa puolustamista ja mielestäni vain muodollisesti aikoinaan tunnustamansa "läntisen rajansa" (Suomen) turvaamista verukkeena Suomen miehitykselle?

      Onko mahdollisen tulevan Suomen läpi Asta -myrskyn piirtämän maamme "pohjois-rajan" pohjoispuolella olevien suomalaisten aika muuttaa "rajan" etelä-puolelle välttyäkseen sodan tuomilta kauheuksilta kuten naisten raiskaaminen, talojen ryöstäminen yms? Tuleeko tämä mahdol. uusi koko valtakuntaa järisyttävä koettelemus johtamaan valtaisaan herätykseen maassamme? Allekirjoittanut on ainakin valmis julistamaan Ilosanomaa Yeshuasta oli tilanne mikä tahansa ja kuolemaan tämän maan puolesta vaikka maihinnousukengät jalassa, jos tarve vaatii. Onko tullut siis aika toimia sen mukaan minkä Jumala on mahdollisesti myös minulle nyt ilmoittanut?

      En ole siis väittänyt, että niin tulee tapahtumaan mistä olen kirjoittanut. Uskon kuitenkin asioiden olevan niin. Jokainen tutkikoon siis tämän kirjoituksen sanat tarkoin sydämessään ja rukoilkoon Jumalaa näyttämään tahtonsa.

      • 1234567890123

        jolla ei ole ollut ikinä raamattua edes käsissään. Etkö hän sinäkin vielä nöyry. Venäjän poika tulee, niin joutut vielä siperiaan


    • Sveittistä

      kerrotko lissää

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/3-11452973

      Myrskyt

      Asta-myrsky yllätti 10 vuotta sitten loma-Suomen kesken ennätyshelteiden – “Näky oli kuin Raatteentieltä”, sanoo sähköyhtiön mies

      Neljä perättäistä rajuilmaa tuhosi kesällä 2010 kymmeniä tuhansia kilometrejä sähkölinjoja ja miljoonaa kuutiota puuta.

      19.7.2020 20:10

      Päivitetty 20.7.2020 8:35

      Heinäkuun 29. ja 30. päivän välisenä yönä vuonna 2010 Asta-myrsky runnoi Suomea tavalla, joka muutti viranomaisten sekä sähkö- ja teleyritysten tapaa varautua poikkeusoloihin.

      Heinäkuun 29. ja 30. päivän välisenä yönä vuonna 2010 Asta-myrsky runnoi Suomea tavalla, joka muutti viranomaisten sekä sähkö- ja teleyritysten tapaa varautua poikkeusoloihin.

      Ennätykselliset helteet päättyivät rajuilmaan, joka yllätti Suomen rajuudellaan ja laajuudellaan.

      Karjalan kannakselta saapunut rajuilma eteni sadan kilometrin tuntivauhdilla itärajalta Etelä-Karjalasta länsirannikolle Kokkolan kohdalle reilussa neljässä tunnissa. Myräkkään liittyvät syöksyvirtaukset tekivät kilometrejä leveän railon halki Suomen.

      – Meteli yöllä oli kauhea ja pimeys aivan synkkä. Kauhunsekaisin tuntein ja melkein itku silmissä katselin omalla pihalla niitä jälkiä kun päivän valjettua totuus valkeni. Puita oli katkennut tien yli ja joka puolella. Tuho oli mykistävä, sulkavalainen Ritva Kallio muistelee.

      Astaa seurasi reilun viikon sisällä kolme muuta rajuilmaa - Veera (4.8.), Lahja (7.8.) ja Sylvi (8.8.).

      Ne tuhosivat kymmeniä tuhansia kilometriä sähkölinjoja ja kaatoivat sekä katkoivat yli kahdeksan miljoonaa kuutiota puuta. Kymmeniä ihmisiä loukkaantui, mutta vain yksi henkilö menehtyi raivaustöissä.

      Enimmillään ilman sähköä oli lähes puoli miljoonaa suomalaistaloutta. Pisimmät katkot kestivät kuusi viikkoa.

      Ihmishenkien kannalta ratkaisevaa saattoi olla se, että rajuilma iski poikkeuksellisesti keskellä yötä, jolloin valtaosa ihmisistä oli sisällä. Useimmiten kesämyrsky iskee päivällä tai illalla.

      Ilmatieteen laitos
      Asta-myrskyn voimakkuus, ajoitus ja maantieteellinen sijainti ja laajuus tulivat lopulta yllätyksenä, vaikka myrskyn merkit olivat ilmassa. Ilmatieteen laitos varoitteli pelastuslaitoksia edellispäivänä tulevasta rajuilmasta, joka voi aiheuttaa vahinkoja.

      – Tieto Astasta saatiin tutka-asemiemme kautta vasta tuntia ennen sen Suomeen saapumista, kertoo myrsky-yönä päivystysvuorossa ollut Ilmatieteen laitoksen meteorologi Ari-Juhani Punkka.

      – Selvät merkit olivat kuitenkin ilmassa, sillä alla oli pitkä lämmin jakso ja iltapäivällä Joensuussa oli mitattu edelleen voimassa oleva Suomen lämpöennätys, 37,2 astetta, Punkka sanoo.

      Rajuilman ainekset syntyivät kaukana Venäjältä. Ilmatieteen laitos ei saanut venäläisten tutka-asemien tietoja yhtä hyvin kuin nykyään.

      – Kaakon suunnasta tulleet ukkospilvet ryhmittyivät Astassa Kannaksen ja Laatokan yllä.

      Nykyisillä välineillä ja Venäjältä saatavalla tiedossa vastaavanlainen, samasta suunnasta tuleva rajuilma havaittaisiin todennäköisesti muutama tuntia aiemmin.

      – Kesälahden tutkakuvalla saadaan tunti lisää ja joitakin tunteja tutkimalla Venäjän säätutkaverkoston antamia kuvia. Karkeasti arvioiden meillä on tunnista kolmeen tuntiin lisäaikaa, mikä voi joissakin tilanteissa olla ratkaiseva, arvioi Ilmatieteen laitoksen valmiuspäällikkönä nykyisin työskentelevä Ari-Juhani Punkka.

      Astan kaltainen rajuilma nähdään Suomessa keskimäärin kerran kymmenessä vuodessa. Edellinen lähes vastaava kesämyräkkä oli vuoden 2002 Unto-myrsky.

      – Astassa poikkeavaa oli sen etenemisnopeus ja syöksyvirtausten suuri määrä, voidaan puhua ihan parvesta. Siinä korkealta saapuva kylmä ilmamassa iskeytyy kovalla vauhdilla maan pinnalle, Punkka kuvailee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      662
      4906
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3529
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      155
      3268
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2518
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2339
    6. 257
      1923
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe