Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tummaihoinen herrasmies

Namu17

Olin luistelemassa rulliksilla kaupungilla ja päätin kiertää koulun kautta, kaveri oli usein siellä pelaamassa korista.

Pääsin perille ja olihan Juha siellä pelaamassa. Paikalla oli myös pari tummaihoista uutta kasvoa.
Pojat olivat juuri lopettamassa pelaamistaan kun saavuin paikalle. Juha moikkas ja esitteli minut tutuilleen. Tusin kuumat katseet vartalollani miesten nyökytellessään päitään tervehdykseksi.

Olinhan vaalea, hiukset saparoilla, pienet sortsit peittivät vaivoin peppuani, pieni toppi korosti tissejäni, paksut herkkuhuulet ja siniset silmät vetosivat varmasti uusiin kasvoihin.

Toinen tummista tuli kättelemään ja ainoastaan sortsit jalassaan kaveri näytti todella treenatulta. Sortsit olivat vain niin löysät, ettei saanut selvää koosta...

Pyysin Juhalta kyytiä kotiin kun olin väsyttänyt itseni puuduksiin. Juha oli estynyt, mutta tämä tumma mies sanoi vievänsä. No, mikäs siinä.

Olimme ajaneet hyvän matkaa kun mies sanoi piipahtavansa kotona ja pyysi sisään hetkeksi.

Luistelin hissiin miehen perässä ja seurasin miehen liikkuvia selkälihaksia. Hissi vei meidät ylös viidenteen kerrokseen ja seurasin miestä kämppään. Kämppä oli hienosti sisustettu.

Mies heitti pallon sohvalle ja tarjosi mehua. Luistelin keittiöön ja join lasin tyhjäksi. Mies sanoi käyvänsä nopeasti suihkussa ja nyökkäsin vastaukseksi.

Istuin sohvalle ja aloin riisumaan rulliksia pois. Laitoin sukat kenkien sisään ja heitin rullikset ovensuuhun. Kävelin juuri suihkun oven ohi kun se aukesi ja mies huudahti, että voisin ottaa lisää juotavaa. Seisoin miehen edessä ja tuijotin mustaa kalua joka roikkui pitkänä.

Mies pahoitteli ja veti pyyhkeen eteen. Käännyin keittiöön ja kaadoin sydän hakaten vettä lasiin.
Kiihotuin näystä ja tunsin kuinka alapääni alkoi kostua ja vatsassani kihelmöidä.

Menin olohuoneen puolelle ja venyttelin takareisiäni etteivät ne jumiutuisi kovasti. Pää alaspäin pidin käsilläni nilkoistani kiinni. En kuullut miehen tuloa ja jatkoin venyttelyä. Mies oli katsellut mua tovin ennenkuin köhäisi ja haki juomaa keittiöstä.

Mies istui keittiön tuolille ja mulla oli suora näköyhteys miehen haaroihin. Hän jutteli puhelimeen sen soidessa ja keskittyi siihen. Mä sain katsella rauhassa miehen elintä, joka oli hieman kasvanut suihkun jälkeen.

Iso elin kiihotti mua todella paljon ja päätin kiusata miestä saadakseni kalun sisääni.

Kävelin keittiöön miehen lähelle ja pudotin muka vahingossa lusikan maahan. Mies lopetteli samalla puheluaan ja laski puhelimen pöydälle.

Tunsin kuinka sortsit painuivat pakaroiden väliin ja paljasti osan paljaasta tuherostani. Nousin ja annoin sortsien olla välissä, kaadoin vettä lasiin ja join rauhassa. Mies oli hiljaa takanani.

Mies käveli takaani ja hipaisi pakaraani kädellään, muka vahingossa. Värähdin.

Kaveri sanoi vaihtavansa puhdasta ylle huoneessaan. Mies tuli sortsit yllä ja mä aloin keräämään rulliksiani eteisessä. Peppu pystyssä keräsin kamojani kun tunsin kuumat kasvot alapäässäni.

Melkein kiljahdin miehen ottaessa lantiostani kiinni ja maistaessa kankaan läpi pimppaani. Otin tukea seinästä miehen vetäessä housuni pois.
Kieli lipoi ihanasti märkää hunajaista tuheroani.

Kuulin miehen riisuvan sortsinsa ja nousin ylös kääntyen mieheen päin. Katsoin alas kaluun ja avasin tahtomattani suuni auki huokaisten. valtava suonikas musta elin terska kiiluen märkänä odotti kosketusta.

Mies nosti mut syliinsä ja kantoi sänkyynsä. Mies kaatui selälleen ja mä pysyin hänen päällään. Musta kanki hieroi pimppaani liikutellessani lantiotani miehen päällä.

Riisuin toppini ja mies hyökkäsi tisseihini kuumalla suullaan. Ihanat märät huulet imivät terhakoita tissejäni mun vaikerrellessa miehen päällä.

Terska upposi sisääni kuin puolivahingossa ja tunsin pakahtuvani. Mies imi nänniäni ja terska liikkui sisälläni ahtaassa kolossa. Mies kehui ulkonäköäni ja tiukkaa pimppaani.

Mike otti lantiostani kiinni ja painoi mua alaspäin itseään vasten. Nojasin mieheen rintakehään ja voimakkaat rintalihakset jännittyivät työntöjen tahtiin. Tunsin miehen sormen anuksellani ja voihkaisin kiihottuneena kosketuksesta.

Mies tuli altani pois ja tuli taakseni mun ollessa kontillani edessä. Mike kehui pientä seksikästä peppuani ja kosketteli sitä. Mies veti yöpöydän laatikon ulos ja otti liukastetta kaluunsa. Kiitin miestä huokaillen.

Mike tuli sisääni yhdellä työnnöllä ja oli kuolla orgasmiin, siltä ainakin tuntui. Mies ei kestänyt tiukkaa pilluani vaan antoi tulla, koko lastin.



Jatkuu...

4

13828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poika17

      Taas tän kaltainen tarina...

      Tuijottaminen lihaksikasta selkää kun se liikkui, treenattu yläkroppa, okei ihan jees kuvailua, menitte hissillä viidenteen kerrokseen, tarkka sijainti luo realistisuuden tuntua okei ihan jees, mutta tuo... iso suonikas heppi oli vain niin... tuhanteen kertaan luettu juttu... No onhan tuo realistista... uskon, että kuka tahansa sinun laisesi tyttö antaisi treenatun miehen alkaa yllättäen nuolla itseään takaa, koska ei poikakaan pistäisi vastaan jos tyttö alkaisi imemään penistä yhtäkkiä niin miksi ei tyttö antaisi pojan alkaa nuolla tussua samalla lailla?

      Kokonaisuudessaan suhkot uskottava tarina.

      Onko tarina totta ja jos on, niin naisitko/naitko vain mustia miehiä?

      illan jatkoa.

    • dipu

      tuo oli hyvä tarina! Harmi vaan että tällä palstalla näyttää olevan näitä vihan lietsojia, joiden pitää pistä omat tyhmät kommentit kaikille palstoille. Tsemppiä sulle!

      • huhhei

        Tarina ja kommentit on ihan samasta asennemaailmasta. Voi jessus teitä kaikkia!


    • ulkomaalainen_19

      kiinnoistaisko sua harrastaa uudestaan sexiä ulkomaalaisen kaa??otaa yhteyttä jos kiinnostaa???mistä päin olet???

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe