Kalutaraan

kiitos....

menosso tammikuussa ... hotelli Tangerine Beach. Eli jos on kokemuksia ko. paikasta ja hotellista, mielelläni kommentteja otan vastaan.
Ensimmäinen matka muutenkin Sri Lankaan

2

1001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Srilankalainen

      moikka Kalutara on kaupunki. teidan kannatta menna Beruwalan . siella on turvalliset rannat ehka 10km kalutarasta.Tuk Tuk Taxit vie teidat muutamalla eurolle.saat tinkia .Kysyy hotellin virkailialta hinta . sopii hinta etu kateen.Ota mielellaann hotellin lahella olevat Tuk tuk taxit. He saatta ehdotta teidat viemaan eri kauppoihin . sanoo NOT TODAY. Bentotakin on kaunis kaupunki. Siella on kaunis ranta elama ja ravintolat.kaupat turistille. mm.. Kalutara ei ole suosikki ranta kaupunki. kylla kaupungille kannatta menna paivan aikana. varoitan liikennetta.Sielle ei valttamatta kavelu katuja. ota yhden ranta poika ohjaajaksi . sopii hanen kanssa etu kateen 5e tai 10e reissu palkaksi tai ota vapaa ajan hotellin tyontekija. Srilankalaiset ovat kiltteja ja ja aika ystavallisia.aina hymyy suussa. ota suomesta aurinko voidet. siella ei aitoja.
      kysyy lisaa [email protected]

    • NuwaraElia

      Hotelli on ihan käypänen, tai oli 10 vuotta sitten. Sen jäälken en ole käynyt siellä. Muutenkin paikka on esim. Kalutarasta sen verran kaukana ettei ihan jalan viitsi lähteä hilppaseen, mutta tuc tukilla se käy mukavasti. Kalutara on iso kaupunki, toisin kuin Beruwela tai Bentota, joita joku täällä suositteli. Bentotan kauneutta myös kehuttiin, mutta kauneus on katsojan silmässä, Minusta kauniita kaupunkeja ei oikein olekaan, koska minä katson kauneuteen kuuluvan myös siisteyden ja sitä ei näisä kaupungeissa ei ole nähtävissä.

      Mitä tulee rantoihin niin Bentotan ranta on pitkä, siisti ja rauhallinen, jossa ei ole ns. rantamafiaa lainkaan kuten Beruwelan rannalla, se on suorastaan päällekäyvää. Kaupustelijat ovat kimpussa kaikenaikaa, eivätkä usko vaikka kuinka hätistelee. Rannan ja hotellin välissä olevalla aidalla roikuu paikallisia poikia jotka ns. bongaavat turistin ja perästäjalkaa sitten kävele turistin kanssa pitkin rantaa ja kaupunkia, kaupoissa jne. keräten ostoksista kymmenykset kauppiailta, myös turistin tekemistä retkistä hänen tai toisen kanssa. Aina on joku perässä ja tietää tarkkaan misä olet liikkunut, mitä ostanut, juonut, syönyt jne. Lisäksi hän vaatii höpötyksistään, kävelystään turistin seurassa suoraa tai epäsuorasti myös kymmenyksiä. Beruwelaa en suosittele. Mutta pistäytyä siellä voi ja kannattaa juuri tuolta Bentotan rannan pohjoispäästä veneellä pienen salmen n. 100 metriä kautta ja samasta kohtaa takaisin, ei paljon maksa.

      Iltaravintola paikkoja kylillä ei lankalla juurikaan ole, se on erittäin suuri puute, rannalla kylläkin ja se siiteys se päättyy hotellin portille matkalla kylille. Pyykkipoika nenälle kun kylille lähtee..

      Mutta kaikki matkailu avartaa, eikä ole paikka ettei aina jotain hyvää ja jotain pahaa.

      Kultakauppiaita on sitten kiusaksi. Vain harvalta voi saada aitoa luvattua latua, eli olkaa varovaisia. Leimat voi olla aitoja mutta varmuus selviää vasta kotona jos tutkituttaa ostoksensa. Kaikki ei ole kultaa joka kiiltää.

      Hyvää matkaa, viikko siellä toinen täällä on aina matkansa väärtti - kaukomailla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe