virolaiset naapurit

hihhuhei

onko virolaisilla sellainen elämäntapa tai kulttuuri,joilla ei muilla ihmisillä ole mitään väliä eli oma napa on tärkein... kerroatalossa vaan mölytään ja kolistellaan ,paiskitaan ovia ja muutenkaa tunnu olevan käytöstapoja..

179

7178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pötkylä

      Virolaiset käyttäytyvät Suomessa mielestäni todella huonosti. Näkee heitä melkein missä tahansa, on suhtautuminen ylpeä, ylimielinen ja muut ihmiset täysin "unohtava". Syytä tähän on vaikea ymmärtää.

      Taloyhtiössä eletään ihan kuin muita ei tarvitsisi ottaa huomioon lainkaan. Kaupoissa käyttäydytään todella moukkamaisesti (mm. etuillaan, tönitään, jätetään omat ostokset liukuhihnalle ne jo maksettua siksi aikaa kun käydään välillä pelamassa peliautomaatilla ja jono takana senkun kasvaa...). Liikenteessä törkeää käytöstä...

      Yhteenkään poikkeukseen (siis positiiviseen) en tähän mennessä ole vielä törmännyt.

      • virolaisen_nainen

        Virolaisilla on vain oma kulttuurinsa. Virossa kaikki tupakoivat sisällä ja juhlivat joka viikonloppu kunnes kuolevat. Siksi he herkästi jatkavat tapojaan kun tulevat Suomeen. He eivät yksinkertaisesti tiedä että Suomessa toimitaan toisin. Virolaiset ovat monesti paljon enemmän muita ihmisiä kunnioittavia kun esimerkiksi suomalaiset. En ole ikinä kuullut virolaisen puhuvan huonoa suomalaisesta, vaikka tunnen todella hyvin noin 20 virolaista. He ymmärtävät kyllä kun heille puhutaan oikealla tavalla ja muuttavat varmasti tapojaan =)


      • Soukkanever

        Asun Espoon Soukassa ja täällä on tilanne vain pahentunut.
        Ollaan ystävällisesti pyydetty naapureita kunnioittamaan hiljisuutta öisin, ostamaan oman parkkiruudun ja olemaan siististi. Taloyhtiötäkään ei ollenkaan kiinnosta vaikka ollaan sinnekin ilmoitettu. Pikku hiljaa täältä muuttavat pois suomalaiset ja perheet ja "normiasukkaat"...


      • Soukkanever2
        Soukkanever kirjoitti:

        Asun Espoon Soukassa ja täällä on tilanne vain pahentunut.
        Ollaan ystävällisesti pyydetty naapureita kunnioittamaan hiljisuutta öisin, ostamaan oman parkkiruudun ja olemaan siististi. Taloyhtiötäkään ei ollenkaan kiinnosta vaikka ollaan sinnekin ilmoitettu. Pikku hiljaa täältä muuttavat pois suomalaiset ja perheet ja "normiasukkaat"...

        Erehdyin minäkin muuttamaan Soukkaan; kun eräs suuri vuokrataloyhtiö mainosti asuntoa, jossa on kaunis puistonäköala. Muutin talvella, joten en tajunnut, että vuokratalojen virolaiset asukkaat pitävätkin tuota puistoa yleisenä juopottelumestana. Viime kesä oli todella surkea, virolaiset huutelivat ja remusivat puistossa, votkapullo kiersi ja puiden juurelle kuseksittiin. No nyt kun ilmat lämpenivät sama meno jatkuu. Valitettavasti jäin työttömäksi, joten en pääse enää täältä poiskaan. Ihan hirveä paikka! Älkää vaan muuttako tänne! Ai niin, ja kadunnimi on Soukankaari...


    • .poissuomestapöllöt.

      Ne on täysiä urpoja. Eivät omaa vähäisimpiäkään käytöstapoja. Lähisukulaisia löytyy Korkeasaaren paviaanitarhasta.

      • Ulla ja Masa

        Huom !

        Paviaanitarhasta saattaa löytyä fiksumpaa käytöstä kuin Virolaisilta keskimäärin.


    • 20-14

      Mistä ihmeestä näitä kommentteja oikein keksitään?

      Meillä oli erinomaiset virolaiset naapurit, joita en voi kuin kaivata takaisin. Siinä, missä suomalainen arvostelee naapuria kyttääjäksi ja räkyttäjäksi, ymmärtää virolainen heti, että mölytoosa pitää oikeasti laittaa hiljemmalle klo 00.00. He myös tervehtivät ikään ja näköön katsomatta, mikä suomalaiselle on hirveän kynnyksen takana ja silloinkin suomalaisen toimesta käydään Suomi24:n kautta suu vaahdossa valittamassa, miten naapuri alkaa käymään ihoon kiinni. Saati talkooapu? Suomalainen sulkee verhot, asentaa kolme lukkoa oveensa ja pönöttää kädet puuskassa alahuuli töröllään etten mene kun ei oo pakko, mutta virolainenpa sanoo joo ja lähtee auttamaan.

      Se, mitä eniten ihailin, oli miten 12 virolaista komennusmiestä bilettää hiljempaa kuin kolme suomalaista miestä. En käsitä, miten suomalainen saa äänensä käännettyä ihan mahdottomalle melutasolle ja virolaisilla soljuu isommalla porukalla äänet ihan inhimillisessä tasossa. Tämän kun joku vois selittää, miksi niin?

      Suosittelisin, että te naamaanne virolaisten edessä vääntelevät tapapajulan hemmot sanoisitte joskus päivää heille sekä puhuisitte asianne asialllisesti selväksi, niin voisitte hämmästyä miten paljon helpompaa se on kuin ikinä suomalaisen naapurin kanssa.

      • tativihree

        Olen myös sitä mieltä, että meillä on paljon oppimista virolaisista naapureistamme.


      • Sorry vain, näin on

        Meilläpäin nämä "komennusmiehet" sotkevat jätteillään ympäristöä ja muutenkin toimivat kuin maailmanomistajat. Erityisesti parkkeeraus on ylivoimaisen vaikeaa. Autoja ei saa tiensivuun ja poikkeuksetta parkissa risteysalueella. Lisäksi autot ovat kovin huonokuntoisia ja päästävät öljyä maahan melkein järjestään. Taitaa Virossa olla löysempi katsastuskonttori...Tavaroita pidetään varastoituna kuukausitolkulla tielueella, vaikka hankaloittavat muiden asukkaiden kulkemista. Usein ottavat koko tien haltuun, eivätkä ihan oikeasti välitä muista tienkäyttäjistä mitään.


      • jorma7
        tativihree kirjoitti:

        Olen myös sitä mieltä, että meillä on paljon oppimista virolaisista naapureistamme.

        Ai niin kuin mitä?


      • Mira8

        On aivan toinen kokemus virolaisista huuta
        vat ja terrorisoivat ympäristöään yötä päivää onneksi pääsimme eroon saivat häädön ja toivottasti emme moisia naapureita enää saa olen kyllä osaltani sen huolenpitänyt nyt on ihanan hiljainen talo .

        Maassa maan tavalla


    • suomi kaunis kieli

      kansaa. Heillä ei ole huumorintajua taikka tilannekomiikkaa ollenkaan. Suomessa huomaa virolaisen ihmisen jo ulkonäöstä ja virossa opitun käyttäytymisen mukaan. Yksi hauska esimerkki on satamassa missä ostetaan lippua. Virolaiset ovat tottuneet jonottamaan tiskinsuuntaisesti ja meillä suomessa jonotetaan lippuluukun takana. Välillä ärsyttävää kun virolainen norkoilee lippuluukun vieressä kuin olisi myös samaa seuruetta. Viron kieli on myös töksäyttelevää kuin että sanojen välistä puuttuisi kirjaimia. Palvelu virossa on ala-arvoista kuten ruuat ravintoloissa ja tervehtiminen ei tule edes kuuloon. Korkeasaaressa todellakin tulee halvemmaksi käynti ja siellä sentään eläimet edes vähän huomioivat kansalaista.

    • Varasmaa

      se valitettavasti on niin. Venäläinen kasvatus on jättänyt näihin pikkuroistoihin selvän jäljen. Meillä oli samantyyppinen ongelma, sotkivat ja paskoivat kaikki paikat, tupakan tumpit pitkin pihaa yms. Yksi taloyhtiön kavereista kävi laittamassa paskaa ja muita roskia postiluukusta ja lapun, jossa luki "teiltä jäi nämä pihalle"
      Kyllä ne siitä pikku hiljaa rauhoittui....

      • atlatl

        Virolaisia alakerran naapureina.
        Joku firma on vuokrannut kämpän ja majoittaa miehiään siellä.
        Tilanne oli välillä todella paha,sillä alakerrassa tupakoitiin (2-5 miestä) ja varsinkin tyynellä säällä savut tuli suoraan meidän keittiön ikkunasta sisään.
        Äijä kun on astmaatikko,niin asia oli todella hankala.

        Isännöitsijän kautta asiaa saatiin hieman helpotettua,välillä osa porukasta käy ulkona tupakilla,kuten itsekkin teen.
        Onneksi juhlivat harvoin,sillä silloin kuuluu ihme kiljumista...

        Itse juon olutta perjantaisin, (kuten tänäänkin) mutten kilju ja käyn kännissäkin ulkona tupakalla.

        Kulttuuriin yleensäkin tuntuu kuuluvan äänekkäämpi keskustelutapa kuin suomessa on tapana.
        En vain itse tajua moista "mölöttämistä". Vai johtuneeko vain siitä,että vanhempi suomalaissukupolvi on
        kasvatettu hiljaisuuden "ystäviksi"???

        Itse katson,että kyse on lähinnä kulttuurierosta.


    • guii

      Kaikki juontaa juurensa venäläiskulttuurista. Viro ei ole ollut kuin reilut 10 vuotta itsenäinen. Siinä ajassa ei oma kullttuuri ehdi kehittyä. Venäläiset (virolaiset) ovat pohjimmiltaan täysin hyväksikäyttäjiä. Ei ihan kaikki muuta suurin osa. Heidän ihmiskuvakin on jo täysin erilainen kuin suomalaisten. EU oli paska juttu Suomen kannalta. Tänne vaan kaikki rikolliset rajojen yli ja suomalaiset maksaa viulut tavalla tai toisella. Ollaan niin kilttejä ja typeriä. Suomalaisen yhteiskunnan tila 50 vuoden kuluttua? Venäjä on toinen kotimainen kieli.

      • ei valittamista

        ainakin suomaliset miehet pitää virolaisista naisista ja onhan jo monta parisuhdettakin näin.Suomalainen mies jättää pitkäaikaisen vaimonsa jopa virolaisen naisen vuooksi.
        Tässä yksi esimerkki siitä,että virolaisissa on paljon hyvääkin.


      • vironruusu
        ei valittamista kirjoitti:

        ainakin suomaliset miehet pitää virolaisista naisista ja onhan jo monta parisuhdettakin näin.Suomalainen mies jättää pitkäaikaisen vaimonsa jopa virolaisen naisen vuooksi.
        Tässä yksi esimerkki siitä,että virolaisissa on paljon hyvääkin.

        Jos suomalainen mies jättää suomalaisensa naisensa virolaisen takia, on vika yleensä suomalaisessa naisessa eikä miehessä.


      • milla4
        ei valittamista kirjoitti:

        ainakin suomaliset miehet pitää virolaisista naisista ja onhan jo monta parisuhdettakin näin.Suomalainen mies jättää pitkäaikaisen vaimonsa jopa virolaisen naisen vuooksi.
        Tässä yksi esimerkki siitä,että virolaisissa on paljon hyvääkin.

        Jos menevät näiden hyväksikäyttäjien lankaan itsepä kärsivät kyllä jokainen ymmärtää
        mitä nämä naiset ovat vailla , jos olisin mies en katsoisi sinne päinkään kun omassa
        maassa mikään ei toimi on hyvä keino löytää kumppani Suomesta tämä on faktaa
        koska näitä kalastelijoita riittää Virosta ja myös Venäjältä.


      • Anonyymi

        Ei ole. Virossa on monia kulttuureja moskeijoita synagoga vapaakirkko ortodoksikirkko hellareita mustalaisia romaneja turkkilaisia latvialaisia puolalaisia myös suomalaisia ja tanskalaisia.


    • sdfghjkfcvbn

      Kummasti löytyy aina suomalainen häirikkönaapuri, jos ei ylä tai -alakertaan niin sitten seinänaapuriksi. Uusavuttomuuttako?

      • Anonyymi

        Meillä ainakin häiriöt on ollut muslimeista tai Viron venäläisistä / Latvia.


    • sillä sipuli

      te suomalaise valittajat katsokaa peiliin ennen kun tuute arvostelemaan.saatana omasta mielestänne oote kyl jotain esteetistä kultuurikansa mut katsokaa mitä touhuatte meidän kotimaassamme ja laivoilla----ja muuallakin.te oote vaan vitun kyttääjä,valittelija ja omasta mielestä vitun (RALLIKANSA)----SAATANA 5 MILJOONASTA EHKÄ 500000 osaa jotenki ajaa.revikää siitä kyrvät-)

      • ja piste.

        Tässä hyvä esimerkki virolaisen asenteesta suomalaiseen.


      • tosi on
        ja piste. kirjoitti:

        Tässä hyvä esimerkki virolaisen asenteesta suomalaiseen.

        Tuonkin esimerkillisen lähestymisen perusteella toivon että häipyisivät Suomesta riehumasta niin pitkälle kuin pippuri kasvaa, emme kaipaa teitä rosvoja.


      • oma arvo kunniaan

        Kerran olen käynyt Virossa ja kiitti mulle riitti eli kaikki osapuolet voittivat, joten turha tulla edes sitä tänne kertomaan.


      • fsfgfdgfddf fd

        Tuo infantiili purkaus kertookin kaiken tarvittavan näistä pikkuryssistä. Jos suomalaiset olisivat olleet virolaisten kaltaisia lampaita vuonna 1939, olisi täältäkin rahdattu kansaa koulutusleireille. Hyvin oppi onkin virolaisiin iskostettu, varastavat minkä kerkiävät. Takaisin vaan sinne kommunistionnelaan aja heti!


      • Anonyymi

        Kuka toi saatana on ???


      • Anonyymi
        ja piste. kirjoitti:

        Tässä hyvä esimerkki virolaisen asenteesta suomalaiseen.

        Viron venäläiset narkomaanit huumekuljetus Thaimaasta Israelista Suomeen jakomäkeen Vesalan.


      • Anonyymi
        tosi on kirjoitti:

        Tuonkin esimerkillisen lähestymisen perusteella toivon että häipyisivät Suomesta riehumasta niin pitkälle kuin pippuri kasvaa, emme kaipaa teitä rosvoja.

        Sieltä tulee varastettu tavara tai menee ja huumeet kun Praha turkki Israel Intia Thaimaa Myanmar.


      • Anonyymi
        fsfgfdgfddf fd kirjoitti:

        Tuo infantiili purkaus kertookin kaiken tarvittavan näistä pikkuryssistä. Jos suomalaiset olisivat olleet virolaisten kaltaisia lampaita vuonna 1939, olisi täältäkin rahdattu kansaa koulutusleireille. Hyvin oppi onkin virolaisiin iskostettu, varastavat minkä kerkiävät. Takaisin vaan sinne kommunistionnelaan aja heti!

        Valkoiset huumejengit venäläiset asuu valkotiili asunnoissa varastettua rakennustavaraa lähinnä itäiset alueet, huumekuljetus varastettu raha vaate kodinkoneet huumeet.Kenkiä varastettua. Pesukoneita ,huonekaluja,Suomesta hakee kukkapurkit.


    • kumpaakin löytyy

      Sukulaisen taloon muutti virolaisia työmiehiä, jonka jälkeen murtauduttu kellariin ja varastettu pyöriä pyöräkellarista. Omassa pihapiirissä käyvät virolaiset päiväsaikaan ajelemassa pakettiautolla ja korjaavat pihalle unohtuneet paremmat pyörät mukaansa. Tiedän myös rehellisesti rahansa tienaavia, mukavia virolaisia, joten ei voi yleistää. Mutta joukkoon mahtuu myös epärehellistä väkeä, ja Suomessa helppoa varastella ja rötöstellä, kun illaksi pääsee laivalla kotiin.

      • Anonyymi

        Venäläisiä ne on arabeja ja varastaa samoin huonakalut hyllyt TV stereot latvialaisia. Mustalaisia pesukoneita asunnoista kuorma autolla valkoiset.


    • näin on

      Kyllähän taivahan tosi on että ei niistä luvallisella asialla kukaan ole, kaikilla rosvous mielessä. Liikenteessä näkee niiden röyhkeyden, bussikaistalla ajon sekä jalkakäytäville pysäköinnin, suojateistä puhumattakaan. Virkavalta eikä parkkipirkot tee mitään, katsovat vaan muualle.

      • miru

        Olen huomannut Virolaisten röyhkeyden , liittyiskö entiseen kommunismiin kun tänne tullaan riehumaan , tänään ajoin pyörätietä kun edessäni kulki kolme ihmistä jotka täyttivät pyörätien, kun huomautin ystävällisesti asiasta niin sain agressiivisen kommentin että mitä asiaa sinulla on kun mainitsin että asiani vastaus oli että olisit pysähtynyt pyöräsi kanssa heidän taakse, kun minun piti myös väistää vastaan tulijaa pyöräilijää , nämä huutelivat myös perääni.
        Onko tämä maassa maan tavalla, minusta ei.


    • Ei Tippaakaan enää

      Kesällä näin kyseisen lauman ryyppäämässä ja rällästämässä paikallisella rauhallisella järvellämme.
      En voi sanoin kuvailla sitä häpeän tunnetta, kun ulkomaalaisia vieraitani käytin ennen niin idyllisessä paikassa.
      Kaiken kunniaksi he luulivat näitä sikailijoita suomalaisiksi ja siinä oli selittelemistä.
      Siellä juotiin, paskottiin,kiroiltiin, rikottiin pulloja ja jonkun kopin takana jotkut olivat jopa nussimassa.

      Voi jestas sitä myötähäpeää mikä kumpusi vieraitteni naamasta.
      Oksettavaa porukkaa ! Kuka heidät on sioksi opettanut?
      Kysyn vaan!

    • pakko vahtia

      "Oksettavaa porukkaa ! Kuka heidät on sioksi opettanut?
      Kysyn vaan! "

      Kuinka niin opettanut, sikoja nuo on ollut aina, ihmettelen mitä suomalaiset hakee sieltä rosvolandiasta, eikö niitä jo täälläkin ole riesaksi asti. Minulla ei ole ollut koskaan aikomustakaan mennä rosvolandiaan. Pitää täällä vartioida omaisuutta.

    • hmmmm..

      No meillä nykyään tässä uudet naapurit ovat virolaisia. Ostaneet rivarikämpän 370,000 eurolla. Erittäin mukaavia ja rauhallisia ovat. ´Lieneekö ongelmasi että asut vuokratalossa???. Niissä yleensä suomalaiset sosiaaliongelmaiset perheet suurin riesa...

      • Kiitos Eu ja Vapaus

        hmmmille, asun omistusasunnossa ja noiden veronsa Viroon maksavien raksajätkien vuokrattu asunto on naapurissani. SiiS, ei edes tässä talossa, mutta kuitenkin kytät käy siellä pari kolme kertaa viikossa.

        Ne vähät ilmaiset parkkipaikat ja invapaikat on vallottanu Viron rekkareissa olevat autot. Kytät eikä lappuliisat sakota, koska se on turhaa. Ei niiden tarvitse maksaa.

        Suomi on niille sama kun 70 ja 80 luvun votkaturistien kansoittama Leningrad, missä mistään ei tarvinnut välittää, kunhan viinaa riitti. Ja riittihän sitä, ja riittää nyttenkin. Paikka vaan on vaihtunut.

        Asuntoni arvo on laskenut täällä Vantaalla 35% heidän takiaan.

        Katsokaa tilastoja, jos luulette minun puhuvan P A S K A A.?
        Varmasti on joku virolainen joka osaa käyttäytyä suomalaisen standardin mukaisesti, mutta valitettavasti ei ole ainuttakaan tullut vastaan.


    • ns. Rikas kärsii

      Vuokrakämppätaloissa asuvat suomalaiset virolaiset ja muunkin maalaiset on möykkkääviä itsekeskeisiä öykkäreitä. Jos erehtyy ostamaan asunnon talosta jossa yksikin asunto on vuokralla niin tiedossa on ongelmia. Kämpästä lähtevä, mut lisäks just autot jätetään millon mihinkin jopa ulko-oven eteen pitkiksi ajoiksi, tai nurtsille. Kellareista tuppaa fillarit katoamaan vaikka sinne ei pääse ku asukkaat.

      Kumma ettei omistusasujat metelöi? Vissiin kun joutuu kämpään pistää koko omaisuutensa kiinni ymmärtää käyttäytyä niin ettei kämppää pakkolunasteta.

      Toisin on vuokralaisten kanssa. Niiden häätökin on sitte yks kusinen lammikko. Ei auta kolme huomautusta ja häätö kun silti pitää 6 kk sietää. Tilalle tulee samanlaista porukkaa eli kämpässä vaan ongelma säilyy vaikka tekijät vaihtuu.

      Eli laki sallii liian löysän kohtelun häiriköille. Menettäisivät edes vuokravakuutensa jos häädetään metelin takia. Ehkä se vähän hillitsis volyymiakin.

    • jedasta

      Asun kerrostalossa ja naapurihuoneistossa (kolmio) asuu 3-4 virolaista työmiestä. Joku yritys on vuokrannut huoneiston ja miehet majoitetaan sinne. Haitat näistä on seuraavat: tupakan- ja toisinaan ruan käry rappukäytävässä sekä tupakointi parvekkeella. Muutoin osaavat olla rauhallisesti. Talo on todella hiljainen ja ns. arvoalueella (Haukilahdessa). Luulin muuttaessani, että alue ratkaisee ketä sinne muuttaa, mutta ikävä kyllä jouduin hieman pettymään. Jotenkaan tällaiset asukkaat eivät vaan kuulu tähän idylliin.

    • virulaiset kuuseen

      Kuka noille rosvoille kämppänsä yleensä vuokraa, sitä minä en käsitä, sitten ollaan kuin siat pellossa, kaikinpuolin häiriötä tuottavia roistoja.

      • Jeda

        Sitä minäkin tosiaan ihmettelen. Luulisi osakkeenomistajaa edes hieman kiinnostavan, että kuka vuokralle tulee. Aika välinpitämätön vuokranantaja saa olla, että vuokraa asuntonsa noille raksamiehille. Kieltämättä rosvonnäköistä porukkaa ja kalja näyttää maistuvan arki-iltanakin. Jos yksikin järjestyshäiriö tulee niin olen kyllä isännöitsijään välittömästi yhteydessä!


      • kallilei

        Onhan suomessa niin idioottejakin jotka myyvät maansakin ryssille


    • Porvoossa virolaisia

      Reilu kymmenen vuotta ollu venäläisiä, virolaisia, puolalaisia, latvialaisia ja liettualaisia. Ja kukako vuokraa kämpän, isännöitsijän mukaan idästä tuleva herrasmies. Venäläiset ja virolaiset ovat olleet pahimpia viimeisin 10 vuoden aikana. Biletetään huumeiden tai piristeiden voimalla koko viikonloppu ja kun poliiseille soittaa niin tulevat huumekoiran kanssa. Myös maanantaina kun pitäisi lähteä porvoon sköldvikin jalostamolle töihin niin kossupullo kädessä kävellään huojuen autolle vaikka nesteellä pitäisi olla niin kutsuttu nolla toleranssi ( kaikki puhallutetaan portilla), räkä ja tuhka valuu parvekelaseissa kun räkivät, piha parvekkeen kohtaa tupakan tumppeja täynnä ja myös yrittivät/puukottivat jonkun suomalaisen kanssa bilettäjän. Kanahäkkiin murtauduttu kerran, mutta mikään ei kelvannut kun oli vanhoja leluja ja rytkyjä täynnä. Parkkeeraaminen miten huvittaa. Myös maanantaina pitäisi olla kämppä suht koht tyhjä kun putki, hissi ja porras remppa alkaa. Arvatkaa onko kiva jättää omaisuutta virolaisten armoille tänne 5 viikoksi kun on pakko olla pois ja vielä 5 viikon jälkeen ravaavat täällä 12 viikkoa. Tuola ne vetää koffia työ ajalla toisten autotalleissa piilossa työnjohtajalta ja pitää maksaa yhtiö vastike ja vuokra niistä. Lemminkäinen käyttää autotalleja varastoina missä on kaikki koneet ja eristeet. Tulitöitä kun tekevät, ei minkäänlaisia suojavaatteita, jälkivartiointia, sammutuskalustoa (väh. 2x 6kg jauhe sammutinta ja 1x12 kg:n, rappukäytävä täynnä paskaa ja hiltin koneita ( kuka vaan asukkaista voisi napata mukaan kun ovat yötä päivää siellä). Tekevät mukamas töitä, tauot pari tuntisia ja menivät viikkoa ennen sovittua aikaa autotalliin tulitöihin, sinne jäi työkalut keskelle lattiaa. No potkin ne siitä syrjään kun auto piti saada sisään. No takasin tähän asumiseen. Yläkerran kämppä rempattu moneen kertaan kun paskovat kaikki mikä ei ole omaa. Kalustus on pari patjaa ja olohuoneessa puöreä pöytä missä pari jakkaraa ( niin monta kuin niitä rosvoja siellä on) ja siinä ne ryyppää ja meluaa. Taitaa olla venäläistä perua. Kaikesta saa kiittää sköldvikkiä ja nyt rempan aikana lemminkäistä. Mulla ei ole ALKUPERÄISIÄ virolaisia vastaan mitään, mutta kun 90% virossa asuvista on venäläisiä tai puoliksi virolaisia niin se sikailu tulee sieltä. Tunnen monta kivaa ja hyvää virolaista jotka ovat säilyneet puhtaana venäläisten vainoista neuvostoliiton aikana.

      Alkaa V*tuttamaan.

    • virolaisen_nainen

      Oletko puhunut heidän kanssaan? Tunnetko yhtäkään virolaista kunnolla jotta mielipiteelläsi olisi jokin peruste?

      • Anonyymi

        Vapaakirkolla ja hellareissa niitä on niin varastavat kaiken mikä irtoo mukaan verhot hyllyt lelut ja vaatteet kellot kännykät ja ruuat kaapeista kaupoista työpaikoilta vievät mikä irtoaa kodinkoneet työkoneet pesuaineet kengät. Esy.fi virolaisia you tube Claus Möller. Kerää rahaa budhalle sieltä viedään Viroon huonekalua vaatteita mitä varastetaan lähiöistä tyrmäystipoilla huumataan ihmisiä . Ruokapöytä viherkasveja verhoja katoaa asunnoista ruuat . Työpaikoilta varastavat ruokia.


    • virolaisen_nainen

      Suomalaiset ovat kyllä paljon pahempia O.o Mistäs noin päättelet? Tunnetko todella hyvin paljon virolaisia jotka ovat kaikki aivan mänttejä vai? Ainakin meidän kerrostalossa rällästää suomalainen narkkari alakerrassa, me olemme ihan hiljaa.

      • Anonyymi

        Narkkarit on varmaan venäläinen .


    • pertti nallo

      virolaisia aon asunut jo noin 5 vuotta naapurustossa erilaisia tapauksia.. Vain yksi virolainen on asunut fiksusti.. Kaikki muut virolaiset vain paiskivat ovia,asunnossa tamppaavat lattioita kuin norsulauma ja siirtelevät huonekaluja päivästä toiseen.. Ryyppäävät ja soittavat musiikkia niin kovaa,et kuuluu naapureihin, Eli suurimmaksi osaksi ihan sivistymättömiä!

    • jekaterina2

      Voi kuule kun meillä Virossa ei kiinnosta mitä naapurit touhuavat eivätkä heidän päästämänsä/aiheuttamansa äänet! :) Ja kyllä, me virolaiset elämme miten haluamme eikä ketään kiinnosta muut paskaakaan, venäläiset tekevät täällä ihan samoin. Se on ihan se meidän kulttuuri :) Elämässä on suurempiakin murheita kuin kytätä mitä naapurit tekevät.

      • rosvoja olette

        No mitä sitten, pääasia että pysytte pois Suomesta, emme tarvitse teitä mihinkään, rosvoja olette kaikki.
        Aamuisin töihin ajaessani kun teitä virulaisia tulee vastaan tai menee samaan suuntaan, niin väistämättä tulee mieleen että mitähän nyt nyysitty ja mistä.


      • pidä stadi puhtaana

        Kyllä tiedetään mitä teikäläiset täällä kadunkulmissa tekevät. Halpaa on ja taudeissa löytyy...kaikki virolaiset samaa pohjasakkaa


      • Anonyymi
        pidä stadi puhtaana kirjoitti:

        Kyllä tiedetään mitä teikäläiset täällä kadunkulmissa tekevät. Halpaa on ja taudeissa löytyy...kaikki virolaiset samaa pohjasakkaa

        Venäläisiä ja arabeja ne on varastetut vaatteet päällä .


    • Naapurit huomiottava

      Kyl se sitten virolaisia jne.. ottaa päähän,kun saavat häädön välipitämättömyyden ja muun häiriön ja häiriöäänien tuottamisen takia! Pitää osata ottaa huomioon muutkin naapurit,jos meinaa asua ko asunnossa... Naapurit ei jaksa ikuisesti kuunnella moista ja onhan naapureilla oikeus kotirauhaan kaikin tavoin.Jos haluaa bilettää,baarit ja pubit sitä varten..

    • miks ovat

      Ihan ensteks, miksi ne yleensä notkuvat täällä, eikö niillä ole virulandiass mitää latoa missä olis jotain sateensuojaa.

    • jekaterina2

      No todellakin pysytään täällä Virossa. Suomesta sellaisia kokemuksia että huh huh. Kylmää ja epäystävällistä sakkia ja aina valittamassa! Milloin siitä että vessaa vedetään kesken yön tai paskalla käydään aamulla kello kuusi! Hermoheikkojahan te olette!

      • pysykää vaan pois

        Onkos siellä virulandiassa vessaa lainkaan, vai käyttekä takapihalla vielä kykkimässä, ja sitten vielä täälläkin toimitte samalla tavalla.

        Kävin kerran virulaisten "asuttamassa" talossa, niin eikös ollut hissiin vetästy kiekurat.


    • lepoa 24/7

      Sitä varten järjestys-säännöt on luotu,että kaikilla asukkailla olisi oma kotirauha ja lepoaika. Mutta kun tulee häiriköistä tarpeeksi häiriötä,kyllä naapurit alkavat valittaa ja se sitten alkaa varoituskierre,jos ei varoituksista huolimatta käytöstään muuta.. Kyllä asunto jollekkin fiksummalle kelpaa,joka osaa sentää käyttäytyä.. Loppujen lopuksi ko maalaisia,taloyhtiö ei välttämättä enää ota asukkaikseen liiallinen häiriön välttämiseksi huonojen kokemuksien takia!

    • ei naapuriksi millää

      Eihän tommoset kehitysmaan asukit osaa olla sivistysvaltiossa, ovat jääneet sinne ryssäaikojenhenkisen kehityksen tasolle, kolhoosimeiningillä ajatellaan ,että mistään ei tarvitse välittää, kun ei omistakaan.Ainoa, mitä nää reppanat esittelee, niin noita autojaan, se kertookin paljon tuosta henkisestä pääomasta, muuten ihan persaukista porukkaa ja ovat niin saattanan kateellisia meille suomalaisille, jotka olemme aivan eri tasolla kaikin puolin. Onko siellä virossa mitään menestystarinoita, nyt ei puhuta perseen myynnistä tai rosvoilusta ja rikollisuudesta.

      • mallu18

        Kyllä yhdyn ajatuksiisi koska olen toista vuorokautta kuunnellut Virolaisten huutamista parvekkeella sekä stereoiden soittamista täysillä ovatko metsästä tulleita ei tapoja lainkaan.¨

        Maassa maan tavalla


      • Anonyymi

        Piratismi varastetut autot ....


    • jekaterina2

      Hahhahhaa, ei voi muuta kun nauraa :D Vai että persaukisia? Menkää kuule töihin ja lopettakaa se kadehtiminen, ehkä saatte ostettua vielä joku päivä sen oman kotteron. Tai vaihtoehtoisesti perustakaa oma yritys ja rikastukaa. Ai niin mutta ettehän te siellä Suomessa tällaista harjoita kun ette osaa, energiaa ei ole ja vielä vähemmän oma-aloitteisuutta ja kunnianhimoa, hyvähän se on jonkun alaisenakin paskapalkalla työskennellä! ;) Ei käy kateeksi ;)

      • pysykää vaan pois

        Kyllä ne teidän rikkaudet tiedetään, vähänväliä Suomessa käytte rosvoreissuilla, kultasepänliikkeet ynnä muut ryöstätte, autot pöllitte, ja sitten vielä kehtaatte tulla tänne esittelemään pöllimäänne autoa ja elvistelemään ja taas rosvoilemaan.

        Eli täysrosvoja koko virulandia täynnä.


      • Anonyymi

        Virossa useimmat autot ovat ns. korinvaihtoautoja.. Eli päältä hienoja, mutta eivät menisi Suomessa katsastuksesta läpi.. Se siitä katellisuudesta.. Halpoja ja ruosteisia pommeja.


    • heikki halli

      Harvemmin suomalaiset laittaa rahansa kalliiseen autoon,laittavat ennemmin asuntoon tai omakotitaloon.. Taas toisinpäin virolaiset jne antavinaan paremman ulkopuolisen kuvan autollaan,mutta asustavat omassa maassaan jossain luteiden ja homeiden syövyttämässä taloissaan.. Suomessa on sentään peruskuntoisetkin asunnot ja talot on sentään asiallisesssa kunnossa,verrattaen viroon jne..sitten tulevat tänne elemään kuin omassa maassa,josta ei muista välitetä ja säännöistä viis.. Suomessa on sentään säännöt kaikenkaikkiaan,senkin takia täällä on asiat paremmin kuin monessa muussa maassa. Maassa maan tavalla! Jos kaikki Suomeen tulevat käyttäytyisivät maan lakien,säädösten mukaan ja ottavat huomioon muut ihmiset käytöksellään.. Tällöin suomalaistenkin asenteet muuttuisivat positiiviseen suuntaan.

    • muutmuualle

      Kaikki muut häiriköi. Turha nimetä mitään kanallisuuksia muita huonommiks tai paremmiks. Ainoastaan me olemme kunnollisia ja naapuria kunnioittavia ihmisiä. Tai oikeastaan vain minä olen noita muita parepi!

    • justuuri

      Virolaiset vaan häiriköi ja eikä taloyhtiön sääntöjä noudata eikä huomioi muita naapureita. Se on niin nähty!

    • Pitäiskö pysyä pois

      Klaukkalan vauvasurmat: Virolaisäitiä epäillään kahdesta murhasta

      Poliisi tutkii Klaukkalan vauvasurmia kahtena murhana, kertoo tutkinnanjohtaja Tero Muurman MTV3 Uutisille.

      – Esitutkinnan aikana tuli esiin seikkoja, että tekoa olisi suunniteltu pitempään, Muurman sanoo.

      Myös surmattujen vauvojen vammat tukevat Muurmanin mukaan uutta rikosnimikettä. Nainen on kiistänyt loppusuoralla olevan esitutkinnan ajan surmanneensa lapset.

      Muurmanin mukaan poliisilla on vahva käsitys teon motiivista. Poliisi epäilee, että taloudelliset ja sosiaaliset seikat ovat saattaneet olla teon takana.

      Murhista epäillään lasten virolaista äitiä. Muurmanin mukaan rikosepäily asiassa ei kohdistu enää naisen miesystävään.

      Poliisi löysi lokakuun alkupuolella kaksi vauvaa kuolleina Nurmijärven Klaukkalasta Uudellamaalla. Yksi vauva löytyi yksityisasunnosta, toinen joutomaalta muutaman kilometrin päästä Klaukkalan keskustasta.

      (MTV3)
      Kannattaisko pysyä siellä Virossa, jos ei oo varaa elättää pentujaan vaan ne pitää hoidella pois päiviltä.

    • eipä haittaa yhtään

      Tässä vaan ihmetyttää sellainen pikku juttu että miksi pitää noita virulaisia roudata tänne, nehän ovat roistoja tavalla tai toisella jo syntyjään.
      Että siinä mielessä tuo kyseinen Klaukkalan juttu ei minua kiinnosta oli miten oli.

      • Anonyymi

        Venäläisiä latvialaisia muslimeja siellä mustalaisia judeja hellareita Ortodoksikirkon SLAAVIT siellä sekoilee. Narkomaaneja Thaimaa Israel on ihan ykkös narkkaajia .


    • klklkh

      oksennukset hississä ja kaljat kaadettu rappukäytävään. näin meidän uudet virolaiset naapurit ekana viikonloppuna.

    • hyihittolainen

      Tee valitus huollolle, saavat maksaa paskansa - kehitysmaan vähä-älyiset.
      Nämähän pitäis kaikki asuttaa samaan paikkaan mustilaisten, somalien ym rysssämaiden idiooottien kans, voisivat siellä keskenään miettiä mikä on nokkimisjärjestys.

      • Anonyymi

        apinoita, ali-ihmisiä, Aatu olisi ratkaissut ongelmat...


    • gdhghgd

      perjantaina pyydetty poliisia paikalle kovasta metelistä johtuen. hätäkeskuksen päässä auttamisen halu loppui siihen kun mainitsin heidän olevan ulkomaalaisia jotka eivät mahdollisesti puhu ollenkaan suomea. tuli hetken hiljaisuus jonka jälkeen päivystäjä sanoi että ota maanantaina yhteyttä isännöitsijään. sen ainoan kerran kun tarvitsisi verorahoillensa vastinetta, lyödään luuri korvaan sanotaan että "pärjäile"

    • se yks

      Kovaa menoa oli virolaisilla rakennustyömiehillä kesällä. Kukaan ei nukkunut. Työkavereina ovat virolaisnaiset olleet tosi mukavia. Eivät valita eivätkä piilota selkään niinkuin suomalaiset kanssasisaret. Usein on heillä vaikeaa kielen kanssa. Suomalainen naapuri voi olla kyllä vielä painajaismaisempi

    • se yks

      Kovaa menoa oli virolaisilla rakennustyömiehillä kesällä. Kukaan ei nukkunut. Työkavereina ovat virolaisnaiset olleet tosi mukavia. Eivät valita eivätkä piilota selkään niinkuin suomalaiset kanssasisaret. Usein on heillä vaikeaa kielen kanssa. Suomalainen naapuri voi olla kyllä vielä painajaismaisempi

    • vastenmielistä

      Tee valitus oikeusasiamiehelle, että rehellinen veronmaksaja ei saa apua, kun soittaa hätäkeskukseen. Jos ei auta, kerätkää naapureiden heti alusta faktaa, että mitä hommaavat, kirjaa paperille ylös ja ilmoita myös isännöitsijälle, sille isännöitsijän retkulle maksetaan siitä, että se hoitaa hommansa.
      Ja jos ne kehitysmaalaiset ei usko -työnnä paskaa postiluukusta, sotke auton ikkuna kananmunalla, tyhjennä renkaat ,käytä mielikuvitusta.

    • Hoona suomi

      Virolaiset elää brutaalisti, heittelevät roskat joka paikkaan, ryyppäävät ja pitävät meteliä, en kunnioita tät veljeskansaa, kun suuri osa heistä roskasakkia. Miksi ei osata käyttäytyä? Miksi yöt valvotaan?
      Monet virolaiset tekee pimeitä töitä tai jos ovat virallisesti töissä täällä, niin verot maksetaan viroon eli hyvähän heidän on rellestää, kun käteen jää paljon enemmän kuin suomalaisilla.

      • r**ssäkultturia

        Se on sitä neuvostoaikana opittua käytöstä, josta jo voisi opetella pois.


      • Anonyymi

        Joo miehiltä ne vie rahat ja autot täällä ja kuljettaa myy huumeita baareissa ja lähiöissä .


    • inhokkiporukkaa

      Paskanna paperipussiin ja työnnä postiluukusta.

    • oi mikä ihan kuldur!

      naapurissa alkoi taas sellainen kolina ja pauke että varmaan tulee taas mielenkiintoinen yö. ja sitä rappukäytävä kaidetta on myös aina pakko hakata kun käy ulkona tupakalla.

    • pööllöö

      He o vat pahimpia naapureita ikinä,miitä tässä kerrostalossa asunut.. Muut ovat fiksuja,huomiopivat muut asukkaat.. Virolaiset vaa aiheuttavat häiriöääniä 24/7.. esim kolinaa ,pauketta töminää ja älytöntä mölyämistä... Eivätkö he osaa puhua sivistyneesti ja normaalisti?

    • jhdjhfj

      naapurissa alkaa taas kolina tihenemään mitä lähemmäksi puolta yötä mennään ja ruosteiset audinsa luonnollisesti pysäköineet keskelle pelastustietä.

    • fiksu asukas

      Huomattu kyllä,ettei heillä ole fiksuutta autojen parkkeeraukseen ja kerrostalossa elämiseen.. Luulevat omistavansa paikan..

    • jhfjhgjfh

      nyt se lahopää päätti alkaa remontoimaan. ilmeisesti riehuviinat on jo juotu ja pakko saada jotenkin meteliä aikaiseksi.

    • mkn,lkk

      Miehet on varkaita ja naiset niitä.. elävät kuin siat.

    • Näin on

      Tuttavani on virolainen jaolen tuntenut hänet liki 20-vuotta sekä hänen virolaisia tuttaviaa. Kaiken hän varastaa mitä irti saa, itsekeskeinen ja muulla ei ole väliä kuin itsellä. Myy itseään netissä. Varastaa peräti ruokaa kaupasta. Samanlaisia hänen tuttavansa. Vuokriaan ei halua maksaa...

    • virolaiset pask

      Minäkin ihmettelen virolaisia naapureitani, jotka haluavat pitää autonsa käynnissä tuntikausia. Porukat seisovat vieressä kaljapurkit kädessä. Eikö muuten jossakin laissa ole sääntö auton tyhjäkäynnistä, eli kuinka kauan saa pitää ilman tarvetta.

      Parkkipaikka on hyvin lähellä parvekettani, ja kaikki käryt tulevat sisään. Eikä auta edes ikkunoiden kiinnipito, koska korvausilma huoneistoon tulee juuri samalla puolella olevasta ikkunasta.

      Eikö ne voisi vain sammuttaa auton, ja huudella hurrr, huurr, hurrr, niinkuin lapset.
      En tajua, ovatko edes täysijärkisiä.

    • made in finland

      Meidän taloyhtiössä vuokrataan asumis kelvottamat asunnot virolaisille,kun ei saa niihin ketään muita asukkeja.
      75:stä asunnosta on yli puolet virolaisia tai venäläisiä.
      Heillä näytää olevan ihan omat järjestys säännöt,elikä kaikki on yhteistä.
      Roskat viskotaan pitkin porras käytäviä,autot parkkeerataan naapurin maksulliselle ja varatuille parkkipaikoille,penskat saavat hajottaa kaiken ympärillä olevan.
      Mutta kun asuntoja ei saa vuokrattua suomalaisillekkaan niin pakkohan sitä on jostain koukattava ne vuokralaiset.Ihana ja rauhaisa asuin alue on muuttunut villiksi-länneksi.

    • Pas-kaa sakkia

      Virulaiset ovat kuin viruksia. Öykkäröivät, metelöivät ja särkevät paikat vuokralaisina. Noita asustaa paaaljon pk-seudulla raksafirmojen jne vuokraamissa asunnoissa ja miesporukat juopottelee tupakoi ja huudattavat musaa ja parkkeeraavat ne romut mustat saksantuontilinttansa pitkin pihoja. Eikä kukaan saa kuria heille.

    • kari leinonen

      Heillä on outo tapa kotiutua ja poistua kämpästään.. Älytön kolina,pauke ja maratoni kämpässään.. Tulleessaan ja poistuessaan.. Että näin tällä kertaa!

    • valgeviin..klkj

      mun alakerrassa asuu myös mukava virolais pariskunta.ovat työtätekeviä ja hiljasia ostan välillä heiltä pullon tai saan ilman .hyvät naapurit.niin metsä vastaa kuin...

      • Anonyymi

        Varastettua vaatetta menee Venäjälle Latviaan Viroon arabian Prahaan Israeliin hirveet määrät


    • justus senkki

      He aiheuttavat häiriöääniä yli kaiken... Luulevat elävänsä kuin omistavansa koko kerrostalon.. Onneksi voi aina ilmoitella eteenpäin,jos meno menee liiallisuuksiin.. Se koskee muitakin häirikkönaapureita .

    • vessanpåönttö
    • Ovatko ovelia

      Virolaiset ja venäläiset tuntevat oman arvonsa hyvin ja osaavat vaatia ties mitä. Vaikka heidän kotimaassaan elinolot ovat mitä ovat ja sunnot todella surkeita.

      Ollaan joka paikassa ensimmäisenä ja röyhkeitä he ovat. Yleensä likaisia, epäpuhtaita ja epäsiistejä.

      Puhtaus, hygienia aika alakantissa. Osataan vaatia ja saavat vielä sosiaalietuudetkin täällä ollessa, jos palkkatulo pieni. Koska naapurimaassa heillä ei ole näitä etuja laisinkaan.

      Kun katselee yleensä näitä maahanmuuttajia, pakolaisia tai työssä rajanaapurista tulleita. He saavat monasti hienot jopa uudet asunnot kaupungilta ja kaupunki vielä maksaa heidän vuokransa yms kuluja.

      Monellakin on esimerkiksi oma asunto naapurimaassa ja saavat täällä vielä erilliset avut, tuet ja palkan päälle.

    • taksikuski2

      ootteko muuten huomanneet että virolaiset ajelevat pakettiautoillaan yöt läpeensä? pääsääntöisesti klo. 2-4 välillä. mitä he oikein puuhaavat siihen aikaan?

      • Anonyymi

        Huumeet pimeät viinat ja varastettu myyntiin ja varastetut autot sekä kodinkoneet huonekalut työpaikoilta varastettua ruokaa myydään lähiöissä ihan kadulla . Pakettiautosta suoraan lihaa munia ja huonekaluja.


    • pertti puustinen

      Kyllä se näin,etteivät he osaa käyttäytyä oikein ja fiksusti.. Se on niin nähty..

    • nekkennakken

      heillä on outo tapa ruveta kerrostalossa repimään huonekaluja eestaas olkoon aika mikä tahansa...Edes Taloyhtiön määräämä hiljaisuus tunnu vaikuttavan... No,ei kai auta kuin vaan valittaa isännöitsijälle..

      • Anonyymi

        Ei kun ne varastaa huonekaluja !!! Varastaa vaikka parvekkeen kautta.


    • auto on jo huomattu

      Virolaiset rakastavat AUTOJAAN, joita he pitävät pihalla käynnissä, ja porukka ihastelee ympärillä.

      Jos hyvin sattuu he EIVÄT laita poppikonetta täysille keskellä yötä, mutta muu möly ja käryävän auton äänekäs ihastelu kyllä minulle ainakin riittää, ja RIITTÄÄ JO.

      PERKELE!!!

    • miettikääs tätä

      Täällä puhutaan siitä kuinka virolaiset ovat sivistymättömiä, roistoja, roskasakkia jne, mutta mitä pitäisi ajatella monista tänne tulleista ihan meidän suomalaisten kirjoituksista? Onko niissä käytetty kieli sellaista jota sivistynyt ja fiksu ihminen käyttää? Minusta ei.

    • yhfjhgjflh

      voit avata siitä ihan oman ketjun. täällä keskustellaan virolaisista sikailijoista.

      • miettikääs tätä

        Et sitten tajunnut mitä ajoin takaa. Kun kritisoi muita öykkärimäisestä käytöksestä niin siltä kritiikiltä vähän niinkuin putoaa pohja jos antaa itsestäänkin kovin öykkärimäisen kuvan. Tällä palstalla on monia jotka eivät ymmärrä asiallisen arvostelun ja sivistymättömän räyhäämisen eroa. Virolaisista sikailijoista voi keskustella mutta se ei tarkoita samaa kuin koko kansakunnan leimaaminen roskaväeksi. Miettikääpäs miten suomalaiset turistit Virossa usein käyttäytyvät:ostetaan seksiä vaikka alaikäisiltä, sikaillaan kännissä ja käyttäydytään kuin maailman omistajat. Onko kivaa ja reilua jos siellä vastaavasti ajatellaan että koko Suomen kansa on tuota samaa joukkoa?


      • ei tarvii miettiä
        miettikääs tätä kirjoitti:

        Et sitten tajunnut mitä ajoin takaa. Kun kritisoi muita öykkärimäisestä käytöksestä niin siltä kritiikiltä vähän niinkuin putoaa pohja jos antaa itsestäänkin kovin öykkärimäisen kuvan. Tällä palstalla on monia jotka eivät ymmärrä asiallisen arvostelun ja sivistymättömän räyhäämisen eroa. Virolaisista sikailijoista voi keskustella mutta se ei tarkoita samaa kuin koko kansakunnan leimaaminen roskaväeksi. Miettikääpäs miten suomalaiset turistit Virossa usein käyttäytyvät:ostetaan seksiä vaikka alaikäisiltä, sikaillaan kännissä ja käyttäydytään kuin maailman omistajat. Onko kivaa ja reilua jos siellä vastaavasti ajatellaan että koko Suomen kansa on tuota samaa joukkoa?

        Niin mitä sitten, ei tuonne virulandiaan kukaan hiukankaan järkeä omistava edes mene, joten kyllä kaikki virulaiset ovat samaa sikasukua. Vai mitä yrität puolustella, häh?


      • miettikääs tätä
        ei tarvii miettiä kirjoitti:

        Niin mitä sitten, ei tuonne virulandiaan kukaan hiukankaan järkeä omistava edes mene, joten kyllä kaikki virulaiset ovat samaa sikasukua. Vai mitä yrität puolustella, häh?

        "kaikki virulaiset ovat samaa sikasukua": Tunnet sitten vissiin ne kaikki? Aika paljon on sinulla tuttuja, täytyy sanoa.

        Kumma että minun tapaamani virolaiset ja venäläisetkin ovat olleet ihan tavallisia ihmisiä ja kohteliaasti käyttäytyviä. Naapurissakin asuu venäjää puhuvia eikä heistä koskaan ole ollut minkäänlaista häiriötä.

        Sikailijoita on kaikissa kansalaisuuksissa, suomalaisissakin ja monissa maissa meillä on aika karmea maine känniörveltäjinä. Mutta jostain syystä minun tuntemani suomalaisetkin ovat ihan hyvin käyttäytyviä.

        Johtuisikohan siitä että sinä ja minä liikumme vähän eri porukoissa?


      • Anonyymi
        ei tarvii miettiä kirjoitti:

        Niin mitä sitten, ei tuonne virulandiaan kukaan hiukankaan järkeä omistava edes mene, joten kyllä kaikki virulaiset ovat samaa sikasukua. Vai mitä yrität puolustella, häh?

        Suomi olisi rikas maa jos viinat ja bensat ostettaisiin täältä ja vaatteet tehdään täällä sekä kengät oikein kaipaa suomalaisia Janita kenkiä. Myös Nanson yöpaitoja ja sidoste sukkia kuka varastaa työpaikat palkat tehtaat lähi itään Viroon tsekkeihin Israeliin turkkiin jopa Kiinaan. On täällä osattu ennen kankaita kutoa.


    • ituturiiii

      Välillä kyllä ihmetyttää miten kehitysaste voi poiketa noinkin paljon vaikka sentään naapurimaita ollaan. Kaikki pitää tehdä niin väärin vain kuin mahdollista eikä muita kunnioiteta tippaakaan. Autot pysäköidään pelastusteille, invapaikoille, moneen ruutuun, keskelle tietä mutta ei vahingossakaan sinne minne se olisi sallittua. Kerrostalossa kävellää kantapäillä hakaten soitetaan paskaa kasaripoppia bassot täysillä, keskustellaan huutamalla, ovet suljetaan paiskomalla kaapinovia myöten, ryypätään joka viikonloppu, rappukäytävään heitetään roskat ja kaadetaan kaljat sekä oksennukset,veroja kierretään, kaikki pöllitään mitä vaan irti lähtee. Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja tämä perustuu omakohtaisiin kokemuksiin virolaisista naapureista joita minulla on ollut useita

      • Anonyymi

        Ne on venäläisiä miehittävät viroa 90- luvulle asti.


    • ....................

      Iso osa tänne tulevista virolaisistahan on näitä raksamiehiä. Ja nuoret/nuorehkot miesporukat möykkäävät ja riehuvat aina. Missä on nuorempia miehiä kokoontunut, sieltä kuuluu yleensä mölinä kuin sonnilaumasta. Asunnot joissa asuu näitä äijäporukoita ovat usein suuren häiriön lähteitä, oli asukkaiden kotimaa mikä tahansa. Ryypätään, huudetaan, kiroillaan, huudatetaan televisiota ja musiikkia täysillä, roskataan ja syljeskellään. Kokemusta on näistä naapureista, ei ole todellakaan kansalaisuudesta kiinni.

      Jos naapuriin muuttaa Virosta vaikka vanhempi nainen niin tuskin on kauheasti häiriötä. Sitten taas jos muuttaa äijäporukka niin hyvin todennäköisesti on häiriötä, olivat minkämaalaisia vain.

    • ufjgjffjjgj

      Naapurissani on asunut useita suomalaisia äijäporukoita, jopa spurguja/nistejä, eikä he ole olleet lähellekään yhtä riehakkaita kuin nämä kohdalleni osuneet virolaiset.

    • qwraqRqrwgt

      aloittajalle :on.
      Oven edessä tanssitaan ripaskaa , jotta kengät puhdistuisivat, ovet ja ikkunat lyödään kiinni, puhelimeen puhutaan sillä voluumilla ,että kuuluu naapurikuntaan asti ja pihalla skitsotaan jos joku on pysäköinyt "hänen parkkipaikalleen".
      Iltayöstä alkaa tavaroiden siirto ja kolina kantautua virolaisen kämpästä.

    • Eläke ukko

      Miksi pitää aiheuttaa meteliä kaikella mahdollisella keinolla, esim kaappien ja ovien paiskomisella,jatkuvalla kolinalla ja kantapääjytinällä.. Virolaisilla on tälläinen tapa,muut naapurit osaavat käyttäytyä. Muista lähinaapureista ei kuulu juurikaan mitään häiritsevää,mutta nämä virolaiset jne tekevät todella kovaäänisesti..

    • ne on ne

      neuvostogeenit jyllää.

      • Anonyymi

        Joo neuvosto .


    • ...

      Ehkä nuo osasyynä miksi Neuvostoliitto luopui Virosta niin helposti kun halusivat itsenäistyä? Saivat "rauhan"...

    • Ghq

      Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi - sama koskee Virolaisia.

    • jooseppi karttunen

      Virolaiset naapurit eivät ainoastaan kolistele tai paiski ovia jne kämpässään,niin ne polttaa ruokansa pohjaan näin aiheuttaen jokapaikkaan palaneen krääsää! Eivätkö he osaa tehdä mitään oikein?

      • Anonyymi

        Tarkoitat varastettuja ja avustusruokia .


    • joupparin jansku

      Meillä on kyllä meno siistiytynyt paljon viime vuoden aikana,vaikka talossamme asuu enemmän Virosta muuttaneita kuin koskaan aiemmin.
      Nämä uudet muuttajat on aika mukavia. Tervehtivät aina kun nähdään.Nuorehkoja ihmisiä,pariskuntia ja perheitä.

      Vielä muutama vuosi sitten pitivät edelliset ihan hirveää mölöä.Mutta tämä porukka olikin jotain ihme komennusmiehiä,jotka jostain syystä majoitettiin kerrostaloomme.

      Kesällä kävin Virolaisen matkatoimiston järjestämällä Norjan matkalla ja olin iloisesti yllättynyt:
      Koko viikon aikana ei yksikään ollut juovuksissa ja kaikki auttoivat toisiaan jos joku
      jotakin apua tarvitsi.
      Oli tosi hyvä matka ja luultavasti tilaan myöhemminkin reissun samalta firmalta.

      Roskien heittelystä: Verratkaapa Tallinnaa ja Helsinkiä,kummassa on enemmän roskaa kadulla???

    • gdfgfd1

      naapurit ryypänneet jouluaatosta lähtien. istuvat vaan himassa ja kolistelevat aamu neljään.

    • kärsinyt virolaisit

      Onneksi asun yläkerrassa!!!!

    • Joulurauha2015

      Tänään on Jouluaatto.

      Nukuin vähän ja huonosti viime yönä , klo 05 - 09.30. Kävin aamulla kaupassa. Otin lääkkeet. Vatsavaivaa ja refluksitautia. Kävin apteekissa. Nyt toivoisin, että voisin nukkua jonkin aikaa, illemmalla voisin katsoa TV:stä vaikka elokuvia.

      Joulurauha on julistettu Suomen Turusta, mutta taisi kiertää kerrostalon rappuni se julistus. En voi käsittää yläkerran porukkaa ja elämäänsä. Nuori äiti ja isä, kaksi alle kouluikäistä lasta ja vielä koira asuvat ahtaasti, neliöitä pienessä kaksiossa 48-49 neliötä. Nupit on olleet tänään aamupäivästä kaakossa ja basso tuntuu minullakin täällä alakerrassa kuin sydän pompsahtaisi paikaltaan. Tämä huuto, tappelu tai vaihtoehtoisesti hurja hysteerinen naurunremakka ja parvekkeen oven läimiminen on jokapäiväistä elämänmenoa tuossa perheessä. Epäilen myös laittomuuksien harrastamista...

      Naapurit ovat käyneet muutaman kerran sanomassa heille metelöinnistä, tuloksetta. He ovat ylimielisiä, röyhkeitä, ilmeisesti provosoituneita ja sitäkin röyhkeämpiä, paiskovat kaappien ovia ja nauravat yhdessä (kämpässä on aina vierasta porukkaa) rehvakkaasti ääneen esim. kulkiessaan käytävässä kommentoiden asumista ja ovien nimiä.

      Luulin ja toivoin, että Joulun aika olisi rauhallista. Tuntevatko virolaiset lainkaan Joulua ? Minulla on onneksi uudet, käyttämättömät korvatulpat, joululahjaksi itselleni.

      Taidan mennä yrittämään päiväunia.

      Hyvää Joulua kaikille yksinäisille ihmisille.

      • 56h56jhhj

        Valitusta vaan, 3 kerrasta tulee lähtö ja sitten uudet naapurit.


    • 373i

      Kunniotetaan edes... Kyllä

    • Yykaakolineli

      Yy, kaa, koli, neli.
      Kokoajan pientä liikettä.
      T. Kokoajan kotona oleva edestakaisin kävelevä Virolais sekopää

    • misi

      Maassa maan tavalla tai maasta pois, öykkäröikää omassa maassanne ei tänne tarvitse tulla häiritsemään, vai haikailetteko vielä kommunismia.

      • Anonyymi

        Eikun ne tulee aivoliittojen kautta tänne ja sitten tuodaan sukulaisia kavereita ihan kuin turkista arabiasta samoin jaltalta venäläiset virosta mustalaiset kuljettaa varastettua Liettuaan Viroon latviaan myös hellareista vapareissa menee katkeematon ketju Israeliin asti huumeita sieltä varastettua täältä.


    • Jossubc

      Kerrostalossa Espoonlahdessa, alakerrassa virolainen nuori yh, huutaa pennulleen kurkku suorana ja paperiseinät, kuunnellut tätä kohta 3 vuotta, nuori pulska ämmä joka karjuu keskellä yötä rekkalesbon nuotein, kyllä siihen herää mukavasti kun työvuoroon 3 tuntia, auto alla, tuskin maksaa itse vuokransa.

      • Anonyymi

        Pilaa hyvän taloyhtiön rauhan. Tosin odotan jotta sinne EX yläkertaan muuttaa joku joka pistää luun kurkkuun sile virolaiselle yksinertaiselle mätisäkille.


    • MaassaTavalla

      Asun kerrostalossa, ja monen naapurin kanssa tulee tervehdittyä, jos kohdalle sattuu. Virolainen naapuri ei ilmeisesti kuitenkaan tykkää tervehtimisestä. Kun kerran erehdyin tervehtimään tätä, niin hän sadatteli jotain vihaisella äänellä ja muutenkin yrmynä.

      Toki ensikohtaamisemme oli sellainen, että hän oli tulossa perässäni ulos, ja pidin ovea auki hänelle, kuten suomalaisiin käytöstapoihin kuuluu. Niin hän rupesi silloinkin jotain kirosanoja sadattelemaan, ja mutisi jotain vihaisen oloisena.

      Eipä tarvi jatkossa tervehtiä, eikä pidellä ovea perässään auki. Tuntuu olevan jokin suomalaisviha tällä virolaisella. Aina vihainen ilme kasvoilla, ja sellainen haistap*ska olemus muutenkin. Vaikuttaa muutenkin tosi äkkipikaiselta mieheltä, kiivastuu todella pienestä muidenkin naapureiden mukaan. Yksi naapuri kertoi, että tältä virolaiselta oli tippunut jokin etukortti tms taskusta maahan, ja hän oli sitten mennyt viemään tämän tälle virolaiselle. Virolainen oli kiivastunut siitä, ja suu oli alkanut säksättämään jotain tympeää.

      Eräs virolaisia paremmin tunteva tuttavani on sanonut, että virolaiset saattavat kokea ovien avaamisen loukkauksena, kuten myös vaikkapa etukortin nostamisen maasta ja ojentamalla tämän omistajalleen. Tällöin virolainen kokee, että auttaja haluaa vain osoittaa että hän ei ole kyvykäs avaamaan ovea, tai olemaan pudottamatta tavaraa taskusta. Ilmeisesti Virossa ei myöskään tervehditä, tai se koetaan jotenkin tunkeilevana, ellei muuten tunneta. Ihmiset ovat Virossa varsin perhekeskeisiä, eikä ulkopuolisiin pidetä minkäänlaisia suhteita, ei edes tervehtimissuhteita. Eli aika moukkamainen kulttuuri on Viron maalla, sellainen, nojoo, en sanokkaan.

      • Anonyymi

        Meillä oli samanlainen virolainen pariskunta naapurina. Vihaiselta vaikuttava mies ja mykän oloinen nainen, eivät tervehtineet ikinä takaisin joten lopetimme sen. Vaimo suorastaan pelkäsi naapureita, hui kauheaa. Mielestäni epäkohteliaampaa sakkia kuin suomalaiset.


    • Anonyymi

      Kyllä ihmetyttää virolaisten käyttäytyminen taloyhtiössä, jossa on rivitaloja ja erillistaloja. Autoja ei jätetä vahingossakaan parkkipaikalle vaan portaiden eteen, pelastustielle. Virolaiset ajavat autoilla pitkin nurmikoita ja pitkin pihateitä muka tilapäisesti (joka päivä). Roskia eivät lajittele ja roskapussit saatetaan heittää suoraan pihalle lintujen revittäväksi. Koirat pidetään irti, ulostavat naapureiden pihalle. Kivittävät naapurin ovea, monen ryyppypäivän jälkeen. Naapurin vika kun asiat
      ovat huonosti.

      • Anonyymi

        Kuulostaa ihan mustalaisten touhulta.


      • Anonyymi

        Joo jättävät roskapusseja ulos pihoille ovien eteen tai roska oven tai roskiksissa keskelle lattiaa maahan . Rosvolaumat pilaa maapallon rotat lisääntyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa ihan mustalaisten touhulta.

        Todella niitä arabeja jne


      • Anonyymi

        Muuten samaa mieltä kaikesta, mutta kyllä ne parkkipaikallekin osaavat pysäköidä - nimittäin sen talon vieraspaikalle, jossa itse asuvat. Etelä-Helsingin prinssi ei tosiaan paljon säännöistä piittaa.


    • Anonyymi

      Umpiryssiä ne on.

    • Anonyymi

      Ajatelkaa, venäläiset pääsi supikoirista eroon ja saivat ne suomalaisten kiusaksi.

      Hävikki % parani toisella sivulla ja porojen puolella paheni.

      Että huumoria kehiin.

      • Anonyymi

        Suomalaiset ja shaahit sekä shamaanit eli saamelappalaiset on eri heimoja. Mutta Espanjan tyyli on säilynyt Suomessa. Lapin noidat ja SLAAVIT on eri heimoja.


    • Anonyymi

      Kerran ryssä aina ryssä. Kello on kohta 12 yöllä, ja yläkerrasta kuuluu jatkuva pauke. Ei voi ymmärtää noiden elämää.

      • Anonyymi

        No vieläkö kuuluu näin kohta vuoden jälkeen! :D


      • Anonyymi

        Varastettua tavaraa pakataan kirjahyllyä ja stereoita huonekaluja .


    • Anonyymi

      Kello kohta 23 ja arki-ilta. Virolainen aloitti yläkerrassa jonkun sortin siivouksen, ja vetelee huonekaluja edestakaisin. Normisettiä meren yli tulijoilta.

      • Anonyymi

        Ne on niitä varastamassa mustalaiset venäläiset arabit tai pakkaa niitä.


    • Anonyymi

      Möykkääviä ovat koko porukka. Parkkeeraustaitoja ei ole eli ajetaan muiden tukkeeksi. Asunnossa melutaan, paiskitaan ovia ja röökätaan porraskäytävässä...

      • Anonyymi

        Tämä


    • Anonyymi

      Pihalle asumaan mokomat möykkääjät, lattiantamppaajat

    • Anonyymi

      Ja sinulla on käytöstapoja, niinkö. Enpä menisi vannomaan. Vannomatta paras.

      • Anonyymi

        Minullapa on. Sanon vaan


    • Anonyymi

      Onhan se kun porukalla vieraaseen maahan tullaan, niin joillain tulee ne valloittajan elkeet esille. Osa on maassa maan tavalla ja osa haistattaa maan tavoille paskat.

      Tunnen muutamia mukavia, ihan tavallisia virolaisia, jotka on rauhallisia, mutta naapureina on ollut vaan tätä raksaporukkaa ja niistä ei hyvää sanottavaa ole. Onneksi häipyivät tästä talosta jo vuosia sitten eikä ole tilalle muita tullut. Alkaa olla liian monikulttuurinen lähiympäristö, eikä nää virolaiset raksajätkät oikein viihdy näissä olosuhteissa.

    • Anonyymi

      Samaa vois sanoa meistä suomalaisista, kaappeja ja ovia paiskotaan oikein antaumuksella, jopa hiljaisuus ajan jälkeen

    • Anonyymi

      Virolaisia komennusporukkaa naapurina ja käsittämätöntä kolinaa, ryminää monta tuntia päivässä. Kun saapuvat ja poistuvat asunnostaan. Ovet saa kyytiä ja porraskäytävässä liikutaan kuin mölyapinat.. Eivät kyllä sovellu kerrostaloasumiseen.

    • Anonyymi

      yksi virolainen ämmä oli kerran yhden työpaikkaruokalan kassalla, siinä kyllä sai ihan aitoa neuvostoliittolaista "palvelua" perkele...

    • Anonyymi

      Kyllä ne suomalaisetkin osaa, käsittämätöntä kolinaa, pauketta ja jyskettä, tahallista ja tietoista kiusaamista, ollaan hipihiljaa päivisin mut kun klo lyö 22.00 aletaan kohkata eli siirrellään huonekaluja ympäri asuntoa, hakataan lattiaa, pompitaan, hypitään ja potkitaan seiniä yms....

      Kuka tai ketkä taulapäät väittää että suomalaiset hiljaisia?? Ei näy kerrostalo asumisessa todellakaan!

      • Anonyymi

        Kyllä suomalainenki osaa metelöidä.. Siperiaan jääkarhujen seuraks. Kaik yhes koossa.


    • Anonyymi

      Ovat kyllä äänekkäitä, niin asunnossaan, käytävällä että ulkona liikkuessa. Mitään ei osata tehdä oikein . Ovia paiskotaan asunnonovia, kaappien ovia ja muutenkin ovat haasteellisia naapureita. Heille oma kolhoosi muista tahoista.

    • Anonyymi

      Varokaa vähän kun niissä on muu uskontoja ja rikollisia varastetun tavaran kuljetusta ja hirveitä riitoja ne on osa ihan venäläisten kaksoiskansalaisia , valkovenäjältä ja Latviasta. Niillä on kovia tappelua väärennöksiä ja riitoja veri lentää.Niitä on lähiöissä osa on judeja osa muslimeja osa vapaista suunnista ja ortodokseja ulkomaataustaa.Jotkut on jaltalta tai Puolasta. Väärennettyjä passeja ja vie varastettua Viroon ja Israeliin autoilla ja laivakonteilla myös romaneja ei kannata antaa mitään ne tonkii roskikset myös.

      • Anonyymi

        Soukassa tällä hetkellä noin neljän hengen häirikköporukka, ilmeisesti liimanhaistelijoita. Rikkovat lasten leluja ja kiertävät eri leikkipuistoja hajottamassa paikkoja.
        Taloyhtiöiden pihoilta varastetaan lasten pyöriä ja rikotaan paikkoja ja koko aika liimapäissään hirveää möykkäämistä.
        Heitetään ulosteita lasten ja vanhusten päälle ja löntystetään karkuun.
        Poliisi taas voimaton tässäkin asiassa.
        Tekijöistä satoja kuvia ja valvontakamerakuvaa .
        Tiedetään missä häiriköt asuu, viettävät usein kastevuoren päiväkodin pihalla aikaa iltaisin huutamalla ja rikkomalla paikkoja sekä haistelevat liimaa.


    • Anonyymi

      Virolaiset raksaäijät eivät ole mitään älyn multihuipentumia,.

      Jokainen heistä osaa yhden työvaiheen, eikä muuta, alakattomies osaa alakatot, väliseinämies väliseinät jne. kaikenlainen ajattelu sattu heidätä otsalohkoon.

      Heille ei kukaan ole opettanut miten kerrostalossa asutaan, koskapa asuvat maakuopassa kotimaassaan.

    • Anonyymi

      Nyt kun koronarajoituksia puretaan, niin ulkomaiset komennusmiehet saapuvat Suomeen.. Suomalaisen firman vuokraama kerrostaloasunto täyttyy komennusporukoista.. Metelöinti alkaa lähes heti erimuodoissaan. Ovet runnotaan voimalla kiinni, rööki haisee, käytävässä mölistään muut örveltäminen... Kun oli rajoitukset päällä, niin oli talo hiljainen.

    • Anonyymi

      Meillä myös virolaiset naapurit, raksaäijä ja ilmeisesti parempituloinen nainen, joka käy miehen itsetunnon päälle.

      Tappelua ja viinan kanssa läträämistä. Poliisi ja sosiaalihuolto tuttuja, asuvat vuokralla ja (vaimon) rahat tungetaan autoon. Miehen malli on suoraan 40-luvulta. Sääliksi käy vaimoa ja lapsia, he varmasti sopeutuisivat suomalaiseen kulttuuriin, mutta mies riippakivenä ja häiriön aiheuttajana - ei paljon säännöistä taloyhtiössä piittaa eikä tunnu juuri lastenhoitoonkaan osallistuvan.

      Toivottavasti ovat viimeiset virolaiset naapurit, jotka osuu kohdalle. Harmillista, että hyvällä alueella on sijoituskämpiksi päätyneitä asuntoja, jotka ovat lisäksi SATOn omistuksessa, jolloin tärkeintä on vain raha, ei niinkään se, millaiset vuokralaiset ottavat. Tältä ainakin tuntuu.

    • Anonyymi

      Kyllä suomalaiset ja suomenruotsalaiset osaavat yhtä lailla jollakin tavalla naapureiden kotirauhaa häiritä.. Varsinais-suomessa rannikkoseudulla asuneena sr:set ovat olleet haasteellisempia..

    • Anonyymi

      Näinkö on.
      No pakko kai uskoa, vaikka itsellä ei kokemusta virolaisista naapureina. Vain kurssikavereina ja harrastuskavereina ja sanoisin että ovat ahkeria ja helvetin taitavia ja älykkäitä.

      Jotenkin kummastuttaa siis, että metelöisivät enemmän kuin suomalaiset, paukuttelisivat ja möykkäisivät.

      Onko ehkä niin, että se materiaali, jota sieltä suomeen lappaa... siis jos raksaihmiset ovat inhottavia ihmisiä? Oli kyse sitten suomalaisesta tai virolaisesta.

      Ja sukupuoli vaikuttaa, toisessa sukupuolesa on enemmän ihmisiä, jotka kolistelevat ja möykkäävät koska se heille sallitaan.

    • Anonyymi

      Niin ja jos lauma miehiä on vuokrannut jonkun kämpän, niin ... no mutta varmaan tekevät pitkää työpäivää. Miten voi olla niin paljon meteliä.

      No mutta se on kurjaa,jos sattuu kusipäitä, jotka eivät ole hiljaa.

    • Anonyymi

      Virolaiset eivät sovellu kerrostaloasumiseen. Heillä ei ole mitään väliä muista naapureista. Tässäkin talossa asuu virolaisia komennusporukkaa, ja meno kuin jossain alkuasukasyhteisössä. Ja sitten suomalainen firma palkkaa sellaisia... Tottakai palkkaavat, kun tuovat viinaa litroittain. Näin ainakin rannikkoseudulla.

    • Anonyymi

      Virolainen=manne.

    • Anonyymi

      Virolaiset ovat kyllä alinta ihmissontaa, mitä maa päällään kantaa. Jos osuvat naapuriksi kerrostalossa, niin rauha on menetetty lopullisesti ja hermoromahdus taattu. Kaikki ovet laitetaan paiskomalla kiinni, niin asunnon ovi kuin kaapin ovetkin. Ja niitä oviahan sitten auotaan ja suljetaan 10 minuutin välein aamusta iltaan ja illasta aamuun. Televisiota huudatetaan niin, että koko rappu kuulee, kaikki keskustelu hoidetaan huutamalla, lattiaa tampataan kantapäämaratoneilla koko päivä, jotain tiiliskiviä tai tmv. tiputellaan lattialle. Ja jos teet isännöitsijälle valituksen niin kostavat sen metelöimällä kahta kauheammin.

    • Anonyymi

      Monesti nämä virulandian ihmeet ovat mukana myös huumebisneksessä, joko valmistavat, myyvät tai kuljettavat. Eli lisäävät osaltaan myös Suomen huumeongelmaa. Ilman tätä rosvosakkia Suomessakin olisi moni asia paremmin.

    • Anonyymi

      Pysyisivät maassaan. Omassa porukassa meillä on omat haasteensa.

    • Anonyymi

      Taitaa olla yhden ihmisen säveltämä lähes koko ketju.

    • Anonyymi

      Virolaiset naapurina, olleet 3 kk. Pieni kaksio ja arviolta 7-8 henkilöä joista 2 naista, sellaisia reilut 2-kymppisiä. Jatkuvasti puolet heistä asuu parvekkeella, nainen nukkuukin nuokkuen siellä, tupakoivat ketjussa, kengät ja vaatteet roikkuu parvekkeen kaiteella, ei vissiin sovi sisälle enää. Autot (Mersuja) ajetaan reteesti huoltoväylälle talon oven lähelle ja vielä vinottain ettei vaan muut sovi menemään. Yksi lippisjätkä hiplaa leuhkana vanhemman Mersunsa keulatähteä kun puhuu pitkää puhelua ulkona kovalla äänellä. Välillä kuikuilevat ja kurkkivat uteliaana naapureiden parvekkeille ja alhaalla ulkona kulkevia. Valvovat läpi yön. Paskasakkia. Yksi sekoilee noista, ajelee pakettimersulla paljain jaloin ja jättää auton välillä naapuritalon pihaan ja mutisee itsekseen, huumeissa varmaan. Kaikki tatuoituja ja leuhkan uhmakkaita.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti tupakointi on sallittua talossa koska ketkupolttelevat. Jos olisi kuelletty, voisikin puuttua. Virolaisissa ja kaikkien maiden kansallisuuksissa on myös näitä jotka aiheuttavat elämällään ja toiminnallan päänsärkyä naapureilleen, ei kyse ole mistään kansallisominaisuudesta. Teille on vain sattunut asumaan ne vähemmän miellyttävät tyypit.

        . Samanlaisia ne ovat siellä Virosakin ja siellä on myös fiksuja ihmisiä. Aivan kuten meilläkin. On monenlaista, ketjupolttajaa jotka eivät välitä nistäön mitään, kaljaa vedetään parvekkeella ja isolla lössillä metelöidään yömyöhään. Koiria pidetään irrallaan jne. Ihan sama minkämaalainen tahansa olisi kyseessä.
        Ja sitten on niitä jotka osaavat elää toiset huomioiden. Kannattaa puutua ja tehdä valitus isännöitsijälle häiritsevästä tupakoinnista. Laki on siihenkin olemassa, häiritsevästä tupakoinnista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti tupakointi on sallittua talossa koska ketkupolttelevat. Jos olisi kuelletty, voisikin puuttua. Virolaisissa ja kaikkien maiden kansallisuuksissa on myös näitä jotka aiheuttavat elämällään ja toiminnallan päänsärkyä naapureilleen, ei kyse ole mistään kansallisominaisuudesta. Teille on vain sattunut asumaan ne vähemmän miellyttävät tyypit.

        . Samanlaisia ne ovat siellä Virosakin ja siellä on myös fiksuja ihmisiä. Aivan kuten meilläkin. On monenlaista, ketjupolttajaa jotka eivät välitä nistäön mitään, kaljaa vedetään parvekkeella ja isolla lössillä metelöidään yömyöhään. Koiria pidetään irrallaan jne. Ihan sama minkämaalainen tahansa olisi kyseessä.
        Ja sitten on niitä jotka osaavat elää toiset huomioiden. Kannattaa puutua ja tehdä valitus isännöitsijälle häiritsevästä tupakoinnista. Laki on siihenkin olemassa, häiritsevästä tupakoinnista.

        höpöhöpö, kukaan ei nykyaikana puutu parveketupakointiin sijoitusfirman vuokrakerrostalossa...kaikki muutkin tuossa tupakoi kyykyssä parvekkeillaan...Virossa olen ollut ja sitä röyhkeää uhmakkaan agressiivista ja itsekästä sakkia on paljon enemmän suhteessa kuin meillä.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe