Remister, Millainnen yritys?

Utelias remontoija

Hei! Ajattelimme teettää kylpyhuoneremontin. Mitä mieltä olette Remisteristä? Millainen laatu? Pitääkö aikataulut? Entä hinta?

43

7949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Levitaus

      Ole varovainen. Erityisesti hinnan puolesta.

      • buuha

        keski-suomen kallein,toisinaan hyvää ,toisinaan huonoa jälkeä.


    • erpukka

      Me teetettiin heillä viime keväänä vessa remontti ja ei voi muuta kuin kehua. Olivat joka aamu sovittuna aikana paikalla, eivätkä juoksennelleet pitki kyliä. Viikossa lupasivat tehdä ja tekivät sen. Tulivat jopa viikkoa etuajassa paikalle, kun sovittiin että se käy kun toinen keikka siirtyi. Mukava remppamies ja hyvin järjestivät sähkömiesten ja putkimiesten tulot, ettei tullut odotusaikoja heistäkään johtuen.
      Hyvää jälkeä, nyt on uutukainen valoisa vessa :) Voin suositella lämpimästi.

    • Stig1

      Tosi hyvä. Pitää muistaa, että hyvää ei saa halvalla.

      • ajatus kirkkaana

        Kun katsoo verotilastoista hallituksen puheenjohtajan verotettavaa tuloa viime vuonna, niin ymmärtää hinnan.
        Onneksi on ns. kotitalusvähennys, joka tässäkin tapauksessa kiertyy urakoitsijan hyväksi :)))))


    • Leena1234

      Oli tosi kallis remontti meille. Tuli liian sinisilmäisesti työ tilattua. Oli pikku ongelmiakin työmaalla. Jäimme miettimään että ehtikö kaikki paikat kuivaa kun laittoivat uutta päälle.

    • KaikkiOK

      Osataan Remisterissäkin mokata
      Kylpyhuoneremonttimme levisi heillä käsiin. Rakennusmies asensi lattialämmityksen ja laatoitti lattian. Kaikki oli melkein valmista, kun todetiin, että lattialämmitys ei toimi. Pidettiin palaveri, mutta ei vielä ei ole tapahtunut mitään...

      • KaikkiOK!

        Osataan Remisterissäkin korjata erehdys...
        Kylpyhuoneremonttia tehdessään rakennusmies asensi siis rikkinäisen lattialämmityksen ja laatoitti lattian. Yritys hankki ammattimiehen paikantamaan vikakohdan sekä korjaamaan lattialämmityksen. Osakorjauksen jälkeen kylpyhuone saatiin valmiiksi noin kuukauden viiveellä sovitusta ajasta - ja me päästiin joulusaunaan. Loppuneuvottelut menivät jouhevasti ja saimme tämän mieltämme painaneen asian loppuun ja remonttimme valmiiksi.


    • kannattaa harkita

      Tämä ei varmaan alkuperäistä kyselijää enää auta mutta kommentoin tähän ketjuun silti.

      Samoin minä tilasin hieman liian sinisilmäisesti kylpyhuoneremontin Remisteriltä. Ovat hyviä ja aktiivisia myymään. Kaikki muu menikin sitten pieleen.

      Remontti venyi kahdesta viikosta viiteen viikkoon, kaikki viivytys ei toki johtunut työmiehestä. Remonttimiestä ei tosin näkynyt välillä kuin vilaukselta. Lopulta toinen ja kolmaskin ukko oli siellä työtä viimeistelemässä.

      Eniten ehkä ärsytti asiakaspalvelun ja tiedotuksen taso. Remontin etenemisestä ei saanut väliaikatietoja, piti aina itse soitella. Lopulta menin paikan päälle, kun puhelimessa aina vaan luvattiin, että ens viikolla valmistuu. Myös reklamaationi käsittely kesti ja kesti. Lopullista laskua piti myös pyytää pariin kertaan, eikä sähköposteihini koskaan vastattu.

      Hinta ei ollut halpa. Päälle vielä tuli vielä iso lasku putkimieheltä - se tosiaan kannattaa ottaa huomioon. Hyvä puoli oli se, että homma tehtiin urakkahintaan (vähän tuli lisätöitä päälle), vaikka työmäärä olikin kai arvioitua suurempi.

      Niin, kun tilasin remontin, niin luulin, että hinta ja aikataulu pitävät ja että työnjohdon hoitaa joku muu kuin minä. Mikään näistä ei sitten toteutunut :-(

    • gunnarel

      Just pyydettiin tuolta firmalta tarjous omaan kylppäremppaan ja jeesus, että meinasin pyörtyä. Pienen kylpyhuoneen remppa yli 10000,-!!!! Ja ite osataan kyllä kaakeloida ja koota allaskaapit yms, mutta kun ei ole alan koulutusta ja ajateltiin, että haluttais kerrankin loma ottaa rennosti ja antaa ammattilaisten hoitaa hommat. Kovasti olen kuullut pelkkää positiivista heidän tekemistään remonteista, mutta kun suunnitelmassa työn osuudeksi tuli 200e/h (!) niin ei tavallinen duunari kyllä tollaisia summia ala maksaa ihan mistä tahansa. Sit kun yritettiin, että itse hommattais laatat ja kalusteet, kun noita tarjouksia löytyy vähän väliä, niin ei käy heidän firmalle. Kaikki pitää hommata vain ja ainoastaan heidän kautta.

    • Vodafone_savo

      Katsoppas yrityksen tase. Sieltä näet paljonko on viivanalle jäänyt tunnilta. Teeseitse miehet ostaa laatat itse ja naapurin kalle tekee pimmeennä. Näin on helpompi elää ja saa haluamalla hinnalla.

      2,5 milj. € liikevaihtoa ja 60 tonnia viivanalle. Ei päätä huimaa?

      http://www.finder.fi/Keitti%C3%B6kalusteita/Remister%20Takuuremontit/JYV%C3%84SKYL%C3%84/taloustiedot/157079

      Jos se olis oikeasti 200 € / h, niin saattaisi viivan alla olla 600 t €.

      Sivusta helppo huudella minunkin, mutta yrittäjänä ottaa kupoliin ihmiset, jotka eivät ymmärrä hinnoittelusta yhtään mitään.

      Uskoisin, että tuossakin tapauksessa kyse on ollut kokonaisurakasta, jossa olet laskenut omasta mielestäsi tarvikkeet -50% liian halvalla ja puolet rojuista on unohtui laskea. Loppu työtä :)

    • Hevosmiehet

      Alkaahan tommosella Remisterin kokosella firmallaki olemaan jo aika paljon kaikkea muutakin kulua kuin itse työpalkat, kun kuitenkin siellä on jotain toimistoväkeä, myyntimiehet ja työnjohto, niin ei sinänsä ihme että tuleehan sitä hintaa kylpyhuoneelle kun noillekin pitää siitä kylpyhuonerempan hinnasta repiä palkkoja.

    • KallisOn

      Kallis on. Todella pienen kylppärin remontti ois maksanut yli 10000 ilman putkitöitä ja sähkötöitä. Mikä hemmetin remontti se semmoinen on ? Kaikki olisi pitänyt ottaa heidän kautta mitään ei olisi saanut itse ostaa muualta tai tehdä itse. Ihan huijausta koko pulju, eivät tee mitään alle 10000 euron.

    • Rakennusurakoitsija

      Näin itsekin alan yrittäjä kyllä ymmärrän että pidetään mielummin koko työ omassa kontrollissa ja myydään siis kalusteetkin samassa paketissa itse työn kanssa. Itsellä kun on ollut tapana että asiakkaat ostavat itse pintamateriaalit niin se ongelmien määrä on ihan järjetön. Milloin on liian vähän laattoja, sauma-aineet puuttuu, valaisimet on vääränlaisia, kalusteet ei sovikkaan tilaan tai sitten suunnitelmia halutaankin muuttaa kesken työn yms.

      Noinkin isossa yrityksessä kun Remister tällaiset ongelmat varmasti alkavat olla jo oikeasti pahoja kun itsellänikin menee näiden erinäisten ongelmien setvimiseen kohtuudella aikaa vaikka työmiehiä ei ole kuin 5. Lisäksi materiaalipuutteiden takia työt monesti seisovat ja tulee ylimääräisiä kustannuksia mitä ei sitten kehtaa kuitenkaan asiakkaalta veloittaa.

      Töiden hallinnankin kannalta on hieman hankalaa jos joka remonttikohteessa on eri käytännöt jos osassa asiakas purkaa itse, osassa asiakas hankkii itse osan materiaaleista, osassa asiakas teettää tutulla putkityöt yms. Niin lopputulos on se että saa olla aika nippu työnjohtajia vain setvimässä tällaista sotkua ja loppujen lopuks hinta varmaan tulisi asiakkaalle vain kalliimmaksi jos tarjoushintoihin lisättäisiin sitten odotustunteja vaikka 20 jo valmiiksi kun tiedetään että kuitenkin asiakkaalta puuttuu laattoja minkä takia työt tulevat seisomaan ja sukulaispoika sähkömiestä saa odottaa päivän.

      Hinta tuollaisella isolla remonttiyrityksellä nousee tietysti aika korkeaksi kun katsoo tuota henkilökunta listaa niin siellä näyttäisi olevan 7 remonttisuunnittelijaa, talouspäällikkö, työpäällikkö ja toimitusjohtaja eli 10 kaveria jotka eivät tee itse remonttityötä mutta joiden palkat pitäisi kustantaa remonttitöillä. Kokonaishenkilökunnan määrä näyttäisi olevan 28 eli 18 remonttimiestä ja 10 toimihenkilöä eli kahden remonttimiehen pitäisi tuottaa omien palkkojensa lisäksi vielä yhden remonttisuunnittelijan palkka. Minkä takia tietysti remontin hinta nousee melko korkeaksi verrattuna vaikka omaankin toimintaan missä 5 työmiestä tekee töitä ja itsekkin vielä osallistun jossain määrin työntekoon.

    • Taloudenpito halluss

      Jos firmassa on suunnittelijoita, siis hyviä - työpäällikkö, hyvä ja ne tekee työnsä, niin se remonttimies tekee remonttityönsä varmasti viisaammin ja nopeammin ja kokonaisedullisemmin ja asiakkaalle päin vikkelämmin ja oikeammin keskimäärin kuin sellainen firma jossa vaihtelevin taidoin kaverit hakee ruuveja, seikkailee eri työmaiden välillä ja laskuttaa niitä kaikkia turhista ajeluista ym. ja tekee vielä jotain pieleen. Eli tehokkaasti hommansa hoitava yritys tuottaa tulosta, ei se aina tarkoita sitä että se on asiakkaalta vedetty. Toki yrittäjälläkin on oikeus yritysriskiänsä ja omaa työtänsä arvostaa sen verran että saa siitä toimeentulonsa ja vähän otetulle riskillekin vastinetta - eikä elä yhteiskunnan tuella.

      Se että osakeyhtiön voitto on 60.000 euroa ei ole mikään osoitus siitä että asiakasta ryövätään (voi ei jos joku niin ajattelee). Kun ajattelette pimeesti tekeviä, niin ne vetää liiviinsä sen jonka niille annat. Tämä 60.000 tulosta tekevä yritys on maksanut osakeyhtiön veroa yhteiskunnalle ja työntekijät ovat ansainneet eläkettä kun yritys on hoitanut eläkemaksut ja monta ihmistä on työllistänyt - yrittäjälle nostan hattua tässä. Haluan itse palkastani verot maksavana luovuttaa rahaa vain niille, jotka myös vastaavat osaltaan tästä yhteiskunnan ylläpidosta - enkä välistävetäjille. Jos tarjous huimaa, kysy mitä voit itse tehdä enemmän. Yleensä kaikkiin kysymyksiin löytyy järkevä ratkaisu. Ilmaiseksi ei hyvää saa, mutta järkihintaan yleensä kyllä.

    • justrakentanut

      Jos jonkun asian oon oppinu niin sen että remonteissa ja rakentamisessa raha ja laatu on tosi usein samassa suhteessa. Onhan niitä rosvoja joka alalla mutta rosvot ei kovin montaa vuotta etenkään rakennusalalla koskaan oo pystyny toimimaan eikä toimi tulevaisuudessakaan. Kyllä esimerkiksi remisteri on tehnyt jyväskylän alueelle pelkkää hyvää näyttämällä esimerkkiä hinnan ja laadun potkijoille miten ne remontit oikeasti pitää tehdä.

      • melkonen misteri joo

        Taidat olla joku remisteriläinen itse.
        Ihan oikeasti, niiiin ylihinnoiteltu pulju ettei tosikaan. Ja lisäksi tuo, että tavarat on ostettava heidän kauttaan, tosi hyvää ja joustavaa asiakasta ajatellen, hah hah.


    • petetty9

      Remister on parhaillaan oikeudessa tössittyään 50-luvun talon totaalisesti. Talo osoittautui asumiskelvottomaksi 2;5vuoden jälkeen peruskorjauksesta, hutilointia ja suoranaista törkeää huiputtamista. Eivät ole ammattilaisia. Suuri homeongelma alapohjassa, ynnä muuta huonosti tehtyä, tai tahallaan tekemättä jätettyä työtä. Täysin epäluotettavaa toimintaa. Lisäksi vastuunkanto tekosistaan olematonta.

      • pertsa7

        No sillälailla. En kyllä ihmettele yhtään!


    • ei voi suositella

      Kallis on kuin mikä. Lisäksi epäilyttää tuo suuri remonttisuunnittelijajoukko, minkähänlaiset koulutukset heillä edes on? Jotenkin huijarin näköistä sakkia koko porukka. Kun silloin kysyin tarjousta, tuli erittäin epäystävällistä kommenttia eli asiakaspalvelu ei liene kunnia-asia vaan kusetus.

      • paikatkunnossa

        Kyseinen porukka on tehnyt meille useamman remontin. Kylppäri valmistui etuajassa, keittiö erinomaisen toimiva ja viimeisin pintaremontti myös onnistunut. Suosittelen!


      • kaija53
        paikatkunnossa kirjoitti:

        Kyseinen porukka on tehnyt meille useamman remontin. Kylppäri valmistui etuajassa, keittiö erinomaisen toimiva ja viimeisin pintaremontti myös onnistunut. Suosittelen!

        Meilläkin kävi remisterin remonttisuunnittelija, saimme hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Nyt keittiö valmis, hyvin meni :) Kokemuksia myös muista alan tekijöistä, väittäisin kyllä remisterin porukkaa ammattilaiseksi. Että näin.


    • ja kalliskin vielä

      Huijarilafka, suosittelen kiertämään kaukaa!

    • Joopa joo

      Tämähän on mukava paikka kun saa nimettömänä huudella mitä haluaa :)

      • ulla taalasmaa

        No voi kyynel. Ootko kenties Remisterin pikku suunnittelijapoika? :)


      • Asentajalle pusuja!!
        ulla taalasmaa kirjoitti:

        No voi kyynel. Ootko kenties Remisterin pikku suunnittelijapoika? :)

        Mistäs sinä olet herneen vetänyt nenään?
        Itsellä vain positiivisia kokemuksia kylpyhuone remontin tehneenä.
        Ajallaan tulivat ja ajallaan lähtivät. Ja minä sain upean kylpyhuoneen!
        Eteinen ja keittiö ensi vuonna!!


    • Timon

      Itse juuri kilpailutin pienen wc:n remonttia. eli uusi allas, kaappi ja hana sekä lattian kaakelit vaihtoon. Remisteriltä sain halvimman tajouksen, remppa ei ole tosin vielä alkanut mutta kalliiksi ei voi haukkua jos on halvin viidestä.

    • NuukaJaakko

      Meillä tehtiin kotona remonttia, olkkariin uudet tapetit, lattiat olkkariin ja eteiseen sekä vaihdettiin liukkarit. Kyselin tarjouksia useammasta paikasta ja kovin saatiin vaihtelevia sisältöjä. Remisterin tarjous oli kaikkein kattavin, joskaan ei halvin, mutta ei myöskään kallein kun vertasi siihen mitä se sisälti.

      Korjaustyö eteni kuten suunniteltiinkin. Ei kyllä ole moitteen sanaa sanottavaksi.

    • parempiakin on

      Kokemusta on ja en suosittelisi kuin ehkä vihamiehille.
      Hintaa revitään ihan turhasta, asiakaspalvelu unohtuu ja sitä rataa. Yh.

    • Meillä tuumattua...

      Minä tuumaan että ei tänä päivänä ilmaseks saa mittään. Joten luulen, että halvin tarjous on harvoin edullisin ja järkevin- vielä lopussakin paras?
      Palveluyrittäjänä oon huomannut omassa yrityksessäni, että jos jottain meinaa saada, on sen eteen jottain "panostettavakin".
      Ihte en viihti maksaa samasta työstä montaa kertaa. Ja omalle perheelle teetän kerralla kunnollista.

    • joh annes

      No on valitettavasti kokemusta. Ja erittäin huonoa!! En suosittele todellakaan.
      Besserwissertyyppejä täynnä koko yritys, luulevat olevansa jotain ammattilaisia, hah hah, mistähän kohtaa mää vaan kysyn!!!
      Hinnat on joo kohillaan. RemonttiSUUNNITTELIJA tittelillä oleva ei tajua visuaalisesta puolesta mitään, tyylitön urpo.
      Huh, nousee verenpaine kun muisteleekin aikaa kun joutui tuon puulaakin kanssa olemaan tekemisissä.

      • Jukka Nieminen

        Ikää sinulla kai sen 18-25v, kilpaileva Aimo Källi joka ei ole saanut omaa remonttiyritystä pyörimään.
        Vaihtoehtoisesti, olisit halunnut remontin mutta ei ollut riittävästi likviditeettiä.

        Helppo huudella muutaman kirjaimen takaa.


    • Yrieienfc

      Teilaamaan taas porukalla... Hienoa porukkaa!

    • Jukka Nieminen

      Helppo huudella nimettömänä täällä. Jos voitat lotossa, kaikki ok. Jos sinulla on yritys mikä kannattaa, olet huijari. Kyllä suomi on hieno maa, kateellisia toiseen pöytään huutelijoita riittää.

      Etsimme kokemuksia koska tarvitsimme remonttia ja tämä oli niin mielenkiintoinen keskustelu että oli pakko itse kokeilla.
      En yhtään ihmettele miksi kyseinen yritys on selvinnyt lamoista ja porskuttaa edelleen.
      Jokainen tekee ja tilaa mistä haluaa. Jos ei ole rahaa maksaa, vaihtoehtona on tietysti nämä etelä-helsinkiläiset Aimo Källit ja ei suomalaisilla kilvillä varustetut pakettiautot.

    • VeikkoMäkinen

      Teetimme remontin ja todella vätysmäistä toimintaa. En suosittele kenellekään. Ammattitaidotonta väkeä myös toimiston puolella.

      Ja Jukka Nieminen (mikä varmasti on kirjoittajan oikea nimi yhtä paljon kuin minä olen Veikko Mäkinen, buahahahaaa) voi lässyttää ihan niin paljon kuin sielu sietää, ihmisillä on sentään onneksi mielipiteenvapaus.

    • Risto_Nieminen

      En koskaan teettäisi remonttia miehillä jotka eivät osaa lukea suomea. Postilaatikossani lukee kahdessa kohtaa EI MAINOKSIA! sirti juuri revin tämän firman mainoksen roskiin.
      Asenteeni nyt vaan sattuu olemaan jyrkkä tällaisissa(kin) asioissa, sorry vaan "Reiskat", meni muille!

    • Apa53

      Teetettiin kylppäriremontti Remisterillä (virallisesti Keski-Suomen takuuremontit Oy) 2015. Aikataulu piti, työn laatu erinomainen (kynnyslaudan asennuksessa ja kaivon korkeudessa aivan hitusen parantamisen varaa), työpäällikkö kävi henk.kohtaisesta tarkastamassa vesieristyspaksuuden ja muutenkin tsekkaamassa että kaikki on OK. Yhdessä kohtaa piti muuttaa alkuperäistä sopimusta ja vähän funtsittuani tajusin itsekin,että näin on parempi - ja muutos niin, että he maksoivat hyvitystä!

      Ei halpa mutta hyvä.

    • REmister

      Onneksi on mainostamansa takuuremontoija. Asennukset tehtiin väärin, mutta korjattiin kyllä. Tosin vasta kun itse asian huomasin ja siitä reklamoin. Se hieman jäi mietityttämään.

      • Hevosmiehet

        Tekijä nyt ei ilmeisesti oli huomannut mokaansa ja työnjohtohan näissä pienissä remonteissa käy sen verran vähän kohteessa että voi mennä kyllä ohi silmien pikkuviat. Mikä on tietysti valitettavaa mutta usein totuus.

        Kuitenkin itse ainakin näkisin että tärkeintä on että jos/kun vikoja sitten löytyy niin ne tullaan korjaamaan. Ei kai sitä kukaan kuitenkaan täydellinen ole.


    • Cowboysierra

      Onko kellään kokemuksia laatoituksen keraamipinnoituksesta?

    • Re-missio

      Yksinkertaisesti liian kallis! Lässytys vähemmälle ja hinta kohdilleen. Myyjien hymy väkinäistä, mistä lie johtuu..

    • Anonyymi

      tosi huonoa työn jälkeä ja kallista.

    • Anonyymi

      Huono työn jälki. , väittivät virheet lattiaremontissa toisen firman syyksi,vaikka materiaali ja työ oli heidän kautta tilattu .Ja " korjaus" myös oli heiltä joka sekään ei ei onnistunut . sairasstuttuani en enää jaksanut taistella heitä vastaan . oli todella kallis.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe