Luuseri ammatti

numero 1

vartija taikka järjestyksenvalvoja. Kuka kehtaa myöntää edes tekevänsä tommosta hommaa, paskalla palkalla? Yleensä nämä vartijat taikka järkkärit on hieman yksinkertaista porukkaa, jotka ei muuhin hommiin pääse.

9

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lujassa on leipä

      Vartijan työ ja koulutus kehittyvät myös maailman muuttuessa. Vartijoita on monenlaisissa tehtävissä. Varmaankaan kuka tahansa vartija ei kävisi ihan heittämällä minkä tahansa toisen vartijan tilalle. Melko hermoja rassaavaa työtähän se voi olla, varsinkin jos täytyy vain patsastella jossakin, eikä siihen kaikki kovin hyvin sovellu, mutta "luusereina" pitäisin oikeasti vain niitä jotka eivät koskaan tee mitään työtä.

    • bodigaard

      vartijat pääsee tapaan julkkiksia ja ne treenaa ja pitää itsestään huolta 24/7.

      katso vaikka tän kaverin kertomuksia: http://exvip.posterous.com

    • ....

      A) Hyvin monet tekevät opiskelujen ohella tai kakkoshommana vartijan touhuja (saati järkkärin, jossa voi valita vieläkin vapaammin jos sopivassa saumassa on) koska paljon sen paremmin ei voi juuri missään alalla itse päättää kuinka paljon jaksaa ja ehtii tehdä, sekä mitä tekee. Ok, jokaisella omat kokemuksensa miten paljon reservissä voi vaikuttaa omiin työaikoihin ja sanella, mutta kyllä pulaa juuri ns. vähän tekevistä on jatkuvasti jotka tekevät sitä omasta halustaan. Sopii firmoille usein ja sopii myös tekijälle itselleen.

      B) Tiedätkö alkuperäinen kysyjä, paljonko "hyvillä ovilla" voi tienata? Suhteessa työmäärään kuukaudessa ja työn laatuun, ei kuule niitä lainkaan huonoimpia hommia... Valtaosahan nyt tietysti tekee kakkoshommana ja moni puoliharrastuksena silloin tällöin, mutta jos sopivassa paikassa on niin kyllä ihan yön tai pari ovella kuussa seisomalla, saa ihan hyvin jo juustoa leivän päälle vaikka sitten voi ja itse leipä tulisikin muista hommista.

      Ovat juuri näitä hommia, että sivuduuneina ja sopivasti junailemalla saa ihan hyvinkin elämänrytmiinsä sopivia lisähommia. Mutta siitä olen kyllä yhtä mieltä itsekin useamman vuoden pääduunina monenmoista kummallakin kortilla tehneenä, että jotain hulluutta se jo vaatii seistä kivikasaa vahtimassa kolmelta yöllä räntäsateessa alle kympin tunti, ja uskotella itselleen tekevänsä työtä jolla on tarkoitus. Ja ihan suoraan sanoen: Jos tunnet oikeasti, että teet jotain tärkeää niin moni varmaan pettyisi jos tajuaisi miten merkityksetön lopunpelin on. Myyntimies on jonnekin sinut myynyt nahkaasi vaarantamaan ja terveydelläsi leikkimään, arvosi on sen verran että kate pysyy nipin napin plussalla ja sinut korvataan tunnissa jos päätät lähteä tai urakkasi loppuu muista syistä:) Itse tienaat sen 9e/h ja työnkuvasi on sellainen, että harva täyspäinen tekisi.. Työn arvo ja omat mielikuvat sen merkityksestä nyt eivät siis ihan aina käy yksiin.

      Karkea yleistys: Jos teet hommaa jossain isossa kohteessa pitkälti istuen ja ohikulkijoita pokkuroiden ja enemmän suljettujen ovien takana, niin sopimus on huomattavasti kalliimpi useimmiten, kuin että päivittäin pusket hikeä syystä tai toisesta jossakin kauppakeskuksessa jossa joka kymmenes minuutti joku valuu eritteitä vaatteillesi ja/tai yrittää iskeä sinulta hampaat pilliruokintamalliksi. Noh, ainahan joku tykkää juuri siitä että "saa" käyttää voimaa ja vääntää. Ainahan ei tietysti valinnanvaraakaan ole, mutta jos nyt menee ihan nahkoihin se fiilis ettei haluakaan kuin tehdä paikkoja joissa saa olla mielestään se the king niin silloin kyllä ollaan joskus jo huonolla tiellä. No.. matalapalkka-ala ja viikon kurssilla saa likimain jokainen sisäänkävelijä firmoissa komean(?) univormun, pistettiin se päällä sitten siivoamaan vessaa tai seisomaan vartioimassa tyhjää sorakuoppaa.. Ei nyt ihan aina voi vaatia sitä kaikista terävintä ja koulutetuinta kärkeä. Ihan jo iänkään puoleen, joka alan vallitseva ikä -ja pysyvyyshaarukka.

      • hospotinn

        ..jaksatte edes vastata aloittajan idioottimaiseen provokaatioon. Näitä persereikiä käy täällä aika ajoin avautumassa ja se heille suotakoon. Antakaa olla, näitä tulee ja menee. Runkkaileevat siellä kotona reppanat.


    • Epäkypsdip

      Lähihoitaja on luuserien ammatti.

      T: lähihoitaja

    • Elittikumppari

      Kaikkien pitäisi olla toimitusjohtajia tai hallituksen puheenjohtajia. Kaikki muu on luusereitten paskahommaa.

      • mielipiteellisesti

        Älä olkiukkoile. Ei "kaikki muu" ole paskahommaa, mutta vartijan työ on.


    • K-kauppias1

      Vartijan reppanat buahbuahhahah

      • Nappikauppias1

        No ei oo kyllä k-kauppiastakaan liialla älylllä pilattu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe