KÖPIKSEN OMENAHOTELLI TÄYSIN ALA-ARVOINEN PAIKKA!!! ÄLKÄÄ MENKÖ!

Entinen asiakas

ÄLKÄÄ IHMISET VARATKO, tai ainakin varautukaa huonoon tasoon! Olen ollut asiakkaana Suomessa, mutta Köpiksen taso TÄYSIN ALA-ARVOISTA!!! Ei vastaa hintaa!

1. Varatessani huonettani sain vahvistuksen eri huoneeseen kuin mitä viikkoa ennen sain toisen vahvistuksen! Vahvistuksen, jollaista kotimaan varauksista ei koskaan ole tullut ja JOSSA HUONE OLI VAIHDETTU toiseksi, ilmeisesti tasoltaan ja kooltaan, yms. merkittävästi huonompitasoiseen.
2. Huone oli erittäin pieni. Tässäkin huoneessa oli vuoteet 4:lle, mutta saavuttuamme havaitsimme, että huone oli niin pieni, ettei nk. lisävuoteiden avaaminen olisi lainkaan mahdollista - lattiatilaa ei ollut. Huone oli kattohuoneisto, jossa lape vei tilaa kohtuuttomasti. Huoneen päädyssä oli merkillinen vaatehuoneen tapainen tekele, jota ei juuri voinut käyttää.
3. Vaatehuoneessa oli kattoikkuna, joka vuoti lattialle vettä. Myös käytävällä oli useita vuotokohtia ja ämpäreitä sai väistellä muutoinkin joka suuntaan kaltevilla lattioilla. Ei kovin tasokasta!
4. Huoneen äänieristys oli täysin olematon. Käytävältä kuului kaikki äänet ja lisäksi käytävän lattia narisi ja narskui.
5. Huoneen kylpyhuone oli todella vanhanaikainen. Suomessa käytössä olevat laivan hyttimodulit ovat 100 kertaa siistimpiä, kuin tämä hämärä luukku, jossa oli vanha amme! Kattolamppu oli palanut ja peilin päällä hämärän valon antoi pieni, vanhanaikainen lamppu.
6. Oven sisäpuolella oleva pelastautumista varten asetettu turvaohje ja kuva poistumisteineen oli virheellinen. Huoneen sijaintiteedot ja merkinnät täysin väärin.
7. Huone oli tavattoman kuuma, ilmastoinnista ei tietoakaan. Kaapin päällä seisoi tuuletin, jota ei voinut "pyörivänä" käyttää, koska se oli jotenkin rikki ja piti kovaa ääntä ja oven vieressä oleva sähköpistoke oli niinikään toimimaton, joten se oli otettava vuoteen läheisyyteen. Ikkunaa ei voinut pitää auki, koska viereisistä huoneista olisi saattanut leveää ulkoikkunalautaa myöden siirtyä huoneesta toiseen.
8. TV:n kaukosäädin toimi vain noin 1,5 metrin etäisyydeltä. TV:n sää tiedoissa luki "the weather in tampere" - mistähän säätilasta oli kyse?
9. Palautetta ei edes kysytty, kuten Suomessa!

JA MIKÄ PAHINTA: Kun reklamoin asiasta asiakaspalveluun, saan vastauksen: "Olemme pahoillamme tapahtuneesta. Tanskassa on oma asiakaspalvelu joka hoitaa asiakaspalautteet Kööpenhaminan varauksissa.
Laitamme viestin eteenpäin Omenahotellien johdolle Tanskan päähän. " MIHIN IHMEEN PÄÄHÄN? Lisäksi kirjoittavat: "Voitte myös antaa asiasta palautetta Tanskan Omenahotellille. .. Kielenä tanska tai englanti."

Tällaista palvelua - kannattaa varautua!

8

2445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EN uskalla ostaa

      Ei kuulosta mukavalta kokemasi, saitko koskaan vastausta tapahtuneeseen?

      • pettynyt omenaan

        Täsmälleen samanlaisen kohtelun kohteeksi jouduimme mekin. Vessan ovi irti saranoista, sähköjohdot paljaana vessassa. Pieni likainen huone. Saimme uuden huoneen kun valitimme vessan oviesta. Toisen huoneen hana jäi käteen. samanlainen likainen pieni huone.
        Tämä ei ole hotelli vaan huonotasoinen hostelli.
        Sama ylimielinen palvelu kun laitoin palautetta siihen ainoaan soitteeseen jonka neistä löytää!


    • ..

      voi prkl. Toivottavasti kaikki huoneet ei oo noin huonoja D:

    • adasss

      Itse olin siellä käymässä viimeviikolla. Oli ihan normi tasoinen omenahotelli mitä suomessa.
      Huoneemme oli kyllä aika pieni mutta kuitenkin siisti. Käytäväkin oli ihan ok,n näköinen eikä täynnä tummia oksennus länttejä niinkuin turun omenahotellissa.

      Ainoa miinus naapurissa asuvista tytöistä jotka polttivat röökiä ilmeisesti huoneessaan ja haju kantautui käytävään

    • Ei ollut siivottu

      Kesällä kävimme siellä kaksi kertaa, kun menimme Legolandiin ja takaisin. Huoneet olivat tosiaan pienet, mutta se ei ollut se, mihin kiinnitimme heti huomiotamme, kun olimme siellä paluumatkalla: huone oli epäsiisti, edellisen asiakkaan jälkeen ei ollut siivottu. Huoneen pöydällä, lattialla, oli paljon pulloja, käytetyt liinavaatteet sängyssä, sylkeä ja muuta likaa kylpyhuoneessa. Heti soitimme palvelunumeroon, kerrottiin tilanteesta, käskettiin odottaa, mitä teimme, kunnes puhelu oli laitettu poikki. Sen jälkeen yritettiin ottaa yhteyttä monta kerta, muttei ollut vastattu pitkään. Soitettiin Suomeen, mutta siellä sanottiin, että Tanskassa on toinen yritys, evätkä he voi tehdä asialle mitään. Tulimme n. klo 12 yöllä, emme jaksaneet enää etsia muuta hotellia. Lopulta työntekijä otti luurin (auttoiko, että poistuimme kameran näkyvistä?) vain sanottaakseen, ettei hotellissä ole vapaita huoneita ja siivooja tule aamulla klo 7.
      Jouduimme laittamaan paikat jonkinlaiseen kuntoon. Lisävuoteiden liinavaatteet eivät olleet käytetty, joten laitoimme niitä lapsille. Aamulla ei kukaan tullut, mikä toisaalta oli hyvä, koska edellisen päivän ja tällaisen yön (siivouksineen) jälkeen halusimme nukkua vähän pidempään. Aamulla aloitettiin soittamista uudelleen. Siinä välissä, kun kävimme sinne tänne huoneessamme kävi siivoja, hän ei huomannut mitään siivottavaa. Kun lapset kertoivat, että siivooja kävi ja kysyi jotain, he eivät ymmärtäneet, mitä, soitimme palveluun uudelleen. Ensimmäistä, mitä siivooja on kysynyt, miksemme soittaneet palvelunumeroon. Vasta sen jälkeen, kun kerroimme, että soitettiin, ja näytimme paikat, siivooja on luvannut laittaa paikat kuntoon.
      Siivouksen jälkeen huone oli siisti. Huoneet olivat pieniä, mutta onnistuttiin levittää vuoteet lapsille siirtämällä niitä. Verhotangot olivat rikki. Vaikka koko ajan oli sadetta, ikkunoista vettä ei valunut sisälle. Yökerhot, prostutioidut ja huumeiden myyjät hotellin vieressä on syy, miksi ei ehkä kannata mennä sinne.
      Toisaalta päivällä niitä ei näy.
      Kun tulimme Suomeen, meillekin oli sanotettu, että palautetta pitää jättää suoraan Köpiksen numeroon tai sähköpostiosoiteeseen englannin tai tanskan kielellä. Pitää sanoa, että englannin kielen taito meillä on aika huono, miten koko tarvittava sananvarasto on palautunut muistiin selvittämistä varten, on edelleen meille arvoitus. Englannin kielen kurssit, joissa käymme eivän ole niin turhia, kuten joskus epäilin. Selvittämisten jälkeen, meiltä pyydettiin anteeksi ja tarjottiin yhden yön hotellissä ilmaiseksi.
      Kiitos paljon, muttemme ole varma, että haluamm käyttää tällaisen tilaisuuden hyväksemme, etenkin kun suunnitelmissamme ole käynti Köpiksessä (lähi)tulevaisuudessa.
      Aikaisemmin yövyimme Omenahotellissa Tampereella. Kaikki oli hyvin. Iloitsimme, että Tukholmassa avataan Omenahotelli, mutta nyt, kun tällaista on tapahtunut, monta kerta mietin, ennen kuin käytän tämän ketjun hotellin, etenkin Suomen ulkopuolella.

    • Heinäkuu 2012

      Yövyimme heinäkuussa 2012 kolme yötä Tanskan Omenahotellissa. Mieheni oli varannut hotellin, joten en ollut itse tutustunut hotellista annettuun palautteeseen. Syytä olisi ollut, kuten tämänkin ketjun viesteistä käy ilmi.

      Suurin puute huoneessamme oli se, että se oli likainen, siis huonosti siivottu. Kylpyhuoneen lattia oli järkyttävä: en ole koskaan nähnyt niin piintynyttä likaa. Valkoinen lattia oli mustan harmaa. Kylpyhuoneessa pystyi käymään, kun levitin kylpypyyhkeen lattialle. Onneksi kylpyhuoneen valo oli niin himmeä - mikä ei oikeasti ole hyvä asia -, että kaikkia roiskeita ei varmaan edes nähnyt. Muussakaan huoneessa ei tehnyt mieli koskea mihinkään, tahroja ja läiskiä oli kaikilla pinnoilla.

      Huoneessa oli myös muita puutteita. Jääkaappi ei toiminut, eikä television kaukosäädin. Vedenkeittimen vieressä olevat pikakahvi-, maitojauhe- ja sokeriannospussit olivat "käytetyn näköisiä". Pussit olivat ruttuisia ja kuluneita. En halua edes ajatella, missä ne olivat kulkeneet ja kuinka monissa käsissä niitä oli puristeltu.

      Omenahotellin sijainti on hyvä muuten, mutta äänet kantautuivat turhankin hyvin kadulta. Huoneemme oli neljännessä kerroksessa, mutta silti heräsimme lähellä olevista "miesten yökerhoista" kuuluviin äkillisiin musiikkihuudatuksiin ja ihmisten riitelyhuutoihin (huutojen lähdettä emme jaksaneet ikkunasta tiirailla, ehkä joitain ohikulkijoita).

      Summa summarum: en voi suositella hotellia, enkä aio mennä sinne itse uudelleen. Halpa hinta ei korvaa epämiellyttävää kokemusta.

    • kopiskopis

      Jos aina ottaa sen halvan vaihtoehdon ei auta valittaa...
      Halvalla EI saa hyvää...

    • koopenhaminamielessa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe