Blue Star Club Dunas Maspalomas

16

Ollaan menossa 2011 talvilomalle Maspalomasiin lasten kanssa.Lapset 10-vuotiaita.Onko kenelläkään kokemuksia Blue Star Club Dunas Maspalomas-hotellista? Siisteys? Millanen allasalue?

7

2331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maspalomas

      Me oltiin kyseisessä hotellissa viime helmikuussa ja voin kyllä suositella.
      Hotelli alue oli tosi idyllinen ja laaja, huoneistot siistejä. Kevyt siivous olikin ihan lattioiden pesusta tiskaukseen, ei osattu odottaa ollenkaan.
      Altaat olivat hyvin huolletut ja tilaa oli aina. Me luultiin niitä lämmittämättömiä altaita lämmitetyiksi kun niissä oli tosi lämmintä vettä. Uimaan ei olisi saanut mennä kauhean myöhään, mutta jos kävi nopeasti ja hiljaa pulahtamassa kymmeneltäkin, ei kukaan tullut sanomaan.
      Ja aurinkotuoleja oli myös aina tarjolla.
      Hotellin henkilökunta oli hyvin palvelualttiita ja mukavia, englannilla pärjäsi tosi hyvin.
      Meidän huoneissa ei ollut ötököitäkään vaikka noissa ilmastoissa kaikki torakat viihtyvät.
      Hotellin vieressä oli myös pieni supermarket "supermerkados" että sai illallakin ostettua leipää aamuksi.
      Lähellä on myös yksi kiinalainen ja yksi italialainen ravintola. Se italialainen oli kyllä hyvä.
      Me mennään ensi vuonna uudelleen, niin hyvä paikka se oli. Ei olisi millään halunnut lähteä.

    • 16

      Kiitokset vastauksista! Pitääpä tilata matka ja kyseinen hotelli. :)

    • Lomalle!

      Toivottavasti olette varanneet lomat ko. hotelliin!
      Olimme siellä marraskuussa 2008 ja ensi viikolla mennään taas. Tykästyttiin hotellialueeseen. Harmiksemme vasta viimeisenä päivänä ymmärsimme käydä tutkimassa hotellialueen lämmittämättömiäkin altaita, joissa olisi ollut lämpimämpää vettä kuin allasbaarin viereisessä altaassa, jossa vesi oli lämmitettyä. Ensi viikolla testataan vähän viisaampina kaikki altaat.
      Allasbaarin baarimikko oli mukava setä ja ravintolan henkilökunta ystävällistä. Respassa osalla henkilökunnasta oli heikko englanninkielen taito, mutta huumorilla näistäkin asioista selvittiin. Siivoojia oli paljon ja hotellialue sekä huoneistot olivatkin tosi siistejä. Ei havaittu ötököitä.
      Ihastuttiin puistomaiseen hotellialueeseen. "Oma" puutarha-alue bungalowin edessä oli pienten lasten kanssa matkaaville aivan mahtava juttu! Otettiin vanha lakana jo kotoa mukaan, jonka päällä saatiin löhöillä nurmikolla.
      Meillä oli all inclusive, jota suosittelen kyllä kaikille pienten lasten kanssa matkaaville. Ruoka oli liiankin hyvää, koska kotiin tuomisina muutama lisäkilo.
      Dyyneille on hieman kävelymatkaa, mutta meidän kuusivuotias käveli matkan edestakaisin nelisen kertaa viikon aikana ongelmitta. Hotellilta ilmeisesti on myös ilmainen bussikyyditys Melonerakseen/dyyneille, mutta me emme edes kysyneet moista vaihtoehtoa. Tulipahan kuntoiltua siinä samassa kun ihailtiin maisemia. Ehkä tällä kertaa joudumme käyttämään bussikyyditystä, koska mukana on pieniä perheenjäseniä.
      Bamse-nalleen törmättiin kerran viikon aikana. Aktiviteetteja järjestettiin sekä päiväsaikaan allasalueella että illemmalla hotellin ravintolassa.

    • Löhöilijä

      Oltiin lasten kanssa 4 ja 9v. joulukuussa ja aivan mahtava paikka! Kateltiin jo uutta matkaa tälle vuotta...
      Allas alueet siistejä ja menoa oli lapsille ja aikuisille,esim. pelejä,allasjumppaa,tanssia ym. Huoneet siistejä ja niitä siivottiin tosi hyvin. Bamse-club ja super-kids kerhoja suosittelen, niistä tenavat sai paljon elämyksiä!
      Italialainen ravintola vieressä oli tosi hyvä! Inglesiin taksilla n.4€ jos haluaa vaikka yöelämään...maspaloomasissa sitä ei ole! Iltaisin toki ohjelmaa lapsille,mikä sekin oli mahtava juttu!Lapset tykkäsivät tosi kovaa! Kamelisafari kävelymatkan päässä ja oli kiva kokemus! Koko hotellialue todella siisti,Suosittelen paikkaa lämpimästi!Me ainakin mennään uudestaa,tällä kertaa vaan kaheks viikoks!!

    • Tuleva matkailija

      Itse ollaan menossa perheen kanssa kyseiseen paikkaan 2012 marraskuussa. Mukava tietää, että on miellyttänyt. Itse mietin kanssa niitä ötököitä, mutta toivottavasti niitä ei sitten ole! Onko siinä lähellä mitenkä ostoskeskus mahdollisuuksia? Keskustasta, johon hotellilta tietojeni mukaan reilu kilometri matkaa, luulisi olevan ravintoloita ja ostoskeskuksia? Toivottavasti tulee mahtava loma! Ajateltiin kans kokeilla joko tuota vesipuistoa tai sitten Holiday World - huvipuistoa, kenelläkää kokemuksia? Inglésissä oltiin vuosi sitten, viihdyttiin (: !

    • timo timpuri

      Hyvä paikka. All inclusive ehdoton,muuten menee persnetolle.Ota omat kahvit mukaan.Suomalaisten heikkous,tyytyvät siihen läävään mikä annetaan.Muistaakseni 6 allasta,ainakin yks lämmitetty.Varoitus! TÄITÄ.Ei saa teetättää lettejä piitsillä .P....le kolmen viikon ajan oltiin täi/saivari jahdissa kaksi tuntia joka paivä,kotia tultua.Lisääntyvät älyttömän nopeesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1661
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      115
      1405
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      107
      942
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      906
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      41
      743
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      682
    7. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      651
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      28
      618
    9. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      593
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      311
      579
    Aihe