Riu Funana

sisko.

Paljon olen tätä palstaa lukenut ja matkakuume senkun lisääntyy. Marraskuussa viikoksi Santa Mariaan Riu Funanaan. Kovasti odotan ihanaa lepolomaa. Paljon on kehuttu ko. hotellia, toiset taas päin vastoin moittivat. Ruokia on kehuttu ja haukuttu, pääosin kehuttu. Kertokaa, jotka olette olleet hotellissa, miten on juomapuoli? Mitä juomia kuuluu ja millaisia ovat? Paikallisiako?

11

1705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkaaja88

      Juomapuoli kiinnostaa myös joten antakaahan tulla !

    • Äkäst.

      Minkälaiset hinnat ovat Riu Funanan ravintoloissa/baareissa? Esimerkiksi drinkit ja viinit jne. Minkälainen Riu Funanan "yökerho" on?

      • sk

        siellä mikään maksa mitään...;)) Yökerhoon ei jaksettu mennä, ei niin discomusan ystävä:)


    • sisko.

      Toinen asia mikä mietityttää... Jos menee saarikeirros retkelle, ja vieraillaan siellä koulussa, niin, voiko sinne viedä esim. värikyniä tms. tavaraa? Miten suhtauuvat asiaan? Luin,että joskus joku on vienyt. Kertokaa omia kokemuksianne. Toi juomapuoli ei ole hirveästi vastauksia antanut.

    • sk

      Piti oikein kovasti miettiä, mitä negatiivista kyseisestä paikasta sanoisi... en siis sano yhtään mitään.
      Kaikenmaailman kitisijät nyt aina jotain valittamista keksiväät, millon on liian tylsää tai ruoka mautonta...
      Höpö höpö, pysykööt kotonaan. Tekemistä oli kaikille ja kaikenikäisille: itte kävin vesijumpalla 2 kertaa päivässä ja step-aerobic-tunnilla, joka välillä vedettiin jopa ranskaksi, muttei se ketään häirinny. Oli saunat, kuntosalit, ammuntaa, pingistä...Ja todella tasokas iltaohjelma, puol tuntia joka ilta ensin lapsille ja sit kaikille, sopi myös lapsille sekin. Ja ohjelman äänet ei kuuluneet hotellihuoneisiin saakka, jos nukkua halusi jo siihen aikaan. Ja se sapuskan määrä... Ruokaa oli tarjolla KOKO AJAN... ettei todellakaan haittaa jos nukkuu aamupala-ajan ohi, kattoo vaan seuraavan ravintolan kattauksen ja suuntaa sinne. Kaikkee hyvää, joskus tuntu et aivan liiankin kanssa, röyh;)) Ja juomapuolista: viinit ruuan kanssa (puna, valko ja rose) oli kaikki ihan ruokaviiniksi välttäviä, voihan niitäkin joku brassailija moittia, mut ihan hyviä. Ja viinaahaan voit kiskoa aamusta iltaan, aulabaarissa ja allasbaareissa ainakin.Niin ja rantabaarista. Mut eipä siellä juuri humalaisia silti nää, haitaksi asti ainakaan. Harva viittii lentää noin kauas pelkästään ilmasen viinan perässä. Mut drinkit monipuolisia ja maistuvia:) Aulabaarin vieressä myös hanat, josta voi ihan itte hakea mehuja, limppareita, olutta, erillaisia kahveja... Viinat sai vaan baarimestareiden tekeminä. Ja aina kun sanotaan et paikalliset viinat ja viinit kuuluu hintaan, harvapa siellä mitään maksullista wiskyä, tuontikaljaa tai vuosikertaskumppaa haluaakaan. Synttärisankarille tuotiin kuoharipullo suoraan huoneeseenkin:) Ja vesipullojakin oli valmiiksi tuotu huoneeseen ja lisää sai hakea respasta. Joku kyseli myös saarikierroksesta.
      Muhkurainen ja töyssyinen jeeppireissu, ei sovellu huonokinttuisille/-selkäisille. Anti oli ihan jees, kouluilla ja päiväkodissa käytiin, voi viedä leluja pienille ja värikyniä yms.koululaisille, varmaan tykkäävät.
      Se pieni kylä siinä hotellin ulkopuolella oli kerralla kattottu. Joitain koruja sieltä ostin... Mutta pieni kylähän se on. Kannattaa kävellä rannan kautta takas hotellille. Itte lähdemme KapVerdelle uudelleen nyt marraskuussa, mutta viereiselle saarelle Riu Karamboaan;)) Hyvät lomat kaikille!!!

      • sisko.

        Kiitos vastauksestasi. Matkakuume senkun kasvaa. Juuri sellaista, mitä kaipaan. Helppoa lomaa.=). Tuo Karamboa meilläkin oli vaihtoehtona. Käydään nyt ensin täällä.


      • manu 2
        sisko. kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi. Matkakuume senkun kasvaa. Juuri sellaista, mitä kaipaan. Helppoa lomaa.=). Tuo Karamboa meilläkin oli vaihtoehtona. Käydään nyt ensin täällä.

        SK kertoikin jo Riu Funanasta, mutta unohti yhden seikan, rantalentopallon. Se oli mukavaa, samoin kuin Kuuba Libret. Fantastinen hotelli.


    • Japaduu

      menossa?

      • sisko.

        Tänä aamuna palattiin ihanalta lomalta. Mä ainkin menetin osan sydämestäni sinne, hotelli oli aivan mahtava, palvelu pelasi ym. ym. Aktiviteetteja oli miltei koko päivän, jos halusi niihin osallistua. Rantabileet oli aivan mahtava juttu. =) Lentistä enkä jalista mennyt kokeilmaan, kun polvi reistailee. Muutein hieno loma!!


      • Sauhu_santtu
        sisko. kirjoitti:

        Tänä aamuna palattiin ihanalta lomalta. Mä ainkin menetin osan sydämestäni sinne, hotelli oli aivan mahtava, palvelu pelasi ym. ym. Aktiviteetteja oli miltei koko päivän, jos halusi niihin osallistua. Rantabileet oli aivan mahtava juttu. =) Lentistä enkä jalista mennyt kokeilmaan, kun polvi reistailee. Muutein hieno loma!!

        Ovatko huoneet savuttomia - vai saako sisälläkin polttaa? Ylipäätään, miten tupakointia on rajoitettu Kap Verdellä (esim Riu) ?


      • sisko.
        Sauhu_santtu kirjoitti:

        Ovatko huoneet savuttomia - vai saako sisälläkin polttaa? Ylipäätään, miten tupakointia on rajoitettu Kap Verdellä (esim Riu) ?

        Tupakointikulttuuri oli mielestäni varsin vapaata. Rannalla,altaalla ja ravintoloissa sai varsin vapaasti tupakoida. Ruokaravintolassa sai polttaa ainoastaan ulkopöydissä. Aulabaarissa oli muutama savutonpöytä. Huoneista en tiedä, kun itse en tupakoi, niin en niin kiinnittänyt siihen huomioita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      238
      2070
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1797
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1216
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe