Koiran merkkailu miehien sänkyyn??

sndnksafnslkafn

Tausta: 7 vuotias metsästyslinjainen leikattu terrieri. Isäni hankkima koira. Hän piti koiran kovassa kurissa (moelmmat omasi kovan authoriteetin) ja metsästi tämän kanssa paljon. Ei käytösongelmia. Isäni antoi koiran minulle pitovaikeuksien takia (elämäntilanteen muutos) reilu vuosi sitten ja ei ole tämän jälkeen ollut koiran kanssa missään tekemisissä.

Tilanne: Koira asuu minun ja mieheni kanssa. Koira on "minun" ja tottelee minua tilanteessa kuin tilanteessa. Mieheni tulee nykyään koiran kanssa toimeen suht hyvin, mutta on paljon töissä jne. joten vietän koiran kanssa paljon aikaa kahden.

Ongelma: Koira on pissannut mieheni puoliskolle sänkyyn muutaman kerran. Joka kerta niin että koiralla ei varmasti ole ollut hätä. Koiraa ei ole koskaan yllätetty pissaamasta, joten olen hieman torunnut jälkeenpäin mutta koira on näyttänyt olevan ihan pihalla tilanteesta. Nykyään koiralla ei ole mitään asiaa makuuhuoneeseen, saati sänkyymme. Nyt koira oli vkol hoidossa tuttavallani ja tämä ilmoitti ettäå koiramme oli kussut hänen murkkuikäisen poikansa sänkyyn lähes heti iltalenkin jälkeen. Kusi oli huomattu jälkeenpäin ja taaskaan koiraa ei oltu yllätetty h-hetkellä. Aina sama juttu! Koira siis merkkaa vain miesten sängyt aina noin 20 cm tyynystä. MIKSI?

Mistä tämä voi johtua ja mitä minun pitäisi tehdä?

En osaa sanoa onko koiran suhtautuminen miehiin muuten muuttunut. Toiset koirat se ottaa nykyään agressiivisemmin kuin ennen.

APUA!!!

2

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+20

      sama ongelma 4 vuotiaan norwict uroksen kanssa. Tai se kävi kusasemassa minun puolelle sänkyä kun olin komentanut sitä vähän kovemmin siis tiukemmalla äänen sävyllä ja se tapahtui monta kertaa, joten aina kun komensin sitä kävin varmistamassa että kamarin ovi oli kiinni. Koskaan se ei tehnyt sitä muulloin ja sitä vaihetta kesti noin puolivuotta.

      • Elli+

        Tervehdys,

        kotoani löytyy 1,5-vuotias cairn-uros ja törmäsin samaiseen ongelmaan jokin aika sitten. Asun koirani kanssa kahden ja miesystävän löydyttyä koira alkoi pissaamaan sänkyyn, yöllä matolle, sohvalle.. Sitä ennen ei minkäänlaista ongelmaa, koira siis täysin sisäsiisti ja ulkoilutukset kunnossa. Pissatapauksia sattui vain miehen ollessa kylässä. Olin ensin ihmeissäni ja valmis kiikuttamaan otuksen eläinlääkäriin sillä ajattelin, että nyt sillä on jokin sairaus. :) Juttelin muutaman pitkälinjan koiratuttuni kanssa ja epäilivät ettei kyseessä ole esim. johtajuusongelmaa tms. vaan koira on kovasti hämmentynyt kun taloon marssii toinen uros hänen reviirilleen. Miestä kohtaan koira on aina ollut kiltti ja leikkisä, ei siis mitään muroinoita tai muuta ja muutenkin kiltti kaveri. Lähdin kokeilemaan uutta asennetta koiran kanssa siten, että mies antaa toisinaan koiralle ruoan sekä ulkoiluttaa ilman minua. Lisäksi miehen läsnäollessa yhteisiä leikkihetkiä ja muutenkin tutustumista koiran ja miehen kesken. Muutaman viikon jälkeen pissaongelma poistui kokonaan eikä ole sen koommin tullut takaisin. Toivottavasti tästä oli apua tapaukseesi. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      116
      1582
    2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

      Siinä oli niin hyvä olla.
      Ikävä
      60
      1172
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      47
      1010
    4. Tekisin sitä nyt

      Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
      Ikävä
      102
      956
    5. Ihana tumma

      Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
      Ikävä
      36
      848
    6. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

      Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
      Kotimaiset julkkisjuorut
      193
      840
    7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

      Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
      Ikävä
      30
      773
    8. En kuulu tänäkään vuonna

      juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
      Ikävä
      40
      741
    9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

      Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
      Ikävä
      31
      732
    10. Muistat varmaan tämänkin nainen

      miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
      Ikävä
      27
      676
    Aihe