FB esto

Moi,

miten tuo blokkaus toimii FB:ssa, jos blokattavalla on yhteinen kaveri?

Tässä lainaus FB:sta:
"Blocking allows you to prevent most interactions with someone on Facebook. People you block won't be able to find you in searches, view your profile, or contact you with pokes, Wall posts, or personal messages. In addition, they will not be able to see your Wall posts, comments on mutual friends’ Walls, or that you are a member of the same group as them.

They will, however, see your comments on content that is posted by a mutual friend. You will see their comments as well."

Lähinnä kiinnostaa nuo kohdat
"they will not be able to see your -- comments on mutual friends’ Walls" ja
"They will, however, see your comments on content that is posted by a mutual friend"

Tässä kysymykseni:
-Tarkoittaako tuo eka kohta että jos kirjoitan itse yhteisen kaverin seinälle vaikka uuden postauksen tai kommentin, niin sitä tuo blokattu ei näe?
-Entä jos postauksen on lähettänyt joku muu kaveri ja kommentoin sitä, näkeekö tuo blokattu silloin?
-Tai jos postauksen lähettää juuri tää blokattu, nähdäänkö silloin toistemme kommentit?
-Ja siis tosiaan jos tää yhteinen kaveri kirjoittaa omalle seinälleen, sen osalta näemme blokatun kanssa toistemme kommentit?

Kysymystulva mut kiinnostaa et miten tuo itseasiassa oikeasti toimii, onko kellään tietoa :)
1333
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 1

Vanhimmat

joo.. jos SINÄ blokkaat jonkun niin hän ei näe sinun kirjoituksia mutta sinä näet hänen

Äänestä

Kommentoi aloitusta


... kirjoitti:

Moi,

miten tuo blokkaus toimii FB:ssa, jos blokattavalla on yhteinen kaveri?

Tässä lainaus FB:sta:
"Blocking allows you to prevent most interactions with someone on Facebook. People you block won't be able to find you in searches, view your profile, or contact you with pokes, Wall posts, or personal messages. In addition, they will not be able to see your Wall posts, comments on mutual friends’ Walls, or that you are a member of the same group as them.

They will, however, see your comments on content that is posted by a mutual friend. You will see their comments as well."

Lähinnä kiinnostaa nuo kohdat
"they will not be able to see your -- comments on mutual friends’ Walls" ja
"They will, however, see your comments on content that is posted by a mutual friend"

Tässä kysymykseni:
-Tarkoittaako tuo eka kohta että jos kirjoitan itse yhteisen kaverin seinälle vaikka uuden postauksen tai kommentin, niin sitä tuo blokattu ei näe?
-Entä jos postauksen on lähettänyt joku muu kaveri ja kommentoin sitä, näkeekö tuo blokattu silloin?
-Tai jos postauksen lähettää juuri tää blokattu, nähdäänkö silloin toistemme kommentit?
-Ja siis tosiaan jos tää yhteinen kaveri kirjoittaa omalle seinälleen, sen osalta näemme blokatun kanssa toistemme kommentit?

Kysymystulva mut kiinnostaa et miten tuo itseasiassa oikeasti toimii, onko kellään tietoa :)

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu