brasiliaan mieleni halajaa

bra bra

Mitä Brasilian kohdetta suosittelette, jos on perhe jonka "lapset" jo nuoria aikuisia, kaikki perheessä tykkää ottaa aurinkoa, pelata beach volleya, shoppailla yms. :)

2

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zuzuk

      Itse olen ollut kaksi kertaa Porto de Galinhaksessa Brasiliassa ja mielestäni se on aivan mahtava paikka! Vaikka PDG ei ole mikään suurkaupunki, se on mielestäni loistava lomakohde varsinkin jos menee ensimmäistä kertaa Brasseihin. Siellä saa olla ihan rauhassa eikä tarvi pelätä kun kulkee kaduilla! Meidän matkaporukka koostui kahdesta yli 50v pariskunnasta ja sitten oli lapsia/nuoria aikuisia (10,12,17,18 ja 23 vuotiaat) ja kaikki tykkäsivät kohteesta todella paljon. Siellä saa nauttia yhdestä brasilian mahtavimmista rannoista ja aurinko on lähes taattu! Meillä on ollut molempien 2vkon reissujen aikana ainoastaan 1 sateinen päivä!

      PDGstä on hyvä tehdä shoppailureissu Recifeen joka on isompi kaupunki n 60km päässä. Me kävimme siellä omatoimisesti, paikallinen taksikuski haki meidät aamulla hotellilta (Village) ja hän kierrätti meitä ensin ympäri kaupunkia ja näytti nähtävyyksiä. Kävimme myös Recifen vanhassa kaupungissa Olindassa joka on käymisen arvoinen paikka! Kaiken tämän jälkeen kävimme vielä shoppailemassa isossa ostoskeskuksessa ja kuski odotti meitä niin kauan kuin oli tarvis. Koko hoito maksoi n 20€/hlö (meitä oli reissussa silloin 6hlöä) ja oli paljon halvempi kuin jos olisi mennyt esim. aurinkomatkojen kanssa ostosreissun ja erillisen reissun olindaan. Myös PDG:stä löytyy muutamia kauppoja, mutta ne ovat lähinnä paikallisia käsitöitä yms. tosin muutama aivan mahtava vaateliikekin löytyy myös!

      PDG:stä pystyy myös tekemään useita muita reissuja niin lähelle kuin vähän kauemmas, esim. Muro Alto (mielestäni tämä ei kyllä ollut niin ihmeellinen paikka kuin useat antoi ymmärtää), Maracaipe (kannattaa käydä, näkee merihevosia ja muuta mukavaa ja on kaunis alue), Praia dos Carneiros (ehdottomasti suosikkini! Upean näköinen paikka, sinne on n. tunnin ajomatka n. 10min lauttamatka. Siellä ei ollut meidän lisäksi yhtään suomalaisia turisteja eikä kukaan matkatoimistosta edes kertonut tästä paikasta. Paikallinen taksikuski suositteli tätäkin ja vei meidät sinne.) Huh! Tässä tuli nyt aika pitkä selonteko yksinkertaiseen kysyykseen :D Mutta jos on lisää kysyttävää niin vastaan mielelläni!:)

      • tosiaan ole

        "Vaikka PDG ei ole mikään suurkaupunki"

        Onneton pikku kyläpahanen, mutta perheille hyvä lomapaikka.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe