Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naapurin rakennushankkeen kaataminen

Likaisia keinoja

Tilanne on se, että rajanaapuri suunnittelee tontille 2-kerroksista kivitaloa. Se ei mielestäni sovi maisemaan ja muutenkin haluaisin pitää tontin tyhjänä.

Ostin viime viikolla 14 kpl liito-oravan papanoita (voi luoja, että olivat kalliita!) ja kävin kylvämässä ne naapurin tontille.

Nyt on yliopiston professori tulossa paikalle todentamaan papanat. Todennäköisesti naapurin tontille pamahtaa rakennuskielto, kun "liito-oravat" halutaan suojella.

Itse en ole missään vaiheessa väittänyt, että siellä olisi liito-oravia. Olen vai ilmoittanut, että siellä on papanoita, jotka kannattaisi tutkia.

Mitä veikkaatte, onnistuuko?

8

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lito-oravia

      niistä papanoista kasvaa uusia liito-oravia,ne olisi kyllä pitännyt kylvää jo keväällä,nyt voi halla panna jo pahasti

    • 3+5

      Yleensä noita papanoita käytetään, kun kaava on vasta valmisteluvaiheessa ja halutaan vaikuttaa kaavan sisältöön.

      Oletan, että tässä tapauksessa kaava on jo olemassa ja haetaan vain rakennuslupaa. Tällöin papanoilla ei saada yhtä suurta vaikutusta aikaiseksi.

      • 12+3

        jos päästät liitooravat tuonne ne todennäköisesti lähtee heti etsimään sitä oikeaa kotiaan mistä ne otettiin kiinni.Eli häipyvät.Tutkijat pystyy viikon seuraamalla toteamaan ,jotta ei asu saa rakentaa eli ei onnistu tuollainen kuin elokuvissa.
        Tutulla naapuri yritti papanoilla juuri tuota samaa paskahommaa.Nyt rakentaa taloa normaalsiti eli viivytys oli noin 4 päivää.


    • KermaArse

      että proffessoori löytää ne papanat ja ilmoittanee siitä rakennusviraastoon. Sitten naapuris joutuu pykäämään 4-kerroksisen talon, jotta liito-oravat pystyvät toteuttamaan luontaista liitoaan talon katolta, tien yli, metsään ja takaisin.

      • mie mi e

        mä voin hankkia alueelle näätiä ja kuukauden päästä ei löydy kuin näädän paskaa . Rakentaminen alkaa ja kateellinen naapuri saa etsiä uuden asunnon... ... hevonperseestä !!!


    • kauppa kannattaa

      Kesällä sellainen hukkui uma-altaaseen. Paljonko maksat raadosta?

      Tosin tuo on kyllä minusta aika kusipästä vastustaa rakentamista toisen tontilla. Tarjoa siitä tontista niin hyvä hinta että naapuri myy sen sinulle ja sitten voit kasvattaa siinä horsmaa tai voikukkia.

    • .......

      NÄITÄ NARSISTEJA KASVAA ??? JOS VIEREINEN TONTTI ON NAAPURISI MITÄ VITTUA SE SULLE KUULUU KYTTÄÄJÄ MITÄ NAAPURI OMALLE TONTILLE RAKENTAA JOS PYSYY OMALLA TONTILLA VAI OLETKO KADE NAAPURILLESI JOKA PYSTYY RAKENTAMAAN TUOLLAISEN TALON. SE MINKÄLAISEN TALON SAA IRTI ON TÄYSIN AMMATIN VALINTA ASIA TAI VEIKKAUKSESSA ON KÄYNYT FLKSI.
      SE LIITO-ORAVAN PASKA EI ENÄÄN YKSIN RIITÄ RAKENNUS KIELTOON TÄYTYY TODENTAA KYSEISEN ELIKON LÄSNÄ OLOA (JA KUN TODETAAN LIITO-ORAVAN OLEVAN ALUEELLA NIIN AIKA USEIN YMPÄRITÖKIN RAUHOITETAAN UUSILTA JA KORJAUS RAKENNUS HANKKEILTA :) ).

      • Olisiko kuitenkin

        ollut provo...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe