Krabin Rannat

Piki27

Onko tosiaan niin että Krabilla rannat ovat huonot? Olen lukenut nyt ihmisten juttuja Krabista ja kirjoittavat että siellä Ranta on huono ja että pitää lähtee veneillä muuhun paikkaan rannalle...Laittakaa mielipiteitä ja myös ideoita mitä Krabilla kannattaa tehdä / nähdä?? Olen lähdössä ensimmäistä kertaa Thaimaaseen tammikuussa :)

7

2524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • verner12

      Moikka!
      Ei ne Krabin rannat nyt niin huonoja ole, vesi on tosin sameaa kun vuorovesivaihtelut sotkee veden, mutta kyllä siellä uida hyvin voi.
      Tosin jos viitsii nähdä hiukan vaivaa, kannattaa mennä pitkähäntäveneillä lähisaarille, Railey, Poda, Chiken sekä Tub. Siellä vesi jo todella kirkasta. Voin suositella!!!
      Missä sitten kannattaa käydä... Tiikeriluolatemppeli on aika huima kokemus jos jaksaa kiivetä rappuset ylös.. Matkaa on ja se kyllä ottaa voimille! Muista vettä ottaa mukaan.
      On kuumia lähteitä yms.. Koh Hongin saari oli myös kiva paikka, ja siellä asustelee monitoriliskoja, joita myös nähtiin.
      On siellä paljon tekemistä, jos vaan jaksaa lentää ja mielestäni Krabi on oiva matkakohde jos on ekaa kertaa Thaimaassa, itse tykkäsin Ao Nangista paljon! Siellä turismi oli viimeksi jo hiipunut, vaikka olimme juuri tammikuussa. Porukkaa oli paljon vähemmän, kuin esim vuonna 2009! Mutta kyllä siellä sakkia riittää silti....
      Mutta hauskaa matkaa ja huumoria mukaa!! Äläkä anna niiden vedättää, sen ne osaa! Kylmästi puolet pois hinnasta ja sitten kauppoja tekemään ;)

    • Gerbera10

      Ao Nangin kylän ranta on kyllä monin verroin huonompi, kuin läheisten saarien. Mutta Ao Nangin rannasta pääsee helposti ja edullisesti läheisille saarille viettämään päivää. Vesi kirkasta ja rannat kauniita. Krabi town on mukava Thaimaalainen pikkukaupunki ja aidomman oloinen, kuin Ao Nangin kylä. Suosittelen. Kaikenkaikkiaan Krabin seutu on kaunis ja itse siellä viihdyin erinomaisesti. Mopon/ skootterin vuokraaminen kannattaa ja sillä liikkuminen on kätevää paikasta toiseen. Tosin "tuktukeillakin" pääsee kätevästi, jos ei halua mopoa vuokrata.

    • Krabifani

      Ao Nangin ranta ei ole huono, mtta ei eirtyisen mahtavakaan. Olimme helmikuussa 2010 2 viikkoa Ao Nangissa ja parina päivänä chillailtiin Ao Nangin rannalla, joka oli aivan hotellimme edustalla. Muutoin kyllä matkasimme pitkähäntäveneillä lähisaarille. Esimerkiksi Poda Island on mahtava ja vain noin 10-15 minsaa Ao Nangista (näkyy suoraan Ao Nangiin tämä saari) ja Raileyssakin hyvät rannat. Lisäksi hyviä rantoja on mm. Chicken Island, Tub ja teimmepä retken myös Phi Phi -saarille, jotka kyllä aika ruuhkaiset, mutta voin suositella käyntiä siitä huolimatta.

    • khanom2011

      Aonangin ranta on ruuhkainen, jos ei ole ajoissa paikalla saa etsiä varjoisaa paikkaa. Ranta ei ole kovin pitkä ja puolet siitä on vallannut meluisat pitkähäntäveneet. Oleskelu on hyvin rauhatonta, koska vähän väliä joku on kauppaamassa jotain krääsää taikka hierojat kauppaamassa palveluitaan. Vesi on sameaa ja pohjassa jotain kasvillisuutta joka saa jalanpohjat punaisille pilkuille. Hiekkakaan ei ole kovin valkoista ja siinä on paljon simpukoita.

      Paljon mukavempaa oli lähteä vaikka podalle tai chickenille päiväksi. Ne olivat paratiisimaisia ja podalla riitti tilaa.

    • SnoukkaBoy

      Ao Nangissa on 2 rantaa. Toinen on se pääranta ja siitä lähtee paljon pitkähäntäveneitä. Mutta en tiedä eikö ihmiset tiedä, mutta Ao Nang rannan päässä kun tie loppuu.. ranta jatkuu sinne ja se on tosi rauhallinen paikka. Rannalla missä hiekka loppuu on hierontapaikkoja, joista saa ostaa myös hedelmiä ja juotavaa suht. edullisesti.

      Sitten toinen ranta Ao Nangissa on Noppharat-ranta. Tämä on ranta on erittäin rauhallinen, joskin hiekka ei ole siellä sitä valkoista puuteria ja hiekan seassa on joitain kiviä. Tämä ranta on erityisesti paikallisten thai-ihmisten suosiossa ja iltapäiväisin siellä voi nähdä perheitä lapsineen picknicillä.

      Saaren rannat ovat hienoja, mutta ihmisiä voi olla paikoiten paljon. Lisäksi välillä rannat tuntuu saarilla olevan roskaisia (typerien turistien takia). Roskia heitetään ja jätetään rannalle ja nousuvesi puskee muovipulloja pidemmälle rantahietikolle.

      Lähisaaret on silti kivoja ja hyviä paikkoja ottaa aurinkoa ja snorklata. Sinne pääsee muutamalla sadalla bahtilla (olikohan 300 bht). Jos haluaa maksaa vähän enemmän.. voi lähteä Hong-saarillle ja siellä on hienot biitsit.

      Joku voi olla silti eri mieltä :D Muovituoleja ei löydy mistään, mikä on minusta hienoa.

    • Muclemac

      Riippu ihan mihin vertaa ja mitä haluaa. Toiset viettävät aikansa jopa altailla, jokainen tyylillään. Omasta mielestäni kun Krabille asti matkaa, on turha jäädä Aonangin luokattomaan levä/kivi/lasinsiru/-sekameteliin uimaan, kun sellaiset paratiisit ovat ihan kivenheiton päässä. Esim. podalle pitkähännällä aikaisin aamulla ja sitten kävely hiekkaa pitkin rannan eteläisimpään mahdolliseen kolkkaan tai pyydät pitkähännän viemään suoraan sinne. Apinat saattava käydä kärkkymässä eväitäsi, mutta muuten paikka on jotain ihan muuta. Aamulla rantakaistale on tosin kapea, mutta levenee päivän myötä. Myös läheinen Railey on ok.

    • iloinenmatkailija

      Hei!

      Itsekin ennen krabin matkaa lueskelin eri keskusteluita joissa suurimmassa osassa rannat ao nangissa haukuttiin pystyyn. Juuri Krabilta tulleena voin todellakin paikkaa suositella. On totta että Ao nangissa ranta on huono. Rannalla on likaista vettä. Vain muutamat ihmiset ottivat rannalla aurinkoa. Rannalta lähtee pitkähäntä veneet joilla pääsee helposti lähirannoille. Meitä ei ainakaan haitannut yhtään että ao nangin ranta oli mitä oli. Veneillä oli ihan kiva mennä upeissa maisemissa. Lähin ranta railey on n 15 min päässä. Itse kävimme pitkähäntä veneellä myös koh podalla, phra nangilla ja tup:lla. Joista kaikki olivat upeita. Raileyllä ravintoloita ja mahdollisuus kiipeillä ja meloa. Meidän suosikiksi tuli kuitenkin tup saari. Joka on pienen pieni saari. Todella upea paikka. Hiekka ihan valkoista, vesi kirkasta ja muutenkin täydellinen pieni paratiisi saari. Ainoa miinus että kannattaa varautua siihen että siellä ei ole mahdollisuutta syödä. Meidät pitkähäntä vene vei aamulla ja haki klo 16 takaisin. Sieltä pystyi ostamaan kuitenkin hedelmiä ja juotavaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen.

      Menimme paikallisen retkijärjestäjän kautta pvän kestävälle retkelle Phi phille. Moottoriveneellä matka ensimmäiselle pysähdykselle oli n.1h. Retkeen kuului myös käynti Maya baylla ja bamboo islandilla. Kaikki upeita paratiisi paikkoja.

      Kokonaisuutena voin ehdottomasti suositella krabia. Vaikka ao nangin ranta ei loistava ole muut rannat ovat ikimuistoinen kokemus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe