tervasaaren koirapuisto

harmistunut

onko kokemuksia hyvistä leppoisista koirapuistoissa etelä-Hkissä? Tervasaaressa käynti on osoittautunut harmilliseksi siellä olevan rouva-eläkeläisporukkaryhmittymän vuoksi. Vaikka haluaisi ulkoilla rauhassa ei voi välttyä kuulemasta miten toisten koirat ja omistajat arvostellaan koska niistä puhutaan kovaan ääneen. Kuitenkin heillä itsellään on ongelmia koiran luoksetulon kanssa ja käytöksessä. Koiran ulkoiluttaminen on mahdotonta rauhassa, koska joutuu vastailemaan tunkeileviin kysymyksiin jotka ei tuntemattomille ihmisille kuuluu.

9

630

  Vastaukset

  • Missäkohdin tuo koirapuisto on? En ole ikinä käynyt mutta kuulostaa mielenkiintoiselle. Olis mukava vähän avautua mummoille kerrankin :) Omassa koirapuistossani, kun on vain sivistynyttä sakkia.

   • tuossa puhuttiin, kaiketi


  • Täällä Turussakin on ainakin Tonttumäellä vastaava juorukerho. Ei huvita mennä silloin kun se lauma siellä seisoo haukkumassa ja juoruamassa. Alussa, kun en vielä tuntenut sitä porukkaa kunnolla, vaan luulin asiallisiksi ihmisiksi, niin vastailinkin kysymyksiin jonkin verran, vaikka välillä oudoksutti, et mitä hittoa mun kotiasiat kuuluu koirapuistotuttavuuksille.
   Älkää antako tuollaisten typerien akkojen ja ukkojen aiheuttaa itsellenne pahaa mieltä, vaan pitäkää puolenne, älkää kertoko omia asioitanne ja pitäkää muutenkin sellaisiin tyyppeihin etäisyyttä.
   Mukavampia puistoiluja kaikille!

  • Rouvaporukka tai no ikänaisporukka on edelleenki siellä tervasaaressa ja mitään ei ole ilmeisesti muuttunut sitten vuoden 2010.

  • Tervasaari ei ole Etelä-Helsingissä vaan Krunikassa

  • Juu terviksessä tosiaan on sellainen talkkarin johtama juorukerho, Muutama hyvin pahansisuinen iäkkäämpi nainen siellä terrorisoi puiston rauhaa. Muuten mainio ja samalla krunan ainoa koirapuisto.

   • Joo tuli selväks kuka tää talkkari on :) Luulee omistavansa koko puiston. Ajaa autolla suoraan puiston eteen kun ei jaksa kävellä edes 30 metriä ja sitte junttaa penkille ja eiku tupakkia huuleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo tuli selväks kuka tää talkkari on :) Luulee omistavansa koko puiston. Ajaa autolla suoraan puiston eteen kun ei jaksa kävellä edes 30 metriä ja sitte junttaa penkille ja eiku tupakkia huuleen.

    kuulostaa sporttiselle😂


   • TERVASAARI ON KYLLÄ töölössä.SIELLÄ ON HYVÄ UITTAA KOIRAA , MUTTA RAJASAARI
    ON PIENI JA AHDAS.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   137
   8890
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   3371
  3. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   18
   1285