tervasaaren koirapuisto

harmistunut

onko kokemuksia hyvistä leppoisista koirapuistoissa etelä-Hkissä? Tervasaaressa käynti on osoittautunut harmilliseksi siellä olevan rouva-eläkeläisporukkaryhmittymän vuoksi. Vaikka haluaisi ulkoilla rauhassa ei voi välttyä kuulemasta miten toisten koirat ja omistajat arvostellaan koska niistä puhutaan kovaan ääneen. Kuitenkin heillä itsellään on ongelmia koiran luoksetulon kanssa ja käytöksessä. Koiran ulkoiluttaminen on mahdotonta rauhassa, koska joutuu vastailemaan tunkeileviin kysymyksiin jotka ei tuntemattomille ihmisille kuuluu.

6

557

Vastaukset

 • Missäkohdin tuo koirapuisto on? En ole ikinä käynyt mutta kuulostaa mielenkiintoiselle. Olis mukava vähän avautua mummoille kerrankin :) Omassa koirapuistossani, kun on vain sivistynyttä sakkia.

  • tuossa puhuttiin, kaiketi


 • Täällä Turussakin on ainakin Tonttumäellä vastaava juorukerho. Ei huvita mennä silloin kun se lauma siellä seisoo haukkumassa ja juoruamassa. Alussa, kun en vielä tuntenut sitä porukkaa kunnolla, vaan luulin asiallisiksi ihmisiksi, niin vastailinkin kysymyksiin jonkin verran, vaikka välillä oudoksutti, et mitä hittoa mun kotiasiat kuuluu koirapuistotuttavuuksille.
  Älkää antako tuollaisten typerien akkojen ja ukkojen aiheuttaa itsellenne pahaa mieltä, vaan pitäkää puolenne, älkää kertoko omia asioitanne ja pitäkää muutenkin sellaisiin tyyppeihin etäisyyttä.
  Mukavampia puistoiluja kaikille!

 • Rouvaporukka tai no ikänaisporukka on edelleenki siellä tervasaaressa ja mitään ei ole ilmeisesti muuttunut sitten vuoden 2010.

 • Tervasaari ei ole Etelä-Helsingissä vaan Krunikassa

 • Juu terviksessä tosiaan on sellainen talkkarin johtama juorukerho, Muutama hyvin pahansisuinen iäkkäämpi nainen siellä terrorisoi puiston rauhaa. Muuten mainio ja samalla krunan ainoa koirapuisto.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.