Potter Parodiaa II

hobitti

HARRI POTTA 2 – VODKAMARTINI HÄIRITSEE HARRIN ÖITÄ

Syyslukukausi Mätäpahkan pakanallisessa oppilaitoksessa oli päässyt hyvään vauhtiin, ja käytävillä alettiin jo juoruamaan tulevista legendaarisista halloween- bileistä. Näihin joka vuosi järjestettäviin pippaloihin kuului tyypillisesti ankaraa mässäilyä, juopottelua ja elävän lehmän polttaminen uhri-alttarilla, sekä viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä: rankat illanjatkot tupien oleskeluhuoneissa.

Mutta niihin kemuihin oli vielä viikko aikaa ja sekös vasta ärsytti Harria. Kaikki tekosyyt kännien ottamiselle olivat loppuneet, eikä hänen juomistaan vahtiva ystävänsä, Heroiini sallinut ottaa edes huikkaa kermakaljaa. "Vähäinenkin määrä alkoholia on pahaksi koulumenestykselle.", Heroiini saarnasi kun he kävelivät eräänä maanantai-iltana koulun käytävällä. "Just joo...No entäs sä sitten. Käythän säkin joka tiistai Kielletyssä metsässä duunaamassa jotain muitten Pöpelikkö- muijien kanssa. Ties mitä pimeetä te siellä duunaatte...", Harri tuhahti ja potkaisi maassa makaava menninkäistä. Juuri silloin Rommi saapui heidän luokseen ja sanoi: "Ne tanssii siellä alasti nuotion ympärillä ja polttaa yrttejä. Mä oon nähny." "Mitä?! Sä oot siis vakoillu meitä! Eikö niin Rommi?!" , Heroiini huusi naama punaisena ja hänen rastatut hiuksensa entistä enemmän päässä törröttäen. "No joo... Mä vähän lainasin Harrin näkymättömyysviittaa… Hehheh.", Rommi naureskeli. "Siis mitä? Eiks me sovittu et me käytetään sitä vaan tyttöjen pukuhuoneissa vakoilemiseen! Sä oot pettäny mut Rommi! Mä en enää ikinä anna sitä sun käyttöön!", Harri huusi ja heristeli taikasauvaansa.

Samassa heidän eteensä ilmestyi kulman takaa aina niin pirteä professori Kerberos, mustaa kajalia silmissään. "Jaahas, Potta. Taasko sitä ollaan kiroamassa muita oppilaita. Etkös tiedä, että koulun ikivanhana perinteenä siitä rangaistaan polttamalla väärintekijä roviolla aamun koitteessa.", Kerberos myhäili. "Minä ainakin haluaisin nähdä sinut lieskojen keskellä hyvinkin mielelläni.", hän sanoi ivallisesti ja pyyhälsi pois niittivyöt kilisten. Rommi näytti käsimerkkiä hänen peräänsä. "Pah. Tolla äijällä on jotain seksuaalisia ongelmia. Se on vittuuntunu sulle siitä ku sun isäs ei suostunut viidennellä tuleen sen partneriks kevättanssiaisiin ku se kysy." "Joo...Sitä se kait on..."Harri sanoi, mutta jätti kertomatta, että Kerberos oli saanut yllätettyä Harrin toissapäivänä hylätystä tyttöjen vessasta keittelemässä pontikkaa Kerberoksen toimistosta varastamilla aineksista.

Vihdoin he pääsivät Pöpelikköjen oleskeluhuoneeseen. Perimmäiselle seinälle, isolle ilmoitustaululle oli kiinnitetty uusi lappu, jossa luki:

"Uusi Pimeydenvoimien opettaja on päästetty virkaan. Hän on vampyyri, joten valitettavasti tunnit pidetään tästä lähtien klo 12:00 keskiyöllä joka tiistai ja torstai. T: Doublewhisky."

"Voi jessus!!!!", Harri ajatteli "Sieltähän tulee just tohon aikaa pornoo telkasta!!!...Eikä täällä oo edes videonauhuria...!!!" Sitten paikalle saapui Fredi ja Kake, Rommin huithapeli veljekset jammaillen CD-soitin olkapäillään. "Halloween- aattona on sitten rankat bileet tiedossa Rähmäkäpälä-muijien makuukammarissa, että tervetuloo!", Kake huusi ja iski silmää Harrille. "Ooh!!...Ching Chong...Hänhän kuuluu Rähmäkäpälään... Mä juotan sen eka känniin ja sitten...", Harri ajatteli kunnes Heroiini yhtäkkiä tiuskaisi: "Ei me sinne olle tulossa. Me mennään Häggerin möksälle bilettään." "Niin mutta Häggeriähän ei oo näkyny koko lukuvuoteen...Missäköhän sekin äijä luuhaa...",Rommi mietti. "Luultavasti joutunu johonkin gangi-tappeluun ja hilluu nyt putkassa.", Harri sanoi olkiaan kohauttaen. Sehän oli totta, että heidän hyvää ystäväänsä ja koulun ölliäistenhoitajaa, Häggeriä veti puoleensa kaikki hengenvaaralliset asiat, kuten sähköpylväät ja benji-hypyt. Eikä se olisi ollut ensimmäinen kerta kun Doublewhisky joutuisi hakemaan hänet putkasta.

Niin koitti seuraava päivä ja Harri heräsi ylös virkeänä puoli 5 illalla. "Perkele, mitäs se nyt taas näin myöhään..." Hän ei ollut kovinkaan pirteä, sillä oli nähnyt koko viimeyön kummallisia unia ja hänen otsassa olevaa merkkiä poltti. Niissä unissa hän käveli pitkin jotakin pitkää käytävää, kohti ovea, missä luki "WC". Hän oli astunut ovesta sisään ja katsonut itseään peilistä. Hänen kasvonsa eivät olleet hänen omat! Hänen finnisten kasvojen tilalla oli ollut punasilmäinen, kalpea naama ja hänen päässään pienet sarvet törröttämässä. Hän oli nauranut räkäistä naurua, joka paljasti hänen terävät hampaansa ja niissä kiiluvat hopeiset paikat. Siihen hän oli herännyt. Mutta ei hän viitsinyt enempää vaivata päätään moisilla unilla. Hänhän näki aina tuonkaltaisia unia pilvessä ollessaan.
Harri puki päälleen Megadeth- T-paidan, risat farkut ja hiustensa tasoittamiseksi räkäisi muutaman kerran käteensä ja siveli niitä hiuksissaan.

Hän tapasi Rommin ja Heroiinin tupakilta koulun pihalta. ”Missä sä oot ollu!? Meillä oli seksivalistusta! MC Garbunckle tappaa sut!” Heroiini hikeentyi. ”Äläs nyt …Mulla oli tuskallinen yö…”, Harri sanoi ja kääri tupakkaa. ”Aijaa…Taaskos sitä ollaan juotu…Jos ei se sun pultsari, animaali setä lakkaa lähettelemästä sulle kossupulloja niin minä kyllä…” ”Älä nyt ota pulttia…Mut mä näin viimeyönä unta Vodkamartinista. Taas.”, Harri sanoi. ”Ooh…Noh…Onhan se kieltämättä aika seksikäs tyyppi…”, Rommi sanoi. Harri katsoi häntä etovasti. ”No yök, Rommi. En mä meinannu Semmosia unia…”

10

1479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sunniva

      Miten joku osaaki kirjoittaa noin hyvin.Siis ku mä luin ton niin oli ihan pakko pidätellä naurua ku oon koulus ja ne ois voinu vähän ihmeissään kattoo, et mitä tuo hullu taas naureskelee.
      Tommoset jutu pitäs kieltää lailla,mut koska haluan lisää niin en kiellä^_^Ihan kuin muka olisin paraski puhuja..Kirjoitatko vielä 3?Ole niin kiltti...

    • ???

      Siis, luin vasta nyt molemmat jutut, ja ne oli niin hyviä että.. Naurattaa vieläkin.
      Ei sitä voi sanoin kuvailla =)

      Ja jatkoahan seuraa, vai mitä?

      • hobitti

        Tottakai. Täytyy vaan kehitellä vielä lisää ideoita sitten kun jaksaa...Laiskottaa tää kevät...


      • ???
        hobitti kirjoitti:

        Tottakai. Täytyy vaan kehitellä vielä lisää ideoita sitten kun jaksaa...Laiskottaa tää kevät...

        Jään odottamaan tarinoitasi..


    • vokvokvokke

      tarina on. ei se sinällänsä naurattanut, mutta hauska kuitenkin oli.

    • mad-eye moody

      Tätä kun luki niin oli pakko nauraa! Noi kaikki hahmot ja kaikki... Kirjoita vielä koko kirjasarjasta, niin mä oon tyytyväinen! wautsi... :D Rommihan on aivan rakastettava... :D

    • Mora

      Rasiallista ;) Kaikki Potterit useampaan kertaan lukeneena ja niistä diganneena voin kyllä ihan rehellisesti sanoo, jotta OSAAT KIRJOITTAA, Teikäläsellä on kyllä tulevaisuus kirjoittamisen alalla (jos ei nykyisyys, sen verta taitavaa ja hauskaa tekstiä ;)

      Keep on Good Writing

      • lettu

        vähän samanlaista tyyliä on tsh:sta tehdyssä parodiassa "loru sorbusten herrasta". omistan kyseisen kirjan ja pakko sanoo et nauroin ihan hulluna ku luin sitä... =) kiva saada harrystä samanlainen tarina, vaikka se tuskin täysin myötäilee kirjan tapahtumia =) jatka ole hyvä!


    • Shampoo

      Mä kuolen...Nää on siis niin hauskoja!! Lisää! Vodkamartini...Ei herran jestas :D

    • samwise

      siis toi oli aivan MAHTAVA!!!!!!!nauratti ihan koko ajan:)
      sun kannattaa harkita kirjailijan uraa...:)mä ainakin ostaisin ton jos toi olis kaupoissa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe