Lomakoti ulkomailta -kokemuksia?

skädä

Eli onko joku käyttänyt ko. firmaa asunnon vuokraukseen tai ostoon? Olisi kiva kuulla kokemuksianne, onko luotettava ja pitääkö esim. asunnon kuvaukset paikkaansa.

Kiitos!

19

7388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skädä

      ...piti kysymäni myös sivustosta kyero.com, ja kysellä siitäkin kokemuksia?

    • Soolomatami

      Palvelualttius parempi kuin tietotaso.

    • enenääkoskaan

      En suosittele mitenkään. Espanjan asuntoasioissa kaikki meni pieleen, aivan kaikki.
      Pitäisi myös tunte seutuja eikä vaan arpoa olisiko se tuolla.
      Mielestäni myös pitäisi osata Espanjaa.
      Kammottavaa sähläystä.

    • huijattuolo

      "Vielä kuukaudenkin reissu voi tulla halvemmaksi hotellissa tai ei maksa olennaisesti enempää. Jotkut majoitusliikkeet antavat automaattisesti alennusta pidemmästä oleskelusta ja varsinkin, jos kysyy."

      Vai niin, no itselle on kyllä tullut Todella (liiankin) kalliiksi nämä 70-100e hotelliyöpymiset maailmalla ja airbnb huono sivu koska on lähes aina täysi ainakin useissa eri kohteissa täyttä ja myös firmat esiintyy yksityisinä ja vuokraa airbnbssä. Eli loma-asunnon osto tai vuokraus aina parempi vaihtoehto kuin kämäset hotellit, joissa ei voi luottaa yhtään mihinkään, italian mafia omistaa runsaasti hotelleja Keski-Euroopassa, Suomessa ja Espanjassakin heillä tapana myös potkasta pois asiakkaat teeskennellen "tuli täyttä" milloin minkäkin turhan syyn takia ja hotellit oiekasti tyhjinä.

      • Aapeesee

        Hahaha.... 70-100 e yöpymiset!!! Montako sen hintaista hotellia tai hostellia löydät Torreviejasta? Valitse lajittelu alkaen alimmista hinnoista, katso majoituspaikan saamat pisteet ja lue arvostelut. Hyviä, joiden sijoitus on 8 pistettä tai yli, saa 25-30 e/yö aivan ydinkeskustasta. Jos jätät varauksen viime tippaan, voi olla täyttä. Yli viikon voi saada 22,50 e/vrk ja se sisältää kaiken paitsi aamiaisen.


    • homeasunnonostanut

      Tämä yritys myi minulle home asunnon. Väitti, että ilmastoinnista tulee alkuun vähän outoa hajua, mutta sitä nyt on tullut kokoajan eikä tule ilmastoinnista vaan rakenteissa olevasta homeesta.
      Ilmoitin asiasta niin tuli naurut ja luuri kiinni. Tämän jälkeen ei enää vastannu.
      Ei ole ottanut mitään vastuuta.
      Todella epärehellinen yritys johtoa myöten.

      • Asunnonostaja

        Eikö asuntokauppa muualla maailmalla meni juuri noin? Myyjällä on oma välittäjä ja ostajalla oma? Ei taida tuolla olla samanlaisia takuita asuntokaupassa kuin täällä Suomessa. Ostajan täytyy olla todella tarkka.


      • Tyytyväinen
        Asunnonostaja kirjoitti:

        Eikö asuntokauppa muualla maailmalla meni juuri noin? Myyjällä on oma välittäjä ja ostajalla oma? Ei taida tuolla olla samanlaisia takuita asuntokaupassa kuin täällä Suomessa. Ostajan täytyy olla todella tarkka.

        Näin juuri, ostajallekin mukavampi kun näkee yhden välittäjän kanssa kaikki asunnot, varsinkaan kun tästä ei tule mitään lisäkuluja. Osa välittäjistä myy vain omia kohteitaan, koska eivät ole kiinnostuneet lisätyöstä tai jakamaan myyjältä saatua palkkiota toisen välittäjän kanssa. Toisaalta suurin osa taas myy muidenkin kohteita jotta ostajalle löytyisi sopiva koti, ja parempi se pienempi palkkio kuin ei mitään.


    • homeasunnonostanut

      Auttaisiko jos vaihtaisin ilmastoinnin, tai kenties vessan oven?

    • 32v

      Remonttikokemuksia.
      Olemme tehneet ja teetättäneet 32:n vuoden aikana useammankin huoneustokohtaisen remontin.
      Taloyhtiö on samana aikana uusinut hissit täysin sekä sähkön syötön jiten nyt sietää jo sähkövehkeitä kuormittaakin.

      Tämä menossa oleva vituttaa. Reiskat tappavat aikaa julkisivurempan kanssa. Ovat tappaneet jo ainakin vuoden.
      Maaliskuun lopulla romuttivat täysin parvekkeemme. Lasitukset ja kaihtimet pois. Samoin polttomaalattu kaide ja marmoritaso. Kaikki erittäin hyväkuntoisia.
      Irroittelevat jotain helkutin laattoja ja lätkivät laastia miten sattuu.
      Tekevät kaiken uskomattoman hitaasti ja siten, että sama kohde on duunattava useampaan kertaan.
      Meidän osuutemme on jotain päälle 400€/3kk. Yhteeensä 10 suoritusta. Meille siitä ei ole muuta kuin harmia. Eikä mahda mitään.
      78m2 hoitovastike on 52€/kk.

      Jos joku liikkuu Tv:n paseolla niin kohde, nro5, on alueen korkein törö, 14 kerrosta. Remppa kestää taatusti vielä vuoden.

    • KenelleMustapekka

      "homeasunnon ostanut" - ilmalämpöpumppu kannattaa puhdistuttaa kaikkia röörejä myöten, myös ulos menevän kondensaatiovesiletkun mutka. Ilmastointilaite kierrättää mikrobeja, itiöitä ja pölyä ja niissä voi muhia monenlaista. Fiksuinta on ostaa uusi laite, asennettuna n. 500e, pestä suodatin kerran kuukaudessa ja huoltaa kunnolla esim. kerran vuodessa. Työ on halpaa.
      Seinien klooripesu (Leija) myrkkymaali voi auttaa, jos kasvusto ei ole edennyt syvälle rakenteisiin. Pintaa voi yrittää myös kaapista pois. Kuumapuhallus muutamaksi päiväksi ongelmakohtiin pesun jälkeen. Viimeisin keino on yrittää purkaa ongelmakohtia. Sitten on ne leka- ja puskutraktorikohteet( tai panna vahinko kiertämään).

    • Anonyymi

      Minulla ei ole kuin huonoja kokemuksia Fuengirolan lomakoti ulkomailta toimistossa asioinnista. Täysin kaaos, asunnonvälittäjä hermostunut ja kiree, kauhea kiire saada myytyä. Pitäisiköhän ottaa asiat vähän maltillisemmin kun on kyseessä ihmisten monen vuoden säästöt. minulle jäi huijauksenmaku koko touhusta, enkä rehellisesti voi suositella. Olen kuullut myös muilta samankaltaisia kokemuksia. Ammattitaito ja KIELITAITO puuttuu, silti mennään kuin maailmanomistajat ja myydään sikaa säkissä... Sopisivat paremmin johonkin realityyn.

      Minä vein rahani muualle!

      • Anonyymi

        Olisi mukava kuulla, minne muualle veit rahasi, koska itsekin harkitsen asunnon ostoa. Voitko suositella tätä toista paikkaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi mukava kuulla, minne muualle veit rahasi, koska itsekin harkitsen asunnon ostoa. Voitko suositella tätä toista paikkaa?

        ANteeksi Kin vastaaminen kesti. Risto Hämeenheimo on luotettava ja rehti. Puhuu täydellistä espanjaa ja tietääkseni asunut espanjassa koko ikänsä. Ei ole tyypillinen asunnonvälittäjä jolle raha tärkeintä, vaan aito ihminen joka ei myy sikaa säkissä


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe