ääks

huijattukko??

Ollaan menossa naimisiin syksyllä ja nyt akka ei halua mennä, jos pitää tehä avioehto! Hän on kotirouvana ollut ilman tuloja ja omaisuutta ja mulla omaisuutta on vaikka miten paljon perittynä. Olen myös hyväpalkkaisessa duunissa suurehkon yrityksen pomona. Mitä ihmettä tuon akkani kanssa nyt voin tehdä? Tuntuu että on vain rahojeni perässä. On kaunis hieman nuorempi kuin minä ja varmasti tasokkaampi kuin minä. Onko tämä nyt edes rakkautta?? eroaako heti kun ollaan naimisissa ja ottaa mun omaisuudesta puolet? ei ole ottamassa!prkl!

10

849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nasse-setä.

      >>varmasti tasokkaampi kuin minä>>

      Sen uskoo helposti. Miksikäs kukaan tasokkaampi kaltaistasi ottaisikaan ilman rahojasi?

      • selväpäinen nainen

        Vastaapa ensin, kenen kotirouvana ja kuinka kauan naisesi on ollut.
        Sen jälkeen vastaukseni on melko selvä.


    • surkea yritys

      Vaadimme parempia provoja.

      • 13

        Vastaava ketju venyi hetki sitten, mutta käänteisenä. Isohkon firman konkurssi odotettavissa moisissa käsissä.


    • '''''''''''

      Ennen kuin menet naimisiin tee:
      1.Avioehto ,jossa kummallakaan ei ole avioikeutta toisen omaisuuteen,ennen avioliittoa ,sen jälkeen ja tulevaan omaisuuteen.
      2.Tee testamentti,kenelle omaisuutesi menee kuolemasi jälkeen ja mieluummin että olette kumpikin hyväksyneet testamentin ja jossa hän luopuu hallintaoikeudestaan jos sinulla on lapsia ed.avioliitosta jos olette uusiopari.
      3.Tee lahjakirja jossa talosi omistajina on muitakin kuin sinää näin asunto ei kuulu pesään ja puolisosi ei saa elinikäistä hallintaoikeutta taloosi jos sinulla on lapsia ed.avioliitosta.
      4.Ota juristi joka tekee paperit,ettet joudu samalla tavalla kuin minä kuseen omaisuuteni kanssa.En ymmärtänyt asioita ennenkuin olimme naimisissa ja nyt kauhea sota.

    • avioehtolainen

      Tasosta kannattaa maksaa ja jos morsian ymmärtää talouden päälle se on pelkkää plussaa. Jos *huijattukko* sinulla on rahaa niin vain kotirouvana olleelle tulevalle rouvalle pitää kartuttaa eläkettä taloudenhoitajanasi viimestään nyt.

    • mk

      Mene naimisiin jos nainen ei suostu avioehtoon koska hän on vain rahojen perässä ja yritä sellaista avioehtoa että vain se omaisuus kuuluu avioehdon piiriin mikä on naimisisa olessa hankittu kummankin nimiin ja laita myös pykälä onko avioehto voimassa eron tullessa vai myös siinä tapauksessa että kuolet ennen kuin puolisosi. Avioehdossa pitää olla maininta milloin se on voimassa eli koskeeko se vain erotilannetta vai myös voimassa siinä tapauksessa ett toinen puolisoista kuolee. Näyttää siltä että nainen on vain rahojen ja omaisuutesi peräässä. Monesti avioehto on voimsaa vain erotilanteessa ja niin edelleen. Ainoa asia mitä ei voi millään oikeastaan evätä on lesken oikeus asua parikunnan yhteisessä asunnossa ja niin edelleen.

      • kiemuroita

        Lesken oikeuden asua asunnossa saa evättyä,jos talossa on myös muita omistajia kuin leski.Kannattaa lahjoittaa lahjakirjalla pieni osa jos mahdollista vaikka omille lapsilleen,silloin asunto ei kuulu pesään.Muutoin leski hallitsee ja voi ottaa vuokralaiset asuntoon ja pistää voitot taskuun


      • 22
        kiemuroita kirjoitti:

        Lesken oikeuden asua asunnossa saa evättyä,jos talossa on myös muita omistajia kuin leski.Kannattaa lahjoittaa lahjakirjalla pieni osa jos mahdollista vaikka omille lapsilleen,silloin asunto ei kuulu pesään.Muutoin leski hallitsee ja voi ottaa vuokralaiset asuntoon ja pistää voitot taskuun

        Naimisissa ollessa yhteisen asunnon tai sen osan luovuttaminen vaatii myös puolison hyväksynnän.


    • Nutturatäti

      Periaatteessa kaikkien pitäisi aina tehdä avioehto. Ei ole mitään syytä miksi vain avioliiton perusteella ihmisen pitäisi saada ilmaiseksi toisen omaisuutta.

      Mutta jos aiot pitää tulevan vaimosi kotiorj... siis -rouvana, niin on kyllä oikeus ja kohtuus että hänelle jää jotakin käteen jos eroatte tai jos kuolet. Se kohtuullinen "jotakin" ei toki tarkoita puolta koko omaisuudestasi, mutta ei ehkä myöskään ihan nollaa.

      Avioehto kannattaa ilmanmuuta tehdä, mutta ei välttämättä täysin poissulkevaa. Esimerkiksi niin että suljet avio-oikeuden piiristä pois tämänhetkisen omaisuutesi ja vaimolla on avio-oikeus vain siihen mitä olet(te) avioliiton aikana tienanneet. Tai avio-oikeus on ainoastaan asuntoon tms. Tai vaikka niin, että poistatte avio-oikeuden kokonaan ja maksat vaimolle sen sijaan palkkaa kodinhoidosta ja lasten synnyttämisestä.

      Näinhän se on, että varakkuutesi on ehkä yksi syy, ehkä isokin syy, miksi morsiamesi on ylipäänsä kiinnostunut elämään kanssasi. Hänen nuoruutensa, kauneutensa ja tasokkuutensa taas on jotakin, mitä sinä haluat ja mistä olet valmis myös maksamaan.

      Suuresta rakkaudesta ei kyllä taida sinunkaan puoleltasi olla kysymys, kun nimittelet morsiantasi "akaksi"! Teidän pitää vain nyt neuvotella, että kuinka paljosta rahasta hän suostuu sinun vaimoksesi ja kuinka paljon rahaa sinä haluat siitä ilosta maksaa. Onnea vaan liitollenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe