ääks

huijattukko??

Ollaan menossa naimisiin syksyllä ja nyt akka ei halua mennä, jos pitää tehä avioehto! Hän on kotirouvana ollut ilman tuloja ja omaisuutta ja mulla omaisuutta on vaikka miten paljon perittynä. Olen myös hyväpalkkaisessa duunissa suurehkon yrityksen pomona. Mitä ihmettä tuon akkani kanssa nyt voin tehdä? Tuntuu että on vain rahojeni perässä. On kaunis hieman nuorempi kuin minä ja varmasti tasokkaampi kuin minä. Onko tämä nyt edes rakkautta?? eroaako heti kun ollaan naimisissa ja ottaa mun omaisuudesta puolet? ei ole ottamassa!prkl!

10

773

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nasse-setä.

   >>varmasti tasokkaampi kuin minä>>

   Sen uskoo helposti. Miksikäs kukaan tasokkaampi kaltaistasi ottaisikaan ilman rahojasi?

   • selväpäinen nainen

    Vastaapa ensin, kenen kotirouvana ja kuinka kauan naisesi on ollut.
    Sen jälkeen vastaukseni on melko selvä.


  • surkea yritys

   Vaadimme parempia provoja.

   • 13

    Vastaava ketju venyi hetki sitten, mutta käänteisenä. Isohkon firman konkurssi odotettavissa moisissa käsissä.


  • '''''''''''

   Ennen kuin menet naimisiin tee:
   1.Avioehto ,jossa kummallakaan ei ole avioikeutta toisen omaisuuteen,ennen avioliittoa ,sen jälkeen ja tulevaan omaisuuteen.
   2.Tee testamentti,kenelle omaisuutesi menee kuolemasi jälkeen ja mieluummin että olette kumpikin hyväksyneet testamentin ja jossa hän luopuu hallintaoikeudestaan jos sinulla on lapsia ed.avioliitosta jos olette uusiopari.
   3.Tee lahjakirja jossa talosi omistajina on muitakin kuin sinää näin asunto ei kuulu pesään ja puolisosi ei saa elinikäistä hallintaoikeutta taloosi jos sinulla on lapsia ed.avioliitosta.
   4.Ota juristi joka tekee paperit,ettet joudu samalla tavalla kuin minä kuseen omaisuuteni kanssa.En ymmärtänyt asioita ennenkuin olimme naimisissa ja nyt kauhea sota.

  • avioehtolainen

   Tasosta kannattaa maksaa ja jos morsian ymmärtää talouden päälle se on pelkkää plussaa. Jos *huijattukko* sinulla on rahaa niin vain kotirouvana olleelle tulevalle rouvalle pitää kartuttaa eläkettä taloudenhoitajanasi viimestään nyt.

  • mk

   Mene naimisiin jos nainen ei suostu avioehtoon koska hän on vain rahojen perässä ja yritä sellaista avioehtoa että vain se omaisuus kuuluu avioehdon piiriin mikä on naimisisa olessa hankittu kummankin nimiin ja laita myös pykälä onko avioehto voimassa eron tullessa vai myös siinä tapauksessa että kuolet ennen kuin puolisosi. Avioehdossa pitää olla maininta milloin se on voimassa eli koskeeko se vain erotilannetta vai myös voimassa siinä tapauksessa ett toinen puolisoista kuolee. Näyttää siltä että nainen on vain rahojen ja omaisuutesi peräässä. Monesti avioehto on voimsaa vain erotilanteessa ja niin edelleen. Ainoa asia mitä ei voi millään oikeastaan evätä on lesken oikeus asua parikunnan yhteisessä asunnossa ja niin edelleen.

   • kiemuroita

    Lesken oikeuden asua asunnossa saa evättyä,jos talossa on myös muita omistajia kuin leski.Kannattaa lahjoittaa lahjakirjalla pieni osa jos mahdollista vaikka omille lapsilleen,silloin asunto ei kuulu pesään.Muutoin leski hallitsee ja voi ottaa vuokralaiset asuntoon ja pistää voitot taskuun


   • 22
    kiemuroita kirjoitti:

    Lesken oikeuden asua asunnossa saa evättyä,jos talossa on myös muita omistajia kuin leski.Kannattaa lahjoittaa lahjakirjalla pieni osa jos mahdollista vaikka omille lapsilleen,silloin asunto ei kuulu pesään.Muutoin leski hallitsee ja voi ottaa vuokralaiset asuntoon ja pistää voitot taskuun

    Naimisissa ollessa yhteisen asunnon tai sen osan luovuttaminen vaatii myös puolison hyväksynnän.


  • Nutturatäti

   Periaatteessa kaikkien pitäisi aina tehdä avioehto. Ei ole mitään syytä miksi vain avioliiton perusteella ihmisen pitäisi saada ilmaiseksi toisen omaisuutta.

   Mutta jos aiot pitää tulevan vaimosi kotiorj... siis -rouvana, niin on kyllä oikeus ja kohtuus että hänelle jää jotakin käteen jos eroatte tai jos kuolet. Se kohtuullinen "jotakin" ei toki tarkoita puolta koko omaisuudestasi, mutta ei ehkä myöskään ihan nollaa.

   Avioehto kannattaa ilmanmuuta tehdä, mutta ei välttämättä täysin poissulkevaa. Esimerkiksi niin että suljet avio-oikeuden piiristä pois tämänhetkisen omaisuutesi ja vaimolla on avio-oikeus vain siihen mitä olet(te) avioliiton aikana tienanneet. Tai avio-oikeus on ainoastaan asuntoon tms. Tai vaikka niin, että poistatte avio-oikeuden kokonaan ja maksat vaimolle sen sijaan palkkaa kodinhoidosta ja lasten synnyttämisestä.

   Näinhän se on, että varakkuutesi on ehkä yksi syy, ehkä isokin syy, miksi morsiamesi on ylipäänsä kiinnostunut elämään kanssasi. Hänen nuoruutensa, kauneutensa ja tasokkuutensa taas on jotakin, mitä sinä haluat ja mistä olet valmis myös maksamaan.

   Suuresta rakkaudesta ei kyllä taida sinunkaan puoleltasi olla kysymys, kun nimittelet morsiantasi "akaksi"! Teidän pitää vain nyt neuvotella, että kuinka paljosta rahasta hän suostuu sinun vaimoksesi ja kuinka paljon rahaa sinä haluat siitä ilosta maksaa. Onnea vaan liitollenne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   6602
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   37
   1951
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   124
   1870
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   117
   1736
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1468
  6. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1162
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1137
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   58
   1106
  9. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   992
  10. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   226
   937
  Aihe