Wendros -ehkä surkein pelien pohjoismaiden maahantuoja ikinä

simulattories

Joo.. Varokaas tota Wendros-maahantuoja yrityksen tuotteita. eivät toimi pelit lainkaan.. ei edes asenna. Hinnatkin halpoja.. tällaisia pelejä joita wendros tuo pohjoismaihin on mm. Bus simulator 2, UK Truck simulator, German Truck Simulator. varokaa oikeesti.. joudutte pettymään. Saattehan peleistä maksetut rahat takasin mutta kannattaako kun ei kannata samaan tuotteeseen vaihtaa.. lopputulos puhdas nolla. Kiitos huomiostanne!

6

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 53451

      Mitenkä ei toimi? Parempi ja tarkempi ongelman kuvailu olisi suotavaa, ennen kuin tyrmäät koko firman. Itselläni on erinomainen kokemus k.o. puljun Euro Truck Simulatorista.

      • kyrpiintynyt wendros

        noh, jouduitkos itse odottamaan about 20 minuuttia että koko prkle:n asennussessio alkaisi.. kun kone jauhaa levyä kierros toisensa jälkeen eikä tee mitään vaik mitä yrittää.. jumittelee ennen asennuksen alkua ym paskaa.. konkkaan koko firma.. hyvä etteivät sentään ole itänaapurimme ihmeitä.. huhheijaa..


      • gmhf
        kyrpiintynyt wendros kirjoitti:

        noh, jouduitkos itse odottamaan about 20 minuuttia että koko prkle:n asennussessio alkaisi.. kun kone jauhaa levyä kierros toisensa jälkeen eikä tee mitään vaik mitä yrittää.. jumittelee ennen asennuksen alkua ym paskaa.. konkkaan koko firma.. hyvä etteivät sentään ole itänaapurimme ihmeitä.. huhheijaa..

        Tuo vika kuulostaa kyllä siltä että joko levy on suolesta ja tällä tarkoitan piraattia, tai sitten sinun levyasema alkaa jauhamaan viimeisiään.

        Minulla alkoi vanhemmassa koneessa CD asema tekemään juuri tuota, eli alkuun se ei pyörittänyt poltettuja levyjä, tunnisti kyllä mutta ei pyörittänyt loppuun asti. Seuraavaksi alkuperäisten tai asiallisesti poltettujen CD levyjen latausajat alkoivat pidentyä huomattavasti, vaikka sellaiset levyt se kyllä vielä tunnisti nopeasti. (vanhempi 16 x levyasema oli pari vuotta vanhemmassa compaqin koneessa nopeampi kuin kyseinen 32x levyasema) Sen jälkeen alkuperäisiä se pyöritti vielä pitkään, mutta poltettuja CD levyjä se ei enää soittanut vaikka olisi päällään seissyt, ja lopulta odottelu että se edes tunnistaisi alkuperäisen levyn, ja sen jälkeen odottelu että se jaksaisi lukea ja asentaa (jos viitsi asentaa) pelin kokonaan alkoi olla sitä myöten selvä että ostin kokonaan uuden koneen.

        Kokeile asemaasi useammalla levyllä, niin alkuperäisillä kuin poltetuillakin, sekä sellaisilla levyillä joiden latausajat tunnet. Jos siinä alkaa olla odottamisen makua, niin sitten se taitaa olla levyasemassa vika ennemmin kuin levyssä.

        Käy kokeilemassa myös parin kaverin koneilla että toimiiko, että tiedät varmasti että onko vika satavarmasti huonossa levykkeessä (sellainen ongelma ei ole mitenkään harvinainen koska sellaisia maanantaikappaleita tulee jakeluun jatkuvasti)


    • p4sk4firm

      Minulla on Euro truck simulato. kun minä laitan asennuksen joutuu odottamaan koko tunnin s44t4n4n h3lv3t1n firma

    • etsSIMU

      Mulla ainaki toimii :)

    • semiboogie

      Ensinnäkin Wendros ei ole maahantuoja vaan julkaisija. Toisekseen se fakta, että pelit eivät sinulla toimi ei tarkoita, että kyseinen lafka työntää pelkkää paskaa ulos.

      Wendros julkaisee mielestäni ihan asiallisia simuja ottaen huomioon, että niitä ei oikeastaan kukaan muu julkaise.

      Ja kylmä totuushan on se, että halvalla ei saa hyvää. Jos veli ostat kahdella kybällä puunkaatosimulaattorin ja oletat sen asentuvan yhtä sujuvasti kuin vaikka Steamista ostetut pelit joudut pettymään.

      Mutta kiva, että valistit meitä. Kiitos huomiostasi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe