Miten pitäisi toimia. APUA!!

Hukassa84

Hei. Olen 26- vanha mieshenkilö.
Ja aluksi minun pitää sanoa että suurin osa tästä on parneri sanelemaa ja hän pyysi minua aina kääntämään hänelle mitä kirjoitin.
10 vuotta sitten minulla alkoi olla tunteita toisia miehiä kohtaan. Minulla ei ollut mitään seksuaalisia kokemuksia tai tietoa ennen kuin aloitin 6. luokan maaseudulla, jolloin minulle selvisi esim. kuinka masturboidaan.
Ja kuusi vuotta sitten minulla alkoi tulla seksuaalisia ja emotionaalisia tuntemuksia miehiä kohtaan. Ja kun aloin olla miesten kanssa se tuntui hyvälle ja rakastuinkin ensimmäiseen miestuttavaani, jonka kanssa minulla oli ensimäistä kertaa penetraation.
Rakastin häntä ja tunnen oloni turvalliseksi hänen kanssaan. Hän rakastaa minua kuten olen ja tunnen oloni hyväksi hänen kanssaan ja hän antaa minulle paljon rakkkautta ja kiintymystä että huomiota ja rauhaa.
Ongelmana on että uskontoni ei hyväksy häntä tai homoseksuaaleja ollenkaan ja moskeijassa kaikki pitävät minusta ja haluavat että menen naimisiin naisen kanssa ja he ovat myös esitelleet minulle joitain vaimo kanditaatteja, joista mikään ei ole ollut minulle mieleen ja olen torjunut heidät tai olen sanonut heille että voin puhua ja tutustua heihin. Tällöin tämä naishenkilö on asunut Iranissa. Olen matkustanut tällöin Iraniin tapaamaan minun ystäväperhettäni siellä ja he ovat myös välillä esitellyt minut joillekin tytöille, joiden kanssa olen keskustellut aviotumisesta mutta kukaan heistä ei halua muuttaa Suomeen. Joten silloin en ole mennyt avioitumaan heidän kanssaan tai he eivät ole olleet tarpeeksi uskovia mielestäni, jolloin olen hylännyt heidät vaimo ehdokkaina. Ja tällöin en ole myöskään tuottanut silleensö pettymästä moskeijassani, koska naiset eivät ole minun mielestäni tai tytön- tai iranilaisein isäntä perheeni mielestä ollut tarpeeksi hyvä minulle. Mutta kuitenkin aina kun menen moskeijaan ihmiset kysyvät olenko mennyt jo naimisiin ja tämä myös tuottaa minulle kiusaantuneen tunteen. Sillä tiedän että Islamissa on hyve mennä nuorena naimisiin että voi kieltäytyä erilaisista kiusauksista ja voi elää parempaa elämää ilman lihallisia himoja.
Islam kun sanoo että olemme valinneet tämän tien, että olemme homoseksuaaleja ja meidän tulisi naida naiset, saadaksemme normaalin elämän ja mielyttääksemme Jumalaa ja päästäksemme Paratiisiin.
Nykyään minä ja brasilialainen partnerini olemme naimisissa. Rakastan häntä paljon enkä tahdo elää ilman häntä mutta olen hukassa mitä teen koska uskontoni sanoo että tämä elämäntapa on kielettyä ja uskontoni säätelee myös 90% elämästäni muslimina. Pelkään että en pääse paratiisin ja olen hukassa olevien joukossa.
Ongelmana on myös, että moskeijasta hyvä ystäväni on myös esitellyt minulle naishenkilön, joka on hänen vaimonsa ystävä. Olen ollut yhteydessä tähän naishenkilöön ja jutellut hänen kanssaan. Erilaista tässä asiassa on se että hän asuu lähempänä kuin nämä toiset nais ehdokkaat. Mutta tunnen häneen vetoa. Yhtenä päivänä hän oli lähettänyt minulle sähköposti viestin että olenko homoseksuaali, sillä hänen ystävänsä oli googletannut nimeni. Kerroin hänelle totuuden. mihin hän ei ollut silleensä moksiskaan. Hän sanoi että ei ole väärin olla homoseksuaali vaan penetraation on väärin. Ja hänen pitää miettiä mitä tehdä jos olen homoseksuaali. Ja meillä on hänen kanssaan enemmän yhteistä kuin parneri kanssa. Myöskin minulla ja tällä naisella on samanlainen huumorin taju.
Kun kerroin tämä asian partnerilleni hän oli siitä kauhistunut ja pelästynyt, sillä hän pelkäsi minun turvallisuuteni takia.
Emme ole edes partneri kanssa harrastaneet seksiä puoleen vuoteen. En myöskään mielelläni suutele häntä. Mutta kun suutelen häntä kiihotun. Mutta en kuitenkaan ala harrastamaan seksiä hänen kanssaan vaan työnnän häntä pois päin itsestäni ja jokin estää mielessäni seksin hänen kanssaan.
En tiedä mitä minun pitäisi tehdä tai miten minun pitäisi toimia tässä asiassa. Tai mikä on edes minun seksuaalinen suuntautuminen? Voitteko auttaa minua tässä asiassa ja kuinka minun tulisi toimia ja mistä hakea apua ja millaista?

4

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+4

      Lakkaa uskomasta mielikuvitusolentoihin ja elä elämääsi niinkuin haluat eikä niinkuin muut käskevät sinun elää.

      • Jeebus

        Mooseksen kirjassa käsketään myös tappamaan kiroilijat, miehet jotka leikkaavat hiuksensa, ne jotka kylvävät peltoon kahta eri siementä, ne jotka käyttävät kahdesta eri materiaalista tehtyjä vaatteita, ne jotka eivät kunnioita pyhäpäivää.
        Että oletko itse elänyt tämän kaiken mukaan?

        Enpä usko.

        Joten turha siteerata raamattua. Heitä ensimmäinen kivi.


    • MasterZeromus

      Mitä sanoo uskontosi Frottingista? Siinä ei työnnetä sisään joten se Mooseksenkin pykälä "Älä makaa miehen kanssa niinkuin naisten kanssa maataan" menettää siinä suhteessa merkityksensä. Muista myös että uskollisuus on tärkeää sukupuolesta huolimatta. Olen itse biiseksuaali mutta jos jotakin joskus rakastan niin rakastan vaan yksin häntä olipa hän sitten nainen tai mies. Sinä tunnet itsesi parhaiten joten jos olet ainoastaan kiintynyt omaan sukupuoleesi niin älä petä itseäsi äläkä ketään naista joka ansaitsee paremman elämän toverin itselleen. Niinhän Jeesuskin sanoi ettei tavanomainen avioliitto ole kaikkia varten vaan jotkut ovat kutsutut olemaan eunukkeja pienestä pitäen eli syntymä homo kun taas toiset tekevät itsensä sellaisiksi pidättymällä kaikesta yhtdynnästä taivasten valtakuntaa varten. Soveltakoon jokainen se itseensä!

    • Rakkauden suunta

      Suosittelisin muutamia tosi hyviä kirjoja joista saat laajempaa näkökulmaa asiaan ja voit miettiä rauhassa omaa tilannettasi. Ihmisen seksuaalisuus on monivivahteinen asia ja arvot ja perhe- ym. yhteisö josta tulemme vaikuttavat paljon mitä teemme. Payne Parantava läsnäolo kertoo paljon siitä miten ihmisen identeetti muodostuu suhteessa omiin vanhempiin. Myös Täyteen miehuuteen ja koko naiseksi -kirja on mielenkiintoinen koska on homoseksuaalin kirjoittama joka uskonsa takia lähti pohtimaan mistä oikein on kyse. Toinen myös homoseksuaalin kirjoittama kirja on Rakkauden uusi suunta. Arvostan näiden kirjoittajien syvää rehellisyyttä. Näistä saa kuka tahansa paljon. Löydät googlaamalla nuo.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8009
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4552
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1699
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe