Hiisi Resort Nummela

Vuokratakko vai ei?

Onko kokemuksia Hiisi Resortin mökeistä Nummelassa?
Mitä hyvää ja mitä huonoa?
Nettikuvat näyttää hyville, mutta mökeistä ei aina muuten tiedä ja harmittaisi maksaa noita kalliita viikkovuokria, jos ei olekkaan hintansa värtti.

14

3515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt asiakas

      Ei oo, vedet loppu niin ettei suihkuun pääse...

    • Pettynyt kevät 2012

      Viikonloppureissu tuli tehtyä. Oli pettymys.Likaiset astiat kaapissa,päiväpeitot, tyynyt torkkupeitot ja tuolipäälliset kamalan likaisia. Porealtaassa hiekkaa ja kananmunan kuoria.Talven jäljiltä ulkokalusteet rannassa,yksi tuoli poimittiin vedestä.Paikat repsotti.Hanasta tuleva vesi oudon harmaata.Piano oli vireessä-hurraa!

      • Tosi pettynyt

        Toukokuun 2012 viikonloppu piti juhlistaa merkkipäivää perheen ja ystävien kanssa Hiisi Resortissa. Varasin ja maksoin koko paikan vuokran etukäteen, mitä edelleen kadun, rahat meni ja pahamieli jäi.
        Kävin katsomassa paikan reilu viikkoa ennen viikonloppua /juhlia, ja totesin, ettei sinne voi viedä vieraita tai edes perhettä. Epäsiistiä, likaista, vanhoja kulahtaneita huonekaluja jne.
        Omistaja vakuutteli, että kaikki kyllä hoidetaan kuntoon, mutta en enää uskaltanut luottaa, kun olin jo uskonut hänen aiemmat puheet luksus huvilasta ja siitä, miten loistavat juhlapaikka Hiisi Resort on.


    • Upea paikka

      Vietimme vastikään kuopuksemme ristiäisjuhlia Hiisiresortissa. Viikonloppu oli kaikkinensa erittäin onnistunut.
      Sukulaisia ja ystäviä saapui eri puolelta Suomea, Aika kului hyvän ruoan, juoman ja ihanan yhdessäolon merkeissä. Saunoimme ja kylvimme paljon. Paikka on varsinainen saunamaailma, 2 saunaa, ulkoporeallas ja kaikki järven rannalla.
      Tilat olivat todella siistissä kunnossa saapuessamme, (samaan kuntoon pyrimme jättämään lähtiessämme;). Juhlat olivat ikimuistoiset.
      Paikka toimi moitteettomasti ja aiomme palata uudestaan loman merkeissä.

      • älä unta nää

        jaaha, tämä taitaa olla omistajan kirjoittama! ei todellakaan uskottavaa : ((


    • hukkaan meni eurot

      älkää hyvät ihmiset vuokratko kyseistä mökkiä jos haluatte rahoille vastineen!!
      Kuvat eivät kerro totuutta! Esim. lattia taipunut sun muita edellisten kertomia vikoja epäsiisti hiiren paskaa siellä sun täällä Vesi sameaa ja maistuu pahalle . Tuo mökin kehuja taitaa olla omistaja /kaveri tai sitten eiole mökkiä edes nähnyt. EI ENÄÄ IKINÄ KYSEISTÄ MÖKKIÄ!!!!!!!!!

    • moolis

      Olimme tuolla "luksushuvilalla" viime talvena 2012 ja yhdyn kyllä vastaajien kokemuksiin. Paikka ei todellakaan ole luksustasoinen! Ihan kiva paikka sinänsä,mutta epäsiistiä oli. Jos haluaa esim. kaveriporukalla pitää römybileet,niin sitten paikka on loistava! Ei tarvitse miettiä,vaikka pari lasia viiniä kaatuiskin sohvalle..sitä kun on sinne kaatunut jo ennenkin;)
      Se poreallas ulkona oli kiva,mutta vähän mietitytti,että liekkö vesi ollut ihan puhdasta..Nooh,ei nivusia kutittanut sentään reissun jälkeen..
      Vesi oli todellakin harmaata ja oudon makuistakin..Omistaja kyllä sanoi sen olevan juomakelposta ja minä sitten ainoana sitä join lasillisen. Ripuloin sitten seuraavan yön,mutta en tiedä johtuiko siitä vedestä..Muut kyllä pysyivät terveinä,kun eivät veteen koskeneet..Sellaasta!

    • Hiisi Resort - 2006

      Tämä kokemus vuodelta 2006. Vuokrasimme paikan, koska oletimme korkean hinnan takaavan tasokkaan paikan. Mutta....todellisuus iski kuin kärpäslätkä kärpäsen ... karsea paikka, täydellinen pettymys. Kun tulimme aloittamaan lomaamme, ikkunat olivat niin läimittyjen kärpästen peittämiä ettei ulos nähnyt. Pesaisin nopeasti ja toivoa elätettiin onnistuneesta lomasta vielä. Isossa lasipöydässä oli uhkaava halkeama ja lapset saivatkin lähestymiskiellon. Tämän jälkeen täytimme paljun joka täyttyikin sinileväisestä järvivedestä. Ei uskallettu mennä siihen liemeen. Alkoi ruoan laitto ja vedettävässä kuivamuonakaapissa oli jotakin uskomatonta lientä pohjalla, jossa kaikki sinne jätetyt purnukat lillui. Jotakin siirappisen mustaa ja kovettunutta. Siirryttiin ulos tekemään ruokaa ja se lysti kesti 5min, kun kaasu loppui. Soitto talonvahdille, joka sanoi olevansa lähimailla mikäli jotakin sattuisi. Pyysin kaasua ja kas kummaa, kaveri oli ehtinyt sadan kilometrin päähän. Kaasut jäi saamatta ja sitten vaan sisään tekemään ruokaa. Ruokailuastioita oli sellainen sekamelsa yksi tätä mallia ja toinen toista mallia. Paikka mainosti itseään edustustilana yritysiltoihin jota kummastelimme. Omistaja oli nähtävästi saanut koko suvultaan lahjoituksena aterimisjämät ja kyllä oli astiakaappi sen näköinenkin. Oltiin tosi kyrsiintyneitä ja aikaa oli ehtinyt kulua pari-kolme tuntia. Loppusinetti oli saunaosaston kunto. Se oli kerrassaan karsea, kylpyhuoneen suihkut sellaisessa mählässä, että hirvitti koskea niitä, puhumattakaan saunan lauteista, joita oli nesteteytetty kaikella muulla kuin pesuvedellä. Vieläkin on kuvat tallella siitä näkymästä. Myös video, koska kuvasin joka sopukan. Päätettiin lähteä pois. Pakattiin kamat ja siivosimme omat jälkemme. Laitoimme omistajalle korvausvaateena rahat takaisin pyyntö. Rahoja ei tullut ja veimme asian oikeuteen ja rahat tulivat takaisin. Myös iltalehti kirjoitti aiheesta. Lehden jutun jälkeen saimme yhteyspyynnön perheeltä jostakin päin Suomea, jotka kertoivat myös harkitsevansa oikeustoimia omistajaa vastaan. Ihmettelen, että tästä kokemuksesta olisi omistaja parantanut tasoaan, vaan ei nähtävästi, kun lukee palautteita vielä tänäkin päivänä. Itse kierrämme koko paikan kaukaa, koska kokemus kaikkien arvoasteikkojen pohjalukemat. Turvallisia ja tasokkaita mökkejä löytyy Suomesta todella paljon ja koskaan jäljemmin emme ole törmänneet vastaavaan kuin Hiisi Resort.

      800e on hyvätasoisen mökin viikkohinta. Tällöin puhutaan MALU5 tähden mökistä, joka tarkoittaa luxustason mökkiä mukavuuksilla. Hiisi Resort pyysi kummastakin mökistä muistaakseni 1600e viikolta. Pelkästään isompi mökki yksinään oli 2006 yli tonnin.

    • Kohtuus kaikessa

      Tässä ihan mielenkiinnolla olen lueskellut näitä kommentteja läpi. Olin porukoineni Hiisiresortilla ja minun mielestäni ei sitä kyllä voi huonoksi sanoa. Olen monenlaisia mökkejä nähnyt ja kyllä tämä mielestäni on sieltä tasokkaammasta päästä olevia kokonaisuuksia. Näkeehän sen, että paikkaa on kehitetty. Aiemmin mainittu siisteys: ehkä siihen vois kehittää kesän nopeisiin vaihtoihin tehokkaamman systeemin tämän tasoisessa lomasysteemissä, Yleisarvosanani: melko siisti. Muuten näkee, että paikkaan on nähty vaivaa ja satsattu ihan euroja kehittämiseen (näin rakennusalalla työskennelleen näkökulmasta). Joten mikä tässä mättää? Onkohan taustalla joku katkeroitunut exä tai joku muu vihan pitäjä, kun noin julmistelee? Saapa nähdä älähtääkö taas, kun joku uskaltaa jotain positiivistakin sanoa. :)

    • eiikinä enää

      Aika iso skaala . Ensimmäiset kommentit 2006 sitten 2010 ja 2012.
      2014 lokakuun loppu niin kehutaan .

      Kyllä asiat voi 8 vuodessa muuttua suuntaan tai toiseen .

    • Huh-huh

      Eiköhän näistä pitkän ajanjakson kommenteista ole uskominen ettei tuonne viitsi mennä. Lomarenkaan ja Huvila.net huviloista tasaisen hyvät kokemukset.

    • Pettynyt_vuokraaja

      Syksyllä 2016 vierailtu viikonloppu ja taso järkyttävä!
      Likaista ja epäsiistiä, paikat ihan rempallaan. Hinnassa ainakin puolet ilmaa, ei todellakaan hintansa väärti paikka! Odotimme luksusta hinnan ja kuvien perusteella, saimme ihan jotain muuta. Harmittaa ettei tullut luettua näitä keskusteluja etukäteen.

    • Anonyymi

      Vietimme nyt 2019 jouluviikon Hiisiresortissa. Talo oli mukava ja paikat kunnossa. Ikeassa oli käyty ostoksilla eli kalustus oli mainio ja sopiva sekä siisti. Olen nähnyt muissa kohteissa läpeensä likaiset astiat, joten iloinen yllätys oli siisti ja hyvä keittiövälinevalikoima. Piano oli ihana yllätys. Sauna lämpesi ja oli mukava olla.

    • Anonyymi

      Hiisi Homees:

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2310
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1791
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      167
      1670
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1402
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1398
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1148
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      76
      1072
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe