Bergamo - Peschiera del Garda

Apsi20

Kaikille jotka suunnittelevat matkaa Gardalle Ryanairilla lentäen. Olimme lasten kanssa syyskuun alussa 2010 matkalla. Suosittelen kaikille!

Eka yö oltiin Bergamossa, Una hotellissa. Sieltä oli ilmainen kuljetus aamulla juna-asemalle. Homma toimi hienosti. Varasin booking.comista huoneen, 68 eur., kahdelle hengelle ja pyysin 1 lisävuoteen. Huoneessa oli kuitenkin 2 makkaria, eli siis molemmille lapsille omat vuoteet, eikä lisähintaa peritty. Aamupalakin sisältyi hintaan. Junalla mentiin seuraavana aamuna Peschiera del Gardaan. ( vaihto oli Brechiassa) Helposti sujui.

Peschierassa oli varattuna mobilehome Camping del Gardan leirintä-alueelta, sekin bookingista. 7 yötä, 399 eur. Ihan paratiisi lapsiperheelle. Rantakatua pitkin kaupunkiin 1 km. 2 ravintolaa, market, pesula, leikkipuisto, 4 uima-allasta, ohjelmaa lapsille esim disko ym. askartelua jne. Mobilehomea voin suositella kaikille, ehkä 2 vuotta vanhoja, uudenkarheita, joissa 2 makkaria olohuone/keittiö, suihkuhuone ja erillinen wc. Toisessa makkarissa parivuode ja toisessa kolme erillistä vuodetta. Keittiössä kaikki keittovälineet ja astiat ym. kahvipannut sun muut. Kaasuliesi ja jääkaappi. Pihalla katettu terassi ja pöytäryhmä ja pari aurinkotuolia.

Venetsiassa käytiin päivän retkellä junalla. Hieno paikka.

Sitten taas junalla Bergamoon jossa olimme yön Cappello dor hotellissa. 3 hengen huone 141 eur, booking.com. Hotellin edestä bussilla lentokentälle ja kotiin.

Helpompi matka kuin olisin kuvitellut, mukana 4 ja 6 vuotiaat lapset...

2

1644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Kiitos kun kerroit matkastanne!! Syyskussa vielä ilmeisesti uima-altaat olivat auki? Me olemme lähdössä Tremosineen lokakuun alussa ja aiomme vuokrata auton. Mutta mukava kuulla muistakin vaihtoehdoista!

      • Apsi20

        Jep, kaikki altaat oli auki. Autoa kannattaa katsella netistä, esim. e-autovuokraamo, varaudu että luottokortilla on tappeeksi katetta. Usein pitää antaa kortilta katevaraus jonka saa sitten takaisin kun palauttaa auton. Usein se on omavastuuosuus vakuutuksesta esim 1000 euroa, aika paljon!!! Kokemusta on, eikä käteinen kelpaa, vaan pitää olla visa, mastercard tai muu kansainvälinen luottokortti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe