Hintatasosta ym..

..

Olemme miettineet matkustamista Meksikoon ja ilmeisesti Playa del Carmen olisi sopiva paikka...?
Aiemmin olen matkustellut Euroopassa ja Thaimaan eri kohteissa. Kysyisinkin vähän tietoa, että minkälainen hintataso kyseisessä paikassa on? Eli paljon esim. ruuat ja juomat ravintoloissa / kaupassa maksaa ym..
Ja ketkä ovat käyneet molemmissa, sekä Thaimaassa että Meksikossa, mikä on mielipiteenne, kumpi on parempi? Haemme lomalta auringonottoa, rentoutumista, vähän juhlimista, hyvää ruokaa ym. perusjuttuja! Ja kannattaako sieltä ottaa tällainen All Inclusive -paketti, kun niitä monessa hotellissa tarjotaan?
Kiitos etukäteen vastauksista.

2

923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skkrsss

      Carmen hyvä paikka rentoutua, Cancun vähän matkan päästäparempi juhlimiseen:) Ottakaa pelkkä aamupala, ruokapaikkoja (hyviä) on paljon..Meksikossa on suhteellisen kallista, mutta hiukan halvempaa ku kotomaassa..Ravintolassa syö edullisesti, toki kalliimpiakin paikkoja on..Meksikossa ilmasto oli aivan ihana..leuto jä lämmin, ei kostean ahistavaa, kuten thaimaassa..ja meri Karibian meri -ihana-...snorkklata kannattaa:) Kalliit retket oli hiukan pettymys..Xelha yms..mutta Cancunissa upea allincluse vesipuisto..buffet ja ilmaset drinkskut yms..vesijuttuja ja aurinkotuoleja... Thaimaassa oli edullisempaa ja ihmiset leppoisampia...mutta kumpikin paikka on ollut mukavia..

    • joskus käynyt

      Thaimaa on edelleen kokeilematta, koska Meksiko on katsottu sopivaksi. Kahdeksas matka Playa del Carmeniin on varattuna; All Inclusive, kuten kaikki aikaisemmatkin matkat. Nuo mainitsemasi perusjutut ovat toteutuneet jokaisella matkalla aivan erinomaisesti. Mielestäni All Inclusive takaa varman ja helpon lomailun; ei tarvitse miettiä, minne menisi milloinkin hakemaan päivittäistä ravintoa ja juomisia, koska kaikki ateriat ja juomat rajoituksetta kuuluvat hintaan. Ei se systeemi silti vapauksia rajoita; voihan aina jonkin hotelliaterian jättää väliin, jos siltä tuntuu. Ei se ole mitenkään iso tappio, ellei sitä sellaisena rupea miettimään. Olen joskus keskustellut samalla lennolla olleiden matkustajien kanssa AI:n edullisuudesta. Mielestäni se, että "ilman All inclusivea matka tuli paljon edullisemmaksi" tarkoittaa ainoastaan sitä, että puhutaan kahdesta täysin erilaisesta lomasta. Ravintoloiden hintataso ei käsittääkseni turistialueilla ole mitenkään erikoisen edullinen Suomen hintoihin verrattuna (ei ole kokeiltu; oikaiskoon joku, joka tietää paremmin). Marketeissa ruoka on toki Suomen hintoja edullisempaa, mutta täytyy muistaa, että se ruoka on jotenkin valmistettavakin.
      Varmasti Thaimaassa selviää "lähes ilmaiseksi", mutta muistan nähneeni vertailun, jossa Thaimaan ja Meksikon lomien kokonaishinta oli aika lailla samaa suuruusluokkaa.
      Sanoisin, että etukäteen tiedossa oleva matkan hinta tekee lomasta nauttimisen paljon helpommaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe