Video ja Impress

Pikaista apua?

Minulla on ongelma videon kanssa impress-esityksessä. Olen lisännyt videon yhdelle sivulle. Se lähtee diaesityksessä nätisti pyörimään ja toistaakin videota, mutta se ei suostu lopettamaan vaan koko sivu jumii, niin että esitys pitää ajaa kokonaan alas. Eli videon jälkeen dia ei suostu vaihtumaan klikkaamalla tai millään muullakaan tavalla. Kaikki ohjeet vaan ovat siihen saakka, että miten saa videon lisättyä diaan, mutta ei siitä että miten se sitten työnsä tehtyä lopettaa ja ohjelma jatkaisi seuraavaan diaan.

1

379

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tuttumies

   Erilaisia yhdistelmiä on runsaasti, joten on vähän paha sanoa, miksei sulla toimi ja mulla toimii (OO.o 3.2, Edubuntu, .mpg -videoleike linkkinä). Videotiedosto on siirretty dialle vedä ja pudota -toiminnolla eli raahaten, mutta päätellen tallennetun .odp tiedoston koosta ei siinä ole mitään upotettua videoa.

   Mediasoitin-palkista löytyy toinen Toista-painike (kaksi kiertonuolta), jolla saan videon jäämään toistamaan itseään, mutta ikävä kyllä ei sekään jää jumiin, vaan dia vaihtuu sitten napsauttamalla (tai kellotettuna) ja videoesitys katkeaa.

   Kerro nyt vaikka nuo tiedot, jotka minäkin, niin jospa joku keksisi missä vikaa piilee. Siis ympäristö, versiot ja tiedostomuodot (sekä videosta että esitysasiakirjasta).

   Toivottavasti vika ei ole siitä, että olet tallentanut vieraisiin tiedostomuotoihin? Sen saat tarkistettua tallentamalla normin mukaiseen muotoon ja vertaamalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2883
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   18
   2520
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1433
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   103
   1411
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1182
  6. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   1127
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   47
   1091
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1014
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   978
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   877
  Aihe