Hobbyking

Kaikkea sitä

Kannattaako hobbykingi:stä tilata? meinaisin tilata ehkä tollasen trainerin sieltä. Joku jolla on kokemusta tai on kuullu asiasta, nii voisko kertoo. Ei viitsisi tilata suomesta ku on nii kallista.

49

4350

Vastaukset

 • http://www.kopterit.net/index.php?topic=8600.60

  Harrastelijat ovat jo kauan tilailleet sieltä. Toimitusaikaa vaan voi olla. Huom! Osa tuotteista on ostettavissa myös Euroopan varastosta, jolloin toimtusaika on lyhyempi ja hinta vähän korkeampi.

  Myös modelmaniacsonline on luotettava paikka ja takuut pelaa TODELLA HYVIN!! :) Olen tilannut sieltä ja todella tyytyväinen.

  • Kiitti, vastauksesta eli siis varmaan voi luottaa.


  • Kaikkea sitä kirjoitti:

   Kiitti, vastauksesta eli siis varmaan voi luottaa.

   ...että aasialaisiin kauppoihin voi luottaa, mutta esim. etelä-eurooppalaiset "likaiset" puljut kannattaa kierää kaukaa. Myös Suomessa on ala-arvoisia nettikauppoja.

   Hae aina muiden kokemuksia netistä ennen kuin tilaat mitään.


 • Hobbyking on ehkä paras RC-kauppa ever !

  • Hobbyking tuntuu kyllä luotettavalta el kyllä sitä sitten voi tilata :)


  • Kaikkea sitä kirjoitti:

   Hobbyking tuntuu kyllä luotettavalta el kyllä sitä sitten voi tilata :)

   Jos tilaa Hong Kongista, niin verot joutuu sitten maksamaan suomeen. Miten veron maksaminen on sujunut?


  • TimiÄ kirjoitti:

   Jos tilaa Hong Kongista, niin verot joutuu sitten maksamaan suomeen. Miten veron maksaminen on sujunut?

   paketissa on merkintä GIFT eli se menee lahjana tullista läpi.


  • maksaa mitään.. kirjoitti:

   paketissa on merkintä GIFT eli se menee lahjana tullista läpi.

   ´Koneille tulee yleensä aika isot postikulut kun sieltä tilaa, mutta jää useimmat kumminkin halvemmiksi.


  • sssssssssss kirjoitti:

   ´Koneille tulee yleensä aika isot postikulut kun sieltä tilaa, mutta jää useimmat kumminkin halvemmiksi.

   Kone tuli jo tulliin vantaalle jo yli viikko sitten ja kirjeen tuloon meni 4 päivää joten siinä se suomessa jo jonkin aikaa oli ollut, kone on koottu, mutta testaamaan vielä ei olla oikeen päästä, toissa päivänä kokosin koneen (Katso päiväys). Mukavan näköinen kone Ja kiitos noista palautteista, ne auttoivat paljon, yritän sitten kunhan pääsen testaamaan, niin muistaa pistää taas tänne asiaa. :)


 • 10 kiloon asti postituskulut sen ~21e Ja tuohon 10kg mahtuu ainakin sen kolme konetta. Ja juu, hyvä kauppa ja hinta kohdallaan. Sellasta vaan että tuppaavat hieman alitehoisia olemaan. mm. tuota punaista DECATHLONiani ei sitten ilmaan tunnu saavan.

 • Oon tilaamassa j-3 cub traineria hobbykingistä ja lähteeköhän paketti saksasta onko kokemuksia ?

 • Moro vaan kaikille.
  Olen tilannut hobbykingistä paljon RC-kama, en lennokkeja vaan tarvikkeita.Hong Kongin varastosta. Nyt jo yhteensä 42 kertaa, (paljon lipo akkuja, pieniä ruuveja, servoja yms:). Noin 100 USD-edestä kerralla silloin niistä ei mene tullia eika arvonlisäveroa.
  Kaikki toimitukset ovat olleet täsmällisiä, siis olen saanut sitä mitä tilasin.
  Toimitusaika halvimmalla mahdollisella rahdilla noin 4 viikkoa. Lentorahtina lähes yhtä kauan.
  Tilaus pakataan yleensä parin päivän kuluessa: Voit seurata tilauksesi etenemistä hobbykingin sivuilta.
  Tärkeää on huomioida että tilaamasi tavara on varastossa. "Backorder" tilaukset saattavat kestää vaikka kuinka kauan, siksi en tee niitä. Odotan että tavara tulee varastoon.

 • Kannattaaks tilaa nitroplanesist vai hoobyst kone ?

 • Sanokaa jos tilaan hobbykingist trainerin nii tarkottaako toi plug in fly sitä et siihen sisältyy kaikki tarvittavat eli kone servot radiot ynnämuuta ?

 • No eikös se lue siellä sivuilla, mitä tulee mukaan ja mitä tarvii lisäksi hommata.

 • onkohan noi euro/dollarimäärät muuttunu ?, viimeksi kun euroopan ulkopuolelta tilasin niin yli 40euron paketeista meni verot alv , ja se "gift" merkintä ei kyllä merkkaa juuri mitään tullimiehille:)

 • Rajat muuttu vuodenvaihteessa ja paketti tulossa. Arvo riittää hyvinkin tullaukseen, mutta saa nähdä kuinka käy.
  kiinassa on seuravaksi uusivuosi tulossa joten pakettien toimitus hidastuu muutamaksi kuukaudeksi.

 • En suosittele, Paketti kohta 2kk ollut tuloillaa. Asiakaspalvelustakaan ainuttakaan vastausta tiedusteluihin lisaksi "hobbyrobotti"ilmoiti meiliin seurantatunnuksen jota ei ole olemassakaan, et ainoa hyva puljussa tuntuu olevan nettisivut jossa luvataan sita sun tata. Tilaan itse tastalahin vain eBay kautta niin mahdollisuus saada rahatkin jopa takaisin jos kauppias osoittautuu huijariksi kuten hobby king.

  • Honkkarin varastolta tosiaan kestänyt turhan pitkään, mutta niin yleensäkkin lähes ihan sama mikä pulju Hong Kongissa jos lähettää halvimmilla posteilla. Euroopan varastosta sain nopeasti.


 • Mun paketti kiersi parcel-trackerin mukaan suunnilleen koko maailman ja tiedot loppuivat oman pakettini kohdalla aikanaan UKRAINAAN. Asiakaspalvelu joo tosi hidasta kanssa tuolla, meni toista viikkoa vastaukseen jossa sitten kehottivat tiedustelemaan asiaa paikallisesta postista :x eli ei oikein oteta vastuuta tapahtuneesta ainakaan tuolla firmassa

 • arsinkin LiPo-akkuja sisältävät paketit kulkee hitaasti, mutta näyttävät tulevan perille. Vähän hitaasti.

 • Kauan tuolta euroopan varastosta kestää tulla?

 • Parisen viikkoa. Tosin tilaus oli kiinasta ja paketti tuli merkitojen perusteella euroopasta. Yrittävät ilmeisesti palvella asiakkaita.

 • Tilasin hobbykingistä 500$ arvoisen paketin ,tarviiko tuosta nyt maksaa arvolisäveroa ,kun kaikki paketin tuotteet tilasin hobbykingin eurooppa varastolta?

  • Ei tarvitse


 • Okei kiitos =) Kauanko toimituksessa on keskimäärin mennyt aikaa ?
  Tänään aamulla tuli viesti ,että tavarat on lähtenyt liikkeelle EU varastolta.

 • Ensimmäinen lataus ainakin balansoimalla. Ohjelma kait löytyy laturistasi. Lennätyksen jälkeen hyvä ladata balansoimalla ja jos seuraavaan keikkaan pitempi aika purkaa varastolataukseen. ohjelmanpitäs löytyä laturista. Kentällä voi ladata 1C virralla (siis 5,8A).

  Siellä on tukos kunkunpässä etten päässyt katsomaan laturisi ja akkusi tyypiä, mutta itse suosin latauksessa 0,5-1C virtoja vaikka akun valmistaja lupaa sen kestävän 5C virtoja.

  NIIN muistithan hommata myös sen latauspussin?

 • En huomannut latauspussia tilata ,muutenkaan ihan perillä näistä asioista ,ensimmäistä kertaa käytän harjattomia moottoreita.

  Onneksi netistä on löytynyt tietoa.

  Joo taas hobbyking kaatunut.

  Laturi siis on 8s 150w max 7A lataus ja purku oli max 5A.

  Ja löytyy balansointi storage,discgarge ja charge ominaisuus

  Eli käytännössä laturilla pystyis 22.2v akkua lataa 6.8amp jos ihan äärirajoille vie?

  Mutta joo omasta mielestäkin kuulostaa 5A vähän liian suurelta lataukselta , vielä kun lomallakaan ei ole mikään kiire =D

  Ajattelin jos aina lataisi just jollain 0,5c 2.9A ja purkaisi sitten 5A ,vai voiko tästä olla haittaa jos latailee tälläsillä etananopeuksilla?

  Kauanko lipoakkua voi säilyttää latauksen jälkeen vai pitäisikö se purkaa jokaisen pienenkin käytön jälkeen storagemodella?

  Onko haittaa jos purkaa liian usein yms?

  En tiiä otanko tän taas liian vakavasti ,mutta netistä löytyy niin paljon kauhutarinoita ja eri mielipiteitä näistä lipoakuista ,niin haluaisin olla varma ennenkun teen mitään peruuttamatonta =)

  Ja tuosta lipobreikkaamisesta olisi kiva kuulla vielä suomalaistenkin mielipiteitä onko ihan mutua vai totta?

 • Aika tappaa LiPon. Hidastaa sitä voi varastalataustilalla ja sopivalla lämpötilalla. Muutaman päivän takia ei varastopurkua kannata tehdä.
  Lennokit.net löytyy paremmin tietoa akkujen käsittelystä. Joutuu hiukan hakemaan, mutta hyvät keskustelut on aiheesta.

 • Juu kiitos =)

 • Hobbyking on hyvä, mistä tahansa tilaa niin ei kannata ostaa Verticalhobbystä. Suomalaanen sonta kauppa, ylihintaasia koneita ja myy vielä sellaisiakin jotka ei lennä.
  Ostin sieltä F35 ja koottiin se sitte ohjeiden mukasesti ja mukana tulleilla kamoilla, noh eka lento ja kone tippuu niiku kivi alotuksessa, sillä moottorilla / puhaltimella ei tullu lentämisestä mitään. Vasta ku vaihettiin tehokkaampi akku / moottori / puhallin niin lensi huonosti tosin silloonki.
  Laitoon palautetta verticalhobby.com ja sanoivat että eivät korvaa eikä ota vastaan palautusta koska lentäjän vika etten saanu pidettyä alitehoista paskaa ilmassa.
  pari viikkoa myöhemmin kyseinen kone poistettiin verticalhobby myymälästä, eli veikkaan että olin " testaaja " kyseiselle koneelle ja kun huomasivat ettei se mihinkää lennä niin ottivat pois myynnistä.

  TLDR: Ostakaa ulkomailta, kiinasta mieluusti. Välttäkää verticalhobbyä kuin ruttoa.

  • Verticalhobby:sta on tullut paljon ostettua ja ammattitaitoinen ja hyvä palvelu on ollut aina ja hinnat kilpailukysiä kiinankin kauppojen kanssa (Hinnat sisältää verot ja rahdin, joka nostaa kiinasta tilattavien koneiden hinnan samaan). Ollut sieltä myös valikoimista poistunut F-35, joka on ollut parhaita puhallinkoneitani. Ostaisin uudenkin, jos niitä vielä saisi. Löytyi vielä googlettamalla, vaikka ei olekkaan sivuilla enää:
   http://www.verticalhobby.com/kauppa/f35-pnp-71mm-800w-puhaltimella-harmaa-p-2249.html
   Ei ole todellakaan aloittelijalle sopiva kone, nopea ja herkkä ohjaukselle.


 • Minkälaisia koneita olit lennättänyt ennen tuota puhkua. Tekstistäsi saa vaikutelman, että oli eka kone sulle. Joten ei ihme, että vaikeuksia. Korjaa, jos olen väärässä.

 • Oli ennestään jo lentoja , esim Corsair , F18, ja jotain pikkukoneita. Se oli vaan uudesta pitäen tehoton niillä osilla millä se tuli, ja tosiaan ottivat pois myynnistä kun kuulivat että paska oli.

 • RC-auton osstosta ja "palvelusta"
  1.7.2014 Hobbypointissa myyjä ei suostunut avaamaan 850 euron autopakkausta tutustumista varten.Tiesin tuotteesta perusasiat,suomalainen uskoo kun näkee.
  3.7.2014 palasin ja sanoin ostavani,nyt laatikko avautui,näytti ok,joten kassalle.
  4.7.2014 kotona avasin pakkauksen, latasin LiPo-akut.Mutta missä oli 215 euron ohjain so.lähetin ?Liikkeessä alakerran tiskillä sanoi ok.Yläkerran kassalla ok ja rahat pois.Kaverini sanoin nähneensä kaupassa tiskillä,kun kannoin laatikon kas salle.Kotona tarkistin kaiken sekä laatikon että pakkausmateriaalin,ei jälkeäkään ohjaimesta.Samalla huomasin,ettei takuupapereita oltu tehty,samalla huollon var mistava ServicePass oli täyttämttä.Aitoa neuvostoliiton tunnelmaa Freda 61:ssa:hitautta nuhjuinen ilmapiiri veltot myyjät huolimaton työote.
  Vaadi tarkka esittely, tarkista itse toimitussisältö,vaadi kaikki takuupaperit täytettynä,tarkista vielä kerran,ota suora puh.nro myyjälleTraxxas-takuu on 30pv.

  • Tuttua Hobbypointtia... kallista on kama ja syykin löytyy varmaan sijainnista. Hesa on tyyris tollaselle puljulle.


 • Kannattaa aina ostaa international warehousesta! Toimitusaika on huippuluokkaa

 • Olisin tilannut Hobbykingistä Lipo-akun (n. 20 €), mutta toimituskuluiksi olisi tullut 40 €!!! Kokeilin tilata Kiinan varastosta, mutta selain palautui aloitussivulle.

  Toimitustapaa ei voinut itse valita vaan oli joku Express max 500 g.

  Liekö Hobbyking hinnoitellut tuotteet sitä silmällä pitäen, että toimituskuluissa sitten rokotetaan aika kovasti?

  • kokeilitkos euroopan varastosta, sieltä halvemmat toimituskulut


  • s1ssilisko kirjoitti:

   kokeilitkos euroopan varastosta, sieltä halvemmat toimituskulut

   ja kannattako muutenkaan nyt ihan yksittäistä akkua lähtä tilaileen :)


  • s1ssilisko kirjoitti:

   ja kannattako muutenkaan nyt ihan yksittäistä akkua lähtä tilaileen :)

   No käytännössä se akku on tilattava vaikka ostaisi sen Suomestakin. Harva meistä asuu niin lähellä jotain rc-kauppaa, jotta voisi ihan fyysisesti kaupasta käydä sen ostamassa.


 • HobbyKingissä palautus täytyy itse maksaa omasta pussista. Lukee ihan kyllä säännöissäkin. Ottaa päähän maksaa 25 euroa lisää 130 euron ostoksista. Ohjain oli rikki ja piti laittaa englantiin tarkempiin tutkimuksiin. Nyt odotan uutta tulevaksi. Jos ei ole mukana mitään alennuskuponkia tjv niin en kyllä ikinä osta tuolta mitään. Mielummin vähän kalliimmalla täältä suomesta, tai ainakin selvitän ensin tuon palautus-systeemin.

  • Osta Suomesta tai Englannista kerralla kunnon vehkeet härveleiden ohjaamiseen. Kestää pitkään ja toimii. Ainakaan mitään parin tuhannen euron romuläjää en uskalla hobbyking radioiden varassa pyörittää taivaalla.

   Akkuja laturi ja piuhoja ja liittimiä sun muuta lelua ja askartelutavaraa olen ostanut hobbykingistä.


  • wafsedgfgh kirjoitti:

   Osta Suomesta tai Englannista kerralla kunnon vehkeet härveleiden ohjaamiseen. Kestää pitkään ja toimii. Ainakaan mitään parin tuhannen euron romuläjää en uskalla hobbyking radioiden varassa pyörittää taivaalla.

   Akkuja laturi ja piuhoja ja liittimiä sun muuta lelua ja askartelutavaraa olen ostanut hobbykingistä.

   ""Osta Suomesta tai Englannista kerralla kunnon vehkeet härveleiden ohjaamiseen. Kestää pitkään ja toimii. Ainakaan mitään parin tuhannen euron romuläjää en uskalla hobbyking radioiden varassa pyörittää taivaalla"

   Juurikin näin, merkki maksaa mutta kannattaa pitemmän päälle luotettavuus ja kestävyys aivan toista luokkaa kuin hobbykingin vehkeissä jotka pääsääntöisesti täyttä kuraa! ...no akut on kyllä toimineet ihan ok en sieltä juuri muuta enää tilaakkaan.


 • Moro
  Yli 80 tilausta.Yksi pakettii hukassa. Korvaavat rahana jo ei löydy.
  Toimitusaika. Kaksi viikkoa - kuuausi.
  Markku

 • No jos se sinun ostoksesi on Back order niin älä missään nimessä tilaa!! Kerran tilasin Back order tuotteen ja toimitusksessa meni 2-3 kuukautta! Jos sen saa international warehousesta, niin se kestaa pari viikkoa. Tilaa euroopan ware housesta jos mahdollista.

 • Hobbyking hyvä kauppa oon tilannut paljon sälää ja 50cc bensa moottorin ja on hyvä.

 • Pitäisi itse ekaa kertaa jossain välissä tilata PowerHD 20kg servo Savageen kun maksaa kuluineen pääle 20e. Suomesta ostettuna maksaa 40e kappale. Taifankin tilata 2kpl saman tien hobbykingistä. Kestäähän toimitus mutta ei ole servolle akuuttia tarvetta niin saakin kestää.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  116
  4820
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  123
  668
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  539
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  37
  488
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  446