vihdoin kahta miestä (osa1)

saunatyttönen

Mieheni ja tämän työkaveri Mika ovat kovia maastopyöräilijöitä ja olivat lähdössä Lappiin maastopyörä kisoihin. Mieheni suostutteli minut mukaan heille mökkiemännäksi. En osannut pistää vastaakaan, varsinkin kun kahden alle kouluvuotiaan lapsemme hoitokin järjestyi siksi aikaa. Sainhan itse samalla vähän lomaa. Pidän kovasti luonnossa liikkumisesta. Talvisin hiihdän ja kesäisin juoksen, joten odotin kovasti juoksulenkkejä Lapin luonnossa.

Matka sujui oikein mukavasti. Tulen hyvin toimeen, niin oman mieheni, kuin Mikankin kanssa. Mika on, sen lisäksi että on syötävän hyvän näköinen, oikea herrasmies. Vaikka olen vähän arka luonteeltani, Mika on aina ottanut myös minut huomioon meillä käydessään. Juttelee ja kyselee kuulumisia, vaikuttaa olevan aidosti kiinnostunut myös minun kuulumisistani. En muista milloinkaan että hän olisi sanonut tai tehnyt mitään typerää. Hän huomioi myös lapsemme aina kun tulee meillä käymään. Jollakin tavalla minua hieman harmittaa Mikan kohtalo. Hänen pitkä parisuhteensa päätyi kaksi vuotta sitten riitaisasti ja nyt mies on ollut ilman naista jo kaksi vuotta. Tai mistä minä tiedä, mutta ainakaan mitään julkista seurustelukumppania ei ole näkynyt.

Illalla tulimme perille. Se ilta menikin huomiseen kisaan valmistautuessa. Aamulla miehet rassasivat pyöriään ja täyttivät juomareppujaan. Lähtiessään mieheni antoi minulle pusun ja pyysi jos laittaisin heille saunan lämpimäksi.

Miesten tultua oli saanut saunan lämpöiseksi. Miehet olivat hikisiä ja väsyneitä. He ylistivät kilpaa kuinka kiva oli tulla takaisin mökille lämpöiseen saunaan. Oli itsekkin vielä hikinen juoksulenkistä, jonka olin sillä aikaa kerennyt tekemään.
-Mitä jos laitetaan sen verran uikkaria päälle että voidaan mennä yhdessä saunaan kun Helinkin näköjään täytyy käydä pesulla, mieheni ehdotti.
-Mikäs siinä, kuului Mikan vastaus. -Pitäähän naistenkin itsensä puhtaana pitää.
Jäin vähän miettimään, että mitäköhän Mika tuolla tarkoitti. Mutta sen enempiä ihmettelemättä puin bikinit päälle ja painuin saunaan.

Siellä miehet jo istuivatkin. Istuin ylälauteille poikittain. Nojasin seinään ja nostin jalat koukkuun eteeni. Katselin miehiä kun he hikisinä istuivat hämärässä saunassa. En ollut aikaisemmin nähnyt Mikaa noin vähissä vaatteissa. Lisäksi että hän oli syötävä kasvoiltaan oli hänellä aika herkullinen kroppa. Saunan hämärä valo vielä korosti lihaksien juonteita ja toi varjoja hikiselle iholle. Huomasin että aloin kostumaan. Olen joskus puhunut miehelleni haaveestani saada kahta miestä yhtä aikaa ja nyt huomasin ajattelevani ja haaveilevani siitä. Olen tavannut mieheni niin nuorena, etten ole harrastanut seksiä kenenkään muun kanssa. Vieras mies ja vieras muna on alkanut kiehtomaan. Kuvittelin miten mieheni katsoisi vierestä kun levittäisin itseäni ja tarjoaisin koko kroppaani Mikalle. Ja kuinka Mika kovalla jäykällä munallaan työntyisi sisälleni. Vieraan miehen muna työntyisi sisälleni! Ja lopuksi näkisin miten vieras mies saa orgasmin ja syöksee spermat vatsalleni.
-Hei, huhuu, Mika sanoi.
Säpsähdin todellisuuteen.
-Niin, mites sun lenkki meni.
-Sori, olin vähän ajatuksissani, sanoin punastuen. Tosi hyvin, tuolla on ihan mielettömän hyvät lenkkimaastot.
Tunsin oloni vähän vaivaantuneeksi. Olin ollut niin ajatuksissani, että olin ilmeisesti tuijotellut Mikan kroppaa enkä ollut kuullut mitään mitä tämä puhui.
-Taidan käydä suikussa sanoin, ja lähdin suikun puolelle. Suiku tekikin hyvää. Viileä vesi valui vartaloani pitkin. Käänsin selkäni saunan lasiovelle ja avasin bikinien niskalenkin. Laskin bikinit hieman alemmaksi, että sain huuhdeltua hikiset rintanikin puhtaaksi. Huomasin että nännini olivat kovettuneet, ja rinnat tuntuivat mukavan terhakoilta. Huuhtelin vaivihkaa myös suihkulla kuumaa pilluani. Huljautin kädelläni varovati housujen sisäpuolelta hiet pois. Sormeni osuivat häpyhuulille ja huomasin olevani todelle todella märkä. Olin niin kiihottunut miesten vartaloista. Puin bikinien yläosan takasin, käännyin ja menin takaisin saunaan.

15

70964

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saunatyttönen

      Istuin takaisin lauteille ja kiinnitin heti huomioni Mikaan. Hän piti käsiään vaivihkaa haarojensa päällä. Silloin tajusin että hänellähän seisoo. Saunalta näki lasioven läpi kaiken mitä suihkussa tapahtuu ja vaikka yritin tehdä kaiken hyvin siveellisesti, niin ilmeisesti olin kiihottanut Mikaa. Tunsin taas miten himo valtasi koko kroppani. Se tuntui alapäässä, vatsalla nipisteli, hengitys kiihtyi, sydän tykytti ja poskilla kuumotti.
      -Eiköhän lähdetä jäähdyttelemään, mieheni tokaisi ja lähti saunasta.
      Mika oli ilmeisesti saanut sen verran seisokkia tasoiteltua, että lähti perään. Itse sanoin jääväni nautiskelemaan saunan lämmöstä.

      Miesten lähdettyä kävin selälleni makaamaan. Työnsin käteni varovati housuihini ja sormeilin tulikuumaa, märkää vakoa. Olin niin kuumana äskeisestä, että tiesin tulevani nopeasti. Toisella kädessä otin rintani esille ja nipistelin nännin päätä. -Aah! Se tuntui niin hyvältä, että en saanut pidettyä suutani kiinni. Kuvittelin miten saisin kahta miestä samanaikaisesti sisälleni. Huumassani hakkasin sormia syvälle kosteaan turpeiseen pilluuni. Juuri kun olin tulossa huomasin että miehet olivatkin tulleet jo takaisin ja katselivat saunan oven takaa.
      -Jatka vain, mieheni sanoi. Juteltiin tossa ulkona hetki Mikan kanssa juuri näistä asioista.
      En pystynyt jatkamaan. Olin niin hämilläni, että nousin istumaan ja vedin rintani takaisin liivien suojaan. Miehet tulivat sisälle. Ja jäivät seisomaan oviaukolle. Nyt näin selvästi miten molempien uimahousut pullottivat.
      -Sori, mä luulin että kuulen kun tulette, sopertelin hämilläni.
      -Ei se mitään, Mika sanoi. Sua oli ihan kiva katsella.
      Mieheni hymyili, vinkkasi minulle silmää ja sanoi:
      -Eiköhän me voida heittää nämä uikkarit pois. Onhan me jo melkein kaikki nähtykkin.
      Ja siinä samassa mieheni riisui omat housunsa. Yhtään häpeilemättä hän seisoi saunan lattialla yrittämättäkään peitellä seisovaa kaluaan. Kiihotuin suunnattomasti. Se oli selvä merkki mieheltäni. Mitä tässä häpeilemään. Kaikkien tekee kuitenkin mieli. Seuraavaksi Mika riisui housunsa. Siinä miehet seisoivat terhakkaana saunan lattialla. Katselin heidän kovia muniaan ja karvoista siistittyjä pussejaan.
      -Mua kyllä panettaa aika tavalla, myönsin ääneen. Olen ihan märkänä. Tunsin miten sydän hakkasi sisälläni, enkä ollut uskonut joutuvani tai pääseväni tämmöiseen tilanteeseen ikinä. En ollut kuvitellut voivani sanoa sitä ääneen.
      -Pitäistkö meidän käydä helpottamassa tilannetta jossain, sanoin miehelleni. En enää ujostellut sitä että olin kiimoissani.
      -Mitä sitä tästä minnekkään lähtemään, hoidetaan homma tässä, mieheni vastasi.
      -Mutta...Eihän me voida ku Mika... en saanut sanotuksi loppuun kun Mika keskeytti:
      -Jos voin seurata sivusta, mua ei häiritse yhtään jos nautiskelette. Päinvastoin.

      Mika nousi ylälauteille ja meni nurkkaan nojailemaan. Mieheni tuli luokseni ja tarttui huosuihini. Sen enempiä kyselemättä hän veti housuin kokonaan pois. Istuin ylälauteella, mieheni laskeutui eteeni. Hän työnsi sormensa pilluuni ja kevyesti nuoleskeli klitoristani.
      -Mä tuun kyllä nopeasti tässä tilanteessa, sanoin.
      -Oot kyllä märkä. Mitä tässä enää lämmitelemään, mieheni sanoi ja tuli lähemmäksi. Kumarruin eteenpäin jotta sain mieheni kalusta kiinni. Tunsin miten kovana se oli. Levitin jalkani ja ohjasin kädelläni mieheni sisälleni. Kuulin miten Mika huokaisi vieressä. Vilkaisin vaivihkaa sinne päin ja huomasin miten hän varovasti tyydytti itseään kädellä. Olin niin kiimoissani etten pystynyt sanomaan mitään. Vedin vain mieheni itseeni tiukasti kiinni samalla kun hän rauhakseen työntyi sisääni. Avasin bikinien yläosan ja heitin sen avonaisesta saunan ovesta ulos.
      -Pitäiskö sun auttaa vähän Mikaa, mieheni kuiskasi.
      Nyt käännyin katsomaan avoimesti Mikaan päin. Hän tyydytti itseään varovasti kädellään ja katseli meitä. Mika katsoi minua ja nyökkäsi hyväksynnän tai kutsumisen merkiksi. Mieheni irrottautui minusta ja käännyin polvilleni alalauteella. Mika avasi haaransa ja siinä se oli. Mikan terhakka siistiksi ajeltu muna. Otin sen varovasti käteeni ja tunnustelin toisella kädellä hänen täyteläisiä, sileitä pussejaan. Tulin lähemmäksi jotta yletyin kielelläni hyväilemään kiiltelevää terskaa. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä, samalla kun runkkasin toisella kädellä varovasti ylös alas. Välillä nuolin hänen sileäksi ajeltuja täyteläisiä pussejaan. Mika voiksi ja nojautui taaksepäin. Olin niin kiimoissani että aloin runkata kädelläni kovempaa ja otin ihanaa vierata munaa syvälle suuhun. Välillä tartui Mikaa tiukoista pakaroista kiinni ja upotin munaa syvälle suuhun uudestaan ja uudestaan
      -Ihan rauhassa, mulla tulee muuten, Mika tuumasi.
      -Eikö osaakkin hommansa, mieheni sanoi ja tuli istumaan Mikan viereen.
      Tartuin toisella kädellä mieheni munaan ja toiselle Mikan. Vuorotellen nuolin, imin ja runkkasin niitä. Se oli jotain epätodellisin hienoa. En tiedä kauan sitä jatkui, mutta lopulta mieheni sanoi, että eiköhän meidän olisi aika välillä hoitaa sinuakin.

      • saunatyttönen

        Miehet laittoivat minut lauteille selälleen makaamaan. Avonaisesta ovasta tuli viileää ilmaa, eikä saunassa tullut liian kuuma. Makasin lauteilla selällään kun neljä kättä ja kaksi kieltä hoitivat minua. Mieheni oli haarojeni välissä ja sormeili ja nuoli minua hellästi. Mika suuteli rintani ja hyväili niitä taitavasti. Välillä hän nuoli kaulaani ja nipisteli toisella kädellä nännejäni. Suutelin Mikaa huulille. Mika katsoi minua silmiin, hyvyili ja sanoi:
        -Sinä se näköjään osaat nauttia seksistä. Olen kyllä aina katsonut että olen pirun hyvän näköinen, mutta vielä tommoinen peto!
        Mika nousi ja tarjosi munaansa vielä käsiteltäväksi. Hän oli selvästi pitänyt siitä. Käänsin päätäni ja otin munan suuhuni. Tunsin miten Mikakin oli kostunut. Touhutippa tuntui ihan liukkaalta munan päässä. Pyörittelin siinä kieltä ja nautin Mikan nesteen mausta.

        Mieheni käänsi minut kontalleen. Levitin haarani ja pilluni miehelleni, joka tuntui käyvän aika kiihkeänä. Mika asettui eteeni hajareisin ja sain taas tuon ihanan patukan suuhuni. Otin Mikan munan syvälle suuhuni ja runkkasin sitä voimalla. Samalla mieheni työntyi minuun takaapäin ja aloitti villin panon. Huusin ja voihkin. Nyt tiesin että ei ole lapsetkaan kuulemassa, joten voi huutaa ihan vapaasti. Molempien miesten munat tuntuivat niin hyviltä. Huusin ja voihkin. Mieheni pani minua liukkaaseen pilluun samalla kun sormella hyväili pyllyäni. Mikankin muna tuntui niin hyvältä suussani, ja Mika voihki nautinnosta. En kestänyt enempään. Tiesin että pystyn useaan orgasmiin ja nyt tuli ensimmäinen. Se oli kuin räjähdys. Kiimoissani työnsin Mikan munaa syvemmälle suuhuni ja runkkasin häntä rajusti. Kiljuin orgasmin huumassa. Puristelin rintojani ja tarjosin niitä Mikankin hyväiltäväksi.
        -Sori, mut nyt mä tuun, kuulin mieheni sanovan. Ja siinä samassa hän päästi kaiken sisälleni. Tiesin että mieheni tulee nopeasti nähdessään minun orgasminautintoni. Mieheni vielä nautiskellesa viimeisistä työnnöistä orgasminsa jälkeen sanoin Mikalle:
        -Onneks teitä on kaksi.

        Mieheni otti veltostuneen ja spermaisen munansa sisältäni pois. Nousin hieman ja vedin Mikan alleni makaamaan. Annoin vielä viimeisen kunnon imutuksen hänelle. Sitten ohjasin tämän vieraan miehen ihanan jäykän kalun permaa valuvien kosteiden häpyhuulieni suulle. Painauduin hitaasti Mikan päälle. Mika voihkaisi ja tarttui rintoihini. Mieheni poistui suihkun puolelle ja me jämme Mikan kanssa panemaan kaksin saunan lauteille. Ratsastin Mikan päällä. Hänen munansa oli sisälläni. Se oli jotain mieletöntä. Suutelimme samalla kun paiskoin rajusti lanteitani häntä vasten. Mika nousi istumaan ja otti minut syliinsä. Sitten hän laski minut istumaan lauteille ja jatkoi panoa samalla tavalla miten mieheni oli pannut minua hetki sitten. Mika kyllä osasi hommansa. Näin miten mieheni seisoi suihkussa ja katseli meitä. Hän runkkasi löysää vehjettään varovasti ja näytti siltä kun hän saisi siihen jotain eloa.
        -Mulla tulee kans kyllä kohta, Mika sanoi.
        -Älä anna tulla vielä, mä haluan teitä yhtä aikaa, sanoin ja ohjasin Mikan istumaan lauteille. Asetuin hänen eteensä kontilleen ja jatkoin suulla. Mikan muna oli kauttaaltaan mieheni spermassa. Nuoleskelin sitä joka puolelta. Yritin olla nyt varovainen etten saisi Mikaa vielä laukeamaan. Mika rentoutui, laittoi silmansä kiinni ja nojasi seinään, samalla kun kevyesti huolin ja hyväilin häntä.

        Mieheni tuli yllättäen taakseni ja kaatoi alaselkäni päälle viileää öljyä. Kiljaisin, kun kylmä öljy osui iholleni. Hän levitti öljyä alasellälleni, pakaroilleni ja pyllyyni. Hän työnsi varovasti öljyisen sormensa peppuuni ja sanoi:
        -Ai haluis se Heli kahta munaa yhtä aikaa.
        -Vois tuntu hyvältä, sanoin ja jatkoin Mikan hyväilyä.
        -Kumman haluat kumpaan vai tullaanko molemmat samaan, Mika kysyi.
        -Ihan sama, kunhan panette mua, sanoin kiimoissani.
        -Helillä on kyllä niin hyvä kakkonen että pitää ottaa vissin arpapelillä, mieheni heitti.
        Pojat ottivat nopeasti kivi,paperi, sakset ja arpaonni suosi miestäni. Nautin vapautuneesta tunnelmasta joka saunalla oli. Pojat olivat kuin pikkupoikia. Yhtä innoissaan minusta.
        -Mutta varovasti ja kakkoseen ensin, sanoin miehelleni.
        Sen enempää selittelemättä mieheni alkoi työntämään öljyttyä munaansa peppuuni. Hän oli ilmeisesti kiihottunut niin näkemästään, että oli saanut kalunsa uudestaan pystyyn. Ensin hän työnsi vain terskan mitan verran ja liikutteli sitä varovaisesti edestakaisin. Venytys teki hieman kipeää ja pelkäsin vähän. Yritin rentoutua ja hyväilin varovasti Mikaa. Huomasin että Mikan jäykkyys oli hieman laskenut ja kysyinkin että joko taas kestät.
        -Joo, teki hyvää hetken rauhoittua. Nyt voi taas lisätä vauhtia. Nyt mä kestän mitä vain, Mika vastasi leikkisästi.
        Mieheni osasi olla varovainen. Hän liikkui hitaasti ja huomasin että se alkoi tuntumaan hyvältä. Hetken kuluttua mieheni kuiskasi että pohjassa on.
        -Pane vähän aikaa, tuntuu hyvältä, vastasin.


      • saunatyttönen
        saunatyttönen kirjoitti:

        Miehet laittoivat minut lauteille selälleen makaamaan. Avonaisesta ovasta tuli viileää ilmaa, eikä saunassa tullut liian kuuma. Makasin lauteilla selällään kun neljä kättä ja kaksi kieltä hoitivat minua. Mieheni oli haarojeni välissä ja sormeili ja nuoli minua hellästi. Mika suuteli rintani ja hyväili niitä taitavasti. Välillä hän nuoli kaulaani ja nipisteli toisella kädellä nännejäni. Suutelin Mikaa huulille. Mika katsoi minua silmiin, hyvyili ja sanoi:
        -Sinä se näköjään osaat nauttia seksistä. Olen kyllä aina katsonut että olen pirun hyvän näköinen, mutta vielä tommoinen peto!
        Mika nousi ja tarjosi munaansa vielä käsiteltäväksi. Hän oli selvästi pitänyt siitä. Käänsin päätäni ja otin munan suuhuni. Tunsin miten Mikakin oli kostunut. Touhutippa tuntui ihan liukkaalta munan päässä. Pyörittelin siinä kieltä ja nautin Mikan nesteen mausta.

        Mieheni käänsi minut kontalleen. Levitin haarani ja pilluni miehelleni, joka tuntui käyvän aika kiihkeänä. Mika asettui eteeni hajareisin ja sain taas tuon ihanan patukan suuhuni. Otin Mikan munan syvälle suuhuni ja runkkasin sitä voimalla. Samalla mieheni työntyi minuun takaapäin ja aloitti villin panon. Huusin ja voihkin. Nyt tiesin että ei ole lapsetkaan kuulemassa, joten voi huutaa ihan vapaasti. Molempien miesten munat tuntuivat niin hyviltä. Huusin ja voihkin. Mieheni pani minua liukkaaseen pilluun samalla kun sormella hyväili pyllyäni. Mikankin muna tuntui niin hyvältä suussani, ja Mika voihki nautinnosta. En kestänyt enempään. Tiesin että pystyn useaan orgasmiin ja nyt tuli ensimmäinen. Se oli kuin räjähdys. Kiimoissani työnsin Mikan munaa syvemmälle suuhuni ja runkkasin häntä rajusti. Kiljuin orgasmin huumassa. Puristelin rintojani ja tarjosin niitä Mikankin hyväiltäväksi.
        -Sori, mut nyt mä tuun, kuulin mieheni sanovan. Ja siinä samassa hän päästi kaiken sisälleni. Tiesin että mieheni tulee nopeasti nähdessään minun orgasminautintoni. Mieheni vielä nautiskellesa viimeisistä työnnöistä orgasminsa jälkeen sanoin Mikalle:
        -Onneks teitä on kaksi.

        Mieheni otti veltostuneen ja spermaisen munansa sisältäni pois. Nousin hieman ja vedin Mikan alleni makaamaan. Annoin vielä viimeisen kunnon imutuksen hänelle. Sitten ohjasin tämän vieraan miehen ihanan jäykän kalun permaa valuvien kosteiden häpyhuulieni suulle. Painauduin hitaasti Mikan päälle. Mika voihkaisi ja tarttui rintoihini. Mieheni poistui suihkun puolelle ja me jämme Mikan kanssa panemaan kaksin saunan lauteille. Ratsastin Mikan päällä. Hänen munansa oli sisälläni. Se oli jotain mieletöntä. Suutelimme samalla kun paiskoin rajusti lanteitani häntä vasten. Mika nousi istumaan ja otti minut syliinsä. Sitten hän laski minut istumaan lauteille ja jatkoi panoa samalla tavalla miten mieheni oli pannut minua hetki sitten. Mika kyllä osasi hommansa. Näin miten mieheni seisoi suihkussa ja katseli meitä. Hän runkkasi löysää vehjettään varovasti ja näytti siltä kun hän saisi siihen jotain eloa.
        -Mulla tulee kans kyllä kohta, Mika sanoi.
        -Älä anna tulla vielä, mä haluan teitä yhtä aikaa, sanoin ja ohjasin Mikan istumaan lauteille. Asetuin hänen eteensä kontilleen ja jatkoin suulla. Mikan muna oli kauttaaltaan mieheni spermassa. Nuoleskelin sitä joka puolelta. Yritin olla nyt varovainen etten saisi Mikaa vielä laukeamaan. Mika rentoutui, laittoi silmansä kiinni ja nojasi seinään, samalla kun kevyesti huolin ja hyväilin häntä.

        Mieheni tuli yllättäen taakseni ja kaatoi alaselkäni päälle viileää öljyä. Kiljaisin, kun kylmä öljy osui iholleni. Hän levitti öljyä alasellälleni, pakaroilleni ja pyllyyni. Hän työnsi varovasti öljyisen sormensa peppuuni ja sanoi:
        -Ai haluis se Heli kahta munaa yhtä aikaa.
        -Vois tuntu hyvältä, sanoin ja jatkoin Mikan hyväilyä.
        -Kumman haluat kumpaan vai tullaanko molemmat samaan, Mika kysyi.
        -Ihan sama, kunhan panette mua, sanoin kiimoissani.
        -Helillä on kyllä niin hyvä kakkonen että pitää ottaa vissin arpapelillä, mieheni heitti.
        Pojat ottivat nopeasti kivi,paperi, sakset ja arpaonni suosi miestäni. Nautin vapautuneesta tunnelmasta joka saunalla oli. Pojat olivat kuin pikkupoikia. Yhtä innoissaan minusta.
        -Mutta varovasti ja kakkoseen ensin, sanoin miehelleni.
        Sen enempää selittelemättä mieheni alkoi työntämään öljyttyä munaansa peppuuni. Hän oli ilmeisesti kiihottunut niin näkemästään, että oli saanut kalunsa uudestaan pystyyn. Ensin hän työnsi vain terskan mitan verran ja liikutteli sitä varovaisesti edestakaisin. Venytys teki hieman kipeää ja pelkäsin vähän. Yritin rentoutua ja hyväilin varovasti Mikaa. Huomasin että Mikan jäykkyys oli hieman laskenut ja kysyinkin että joko taas kestät.
        -Joo, teki hyvää hetken rauhoittua. Nyt voi taas lisätä vauhtia. Nyt mä kestän mitä vain, Mika vastasi leikkisästi.
        Mieheni osasi olla varovainen. Hän liikkui hitaasti ja huomasin että se alkoi tuntumaan hyvältä. Hetken kuluttua mieheni kuiskasi että pohjassa on.
        -Pane vähän aikaa, tuntuu hyvältä, vastasin.

        Mieheni lisäsi vauhtia ja levitin itseäni lisää. Mielessäni kiihotti kokoajan ajatus että kohta sisälläni on kaksi jäykkä kiimaista miestä. Mieheni lisäsi vauhtia ja nyt hän pani jo ihan kovasti. Hän otti munan ulos ja työnsi sen kerralla takaisin. Voihkaisin nautinnosta.
        -Pane mua pylyyn, sanoin ja kahmin Mikan munaa suuhuni. Mieheni muna tuntui hyvältä. Se kulki liukkaasti edes takas, pussien hakatessa pilluani.
        -Pankaa mua yhdessä sanoin ja ojentauduin suoremmaksi.
        Mika laskeutui alleni ja ohjasi munansa jo tottuneesti sisälleni. Kostean turpeinen pilluni otti sen vastaan liukkaasti. Ratsastin Mikan päällä muutaman vedon, aaah. Huusin hyvänolontunteesta. Mieheni tarttui pakaroihini ja pysäytti liikkeeni. Tunsin kun hän työntyi varovasti ja liukkaasti pyllyyni. Olin kahden miehen välissä. Molempien terhakkaana seisovat munat olivat sisälläni. Tuntui että halkean. Koko alapää oli täynnä paksua kovaa munaa. Mika hyväili taitavasti rintojani ja suuteli kaulaa ja suutani. Mieheni pani minua ja puristi voimakkailla käsillä lantiostani. Kiljuin onnesta. Miehet pysäyttivät liikkeen toivomuksestani ja pitivät munansa paikallaan. Pyöritin lantiotani ja sain säädellä nautintoani.
        -Kohta tulee, sopersin ja lisäsin lantiooni vauhtia. Olin saanut orgasmin peppuseksissä ja emätinyhdynnässä, mutta tämä oli jotain niiden yhdistelmää ja vielä enemmän. Neljät kädet vaelsivat kiinteällä vartalollani kun sain orgasmin. Pitkitin sitä lantioni liikkeillä, eikä se tuntunut loppuvan ikinä. Hieroin klotoristani samalla kun vieras muna hyväili pilluani, oman mieheni muna pyllyä. Mikan huulet ja nipistelevät sormet rinnoissani ja oman mieheni kädet levittelivät välillä pakaroitani, välillä hyväilivät rintojani.
        -Mulla tulee, Mika huusi.
        -Anna tulla sisälle, sanoin.
        Mieheni irrottautui pepustani ja meni huuhtelemaan munansa. Ratsastin Mikan päällä ja annoin tämälle kunnon orgasmit. Mika voihki ja pumppasi kaiken nesteensä minun sisälleni. Sykkivä muna tuntui sisälläni. Lopuksi Mika jäi läähättämään selälleen ja hymyili.
        -Kiitos, hän sanoi.
        -Eipä kestä, vastasin. Tiesin että tämä loputon nautinto ei olisi omalta kohdaltani vieläkään täysin ohi. Tiesin mieheni haaveilevan jälkiliukkaista ja nyt jos koskaan siihen olisi tilaisuus. Mieheni tulikin pian saunaan kun ole ensin puhdistanut vehkeensä. Asetuin alalauteille kyykkyyn jalat levälteen, pillu spermaa valuen.
        -Nyt olisi liukasta tarjolla, sanoin ja nappasin munasta kiinni.

        Miestäni ei tarvinut kahdesti käskeä. Rajusti kyselemättä hän asettui eteeni ja painoi munansa sisälleni. Mika katseli vierestä kun me rakastavaiset vielä lopuksi yhdessä nautimme kiimastamme. Tunsin miten pilluni oli jo täynnä nestettä. Mieheni muna liukui liukkaasti sisälläni. Nautimme yhdessä jokaisesta vedosta kunne lopulta saimme orgasmin yhtä aikaa. Se oli upea lopetus koko ihanalle saunaillalle.


      • ojojoj
        saunatyttönen kirjoitti:

        Mieheni lisäsi vauhtia ja levitin itseäni lisää. Mielessäni kiihotti kokoajan ajatus että kohta sisälläni on kaksi jäykkä kiimaista miestä. Mieheni lisäsi vauhtia ja nyt hän pani jo ihan kovasti. Hän otti munan ulos ja työnsi sen kerralla takaisin. Voihkaisin nautinnosta.
        -Pane mua pylyyn, sanoin ja kahmin Mikan munaa suuhuni. Mieheni muna tuntui hyvältä. Se kulki liukkaasti edes takas, pussien hakatessa pilluani.
        -Pankaa mua yhdessä sanoin ja ojentauduin suoremmaksi.
        Mika laskeutui alleni ja ohjasi munansa jo tottuneesti sisälleni. Kostean turpeinen pilluni otti sen vastaan liukkaasti. Ratsastin Mikan päällä muutaman vedon, aaah. Huusin hyvänolontunteesta. Mieheni tarttui pakaroihini ja pysäytti liikkeeni. Tunsin kun hän työntyi varovasti ja liukkaasti pyllyyni. Olin kahden miehen välissä. Molempien terhakkaana seisovat munat olivat sisälläni. Tuntui että halkean. Koko alapää oli täynnä paksua kovaa munaa. Mika hyväili taitavasti rintojani ja suuteli kaulaa ja suutani. Mieheni pani minua ja puristi voimakkailla käsillä lantiostani. Kiljuin onnesta. Miehet pysäyttivät liikkeen toivomuksestani ja pitivät munansa paikallaan. Pyöritin lantiotani ja sain säädellä nautintoani.
        -Kohta tulee, sopersin ja lisäsin lantiooni vauhtia. Olin saanut orgasmin peppuseksissä ja emätinyhdynnässä, mutta tämä oli jotain niiden yhdistelmää ja vielä enemmän. Neljät kädet vaelsivat kiinteällä vartalollani kun sain orgasmin. Pitkitin sitä lantioni liikkeillä, eikä se tuntunut loppuvan ikinä. Hieroin klotoristani samalla kun vieras muna hyväili pilluani, oman mieheni muna pyllyä. Mikan huulet ja nipistelevät sormet rinnoissani ja oman mieheni kädet levittelivät välillä pakaroitani, välillä hyväilivät rintojani.
        -Mulla tulee, Mika huusi.
        -Anna tulla sisälle, sanoin.
        Mieheni irrottautui pepustani ja meni huuhtelemaan munansa. Ratsastin Mikan päällä ja annoin tämälle kunnon orgasmit. Mika voihki ja pumppasi kaiken nesteensä minun sisälleni. Sykkivä muna tuntui sisälläni. Lopuksi Mika jäi läähättämään selälleen ja hymyili.
        -Kiitos, hän sanoi.
        -Eipä kestä, vastasin. Tiesin että tämä loputon nautinto ei olisi omalta kohdaltani vieläkään täysin ohi. Tiesin mieheni haaveilevan jälkiliukkaista ja nyt jos koskaan siihen olisi tilaisuus. Mieheni tulikin pian saunaan kun ole ensin puhdistanut vehkeensä. Asetuin alalauteille kyykkyyn jalat levälteen, pillu spermaa valuen.
        -Nyt olisi liukasta tarjolla, sanoin ja nappasin munasta kiinni.

        Miestäni ei tarvinut kahdesti käskeä. Rajusti kyselemättä hän asettui eteeni ja painoi munansa sisälleni. Mika katseli vierestä kun me rakastavaiset vielä lopuksi yhdessä nautimme kiimastamme. Tunsin miten pilluni oli jo täynnä nestettä. Mieheni muna liukui liukkaasti sisälläni. Nautimme yhdessä jokaisesta vedosta kunne lopulta saimme orgasmin yhtä aikaa. Se oli upea lopetus koko ihanalle saunaillalle.

        Siis eronnut ukko jonka kusista munaa imit heti...ahaa

        nites mistää ukkos keksi äkkiä sen viileän öljyn? kävikö viereisellä essoolla hakeen?


      • Löylytonttu
        saunatyttönen kirjoitti:

        Mieheni lisäsi vauhtia ja levitin itseäni lisää. Mielessäni kiihotti kokoajan ajatus että kohta sisälläni on kaksi jäykkä kiimaista miestä. Mieheni lisäsi vauhtia ja nyt hän pani jo ihan kovasti. Hän otti munan ulos ja työnsi sen kerralla takaisin. Voihkaisin nautinnosta.
        -Pane mua pylyyn, sanoin ja kahmin Mikan munaa suuhuni. Mieheni muna tuntui hyvältä. Se kulki liukkaasti edes takas, pussien hakatessa pilluani.
        -Pankaa mua yhdessä sanoin ja ojentauduin suoremmaksi.
        Mika laskeutui alleni ja ohjasi munansa jo tottuneesti sisälleni. Kostean turpeinen pilluni otti sen vastaan liukkaasti. Ratsastin Mikan päällä muutaman vedon, aaah. Huusin hyvänolontunteesta. Mieheni tarttui pakaroihini ja pysäytti liikkeeni. Tunsin kun hän työntyi varovasti ja liukkaasti pyllyyni. Olin kahden miehen välissä. Molempien terhakkaana seisovat munat olivat sisälläni. Tuntui että halkean. Koko alapää oli täynnä paksua kovaa munaa. Mika hyväili taitavasti rintojani ja suuteli kaulaa ja suutani. Mieheni pani minua ja puristi voimakkailla käsillä lantiostani. Kiljuin onnesta. Miehet pysäyttivät liikkeen toivomuksestani ja pitivät munansa paikallaan. Pyöritin lantiotani ja sain säädellä nautintoani.
        -Kohta tulee, sopersin ja lisäsin lantiooni vauhtia. Olin saanut orgasmin peppuseksissä ja emätinyhdynnässä, mutta tämä oli jotain niiden yhdistelmää ja vielä enemmän. Neljät kädet vaelsivat kiinteällä vartalollani kun sain orgasmin. Pitkitin sitä lantioni liikkeillä, eikä se tuntunut loppuvan ikinä. Hieroin klotoristani samalla kun vieras muna hyväili pilluani, oman mieheni muna pyllyä. Mikan huulet ja nipistelevät sormet rinnoissani ja oman mieheni kädet levittelivät välillä pakaroitani, välillä hyväilivät rintojani.
        -Mulla tulee, Mika huusi.
        -Anna tulla sisälle, sanoin.
        Mieheni irrottautui pepustani ja meni huuhtelemaan munansa. Ratsastin Mikan päällä ja annoin tämälle kunnon orgasmit. Mika voihki ja pumppasi kaiken nesteensä minun sisälleni. Sykkivä muna tuntui sisälläni. Lopuksi Mika jäi läähättämään selälleen ja hymyili.
        -Kiitos, hän sanoi.
        -Eipä kestä, vastasin. Tiesin että tämä loputon nautinto ei olisi omalta kohdaltani vieläkään täysin ohi. Tiesin mieheni haaveilevan jälkiliukkaista ja nyt jos koskaan siihen olisi tilaisuus. Mieheni tulikin pian saunaan kun ole ensin puhdistanut vehkeensä. Asetuin alalauteille kyykkyyn jalat levälteen, pillu spermaa valuen.
        -Nyt olisi liukasta tarjolla, sanoin ja nappasin munasta kiinni.

        Miestäni ei tarvinut kahdesti käskeä. Rajusti kyselemättä hän asettui eteeni ja painoi munansa sisälleni. Mika katseli vierestä kun me rakastavaiset vielä lopuksi yhdessä nautimme kiimastamme. Tunsin miten pilluni oli jo täynnä nestettä. Mieheni muna liukui liukkaasti sisälläni. Nautimme yhdessä jokaisesta vedosta kunne lopulta saimme orgasmin yhtä aikaa. Se oli upea lopetus koko ihanalle saunaillalle.

        Olipa tarina, ittekkin kun vois miehenä joskus kokea tollaisen kuuman saunasession. Nainen joka saa useasti peräkkäin on mahtava naimakumppani. Hieno kertomus.


      • Onnesta nauttiva
        saunatyttönen kirjoitti:

        Mieheni lisäsi vauhtia ja levitin itseäni lisää. Mielessäni kiihotti kokoajan ajatus että kohta sisälläni on kaksi jäykkä kiimaista miestä. Mieheni lisäsi vauhtia ja nyt hän pani jo ihan kovasti. Hän otti munan ulos ja työnsi sen kerralla takaisin. Voihkaisin nautinnosta.
        -Pane mua pylyyn, sanoin ja kahmin Mikan munaa suuhuni. Mieheni muna tuntui hyvältä. Se kulki liukkaasti edes takas, pussien hakatessa pilluani.
        -Pankaa mua yhdessä sanoin ja ojentauduin suoremmaksi.
        Mika laskeutui alleni ja ohjasi munansa jo tottuneesti sisälleni. Kostean turpeinen pilluni otti sen vastaan liukkaasti. Ratsastin Mikan päällä muutaman vedon, aaah. Huusin hyvänolontunteesta. Mieheni tarttui pakaroihini ja pysäytti liikkeeni. Tunsin kun hän työntyi varovasti ja liukkaasti pyllyyni. Olin kahden miehen välissä. Molempien terhakkaana seisovat munat olivat sisälläni. Tuntui että halkean. Koko alapää oli täynnä paksua kovaa munaa. Mika hyväili taitavasti rintojani ja suuteli kaulaa ja suutani. Mieheni pani minua ja puristi voimakkailla käsillä lantiostani. Kiljuin onnesta. Miehet pysäyttivät liikkeen toivomuksestani ja pitivät munansa paikallaan. Pyöritin lantiotani ja sain säädellä nautintoani.
        -Kohta tulee, sopersin ja lisäsin lantiooni vauhtia. Olin saanut orgasmin peppuseksissä ja emätinyhdynnässä, mutta tämä oli jotain niiden yhdistelmää ja vielä enemmän. Neljät kädet vaelsivat kiinteällä vartalollani kun sain orgasmin. Pitkitin sitä lantioni liikkeillä, eikä se tuntunut loppuvan ikinä. Hieroin klotoristani samalla kun vieras muna hyväili pilluani, oman mieheni muna pyllyä. Mikan huulet ja nipistelevät sormet rinnoissani ja oman mieheni kädet levittelivät välillä pakaroitani, välillä hyväilivät rintojani.
        -Mulla tulee, Mika huusi.
        -Anna tulla sisälle, sanoin.
        Mieheni irrottautui pepustani ja meni huuhtelemaan munansa. Ratsastin Mikan päällä ja annoin tämälle kunnon orgasmit. Mika voihki ja pumppasi kaiken nesteensä minun sisälleni. Sykkivä muna tuntui sisälläni. Lopuksi Mika jäi läähättämään selälleen ja hymyili.
        -Kiitos, hän sanoi.
        -Eipä kestä, vastasin. Tiesin että tämä loputon nautinto ei olisi omalta kohdaltani vieläkään täysin ohi. Tiesin mieheni haaveilevan jälkiliukkaista ja nyt jos koskaan siihen olisi tilaisuus. Mieheni tulikin pian saunaan kun ole ensin puhdistanut vehkeensä. Asetuin alalauteille kyykkyyn jalat levälteen, pillu spermaa valuen.
        -Nyt olisi liukasta tarjolla, sanoin ja nappasin munasta kiinni.

        Miestäni ei tarvinut kahdesti käskeä. Rajusti kyselemättä hän asettui eteeni ja painoi munansa sisälleni. Mika katseli vierestä kun me rakastavaiset vielä lopuksi yhdessä nautimme kiimastamme. Tunsin miten pilluni oli jo täynnä nestettä. Mieheni muna liukui liukkaasti sisälläni. Nautimme yhdessä jokaisesta vedosta kunne lopulta saimme orgasmin yhtä aikaa. Se oli upea lopetus koko ihanalle saunaillalle.

        Oli kiva lukea sinun kokemuksiasi. Osaisinpa itsekkin laittaa kokemuksemme luettavaksi jutuksi. Olen hyväksynyt vaimollenni useamminkin kolmannen pyörän ja aina siitä on nautittu.


      • eehele..
        ojojoj kirjoitti:

        Siis eronnut ukko jonka kusista munaa imit heti...ahaa

        nites mistää ukkos keksi äkkiä sen viileän öljyn? kävikö viereisellä essoolla hakeen?

        :D


      • ANSA 2
        saunatyttönen kirjoitti:

        Mieheni lisäsi vauhtia ja levitin itseäni lisää. Mielessäni kiihotti kokoajan ajatus että kohta sisälläni on kaksi jäykkä kiimaista miestä. Mieheni lisäsi vauhtia ja nyt hän pani jo ihan kovasti. Hän otti munan ulos ja työnsi sen kerralla takaisin. Voihkaisin nautinnosta.
        -Pane mua pylyyn, sanoin ja kahmin Mikan munaa suuhuni. Mieheni muna tuntui hyvältä. Se kulki liukkaasti edes takas, pussien hakatessa pilluani.
        -Pankaa mua yhdessä sanoin ja ojentauduin suoremmaksi.
        Mika laskeutui alleni ja ohjasi munansa jo tottuneesti sisälleni. Kostean turpeinen pilluni otti sen vastaan liukkaasti. Ratsastin Mikan päällä muutaman vedon, aaah. Huusin hyvänolontunteesta. Mieheni tarttui pakaroihini ja pysäytti liikkeeni. Tunsin kun hän työntyi varovasti ja liukkaasti pyllyyni. Olin kahden miehen välissä. Molempien terhakkaana seisovat munat olivat sisälläni. Tuntui että halkean. Koko alapää oli täynnä paksua kovaa munaa. Mika hyväili taitavasti rintojani ja suuteli kaulaa ja suutani. Mieheni pani minua ja puristi voimakkailla käsillä lantiostani. Kiljuin onnesta. Miehet pysäyttivät liikkeen toivomuksestani ja pitivät munansa paikallaan. Pyöritin lantiotani ja sain säädellä nautintoani.
        -Kohta tulee, sopersin ja lisäsin lantiooni vauhtia. Olin saanut orgasmin peppuseksissä ja emätinyhdynnässä, mutta tämä oli jotain niiden yhdistelmää ja vielä enemmän. Neljät kädet vaelsivat kiinteällä vartalollani kun sain orgasmin. Pitkitin sitä lantioni liikkeillä, eikä se tuntunut loppuvan ikinä. Hieroin klotoristani samalla kun vieras muna hyväili pilluani, oman mieheni muna pyllyä. Mikan huulet ja nipistelevät sormet rinnoissani ja oman mieheni kädet levittelivät välillä pakaroitani, välillä hyväilivät rintojani.
        -Mulla tulee, Mika huusi.
        -Anna tulla sisälle, sanoin.
        Mieheni irrottautui pepustani ja meni huuhtelemaan munansa. Ratsastin Mikan päällä ja annoin tämälle kunnon orgasmit. Mika voihki ja pumppasi kaiken nesteensä minun sisälleni. Sykkivä muna tuntui sisälläni. Lopuksi Mika jäi läähättämään selälleen ja hymyili.
        -Kiitos, hän sanoi.
        -Eipä kestä, vastasin. Tiesin että tämä loputon nautinto ei olisi omalta kohdaltani vieläkään täysin ohi. Tiesin mieheni haaveilevan jälkiliukkaista ja nyt jos koskaan siihen olisi tilaisuus. Mieheni tulikin pian saunaan kun ole ensin puhdistanut vehkeensä. Asetuin alalauteille kyykkyyn jalat levälteen, pillu spermaa valuen.
        -Nyt olisi liukasta tarjolla, sanoin ja nappasin munasta kiinni.

        Miestäni ei tarvinut kahdesti käskeä. Rajusti kyselemättä hän asettui eteeni ja painoi munansa sisälleni. Mika katseli vierestä kun me rakastavaiset vielä lopuksi yhdessä nautimme kiimastamme. Tunsin miten pilluni oli jo täynnä nestettä. Mieheni muna liukui liukkaasti sisälläni. Nautimme yhdessä jokaisesta vedosta kunne lopulta saimme orgasmin yhtä aikaa. Se oli upea lopetus koko ihanalle saunaillalle.

        Hyvä ja kiihottava tarina. Tuli se eka kerta kahdesta miehestä mieleen, kun olimme muutama kesä taaksepäin mökillä. Meidän mökkisauna oli remontissa, joten viereisellä tontilla oleva veljeni mökin sauna oli käytössä. Myös veljeni oli auttamassa meidän saunarempassa. Meidän ja veljeni lapset olivat mummolassa. Veljen vaimo oli töissä koko viikonlopun.

        Päivän päätteeksi miehet menivät saunaan, minun jäädessä laittamaan päivällistä. Kun mieheni huhuili minutkin saunaan, menin bikinit päällä miesten sekaan saunaan. Varmaan päivän mittaan nautittu olut ja muutama paukku saivat meidät vähän villille ja vapaalle tuulelle, koska en minä osaa selittää muuten tekemisiämme.

        Kun mieheni alkoi silitellä ja kopeloida minua, huomasin miten hänen kalunsa alkoi paisua yhä suuremmaksi. Veljeni oli lauteiden toisessa päässä, ja hänellä näytti olevan vähän vaikea olla siinnä.

        Mieheni eteni minun hyväilyissä entistä rohkeammaksi. Hän veti vastustelustani huolimatta bikinieni yläosan pois päältäni ja alkoi puristelemaan nyt paljaita rintojani. Samalla hän pussasi minua.

        Annoin periksi ja aloi tietysti itsekkin kiihottua. Vastasin mieheni suudelmaan antamalla hänelle oikein kiihottavan ja pitkän kielisuudelman.Samalla kun suutelimme hän ohjasi minun käteni haaroihinsa, josta tajusin hänen haluavan minun hyväillä hänen kulliaan.

        Tässä vaiheessa veljeni halusi lähteä jäähylle, mutta mieheni pyysi häntä avaamaan saunan oven ja pysymään paikallaan. Kun veli avasi oven ja tuli takaisin lauteelle, vilkaisin ja näin myös hänen puolijäykän elimensä jota hän piilotteli haarojensa välissä.

        Mieheni nojautui seinää vasten ja levitti haaransa levälleen jolloin hänen seisova kullinsa oli paremmin hyväiltävissäni. Aloin olla itsekkin aika kiiman vallassa, olinhan kahden miehen kanssa puolialasti saunan lauteilla. Kumarruin mieheni syliin ja pitelin kädessäni hänen ihanaa ja kovaa kullia. Avasin suuni ja aloin nuolla sen kiiltävää päätä. Otin sen vähitellen syvemmälle suuhuni. Molemmin käsin mieheni piteli minua päästä ja hiuksista kiinni ja antoi tahtia suunainnilleni.

        En tiedä antoiko mieheni jollakin merkillä luvan veljelleni, mutta pian tunsin kuinka toinen käsipari silitteli ensin nilkkoja ja sääriä ja sitten ylempää reisiäni. Lopetin imutuksen ja katsoin veljeni puuhastelua takanani. Olin jo sellaisen kiiman vallassa, että minulle saisi tehdä mitävain.

        Veli silitti polvia ja yhä ylempää. Vaistomaisesti katsoin miestäni ja hänen reaktioitaan. Hän vain hymyili ja nyökkäsi minulle. Ymmärsin että nyt on menossa se kolmen kimppa, mistä me ollaan puhuttu joskus. Kohottauduin ylemmäs ja samalla näin veljeni suurena seisovan kullin pystyssä hänen haarojen välissä.

        Minut valtasi mieletön kiima kun veljeni kädet painautuivat reisieni väliin ja hän veti bikinien alaosan pois kokonaan jalastani. Käännyin takaisin imemään miestäni ja samalla tarjosin peppuani veljeni hyväiltäväksi. Olin aivan valuvan märkä muustakin kuin hiestä, kun mieheni kehotti veljeäni maistamaan oikein ihanaa herkkulihaa.

        Veli tuli minun taakse kontalleen ja nosti minun toisen jalan ylös, jolloin hän pääsi paremmin nuolemaan paljasta pilluani. Nousin parempaan asentoon ja levitin itse vielä enemmän reisiäni levälleen, että veli saisi kunnolla nuoltua alapäätäni. Tunnustelin ja puristelin hellästi toisella kädellä veljeni todella mahtavaa kyrpää.

        Keihästä tämä naaras, mieheni käski veljeäni. Nyt veli nousi takanani kontalleen ja otti minun lantioista kiinni ja käänsi minut parempaan asentoon. Otin mahtavan kyrvän käteeni ja ohjasin sen oikeaan kohtaan. Ihana suuri veljeni kyrpä painui vähitellen kokonaan minun kiimarakoon. Aloimme ensin verkkaisen nainnin. Mieheni kyrpä pumppasi suussani samaan tahtiin veljeni naidessa minua takaapäin.

        Huusin kovalla äänellä kun saavutin huipun veljeni lauettua voimalla minuun takaapäin. Mieheni runkkasi itseään ja sain otettua suuhuni hänen koko lastin.

        Kävimme välillä pesulla, ennenkuin jatkoimme saunomista. Se viikonloppu jäi mieleeni ekakertaisena kokemuksena. Toki niitä kokemuksia on tollut lisääkin sen jälkeen.


    • saunanainen22v

      Mahtava tarina.
      Hyvin vastaa omia haaveitani kolmen kimpasta ja kyllä kostuikin mukavasti.
      Hienoa tekstiä muutenkin.

    • wERHWAGVWDH

      tykkäsin antin munasta, se on pehmeä ja pieni

    • kirjoitusvihre

      Aikkaaa pajon kikroitusvihreitä
      Aika paljon kirjoitusvirheitä

    • PANOT

      AAAh nyt lentää.. aah AHHH ... vittu IHA SAIRAAN HYVÄ TARINA. MASTURBOIN KOKO AJAN... JA VIELÄKI. AAAHH...

    • KuuhulluX

      Ihan hyvä ;) Aika paljon kirjoitusvirheitä esim ; suiku
      Mutta olikos tarkotuksel?

    • mahtava tunnestodis

      Mitäpä väliä nuilla kirotusvirheillä, kadehdittavan iloiset oltavat sinulla ollut. Tuo tarina on tosi, sen voi aistia, ja tuntea, itsekin vähän samaa kokeneena, siin toisessa roolissa. Joka miehellä pitää olla sen verran hieromaöljyjä kaapissa tai saunanhyllyllä, ttei tarvitse Essolle lähteä. Kyllä miehet vois opetella olemaan hellempiä. Sitä saat itsekin , mitä itse annat.

    • maakia

      :) ahh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2102
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 163
      1234
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe