Vaimoni ohjasi tarkoituksella Bi-kaverin seuraan.

Koepano

Olemme jo siinä 45 veen paikkeilla olevan pari. Sängyssä on mennyt kohtalaisesti. Vaimoni on aika mukavan näköinen, hiukan pyöreä, kuten itsekin. Joskus rakastelun aikana vaimo tivaa minulta, että onku minulla ollut koskaan suhdetta miesten kanssa. No ei koskaan, silleen oikeesti. Poikasen kavereiden knassa runkkailtiin ja joskun jopa toisltakin, mutta ei kummempaa. Ajatus siitä on kuitenkin kiihottanut mieltäni ja vaimokin sanoo, että minä selvästi kiihotun, kun hän kuiskailee sellaisista. Kerran sitten vaimo soitti perjantaina töistään ja kertoi ottavansa erää miespuolisen työkaverinsa mukaan tekemään valmiiksi jotain tarjousta. Minun piti ostaa vähän juotavaa jne. Kun he saapuivat, esittelyjen jälkeen alkoi työnteko ihan oikeasti ja parin tunnin jälkeen vaimoni kehoitti minua laittamaan sauna lämpiämään ja pyysi samalla driknkit heillekin, sillä nyt ei menisi enää kauan.
Tein työtä käskettyä ja lopulta homma oli valmis. Vaimoni kehoitti meitä miehiä käymään saunassa ensin. Pukuhuoneessa katselin kaverin hyväkuntoisen näköistä kroppaa, kuten myös kaluaan, mikä suurehkona ruikkui siinä vastapäätä hänen riisutuessaan. Lauteilla aloitimme tavallisen jutustelun. Hän oli olut vaimoni kanssa samassa työssä kolmisen vuotta ja he tulivat hyvin toimeen keskenään. Sitten jutut kääntyivät seksin puolelle ja mies kehui muijaani seksikkääksi pakkaukseksi, mutta mainitsi sitten itse olevansa Bi-suuntautunut ja jatkoi, että toivottavasti asia ei minua haitannut. No ei tietenkään, vastasin, mutta sitten tuli yllätys: Mies mainitsi vaimoni kertoneen hänelle, että minäkin olin sellainen... Meinasin saada sätkyn, mutta maltoin mieleni ja vakuutin ettei niin ole lainkaan. En ole koskaan ollut miehen kanssa.

Silloin hän kysyin suoraan, että olenko edes fantasioinut asiasta? Katsoin häntä silmiin ja myönsin lopulta. että niin on. Hän vilkaisi kulliani, joka jo tuntui hiukan kovettuvan. Katsoin vieraamme kyrpää, mikä jo selvästi osoitti heräämisen merkkejä. Sitten hän otti kädestäni kiinni, vei sen kyrvälleen, joka nyt seisoi kivikovana ja pyysi minua runkkaamaan. Aloin vetelemään sitä ja minusta oli ihmeellistä tuntea toisen miehen kalu kädessäni. Sitten hän siirtyi lattialle, huuhteli löylyvedellä kyrpäni ja otti sen suuhunsa! Tunne oli taivaallinen. Kullini suorastaan jyskytti ja sain orgasmin lähes välittömästi. Olin vähän häpeissäni nopeasta laukeamisestani, mutta hän sanoi sen olevan vaan hyvä, niin kestäisin pitempään myöhemmin. Sitten vaihdoimme osia. Hän istui lauteella ja minä imin. Siinä sain kyrvän suuhuni ja ensimmäistä kertaa sain maistaa vierasta spermaa. Olin omaani maistanut useinkin, kun vaimo suihinoton jälkeen usein siirsi suussaan olevat mehut nieluuni. Olin nyt todella kiimainen.

Kävimme suihkussa ja menimme takaisin asuntomme puolelle pyyheliina vaan ympärillämme. Vaimo katsoi loistavin silmin meitä kumpaakin ja oli innoissaan, kun kaveri sanoi meidän vähän leikkineen saunassa. Hän meni vuorostaan saunaan meidän ottaessa parit ryypyt. Hämmästykseni oli suuri, kun vaimo purjehti luoksemme aivan ilkosillaan istahtaen väliimme sohvalle. Siinä aloitimme yhdessä vaimon tyydyttämisen, ja lopulta parisängyssämme kaikki kolme. Silloin sain myös miestä oikeasti anukseen ja olihan se jotain muuta kuin vaimon pienempi dildo, millä hän minua joskus survoi. Sinä yönä tapahtui niin paljon ja olin todella tyytyväinen ja tyydytetty. Vaimon työkaverista tuli usein nähty vieras meillä ja joka kerta sain miestä.

4

18749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menettelee!!

      Aikas paljon osui silmiini kirjoitusvirheitä... Mutta mitäpäs niistä kun homma muuten toimii ;) Jospa kirjoittaisit enemmän niistä toisista kerroista/ kokemuksista!! Kyllä tästä hyvä pitkänlinjan stoori tulisi, alku jo lupaavaa..!!

    • "kolmantena"

      Käyn välillä vanhemman naisen luonna kun haluaa seksiä. kerran sillä oli mies kylässä ja olin lähdössä. Halus että jään kun mieskin tykkää. jäätiin iltaa istuu ja kerto että kiinnostunut minusta. Tuli vessasta alasti iso muna roikkuen, Nainen vain pussaili mua ja rupes riisumaan minua..Sai housut pois ja käski miehen hyväillä minua, kyllä rupes kovettumaan kun nainenkin oli kiveksissä kiinni. Sitten sain ison munan käteen ja käskettiin hieroa. Nainen veti mut päällesä sisään ja veviti pakarani kun sain nunaa takpuoleen, piti jaloillaan jalkani levällä ja piti kaulasta kiinni niinkauan kun mies laukesi. mies lähti ja nainen sano että oon saanut uuden kokemuksen. Haluis useimmenkin katsella. kun muo naidaan munalla.

    • Bisseäperään

      Mullakin onnisti vaimon firman pikkujoulujuhlien jatkoilla. Meitä oli muutamia, kun mentiin yhden muijan työkaverin luo. Juhlinta jatkui ja lopulta oli jäljellä vaan isäntä ja me vaimoni kanssa. Sänkyynhän siinä pästiin. Ensin sai vaimo vierasta, sitten minä suoleen. Vieläkin tärisyttää, kun sitä ajattelen. Muutaman kerran tapahtuman jälkeen olen hakeutunut mihen seuraan ja vaimokin on pari kertaa tuonut bi-kavereitaan kylään-

    • Huh hu

      Yx lauantai-ilta päätettiin vaimon kanssa jäädä kotiin sensijaan että oltais lähdetty ravintolaan. Parin paukun jälkeen päätettiin et katsellaan bi-seksi filmiä jonka vaimo oli aiemmin viikolla ostanu, vaimo oli myös tehnyt pikku yllärin kutsumalla erään miespuolisen bi-ystävän kylään. Alku-ilta meni siinä leffaa katsellessa ja molempien runkatessa isommat paineet pois. Jossain vaiheessa ovikello soi ja ystävämme tuli mukamas ohikulkumatkalla poikkeen, vaimo pyysi vierasta peremmälle ja toi hänelle myös lasin ja sanoi et ota itse mikä maistuu ja mitä löytyy. Kummallisesti asiat pienessä hiprakassa aina menee seksi touhuihin, kuten nytkin. Meillä kun ei ole omaa saunaa niin vaimo ehdotti et jos mentäisiin naapurin vuorolla saunaan kun hän ei itse mene, näinhän me sit päätettiin tehdä. Alkoholi alkoi nousta jo hiukan päähän joten jututkin muuttu rennommiksi ja itse kukin rohkeemmaksi, saunaan oli enää puolituntia aikaa kun vaimo alkoi vähennellä vaatteitaan, seurasin mielenkiinnosta sivusilmällä kun kaveri vilkuili vaimoani jolla oli enää pikkarit ja rintsikat päällä ja kehotti meitäkin vähentämään vaatetusta. Itse heitin samantien vaatteet pois niin että jäi vain bokserit jalkaan, kaveri alkoi myös riisua ja kuinkas ollakkaan kun hän boksereissaan alko olla pientä ahtautta, pesuvehkeet kassiin ja saunaan. Vaimo alkoi pukuhuoneessa tekemään paukkuja kun me kaverin kanssa mentiin jo löylyihin, lauteilla sitten nautittiin vaimoni tuomia paukkuja sekä rupateltiin härskejä, siitäkös vaimokin innostu ja alkoi hyväillä pilluaan siinä meidän edessä.
      Niin itsellä kun kaverillakin alkoi seistä ihan todenteolla ja siitähän vaimo vain innostu, yllättäin kaveri käänty ja otti kullini käteensä ja alkoi runkkaamaan minua, kullini seisoi aivan kovana kiihotuksesta jonka myös vaimoni huomasi ja tuli viereeni ja ohjas käteni kaverin kullille. Siinä me miehet runkattiin toisiamme ja vaimo itseään kunnes kaveri kumartui ja otti kullini suuhunsa, empä olis uskonut kuinka kiihottavaa voi olla kun mies ottaa suihin ja vaimo tuo pillunsa nuoltavaksi. Ei kestänyt kauaa kun laukesin kaverin suuhun, vaimo meni lauteille selälleen ja otti minua päästä kiinni, veti pääni jalkojen väliin uudelleen. Kaveri tuli taakseni ja alkoi hieroa kiveksiäni hellästi puristellen, hetkenpäästä tunsin kuinka kaveri alkoi nuolla peräreikääni ja PAM, kullini oli taas täydessä seisokissa. Vaimoni nousi ylös ja meni kaverin viereen taakseni ja työnsi pillun limasta märän sormen anukseeni, hetken työnneltyään ojasi kaverin kullin peräreiälle, tilanne oli niin kiihottava et alko tuntuun et kohta taas tulee jonka vaimokin huomasi, pian kaverin kulli anukseeni ja vaimo ottamaan suihin altapäin, kulli porautui hitaasti suoleeni ja tovin työnneltyään tuntui et maailma räjähtää kun sperma ruiskus vaimon suuhun. Tovin huilattuamme ja suihkun jälkeen vaihdettiin osia, vaimo otti kaverilta suihin ja minä panin kaveria. Saunan jälkeen kotona otettiin vähän lisää viiniä ja olutta ja sitten hoideltiin kimpassa vaimo, kyllä oli mahtava ilta joka varmaan otetaan joskus uusiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe