Talvivaara riskitön sijoitus!

sisäpiirin tutkija

Onneksi olkoon, täysin riskitön sijoitus koska ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk) tukee täysillä Talvivaaraa.

Lehtomäen lähipiirillä on merkittävät omistukset Talvivaarassa, eipä ihme että Talvivaara on saanut tarvitsemansa ympäristöluvat erityisen helposti viime aikoina.

http://www.ymparisto.fi/

http://fi.wikipedia.org/wiki/Paula_Lehtomäki

Harvoin voi tehdä riskitöntä osakesijoitusta mutta nyt se onnistuu keskustapuolueen ja Lehtomäen avustuksella.

Ei niin yllättäen vain vaivaiset 7 miljoonaa euroa vuodessa liikevaihtoa tehneen kusetusfirman markkina-arvo on veivattu peräti 1,3 MILJARDIIN euroon:

http://www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/porssikurssit/osake/tulostiedot.jsp?klid=1964

http://www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/porssikurssit/osake/index.jsp?klid=1964

Tässä graafi epäilyttävästä kurssikehityksestä:

http://www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/porssikurssit...s=max&graafi=true#graph

Muistakaapa vielä että Talvivaara on Lehtomäen lähipiirin suurimpia kertasijoituksia, jos kauppojen ajoituksista löytyy jotain hämärää tai kytkentöjä Pereen on Lehtomäen erottava välittömästi.

Nyt odotellaan rikostutkintaa:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010092412403121_uu.shtml

Onneksi Suomessa lehdistö pystyy paljastamaan jopa näin huikean korkean tason poliittiset (kesk) kuprut, tässä maassa ei keskustapuolueen lahjotut poliitikot tai tämä lähes WinCapitan veroinen kusetus Talvivaara enää juhli.

Kalle Isokallio:

"Pörssisääntöjen mukaan sisäpiiritietoa ovat kaikki henkilöt, joilla on sisäpiiritietoa. Ei ole kyse siitä, minkä yhtiön palveluksessa on. Jos sinulla on sisäpiiritietoa jostakin yhtiöstä, niin et saa käyttää sitä, riippumatta siitä onko sinulla mitää virkaa yhtiössä.


Paulan aikataulu tähän asti:

2009 syksy
Paula saa tietää että Talvivaarassa on uraania

Joulu 2009 Paulan perhe päättää ostaa talvivaaraa ja hakee sijoituslainaa jonka pantiksi laitetaan velaton asunto-osake.

tammikuu 2010 Paulan sijoittaja mies ostelee alhaalla luikertelevaa Talvivaaraa odottaen koska uutinen Uraanista tulee.

15.1.2010 Paula tajuaa että nyt on tullut tehtyä iso moka ja päättää heittäytyä pois keskustan puheenjohtaja pelistä.

9.2.2010 Uraanihanke julkaistaan, pörssikurssi ampaisee nousuun.

Elokuu 2010 Paula saa vihiä että hänen perheen talvivaara omistuksia media tutkistkelee, Paula päättää julkistaa sidonnaisuus tietoihin perheen Talvivaara omistukset.

Syyskuu 2010 Kaunamedia aloittaa kateusuutisoinnin ja lisää Keskustan tuskaa

26.9.2010 Pääministerin pikkupuukot iskevät paulaa ja mattia, keskusta yrittää irtaantua kannatusta alaspäin vievistä riipoista.

Tulevia tapahtumia:

Paula menettää muistinsa.

19

2276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talsa

      HeSa avasi tänään Lehtomäen puolison salkkua (suomalaisten osakkeiden osalta, onko ulkomaisia tai ei, sitä ei erikseen kerrottu). Suomi-salkussa on:

      Basware 58 000 euroa
      Talvivaara 290 000 euroa

      Siinäpä se.

    • 5,4,3,2,1

      Kiitoksia hyvistä tiedoista. Tässä mahdollisen hieman lisää.

      Käsittääkseni ministerinä Lehtomäen vuositulot uutistietojen mukaan 120 000 brutto ja miehen vuositulot 60 000 euroa. Jos yhteensä vuoden netto tulot 100 000 euroa, niin tuo 300 000 euron potti imaisisi kolmen vuoden kaikki tulot. Joten mistä mahdolliset lainarahat? Ja miten vakuudet?

      Sattuuko mahdollisesti vaalirahoittajia olemaan kuviossa mukana? Siitä lisää hakusanoilla - sutki sisko

    • ent. suomimummo

      Outoa, miten taseet ja kannattavuus ovat ristiriidassa. Minne ne rahat ovat kadonneet? En tunne pörssilainsäädäntöä, mutta näin ammatinharjoittajan mitättömän pienen yristyksen laskennallisten tulos- ja taseosaamisen tasolla todella kummastuttaa noin ristiriitaisen tulokset.

      Mitä Paula Lehtomäki kertoi radion välityksellä, hänhän antoi ihan väärää tietoa, kun väitti, ettei ole vastuussa joidenkin sukulaistensa tekemisistä. Eikö hän ole vastuussa lastensa tekemisistä, vai mieskö yksin salassa teki näitäkin kauppoja? Outoa ympäristöministeriltä tällaiset palautteet.

      • peliin...

        Kyllä meidän perheessä ainakin minä teen osakekauppoja kertomatta ja neuvottelematta siitä puolisoni kanssa. Hän tietää vain sen, että asiaa harrastan, mutta ei enempää, eikä ole kiinnostunutkaan.
        Talvivaaraa muuten ostin heti alkuvaiheessa, kun ko. osake tuli myös Helsingin pörssissä kaupankäynnin kohteeksi joskus vuonna 2009. Paljon vähemmän toki on kuin Lehtomäen puolisolla, mutta halvemmalla ainakin ostin - hitusen päälle 3 euron keskikurssilla, kahdessa erässä. Lontoossa kurssi taisi muuten tuota ennen olla alimmillaan jopa alle euron.
        Mutta hei kaikki viisaat: ei muuta kun kiireesti ostoksille, jos kerran varmatuottoisen ja riskittömän sijoituskohteen olette keksineet !!!


      • kaikkia hörhöjä sitä
        peliin... kirjoitti:

        Kyllä meidän perheessä ainakin minä teen osakekauppoja kertomatta ja neuvottelematta siitä puolisoni kanssa. Hän tietää vain sen, että asiaa harrastan, mutta ei enempää, eikä ole kiinnostunutkaan.
        Talvivaaraa muuten ostin heti alkuvaiheessa, kun ko. osake tuli myös Helsingin pörssissä kaupankäynnin kohteeksi joskus vuonna 2009. Paljon vähemmän toki on kuin Lehtomäen puolisolla, mutta halvemmalla ainakin ostin - hitusen päälle 3 euron keskikurssilla, kahdessa erässä. Lontoossa kurssi taisi muuten tuota ennen olla alimmillaan jopa alle euron.
        Mutta hei kaikki viisaat: ei muuta kun kiireesti ostoksille, jos kerran varmatuottoisen ja riskittömän sijoituskohteen olette keksineet !!!

        Menkää saatanan juoruämmät oikealle palstalle. Tota politikan nokkimista varten on
        oma foorumi. Oikeat sijoittajat tarvitsevat tämän palstan , tyhjätaskut muualle.


    • ilmivaara

      Paula Lehtomäki on varmaan todella ylpeä itsestää talvivaaraan osakkeiden omistajana ja entisenä ympäristö ministerinä. Onnea Paula! Muuttaisitko itse Sotkamoon järven rannalle lapsiesi kanssa. Ja hyvä Sotkamolaiset äänestäjät. Äänestäkäkää Paulaa seuraavissakin vaaleissa, jos vaikka saataisiin hänestä ympäristöministeri uudemman kerran.

      Paulan fani

      • kuka pelkää Paulaa

        Aika rajua, että henkilö ympäristöministerin kaavussa on valmis uhraaman valtavan alueen kaunista luntoa, oman etunsa ja rahan tähden.


    • pelkään Paulaa

      Suomiko ei korruptoitunut maa? Mitäs nämä Lehtomäet sitten ovat? Toki voi näennäisesti jäävätä itsensä päätöksenteko hetkellä, kun myönnetään kaivoslupia.
      Mutta kyllä ne päätöksentekoon johtavat keskustelut käydään eduskuntatalon käytävillä, eikä niiistä kukaan jäävää itseään Avatkaa nyt silmänne hyvät ihmiset!

      • Kerjääläinen..

        Surkea kohtalo Paulalla, Talvivaaran osakkeiden arvo pudonnut yli 60 %, köyhyys kolkuttaa jo ovella.


      • Voihan kepuli
        Kerjääläinen.. kirjoitti:

        Surkea kohtalo Paulalla, Talvivaaran osakkeiden arvo pudonnut yli 60 %, köyhyys kolkuttaa jo ovella.

        Vieläkö Paulan perhe omistaa nuo osakkeet ? - tällaista alamäkeä ei nyt kenellekään toivo.
        Kai siinä Karma iski, kun suomalaiset olivat joukolla kateellisia "sisäpiiriläisten"n onnistuneista osto-ajoituksista.


    • osakkeita on..

      Omistaa toki, mutta alamäki on lyhyt aikainen ja kipu huipulle alkaa kesällä ja silloin taas paistatellaan;D

    • senttiosakkeet myyty
    • tosi on

      Talvivaara on jo hyvin lähellä selvitystilaa ja joutunee siihen kohtuu pian. Rahat on loppumassa viimeistään vuoden vaihteessa ja tuotantoa ei ole, eikä ole tulossakaan. Nikkelin pitkään jatkuva ennätysalhainen hinta kruunaa koko homman. Ne jääräpäät joilla tätä lappua vieläkin on omistuksessa niin kannattaa alkaa henkisesti valmistautumaan niiden arvon nollaamiseen. Osakesijoittamisen ja omistajan riski toteutuu silloin kun paska lentää kunnolla tuulettimeen. Karvasta koettavaa mutta niin se vain menee.

      • ei hyvältä näytä

        Kirjoitat asiaa. Nikkelin hinnan ollessa näin alhaalla ei tuotantoa kannattaisi jatkaa todellisuudessa ollenkaan, koska tuotantokustannukset ovat korkeammat kuin tuotteesta saatava hinta. Monialainen yhtiö voisikin sulkea Talvivaaran kaltaisen kaivoksen siksi aikaa kuin hinnat ovat alhaalla ja aloittaa tuotannon uudestaan hintojen noustua.

        Talvivaaralla on kaikki munat yhdessä korissa. Yhtälö on sen kannalta mahdoton. Nikkelin alhaisen hinnan lisäksi ynpäristöasiat vievät todella paljon varoja. Velkaa yhtiö ei saa. Osakeannin läpimeno ei onnistu. Konkurssi on todennäköinen. Ehkä joku aloittaa homman aikanaan alusta. Ympäristöasioiden kuntoon saattaminen voi tosin olla niin iso kustannuserä, että jatkajakaan ei löydy ennen nillekin hinnan huomattavaa nousua. Todennäköisimmin yhtiö joutuu kaikkinensa veronmaksajien harteille.


    • asiantuntija.

      Turskavaara on yksi pörssin huonoimpia osakkeita tällä hetkellä. Ei siihen kannata koskea pitkällä tikullakaan. Jos joku luulee että mitä jos osake menee 0.20 euroon, sillähän tekee helpon tilin. No kun ei tule menemään, mitään ei ole enää tehtävissä.

    • ana pelkis

      Ostin talvivaaraa tänään. Nikkelin hinta nimittäin nousee vuoden loppuun mennessä ja yhtiö saa tuotantotavoitteensa kohdilleen. Nythän on ollut kuiva keseäkin ja valtiokin mukana yhtiössä - varma sijoitus ja rahat moninkertaistuu. Myykää vain osakkeenne. Minä se vaan ostelen..hahaahahah

      • 4+16

        Konkkavaara!


      • NPI on pian NI
        4+16 kirjoitti:

        Konkkavaara!

        Näkyy olevan sama huuliveikko täälläkin, joten sama palaute:

        Nikkelin hinta ei tule nousemaan lähivuosina yli 15000$/tn. Uskokaa jo.
        Kiinalaisten NPI pitää siitä huolen.

        Talvivaaran pitäisi saada yli 17000$/tn, jotta olisi päivittäiset menot ja tulot tasassa, ottamatta huomioon velkojen hoitokustannuksia!

        Talvivaara on Outokummun lehtolapsi jonka isit kuorivat kermaa itselleen sieltä mistä saavat, lähinnä EU-suomelta ja sen peräkylien tyhmiltä eläkeukkosijoittajilta.


    • Putler häiriköi

      Putin sotki nikkelimarkkinat ja vähän muutakin puoleksi vuodeksi, mutta näkyyhän tuo nikkelinkin hinta palanneen lähelle normaalia tasoaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      35
      2811
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1985
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1443
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1335
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe