Nuori kapinallinen.

Rebel´s friend

Nykyään ei kai enää ole sellaista tapaa, että yläasteen oppilaita laitetaan jälki-istuntoon? 1970-luvulla joissain kouluissa oli vielä sellainen käytäntö.

Olin jäänyt kiinni tupakoinnista koulun vessassa. Siksipä siis istuin perjantai-iltapäivänä jälki-istunnossa. Samassa sessiossa oli mukana kolme muuta poikaa ja yksi tyttö. Meidän piti istua tunnin ajan hiljaa ja selkä suorana pulpeteissa, kädet pulpetin päällä. Kaikki muu toiminta oli pienestä kyläkoulusta jo hiljentynyt, vain me olimme jäljellä.

Jälki-istuntoa oli valvomassa nuori naisopettaja M. joka oli luonteeltaan hieman arka ja epävarma, mutta hän oli monien poikien ihastuksen kohde, koska hän oli hyvän muotoinen ja seksikäs, isorintainen blondi. Istuimme kiusaantuneina ja noloina pulpeteissamme - paitsi eräs poika, J.

J. tunnettiin koulun koviksena. Hän kuului siihen aikaan muodissa olleeseen 1950-luvun rokkia fanittaneeseen diinarijengiin. J. oli nahkatakkinen rasvaletti, joka oli iso, roteva ja täysi-ikäisen oloinen ollakseen vasta yläasteella, eikä hän kunnioittanut auktoriteetteja pätkääkään. Varsinainen nuori kapinallinen, ihailemansa James Deanin tapaan.

Olimme istuneet luokassa viitisentoista minuuttia, ja koko ajan J. oli liikehtinyt levottomasti. Hän ei voinut sietää jälki-istuntoja, joista hänellä oli runsaasti kokemusta. Opettaja M. ehti tämän vartin aikana jo mainita hänelle pari kertaa, että jälki-istunnossa pitää istua hiljaa paikallaan Sitten J.:n pinna paloi.

Hän nousi pulpetistaan, riisui mustan nahkatakkinsa ja käveli opettajan luo. Suuri, vahva ja uhkaavan oloinen poika nojautui kaksin käsin opettajan pöydän reunaan ja alkoi puhua hänelle. "Nyt riittää! Mä en jaksa enää tätä paskaa! Tuu ämmä tänne!", komensi J. Naisopettaja kalpeni pelosta ja alkoi selittää: "Sinun pitäisi nyt mennä takaisin ja istua rauhallisesti paikallasi, J. Ei tuolla tavalla voi tehdä jälki-istunnossa!"

J. ei kuunnellut. Hän nojautui lähemmäs opettajaa ja toisti komentonsa: ”Tuu ämmä tänne!”. Opettaja vapisi pelosta, mutta teki niin, kuin oli käsketty. Hän käveli J.:n luokse pöydän toiselle puolelle.

J. avasi housujensa vyön ja tiputti farkkunsa lattialle. Me kaikki jälki-istunnossa istuneet kohahdimme ja tuijotimme hämmästyneinä. Mitään tällaista ei ollut koskaan tapahtunut. Nyt J.:llä oli päällään vain valkoinen T-paita ja lyhyet alushousut.

Hänen alushousujensa etumus pullotti valtavan kokoisena, ja liikuntatuntien suihkussa käyntien perusteella tiesin, että vaikka hän oli nuori, hänen elimensä oli miehen mitoissa – ja jopa enemmänkin...

J. tuijotti raivokkaan näköisenä opettajaa, ja sitten tarttui tämän paidan kaulukseen kaksin käsin repäisten paidan auki. Napit lentelivät, ja suuret rinnat paljastuivat koko komeudessaan pullistellen puoliksi ulkona niukoista rintaliiveistä. Sen jälkeen J. vetäisi opettajan minihameen alas pudottaen sen lattialle.

Seuraavaksi hän riisui omat alushousunsa, ja valtavan kokoinen elin paljastui täydessä seisokissaan. Me jälki-istunnossa istuneet tuijotimme silmät tapillamme näkymää, jonka kaltaista emme olleet koskaan nähneet; muodokas, hyvännäköinen opettaja puolialasti, ja J. seisomassa hänen edessään suunnaton penis tanassa...

- - -

Jatkanko tarinaa, vai meneekö liian irstaaksi?

10

13703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaaliNor

      Mene runkku hoitoon! Kai kuohinta olisi tuollaisen mielikuvituksen omaavalle mielisairaalle parasta, ajatellen yhteiskuntamme turvallisuutta. Jos tarina oli vitsi, on tämä totta. Villieläimet poistavat laumastaaan sairaat yksilöt. Miksei ihmiset. Nappi otsaan pervoille.

      • :D :D :D

        Rupesko jöpöttään?!?


    • Kalkal

      Kyllä, suosittelen jatkamaan!

    • mies71gt

      Fiktio (?) on turvallista!

    • namenous989

      No voi hemmetti....olisit nyt vaan jatkanut hyvin alkanutta tarinaa :P

    • panoperse

      JATKAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    • ............

      jälki-istutoa pidetään vieläkin, enkä ole ees kuullut että jossain EI PIDETTÄISI sitä

    • Kertoja Nro 2

      Koska tarinan alku miellytti itseäni, eikä jatkoa kuulunut, otin vapauden tehdä oman versioni jatkosta. Tässä, olkaa hyvät. - Kertoja Nro 2

      --------------------

      "Hei kuule, nyt lopetat, tai..." M yritti väittää vastaan ja nosti käsivarsilleen jäänyttä paitaa hätisesti takaisin rintojensa peitoksi.
      "Tai mitä?" J naurahti karskisti, tarttui opea niskasta ja painoi huulensa tämän huulia vasten. M ynähteli ja yritti vääntäytyä pois otteesta, mutta poika antoi hänelle rajun suudeman. Siinä he hetken aikaa tuhisivat ja liikehtivät epämääräisesti. J riuhtoi naisen avatun paidan kokonaan pois ja kaivoi toisen rinnan ulos liivien kupista.

      "Vai kerrotko reksille?" J kysyi virnistäen ja puristi paljasta tissiä. M voihkaisi. "Olis mullakin kerrottavaa sun viime viikkojen panoreissuista kaupungin baareissa. Mä olen nähnyt kyllä", J jatkoi ja kumartui näykkäisemään suullaan opettajan nänniä. "Älä..." M sanoi vaimeasti kuiskaten ja yritti työntää poikaa poispäin.

      Me muut jälki-istunnossa istujat vilkaisimme nopeasti toisiamme. Pitäisikö tästä hullusta tilanteesta paeta vai mitä? Tunsin, kuinka omat kasvoni punoittivat samoin kuin toisen pojan ja tytön. Huomasin, että housuissa tuntui ahtaalta, sydän takoi rinnassa ja lihakset jännittyivät.

      Nyt J tarttui opea olkapäistä ja painoi tämän lattialle polvilleen.
      "Ime, niin homma on sillä selvä", nuorimies käski. Olin varma, että M protestoisi ja kääntyisi pois, mutta huokaisten hän tarttui kädellään paksuun nuoreen kaluun, kumartui lähemmäs ja antoi suukon sen varteen. Sitten toisen, ja kolmannen. Lipaisu kielellä. Käsi alkoi tehdä hiljailleen edestakaista liikettä. Opettajan posket olivat aivan punaiset, silmät suljetut, kuin hän olisi ollut häpeissään. Mieletöntä.

      M otti punaisena hehkuvan terskan suuhunsa, pyöritteli kieltään sen ympärillä ja otti kalua syvemmälle. Kuului varovainen maiskutuksen ääni. Näppärä käsi hieroi kalun vartta ja laskeutui välillä hyväilemään kiveksiä. J otti kiinni M:n hiuksista, sulki silmänsä ja nautti. Ja hiljalleen naisen käsi meni hänen omien pikkuhousujensa päälle, pyöri siinä vähän aikaa, raotti varovasti pöksyjen saumaa ja painui sitten hyväilemään pillua. Siis tuo opettaja-narttu nautti tilanteesta.
      (...)

      • Kertoja Nro 2

        Kolmas jälki-istuntoon jäänyt poika, pitkä ja hiljainen K, oli hivuttautunut tuolinsa kanssa tytön, B:n vierelle. Kun vilkaisin heihin päin, näin kuinka poika laski kätensä tytön reidelle. B tarttui käteen, yritti työntää sitä poispäin mutta antoi sen sitten liikkua ylös alas farkkujen verhoamalla reidellä, sitten jalkoväliin, taas takaisin reidelle... Ja sitten B silmät puoliksi suljettuina aukaisi farkkujensa napin. Tuijotin vierestä. Olivatko kaikki tulleet hulluiksi?

        Nousin seisomaan. En tiennyt mitä tehdä. Kuulin aukeavan vetoketjun äänen ja näin, kuinka B kaivoi K:n kalua esille. Itse astuin suihinottoa tekevän opettajan vierelle. J katsoi minuun ja nyökkäsi. "Riisu sen pikkuhousut", hän kehotti. Nielaisin, laskeuduin polvilleni M:n taakse ja tartuin pöksyihin. M huudahti: "Hei, ei nyt sentään, lopeta", mutta J läimäytti häntä kasvoille ja pakotti jatkamaan munan imemistä. Epäröin hetken mutta vedin sitten pikkuhousut pois. Hetken mielijohteesta haistoin niitä. Hieman makea, kiimainen tuoksu. Heitin pöksyt sivuun ja riisuuduin. Tästä ei enää ollut paluuta. Poistin myös M:n puoliksi riisutut rintaliivit hänen hartioiltaan.

        Kiihkosta täristen kävin kontilleni ja suutelin pyöreitä naisen pakaroita. Pillun tuoksu kohosi tajuntaani. Kaluni oli kivikova. Työnsin kasvojani syvemmälle, nuolaisin turpeita pillunhuulia takaapäin. M voihkaisi muna suussaan. Nuolaisin pyllyvakoa ja tiukkaa anusta. Hän voihkaisi uudestaan.

        J irrottautui suihinotosta, ilmeisen valmiina laukeamaan.
        "Hei, jos aiotte", M sanoi, "naida mua, käyttäkää kumia". Enpä olisi ikinä uskonut kuulevani tällaisia sanoja tämän naisen suusta. J otti takintaskustaan kumin ja heitti toisen minulle. Olin pari kertaa hätäisesti sellaista tositilanteessa käyttänyt, eiköhän se päälle menisi vaikka oloni olikin nyt yli-innokas. Katsoin taakseni. Siellä B oli pulpetilla selkä minuun päin, paita nostettu kainaloihin ja teinitissit kaivettu esiin. Hän levitti jalkokaan, polvillaan lattialla oleva K painoi päänsä jalkoväliin ja aloitti ahnaan nuolemisen.
        "Siinä teillekin, jos tarviitte", J huudahti ja heitti kondomin K:n viereen lattialle.

        Olin saanut kondomin paikoilleen. M nojasi vatsallaan opettajanpöytää vasten ja levitti molemmin käsin pakaroitaan, irstaasti pyhimpiä paikkojaan tarjoillen. J painoi kalunsa takaapäin kiimaiseen pilluun ja aloitti rynkytyksen. Astuin lähemäs, M tarttui kumin peittämään kaluuni ja runkkasi sitä ihanan notkein, pehmein liikkein.

        "Hyvä pillu, hyvä huoran pillu", J murahteli ja veteli M:n lantiota itseensä päin. Nuorimies hidasti tahtia. Sitten hän totesi: "Ton L:n vittu oli kanssa aika hyvä viime viikonloppuna". Opettajan silmät aukesivat hämmästyksestä. L oli luokan priimus, yleisesti hyvin kilttinä tyttönä pidetty. "Mitä? Oleko sinä pannut...L:aa?" Vastaukseksi tuli tiukka läimäytys pakaroille ja pari rajua työntöä. "Kyllä, todella. Siellä niiden kotona sohvalla. Se pikkulutka vinkui ja levitti jalkojaan...uhh...aneli munaa, lisää munaa..."

        Hyväilin opettajan selkää, se oli notkea ja hikinen. Painoin kaluni hänen kasvoilleen. M imaisi patukan suuhunsa, ollen jo aivan sekaisin kiimasta. Samalla huomasin, kuinka J alkoi puuskuttaa. Hän painoi mulkkunsa aivan pohjaan asti, puristi huoransa pakaroita rajusti ja laukesi karjahtaen. Hetken hengähdyksen jälkeen hän vetäytyi pois ja meni roskiksen luokse riisumaan kumia. Menin äkkiä hänen paikalleen.

        Siinä se ihana panopuu nyt oli. pillu valmiina. M vilkaisi minua olkansa ylitse. Hän ei selkeästi ollut vielä saanut orgasmiaan. Hän levitti jalkojaan ja sanoi: "nussi mua, anna mennä". Eipä siinä tarvinnut kahta kertaa kehottaa. Ohjasin kädelläni kalun ihanien liukkaiden vitunhuulien väliin ja aloin työntyä syvemmälle. Puristus tiukkeni ja nautinnon väristykset kulkivat läpi kehoni. Työnsin käteni opettajan rintojen alle ja vetäisin hänen ylävartalonsa pystyyn. Nyt nussimme seisaallaan, opettajanpöytään nojaten. Puristelin tissejä, näykin niskaa, rynkytin lantiollani minkä ehdin. Polvemme kolahtelivat pöytää vasten. M alkoi väristä orgasmin kourissa.
        (...)


      • Kertoja Nro 2
        Kertoja Nro 2 kirjoitti:

        Kolmas jälki-istuntoon jäänyt poika, pitkä ja hiljainen K, oli hivuttautunut tuolinsa kanssa tytön, B:n vierelle. Kun vilkaisin heihin päin, näin kuinka poika laski kätensä tytön reidelle. B tarttui käteen, yritti työntää sitä poispäin mutta antoi sen sitten liikkua ylös alas farkkujen verhoamalla reidellä, sitten jalkoväliin, taas takaisin reidelle... Ja sitten B silmät puoliksi suljettuina aukaisi farkkujensa napin. Tuijotin vierestä. Olivatko kaikki tulleet hulluiksi?

        Nousin seisomaan. En tiennyt mitä tehdä. Kuulin aukeavan vetoketjun äänen ja näin, kuinka B kaivoi K:n kalua esille. Itse astuin suihinottoa tekevän opettajan vierelle. J katsoi minuun ja nyökkäsi. "Riisu sen pikkuhousut", hän kehotti. Nielaisin, laskeuduin polvilleni M:n taakse ja tartuin pöksyihin. M huudahti: "Hei, ei nyt sentään, lopeta", mutta J läimäytti häntä kasvoille ja pakotti jatkamaan munan imemistä. Epäröin hetken mutta vedin sitten pikkuhousut pois. Hetken mielijohteesta haistoin niitä. Hieman makea, kiimainen tuoksu. Heitin pöksyt sivuun ja riisuuduin. Tästä ei enää ollut paluuta. Poistin myös M:n puoliksi riisutut rintaliivit hänen hartioiltaan.

        Kiihkosta täristen kävin kontilleni ja suutelin pyöreitä naisen pakaroita. Pillun tuoksu kohosi tajuntaani. Kaluni oli kivikova. Työnsin kasvojani syvemmälle, nuolaisin turpeita pillunhuulia takaapäin. M voihkaisi muna suussaan. Nuolaisin pyllyvakoa ja tiukkaa anusta. Hän voihkaisi uudestaan.

        J irrottautui suihinotosta, ilmeisen valmiina laukeamaan.
        "Hei, jos aiotte", M sanoi, "naida mua, käyttäkää kumia". Enpä olisi ikinä uskonut kuulevani tällaisia sanoja tämän naisen suusta. J otti takintaskustaan kumin ja heitti toisen minulle. Olin pari kertaa hätäisesti sellaista tositilanteessa käyttänyt, eiköhän se päälle menisi vaikka oloni olikin nyt yli-innokas. Katsoin taakseni. Siellä B oli pulpetilla selkä minuun päin, paita nostettu kainaloihin ja teinitissit kaivettu esiin. Hän levitti jalkokaan, polvillaan lattialla oleva K painoi päänsä jalkoväliin ja aloitti ahnaan nuolemisen.
        "Siinä teillekin, jos tarviitte", J huudahti ja heitti kondomin K:n viereen lattialle.

        Olin saanut kondomin paikoilleen. M nojasi vatsallaan opettajanpöytää vasten ja levitti molemmin käsin pakaroitaan, irstaasti pyhimpiä paikkojaan tarjoillen. J painoi kalunsa takaapäin kiimaiseen pilluun ja aloitti rynkytyksen. Astuin lähemäs, M tarttui kumin peittämään kaluuni ja runkkasi sitä ihanan notkein, pehmein liikkein.

        "Hyvä pillu, hyvä huoran pillu", J murahteli ja veteli M:n lantiota itseensä päin. Nuorimies hidasti tahtia. Sitten hän totesi: "Ton L:n vittu oli kanssa aika hyvä viime viikonloppuna". Opettajan silmät aukesivat hämmästyksestä. L oli luokan priimus, yleisesti hyvin kilttinä tyttönä pidetty. "Mitä? Oleko sinä pannut...L:aa?" Vastaukseksi tuli tiukka läimäytys pakaroille ja pari rajua työntöä. "Kyllä, todella. Siellä niiden kotona sohvalla. Se pikkulutka vinkui ja levitti jalkojaan...uhh...aneli munaa, lisää munaa..."

        Hyväilin opettajan selkää, se oli notkea ja hikinen. Painoin kaluni hänen kasvoilleen. M imaisi patukan suuhunsa, ollen jo aivan sekaisin kiimasta. Samalla huomasin, kuinka J alkoi puuskuttaa. Hän painoi mulkkunsa aivan pohjaan asti, puristi huoransa pakaroita rajusti ja laukesi karjahtaen. Hetken hengähdyksen jälkeen hän vetäytyi pois ja meni roskiksen luokse riisumaan kumia. Menin äkkiä hänen paikalleen.

        Siinä se ihana panopuu nyt oli. pillu valmiina. M vilkaisi minua olkansa ylitse. Hän ei selkeästi ollut vielä saanut orgasmiaan. Hän levitti jalkojaan ja sanoi: "nussi mua, anna mennä". Eipä siinä tarvinnut kahta kertaa kehottaa. Ohjasin kädelläni kalun ihanien liukkaiden vitunhuulien väliin ja aloin työntyä syvemmälle. Puristus tiukkeni ja nautinnon väristykset kulkivat läpi kehoni. Työnsin käteni opettajan rintojen alle ja vetäisin hänen ylävartalonsa pystyyn. Nyt nussimme seisaallaan, opettajanpöytään nojaten. Puristelin tissejä, näykin niskaa, rynkytin lantiollani minkä ehdin. Polvemme kolahtelivat pöytää vasten. M alkoi väristä orgasmin kourissa.
        (...)

        Sivusilmällä näin, kuinka nurkassa lattialla, takin ja paidan päällä B ja K nussivat lähetyssaarnaaja-asennossa kuin viimeistä päivää. Käsissäni värisevä M menetti konrollin, puski tärisevää persettään minua vasten ja huohotti raivoisasti. Painoin toisen käteni keskisormen tuon naidun lutkan persereikään ja laukesin itsekin. pillu supisteli laukeavan, järistyttäviä sykähdyksiä tajuntaani lähtettävän kalun ympärillä ja pieni sievä pyllyreikä sormeni ympärillä.

        Pian myös B ja K saivat orgasminsa. Istuuduimme kaikki luokan lattialle ja aloimme kerätä vaatteitamme. Minä ja J kävimme antamassa suudelmat yhteiselle panollemme. Se tuntui melko ihanan irstaalta. B ja K hellivät toisiaan hetken. Sovimme, että tästä ei puhuta jälkeenpäin. Eikä kai kukaan puhunutkaan. Pian J vaihtoi koulua, B ja K seurustelivat hetken. Omissa unelmissani M kyllä oli jatkossa usein, vaikka arkielämässä olimme kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Se oli ollut hullu loikka johonkin toiseen maailmaan, mieletön epätodennäköinen sattuma joka tapahtui muutamille onnekkaille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe