Apua! Ahdistellaanko mua

Tarttee apua

olen 15 ja siskoni entinen poikakaveri lähentelee. hän on ulkomaalainen ja meidän perheelle aika läheinen perhetuttu. ollaan oltu kavereita. mutta viikko sitten alko tuntuu oidolta. tähän mennessä hän on antanut siiderin ja pyytänyt auttamaan tietokoneen kanssa. sivusilmällä katselin kuinka hän poisteli pornosivuja joita sattui olemaan useampi. lisäksi kortsu paketti kirjahyllyssä poikansa kuvan vieressä. selvisin siitä mutta sitten lopuksi hän tahtoi ottaa meistä vierekkäin kuvan.
tapani mukaan menin taas koulun jälkeen pizzeriaan jossa hän on töissä. monta kertaa olla siinä jutelti jälkeenpäin ajatellen vaikka mitä. nyt hän pyyti minua hieromaan kipeitä hartioitaan. sitten se olikin niinpäin että hän hieroi minua. sitten hän kiitti minua halaamalla. sitten tajunsinkin että hän suuteli minua otsalle sitte hän tahtoi suudella suulle. tietenkin vetäydyin pois ja pusersin hymyn huulille. luonnollisesti hän pyyti anteeksi. pian sen jälkeen lähdin selityksenä että piti ehtiä linkkaan. myöhemmin hän soitti ja pyysi anteeksi. nyt on tullut textareita joissa jokaisessa lukee kulta. hän on pyytänyt taas auttamaan tietokoneen kanssa. ja sitten vielä hänellä on kuulemma ikävä ja odottaa että nähää.

MITÄ MÄ TEE??? en tahdo kertoa kellekään. tämä mies on meille läheinen perhetuttu ja on väistämätöntä että me nähää. ja olen liian hyväsydämminen joten en tahdo sanoa hänelle mitään joka loukkaa. mutta en tahtois että tää jatkuu. pelotta et jotai tapahtuu. mä oo neitsyt ja mies o yli kolmekymmene. kuulostaa tyhmältä että ees ajattele moista. mutta voitteko kertoo mitä mä tee???

1

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • angela A

      Pillua se sulta haaluu, sehän on ihan selvää. Älä mene enää sinne pizzeriaan ja ota muutenkin etäisyyttä. Koita vältellä sitä mahdollisuuksien mukaan, niin ehkäpä se itsekin ymmärtää yskän, eikä sitten tarvii loukata senkummemmin. Pöksyihinhän se yrittää päästä aivan varmasti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe