Hierojien nettisivut

Istumatyöntekijä

On aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ kuinka HUONOSTI löytyy hierojien omia nettisivuja!! Törmäsin ongelmaan kun nykyinen hierojani muuttaa toiseen kaupunkiin ja aloin hakea uutta hierojaa itselleni. Ihmettelen tätä, koska kuitenkin he "myyvät" hyvin henkilökohtaista palvelua. En haluaisi alkaa yritys-ja-erehdys menetelmällä etsiä sopivaa hierojaa itselleni. Useimmat on vain listattu jonkun hakukoneen (vrt ent puhelinluettelo) sivulla ja lisätietona vain "hierontapalvelua" - siis kategorisesti. Googlen searchistakaan ei löydy kun muutama, vaikka asun yhdessä Suomen suurimmista kaupungeista.

Onko liikaa pyydetty, että näin 2010-luvulla (internetin aikakaudella) edes nämä koulutetut/laillistetut ja muut itseään kunnioittavat hierojayrittäjät saisivat esittelyt firmoistaan omille kotisivuilleen? Luulisi "oravannahkakaupalla" saavan jonkun puolitutun tekemään kotisivut suht nopeasti.
Niistä findereista ym ei ole mitään hyötyä.

13

2029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ........

      Tässä sinulle parit hyvin tehdyt hierojien nettisivut :

      www.sinityyne.fi

      www.kolmenkonstin.suntuubi.com

    • ...

      Tässäkin yhdet hyvät sivut www.pehmis.fi

      • .

        .


    • tyttötee

      Juuri aloittanut ja erittäin taitava hieroja tampereelta: http://hierojajennaeveliina.wordpress.com/
      olen käynyt hänellä hieronnassa kaksi kertaa ja ei ole ollut enää niin pahasti paikat jumissa kuin ennen käyntejä! Olen joutunut kokeilemaan yritys-erehdys-tekniikalla monta hierojaa, useimmat on ollut ihan ok, mutta Jenna on kyllä saanut paikat oikeasti kuntoon.
      Lisäksi liiketila on sopivasti keskustassa, joten sinne on helppo mennä, vaikkei tamperetta tuntisikaan sokosta pitemmälle. :)

    • Hieroja Jenni

      http://www.hierojajenni.com/

      Olen 7/2010 valmistunut Tampereen urheiluhierojakoulusta ja tarjoan klassista hierontaa Tampereella Iidesrannassa osoitteessa Turjankatu 4. Lisätietoja kotisivuillani!

      Tervetuloa! :)

    • Kotisivuja

      Minulla on listattuna 300:n hierontayrityksen kotisivuosoitteet. Näistä 37:llä on nettiajanvaraus ja heidän tietonsa löytyy täältä: https://varaamo.com/web/guest/muita-ajanvaraussivuja.
      Jos haluat listan paikkakunnallasi toimivien hierojien nettisivuista voin toimittaa sellaisen sinulle. Laita viestiä: info @ varaamo.com.

    • Hierottava..

      www.mikke.fi

      Hän on myös fysioterapeutti ja todellakin pystyy auttamaan teitä joilla on ongelmia! Itsellä oli kauan aikaa ollut niskat ihan jumissa ja päänsärkyä ainakin vuoden verran... Jo ensimmäisellä kerralla lähti päänsärky,mutta noin 6-7krt jouduin käymään jotta kaikki paikat tuli kuntoon.Suosittelen..

      Hän tekee myös kotiohjelmat jotta vaivat pysyvät poissa.

      Suosittelen!

    • hieroja22

      www.hierontahoitola.fi

    • kuivan kesän orava

      töitä on niin kamalasti että ei todellakaan tartte mainostaa saati tehä kotisivuja tai vihoviimeistä nettiajanvarausta kyllä hyvin tehty työ kauas kuuluu ja jos olet muuttanut toiseen kaupunkiin niin sulla on suu jonka pitäis älytä kysellä tutuilta tai työkavereilta että mitä suosittelevat nimittäin kukaan ei suosittele huonoa hierojaa vaan kertoo että sinne älä ainakaan mene joten peilin eteen mars.

      • täystyöllistetty

        Samaa mieltä kuivan kesän oravan kanssa. Miksi mainostaa itseään uusille asiakkaille, kun niille ei oikeasti ole tarvetta? Puskaradion kautta löytää meidät parhaat hierojat, kyselepäs töissä/jumpassa/ lasten hoitopaikasta missä muut käyvät. Omat asiakkaani ovat kyllä jopa sanoneet, etteivät ole kertoneet puhelinnumeroani kaikille kysyjälle, sillä he pelkäävät että heille ei riitä enää sitten aikoja :) ihania asiakkaita minulla!
        Ja toiseksi, mitä kotisivut sinulle kertovat hierojasta?? Vaikka olisi kaunis ja hymyilevä kuva etusivulla, mutta ei yhtään osaa hieroa, niin eikö se jatka vaan tuota yritys-erehdys-linjaa??
        Toivottavasti löydät itsellesi hyvän hierojan!


    • täystyöllistetty

      Kotisivujen hinta ei todellakaan ole se syy, miksi minulla, itseäni kunnioittavalla koulutetulla hierojalla ei ole kotisivuja. Kirjoitin lisääkin tuolla alempana..

      • kuivan kesän orava

        samaa mieltä keskitytään siihen asiakkaiden auttamiseen ja kyllä se totta on että töitä riittää kun hyvin tekee toivotaan vaan että terveys kestää pitää muistaa hoitaa myös itseään ja asiakkaiden kanssa keskustelu on todella terapeuttista puolin ja toisin joten usein työ vaikka on fyysistä ei tunnu mitenkään raskaalta johtuukohan hyvästä työergonomiasta vai muuten hienosta ammatista joten ei tässä mitään nettisivuja kaivata netin ääressä istuskelu aiheuttaa vain lihasjännitystä.


    • Anonyymi

      www.fysiosivut.fi tekee nettisivuja hierojille ja muille ajanvarausjärjestelmää tarvitseville yrittäjille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1927
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1729
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1186
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe