Kiuasta korjaamassa

_asentaja_

Juon viimeisetkin kahvit kupistani ja poistun huoltoasemalta autooni. On perjantai ja minulla on ainoastaa enää yksi keikka jäljellä tälle päivälle. Kaivan työmääräimen papereideni seasta ja lukaisen sen vielä kerran läpi. Keikka on sopivan leppoisa näin perjantain lopuksi; kiukaan vastusten vaihto.

Näpyttelen osoitteen navigaattoriin ja totean sen ilokseni olevan hieman kaupungin ulkopuolella metsän keskellä, koko viikko on mennyt keskustassa pankin saneerauksen parissa pelkkää betonipölyä hengitellen. Tyytyväisenä hyristen suuntaan matkani kohti määränpäätä ja väännän radiosta soivan kappaleen hieman kovemmalle. Pian tämäkin työviikko on ohi ja pääsee rentoutumaan!

Saapuessani perillä kiinnitän heti huomiota talon pihapiiriin. Nurmikko on täydellisen näköinen ja kaikki kasvit ja kukkaset erittäin hyvin hoidetun oloisia. Pihalla on lisäksi kaksi tekolampea joista toisessa on suihkulähde. En ole aikaisemmin nähnyt yhtä erikoista pihakivetystä jota riittää hyvin laajalle alueelle.
Talossa asuu varmasti varakasta väkeä. Sitten vasta tajuan että pihalla ei ole yhtään autoa. "Voi hitto!" manailen itsekseni. Olisi pitänyt soittaa ennen lähtöä ja varmistaa että paikalla on joku. Mieleni tekisi lähteä jo kotia kohti mutta ajattelen kuitenkin kokeilla onko ketään kotona. Olisihan se kurjaa jättää ihmiset viettämään viikonloppua ilman toimivaa kiuasta.

Laitan työkaluliivit päälleni ja otan takapenkiltä uudet vastukset kainalooni ja marssin ovelle. Painan ovikelloa ja kuulen kuinka se soi kirkkaasti talon sisällä. Odottelen hetken eikä mitään kuulu. Käännyn jo ympäri lähteäkseni takaisin kun ovi takanani aukeaa ja kuulen iloisen tervehdyksen:

-"Moi! Sä olet varmaan se sähkömies?"
-"Ai moi, joo olen", vastaan ja huomaan puhuvani suurinpiirtein oman ikäiselleni huomattavan kauniille punahiuksiselle tytölle.

Katson häntä hetken hieman hämmentyneenä ja haen nimeä työmääräyksestä kiivaasti päähäni.

-"Tota, onko Jouni? Tulin tosiaan sitä kiuasta korjaamaan."
-"Faija joutui lähtemään takaisin töihin kun sillä on päivystys. Se jätti mut tänne sua varten. Tai siis päästämään sisään."

Huomaan kuinka tyttö hieman punastuu sanoistaan. Huomaan tuijottavani häntä. Onpa hän todellakin kaunis. Pisamat tekevät hänestä todella suloisen. Hän havahtuu tilanteesta ensin ja pyytää minut sisään.

-"Sauna on täälläpäin" hän opastaa minua.

Lasken tarvikkeeni lauteille ja palaan takaisin eteiseen laittamaan sulakkeet pois päältä. Kiukaasta ei oltu poistettu kiviä valmiiksi vaikka esimieheni kertoi hänen pyytäneen asukkaita tekemään sen. Jupisen hieman harmissani ja alan nostella kiviä pois kiukaasta. Sivusilmällä huomaan oviaukossa liikettä.

-"Tarvitsetko sä vielä jotain?" hän kysyy.
-"Ei, ei tässä mitään. Mulla on tässä kaikki mitä tarvitsen.", vastaan.
-"Okei, mä oon tuolla olkkarissa sitten jos tulee jotain."

Katson hänen peräänsä. "Todella upea perse", ajattelen. Hän on varmasti harrastanut liikuntaa jo pienestä pitäen. Huomaan ajatuksieni livahtaneen työasioista jo aivan muualle. Pääsisinpä näkemään hänet ilman rihman kiertämää. Tunnen miten pusseissani syntyy kihelmöintiä, tuo tyttö kiihottaa minua.
Keskitän huomioni takaisin kiukaaseen ja poistan loputkin kivet. Pian olenkin jo saanut kaikki vastukset irti ja laitan uudet tilalle. Ladon kivet takaisin kiukaaseen ja käyn eteisessä laittamassa kiukaasen sähköt takaisin päälle. Laitan kiukaan päälle varmistaakseni että kaikki vastukset toimivat.

-"Onko se nyt valmis?" kuuluu selkäni takaa.
-"Juu, on. Laitoin sen päälle että näkee varmasti vielä että se toimii."

Huomaan kuinka hän katselee minua arvioivasti. Aistin välillämme seksuaalisen jännitteen. Hän silmäilee käsivarsiani ja t-paidan alta erottuvia rintalihaksiani selvästi kiihottuneena.
Olen monesti mielessäni kiittänyt itseäni uravalinnastani sillä fyysisenä työnä se pitää kropan hyvässä kunnossa. Tämä oli jälleen yksi niistä tilanteista.

-"Meidän kannattaa sitten varmaan heti kokeilla sitä" hän naurahtaa.
-"Mitä, anteeksi kuinka?" mutisen vastaukseksi.
-"Kyllä sitä nyt pitää heti kokeilla kun on kerran ammattimieskin paikalla." hän virnistää minulle.

8

30571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _asentaja_

      Ennen kuin ehdin edes sanoa mitään takaisin hän on riisunut itseltään päällä olleen topin sekä farkut pois. Alta paljastuu mustat pitsiset stringit sekä terhakat B-kupin rinnat. En osaa sanoa tai tehdä mitään, tuijotan vain haltioissani hänen kaunista vartaloaan. Hän riisuu stringinsäkin pois paljastaen kauniin ajellun pillunsa. Tuijotan häntä vieläkin. Hymyillen hän tulee minun luokseni ja suutelee minua. Riisun liivit pois päältäni ja samassa tytön kädet ovatkin paitani alla. Hän tunnustelee vatsalihaksiani ja alkaa hivuttaa paitaa pois päältäni. Housuni ja bokserini seuraavat nopeasti perässä paljastaen raivokkaaseen erektioon paisuneen kaluni. Hän ottaa kaluni käteensä ja taluttaa minut perässään suihkuun. Hitain liikkein hän runkkaa minua ja suutelemme. Huokaamme molemmat kiimasta ja kuin sopimuksesta työnnämme kielemme toistemme nautittaviksi. Hivelen hänen selkäänsä ja lasken käteni hänen pakaroilleen. Miten kiinteät ne ovatkaan! Hieron ja puristelen niitä ja vedän häntä lähemmäksi itseäni.

      Polvistut ja otat elimeni suuhusi. Melkein laukean suuhusi. Olen niin kiimainen ja huulesi kaluni ympärillä tuntuvat niin hyvältä että melkein taju lähtee.Leikittelet kielelläsi pitkin kaluni vartta ja imeskelet kiveksiäni. Huokailen ja tärisen hillittömästi aiheuttamasi nautinnon takia. Yhtäkkiä sormesi alkaa hyväillä
      peräaukkoani ja upotat melani niin syvälle suuhusi kuin saat. En enää pysty pidättelemään vaan tuskaisesti valittaen laukean suuhusi.

      Pian palaan takaisin maan päälle ja haluan antaa sinulle takaisin samanlaista nautintoa jota itse äsken sain. Nostan sinut istumaan pesukoneen päälle ja suutelen kiihkeästi huuliasi. Kumarrun suutelemaan ja näykkimään myös kauniita rintojasi. Vaikerrat nautinnosta ja kun painan pääni jalkojesi väliin ja suukottelen pilluasi niin sinä ulvahdat ääneen. Tartut hiuksiini kiinni ja painat päätäni tiukemmin vasten märkää kumpuasi ja minä nuolen ja ahmin suuhuni sinun kiimanesteitäsi. Työnnän sormen sisääsi ja nuolen samalla klitoristasi. Heität pääsi taakse ja rintasi kohoaa kaarelle. Sinusta pääsee eläimellistä ulinaa.

      -"Nussi mua jooko! Nussi mua!" huudat kiimasta sekaisella äänellä.

      Kiimani on noussut sinua nuollessa ja kovana sykkivä kaluni hipoo jo märkiä häpyhuuliasi. Hieron kalullani klitoristasi saaden sinut voihkimaan. Hitaasti upotan kyrpääni sinuun ja vedän sen takaisin. Sentti sentiltä lisää. Valitat nautinnosta ja työnnät lantiotasi minua kohden.

      -"Laita se sisään, en kestä enää!" voihkit minulle.

      Voimakkaalla työnnöllä upotan itseni sinun sisääsi ja haukot henkeäsi. Pillusi on todella märkä ja kuuma, tunnut taivaallisen hyvältä. Hieron rintojasi ja aloitan rauhallisen työntelyn. Nännisi ovat kuin villivadelmat ja puristelen niitä saaden sinut vaikeroimaan. Hierot klitoristasi minun pannessani sinua ja pian alat voihkimaan äänekkäämmin. Suustasi ei tule mitään ymmärrettävää, vain kiimaista ölinää.

      -"Mä tuu-uuu-uuuun!" huudat ja jännität vartaloasi.

      Täriset kuin horkassa ja pidän sinusta kiinni ettet tipahtaisi. Orgasmisi kiihoitti minua niin paljon että tunnen itsekin kuinka kipinät lähtevät aivoistani liikkeelle edeten ensin alavatsaan ja sieltä kiveksiini. Panen sinua lujaa ja murahdellen päästän lastini sisääsi. Huohotamme molemmat paikallamme kunnes alan veltostua sisälläsi. Suihkuttelemme molemmat itsemme puhtaiksi ja menemme saunaan. Lämpöä ei siellä juuri ole mutta emme sitä äskeisen jälkeen juuri enempää kaivanneetkaan.

      Kuivattuani itseni ja puettuani päälleni aloin tehdä lähtöä kotiin. Pihalla Jouni tulikin vastaan ja huikkasi:

      -"Sauna taisikin tulla kuntoon kun näytät sitä jo kokeilleenkin?"
      -"Juu, kokeiltu on." vastasin ja hymyilin leveästi autoon istuessani.

      Jouni jäi pihalle hölmistynyt ilme kasvoillaan minun ajaessani pihatietä pois.

      • _asentaja_

        Ottaisin mielelläni vastaan palautetta tästä kirjoituksesta. Se on ensimmäinen minulta ja hyvin nopeasti kasattu... Pitäisikö minun kirjoitella vielä jatkossakin?


      • A
        _asentaja_ kirjoitti:

        Ottaisin mielelläni vastaan palautetta tästä kirjoituksesta. Se on ensimmäinen minulta ja hyvin nopeasti kasattu... Pitäisikö minun kirjoitella vielä jatkossakin?

        "Polvistut ja otat elimeni suuhusi." Tässä vaiheessa menee vituiksi, kun "hänestä" tulee "sinä".
        Alku oli ihan hyvä, mutta tuo on varma tapa pilata novelli. Näitä kun lukevat myös heteromiehet.


    • duoda duoda

      A, olen samaa mieltä. Kannattaa jatkaa hänellä, se on mystisempi ja kiihottavampi..
      Mutta muuten aivan loistava novelli, kirjoitus sujuu. Jatka ihmeessä!!

    • kiihotuin

      oli tosi hyvä, jatka ihmeessä!

    • kiuasa

      mikä kiuas on kyseessä? kastor?

    • Lady lämpimänä

      Hei, tänne kanssa tuollainen sähkömies! Tosi kuuma tarina, kiitos!

    • feelyoubody

      oi ihana kurr! ;D oot vaan niin hyvä kirjottaja, harvalta mieheltä tulee yhtä sujuvaa tekstiä! :) (niin, oletan että olet mies luettuani muita novellejasi) oot vaan paras! :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2132
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      173
      1661
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1342
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1192
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe