Piika ja sisar- kotipalveluyritys

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä yrityksestä, joka tarjoaa mm. hoiva- ja siivouspalveluita ? Mielelläni myös lukisin kokemuksia vastaavista paikoista!
Ilmianna
Jaa

21 VastaustaEipähän ole. Etsin itsekin tietoa tästä yrityksesta.
Ilmianna
Jaa
En todellakaan suosittele! Varokaa kyseistä yritystä viimeiseen saakka!
Ilmianna
Jaa
Kenties voisi perustellakin?
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
aivan hirvittävä palvelu, epäystävällinen ja epäammattimainen.
tuntuu, että työntekijät eivät ole yhtään perehtyneitä siihen, mitä tekevät.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kannattaa pysytellä mahdollisimman kaukana yrityksestä nimeltä PIIKA JA SISAR. Tilasin valitettavasti heidän kautta siivouspalvelun ja siitä koitui minulle niin suurta harmia, että jouduin viemään asian kuluttajariitalautakuntaan. Jälkeenpäin kaduttaa, että olin niin luottavainen ja tämän tapahtuman jälkeen minulta meni kokonaan luottamus siivouspalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaan.

Alkuun kaikki näytti hyvältä ja ammattimaiselta, PIIKA & SISAR yrityksen edustaja, jonka kanssa solmin sopimuksen, tuli jopa kotiimme tekemään sopimuksen ja ”kartoittamaan” siivoustarpeen. Viikko sen jälkeen, ulkomaalaistaustainen siivooja kävi kodissamme siivoamassa yhden kerran. Tämän jälkeen irtisanoin sopimuksen. Siivooja vaikutti jotenkin epäluotettavalta tavatessamme, joten en halunnut jatkaa sopimusta. Siivousjälkikään ei ollut kiitettävää, vaan näytti siltä, kuin hän olisi siivonnut asunnon kiireellä ja ”vähän sinne päin”. Sopimuksessa oli kuitenkin 1kk:n irtisanomisaika, joka tarkoitti että siivoja kävisi meillä vielä kaksi kertaa ennen lopettamista.

Kun siivooja tuli meille viimeisen kerran, olin itse kotona. Koska siivousyrityksen pyynnöstä oli sovittu että siivooja käy meillä silloin kun ketään ei ole kotona (!) koska on kuulemma kätevämpää siivoojalle, lähdin kotoa siksi aikaa kun siivoojan piti tehdä työnsä. Sääntö kuulosti jo sopimusta tehdessä oudolta, mutta ajattelin, että ei sen niin väliä, koska olemme kuitenkin mieheni kanssa molemmat töissä päivisin.

Kun tulin takaisin kotiin, huomasin että WC:tä ei oltu siivottu ollenkaan, uuni ja mikro olivat yhtä likaiset kuin ennen siivoojan tuloa ja sängyn ja sohvan alunen olivat täynnä roskaa. Tämän lisäksi, huomasin että kuukauden vanha taulutelevisiomme oli naarmutettu. Soitin välittömästi yritykseen, ja kerroin mitä oli tapahtunut. Henkilö jonka kanssa olin tehnyt sopimuksen sanoi että on tällä hetkellä lomalla, mutta pyytää yrityksen toimitusjohtajaa palaamaan minulle. Muutaman tunnin päästä TJ soitti minulle ja kun kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, hän sanoi, että oli keskustellut siivoojan kanssa ja tämä oli sanonut ettei koskenutkaan televisioon. Hän väitti minua valehtelijaksi. Sanoin, että hän on tervetullut kotiimme tarkistamaan sekä TV:n että siivousjäljen. Hän sanoi, ettei hänellä ole aikaa juoksennella toisten kodeissa ja minun tulisi viedä TV heidän toimistolle. Sanoin, etten lähde raahaamaan TV:tä yhteenkään toimistoon. Sanoin myös, että hehän voisivat vedota siihen, että TV on vioittunut kuljetuksen aikana. Tähän toimitusjohtaja totesi :”Voihan se olla näinkin.”. Sanoin, että pyydän yritystä korvaamaan TV:n vahingon ja siivoojaa joko siivoamaan asuntomme uudestaan tai palauttamaan rahat takaisin. TJ totesi, että siivooja voi tulla siivoamaan asuntomme uudestaan, mutta TV:n vahingon kanssa heillä ei ole mitään tekemistä. Tämän jälkeen hän löi minulle luurin korvaan. Otin yhteyttä kuluttajasuojeluneuvontaan, jossa minua ohjattiin kirjoittamaan kirjallinen reklamaatio ja ottamaan kuvia TV:stä, näyttöä varten ja toimittamaan ne yritykseen. Tästä ei kuitenkaan ollut mitään apua, yritys edelleen kiisti että heidän siivoojansa olisi aiheuttanut naarmut.
Ilmianna
Jaa
Viikon päästä siivooja tuli uudestaan kotiimme, ja tällä kertaa olin onneksi itse paikalla. Kun näytin hänelle TV:ssä olevat naarmut hän myönsi minulle että oli ne vahingossa aiheuttanut ja oli pahoillaan tapahtuneesta. Ensiksi hän valehteli minulle, että oli siivonnut myös uunin, mikron ja WC;n, mutta kun näytin ne hänelle, hän myönsi ettei ollut koskenutkaan uuniin ja mikroon, ja WC oli jäänyt likaiseksi vain koska hän oli siivonnut sen omien sanojen mukaisesti ”vain muutamassa minuutissa.” Kun kysyin siivoojalta mitä liinaa hän oli käyttänyt pyyhkiessään TV:tä hän kaivoi laukun pohjalta muiden tavaroiden joukosta tavallisen rätin. Koska ostamaani pölyliinaa TV:n puhdistukseen ei oltu avattukaan, kysyin miksi hän ei käyttänyt sitä, tähän hän totesi, että ei saa käyttää asiakkaiden siivousvälineitä. Tämä oli ihmeellistä minulle, sillä sopimusta tehdessä oli erikseen sovittu että vain minun omia siivousaineita ja välineitä käytetään siivoukseen allergiani takia. Käyttäväthän siivoojat kuitenkin imuriani ja moppiani, niin miksei sitten myös ostamiani aineita ja liinoja. Hetken päästä näin hänen pyyhkivän uunia (!) samalla rätillä millä hän sanoi pyyhkineensä TV:n. Lähtiessään siivooja vakuutteli minulle, että kertoo totuuden tapahtumasta toimitusjohtajalle, ja että ”saan varmasti rahat takaisin, koska yrityksen vakuutus ne minulle maksaa, kuten on maksanut aikaisemmistakin yrityksen siivoojien aiheuttamista vahingoista kuten parketin naarmuttamisesta, ikkunan rikkomisesta (!) ja peilikaapin rikkomisesta.”

Seuraavalla viikolla sain yrityksestä meilin, että siivooja oli edelleen kieltänyt koskeneensa televisioomme ja yritys ei korvaa sen vahingoittumista. Otin taas yhteyttä kuluttajasuojeluneuvojaan ja kerroin hänelle tilanteen. Hän puolestaan otti yhteyttä yritykseen. Keskusteltuaan yrityksen TJ:n kanssa hän palasi minulle ja sanoi, että TJ totesi hänelle, että, jos minä veisin vioittuneen TV:n heidän toimistolle niin saisin korvauksen televisiosta. Olisin suostunut tähän jo aikaisemminkin, jos TJ niin vain olisi minulle suoraan ehdottanut. No, tämäkään ei tietenkään mennyt niin kuin Strömsössä. Kun soitin yritykseen sopiakseni aikaa milloin voisin TV:n heille toimittaa, niin seuraava vapaa aika olisi kuulemma vasta kahden viikon päästä. Ehdotin aamuaikaa, sekä ilta-aikaa, mutta TJ totesi minulle että hän ei tule töihin ennen klo.10, koska hän ei ole aamuihminen (!). Ehdotin hänelle ilta-aikaa, jolloin hän totesi ettei ole koskaan töissä klo.15 jälkeen...hmmm...Saimme, kuin saimmekin sovittua että toimittaisin TV:n toimistolle seuraavana päivänä lounastauollani, mutta kun tuli puhe maksusuorituksesta, hän totesi minulle, että ei voi suorittaa maksua käteisellä, enkä myöskään voi saada mitään kuittia maksusuorituksesta. Siirto tapahtuisi kuulemma yrityksen oman laskunmaksuohjelman kautta, josta en voi saada mitään tositetta. Minun tulisi kuulemma vain viedä TV heille ja LUOTTAA että lähemmäs tuhannen euron maksu saapuu tililleni. Tämän jälkeen hän löi minulle luurin korvaan ja minä vein asian eteenpäin kuluttajariitalautakuntaan.

Sellaista palvelua yrityksestä PIIKA & SISAR.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kun ottaa itse rätin ja mopin käteensä, saa sellaisen siivouksen kuin haluaa. Ei se ole sen kummempaa.
Ilmianna
Jaa
Hei!

Mahtaako edellinen kirjoittaja tietää millaista on AA-kerhon väki? Minä tiedän ja he omat hienoimpia ihmisiä, mitä tiedän. Kannatta varmaan miettiä vähän mitä kirjoittaa.
Sitä saa mitä tilaa.
Ilmianna
Jaa
On kokemuksia, valitettavasti. Epätasainen laatu ja reklamoinnin jälkeen haukutaan asiakkaita netissä. Mahtava yritys.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei toimiteta mitä sovitaan, jouduimme lopuksi itse siivoumaan kohdat joista oli nimeomaan puhetta. Sitten vaan lähetellään laskuja ja uhkaillaan perintätoimistoilla ja käräjäoikeudella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"On kokemuksia, valitettavasti. Epätasainen laatu ja reklamoinnin jälkeen haukutaan asiakkaita netissä. Mahtava yritys. "

30 tehtävää aikaa 2 t palkka 10 euroa, välineet hujan hajan jossain syvissä koloissa. Sitten on epätasainen laatu, kun lopussa on kiire ulos asunnosta kellon käydessä, mitä kuvittelet itse ehtiväsi tehdä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No niin, yhteydenottoyrityksistä huolimatta, Piika ja Sisar Oy ei halunnut edes yrittää sopia ja nyt on juttu kuluttajariitalautakunnassa. VÄLTTÄKÄÄ SIIS YRITYSTÄ PIIKA JA SISAR OY!
Ilmianna
Jaa
Kriittisen kertomus on juuri hirvein työtarjous. Kaikki pitäisi tehdä aikaa 2 t tai ehkä vähän enemmän palkkaa joko 10 e/t suoraan käteen tai 10 euroa koko siivous. Joten siivoilevaan uunisi itse.
Ilmianna
Jaa
Kaverini on ko. firman entinen työntekijä ja kertoi että firman omistajat ovat naispari, joista toinen on sairaanhoitaja ja toinen lakimies. Lakinainen tuntee kaikki lain porsaanreiät, puolustaa firmaansa raivoisasti luvattuja palkkojaan vaativia työntekijöitä vastaan. Tyytymättömiä asiakkaita uhkaillaan käräjillä yms. Firman nimi kertoo pitkälti mitä ajattelevat työntekijöistään, arvottomia piikoja.
Ilmianna
Jaa
Kannattaa olla tarkkana ennen sopimuksen kirjoittamista noudatetaanko työaikalakia ja työehtosopimusta. Suosittelisin heittämään koevuoron ennen lupautumista mihinkään, siinä se työntekijän arvostus näkyy arkisessa työssä.. tai siis sen arvostuksen puute.
Ilmianna
Jaa
Laskussa oli työtunteja enemmän kuin tehty työ
Ilmianna
Jaa
Äitini on valitettavasti ostanut heiltä siivousspalveluja. en suosittele kenellekään. Sovituista viikkosiivous ajoista ei pidetä kiinni, joko siivoojia ei tule ollenkaan tai tulevat ilmoittamatta eri päivänä. EN SUOSITTELE, vaihdamme välittömästi toiseen yritykseen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tilasin puhelimitse anopille "koesiivouksen" Helsinkiin, keskiviikoksi klo 15.30
Huonoa Suomea puhuva mies soitti pari tuntia aikaisemmin, "voiko minä tulla"?
Sanoin että tule vain ja puolen tunnin kuluttua hän sotti ja kysyi ovikoodia.
Tunnin kuluttua soitti anoppi, kehui siivojaa ja työnlaatua, mutta ihmetteli, ettei
hän puhunut samaa kieltä kuin hän, hymyili vain.
Anoppi on lapinsodan veteraani ja tottunut jo nuorena Saksalaisiin, jotka eivät
juurikaan Suomea puhuneet. Sanoin että kyllä kaveri oppii muutaman sanan viikossa,
kun jaksat jututtaa, mutta työntekoa et saa häiritä.
Nyt sitten jatkamme joka viikko, toivottavasti kaverit eivät muutu tiuhaan.
Olisi muuten keveitä mukavia keikkoja nämä vanhusten asuntojen siivoukset,
jos kympin tuntipalkka riittäisi kantasuomalaisille, vaan saako sossusta rahan
vieläkin helpommalla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävivät luonani tekemässä koesiivouksen, aivan loistavaa jälkeä. Olen testannut lukuisia eri siivousfirmoja ja tämä on ollut selkeästi paras. Maalaisjärkeä käytetty ja siivottu myös sellaisia asioita joista ei erikseen ole mainittu. Aivan kuten itsekin tekisin siivotessani. Toivottavasti jatko sujuu yhtä hyvin, vähän huolestuttaa nämä negatiiviset arviot.
Ilmianna
Jaa
Huomaa kuka edellisen on kirjoittanu...
Ilmianna
Jaa
Mitähän se lie kielii, jos ei työntekijöiden palkat / asiakkailta laskutetut tunnit menekään yksiin tehdyn kanssa... :)

Paska lafka, imee mehut niin asiakkaistaan, kuin työntekijöistään.
Hymy naamalla, mutta paholaisen katse. Ei hyvä!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Piika ja sisar- kotipalveluyritys

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä yrityksestä, joka tarjoaa mm. hoiva- ja siivouspalveluita ? Mielelläni myös lukisin kokemuksia vastaavista paikoista!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta