Piika ja sisar- kotipalveluyritys

booböö

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä yrityksestä, joka tarjoaa mm. hoiva- ja siivouspalveluita ? Mielelläni myös lukisin kokemuksia vastaavista paikoista!

54

9701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kontu-mummo

      Eipähän ole. Etsin itsekin tietoa tästä yrityksesta.

    • Neiti näpsä

      En todellakaan suosittele! Varokaa kyseistä yritystä viimeiseen saakka!

      • Anonyymi

        He Ovat jo Vuosia tulleet kun ovat luvanneet Työnjalki on Loistavaa
        Tekijät ovat Ahkeria ja tekevät Ahkerasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He Ovat jo Vuosia tulleet kun ovat luvanneet Työnjalki on Loistavaa
        Tekijät ovat Ahkeria ja tekevät Ahkerasti

        Minulle ovat tulossa tekemään ensimmäistä kertaa ja haluaisin mielellään kokemuksia.Minulla on jalat siteissä nilkasta polveen joten en voi paljon avitella.Siivoavatko hyvin ja millaisia työntekijöitä on ollut? Olen itse tarkka siivoaja ja ihan hirvittää kun joudun ehkä kolme kuukautta turvautumaan heihin.Muutenkaan kotonani joka on kyllä pieni yksiö mutta täynnä tavaraa on hankalaa siivoilla kun joutuu siirtelemään.Ihan kaikki kokemuksesi ovat mannaa että tiedän valmistautua.


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Tarvittaessa eimsaa yhteyttä. Ajat eivät päde.. Laskuttavat käynnistä mitä ei ole sovittu eikä toteutettu!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He Ovat jo Vuosia tulleet kun ovat luvanneet Työnjalki on Loistavaa
        Tekijät ovat Ahkeria ja tekevät Ahkerasti

        Taitaa olla omistajan kommentti.


    • eiautatuollainen

      Kenties voisi perustellakin?

    • huolestunut_h

      aivan hirvittävä palvelu, epäystävällinen ja epäammattimainen.
      tuntuu, että työntekijät eivät ole yhtään perehtyneitä siihen, mitä tekevät.

      • Cesilia

        Työntekijät ovat usein maahanmuuttajia mutta tulevat sovitusti , siivous ja ikkunanpesu Hyvää jälkeä Ovat Ahkeria ja heidän kulttuurissa ollaan ikäihmisille Kohteliaita
        MINULLA ON VAIN HYVÄÄ SANOTTAVAA
        t 95v sotaveteraanin tytär


    • ei ikinä enään

      Kannattaa pysytellä mahdollisimman kaukana yrityksestä nimeltä PIIKA JA SISAR. Tilasin valitettavasti heidän kautta siivouspalvelun ja siitä koitui minulle niin suurta harmia, että jouduin viemään asian kuluttajariitalautakuntaan. Jälkeenpäin kaduttaa, että olin niin luottavainen ja tämän tapahtuman jälkeen minulta meni kokonaan luottamus siivouspalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaan.

      Alkuun kaikki näytti hyvältä ja ammattimaiselta, PIIKA & SISAR yrityksen edustaja, jonka kanssa solmin sopimuksen, tuli jopa kotiimme tekemään sopimuksen ja ”kartoittamaan” siivoustarpeen. Viikko sen jälkeen, ulkomaalaistaustainen siivooja kävi kodissamme siivoamassa yhden kerran. Tämän jälkeen irtisanoin sopimuksen. Siivooja vaikutti jotenkin epäluotettavalta tavatessamme, joten en halunnut jatkaa sopimusta. Siivousjälkikään ei ollut kiitettävää, vaan näytti siltä, kuin hän olisi siivonnut asunnon kiireellä ja ”vähän sinne päin”. Sopimuksessa oli kuitenkin 1kk:n irtisanomisaika, joka tarkoitti että siivoja kävisi meillä vielä kaksi kertaa ennen lopettamista.

      Kun siivooja tuli meille viimeisen kerran, olin itse kotona. Koska siivousyrityksen pyynnöstä oli sovittu että siivooja käy meillä silloin kun ketään ei ole kotona (!) koska on kuulemma kätevämpää siivoojalle, lähdin kotoa siksi aikaa kun siivoojan piti tehdä työnsä. Sääntö kuulosti jo sopimusta tehdessä oudolta, mutta ajattelin, että ei sen niin väliä, koska olemme kuitenkin mieheni kanssa molemmat töissä päivisin.

      Kun tulin takaisin kotiin, huomasin että WC:tä ei oltu siivottu ollenkaan, uuni ja mikro olivat yhtä likaiset kuin ennen siivoojan tuloa ja sängyn ja sohvan alunen olivat täynnä roskaa. Tämän lisäksi, huomasin että kuukauden vanha taulutelevisiomme oli naarmutettu. Soitin välittömästi yritykseen, ja kerroin mitä oli tapahtunut. Henkilö jonka kanssa olin tehnyt sopimuksen sanoi että on tällä hetkellä lomalla, mutta pyytää yrityksen toimitusjohtajaa palaamaan minulle. Muutaman tunnin päästä TJ soitti minulle ja kun kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, hän sanoi, että oli keskustellut siivoojan kanssa ja tämä oli sanonut ettei koskenutkaan televisioon. Hän väitti minua valehtelijaksi. Sanoin, että hän on tervetullut kotiimme tarkistamaan sekä TV:n että siivousjäljen. Hän sanoi, ettei hänellä ole aikaa juoksennella toisten kodeissa ja minun tulisi viedä TV heidän toimistolle. Sanoin, etten lähde raahaamaan TV:tä yhteenkään toimistoon. Sanoin myös, että hehän voisivat vedota siihen, että TV on vioittunut kuljetuksen aikana. Tähän toimitusjohtaja totesi :”Voihan se olla näinkin.”. Sanoin, että pyydän yritystä korvaamaan TV:n vahingon ja siivoojaa joko siivoamaan asuntomme uudestaan tai palauttamaan rahat takaisin. TJ totesi, että siivooja voi tulla siivoamaan asuntomme uudestaan, mutta TV:n vahingon kanssa heillä ei ole mitään tekemistä. Tämän jälkeen hän löi minulle luurin korvaan. Otin yhteyttä kuluttajasuojeluneuvontaan, jossa minua ohjattiin kirjoittamaan kirjallinen reklamaatio ja ottamaan kuvia TV:stä, näyttöä varten ja toimittamaan ne yritykseen. Tästä ei kuitenkaan ollut mitään apua, yritys edelleen kiisti että heidän siivoojansa olisi aiheuttanut naarmut.

    • ei iknä enään.

      Viikon päästä siivooja tuli uudestaan kotiimme, ja tällä kertaa olin onneksi itse paikalla. Kun näytin hänelle TV:ssä olevat naarmut hän myönsi minulle että oli ne vahingossa aiheuttanut ja oli pahoillaan tapahtuneesta. Ensiksi hän valehteli minulle, että oli siivonnut myös uunin, mikron ja WC;n, mutta kun näytin ne hänelle, hän myönsi ettei ollut koskenutkaan uuniin ja mikroon, ja WC oli jäänyt likaiseksi vain koska hän oli siivonnut sen omien sanojen mukaisesti ”vain muutamassa minuutissa.” Kun kysyin siivoojalta mitä liinaa hän oli käyttänyt pyyhkiessään TV:tä hän kaivoi laukun pohjalta muiden tavaroiden joukosta tavallisen rätin. Koska ostamaani pölyliinaa TV:n puhdistukseen ei oltu avattukaan, kysyin miksi hän ei käyttänyt sitä, tähän hän totesi, että ei saa käyttää asiakkaiden siivousvälineitä. Tämä oli ihmeellistä minulle, sillä sopimusta tehdessä oli erikseen sovittu että vain minun omia siivousaineita ja välineitä käytetään siivoukseen allergiani takia. Käyttäväthän siivoojat kuitenkin imuriani ja moppiani, niin miksei sitten myös ostamiani aineita ja liinoja. Hetken päästä näin hänen pyyhkivän uunia (!) samalla rätillä millä hän sanoi pyyhkineensä TV:n. Lähtiessään siivooja vakuutteli minulle, että kertoo totuuden tapahtumasta toimitusjohtajalle, ja että ”saan varmasti rahat takaisin, koska yrityksen vakuutus ne minulle maksaa, kuten on maksanut aikaisemmistakin yrityksen siivoojien aiheuttamista vahingoista kuten parketin naarmuttamisesta, ikkunan rikkomisesta (!) ja peilikaapin rikkomisesta.”

      Seuraavalla viikolla sain yrityksestä meilin, että siivooja oli edelleen kieltänyt koskeneensa televisioomme ja yritys ei korvaa sen vahingoittumista. Otin taas yhteyttä kuluttajasuojeluneuvojaan ja kerroin hänelle tilanteen. Hän puolestaan otti yhteyttä yritykseen. Keskusteltuaan yrityksen TJ:n kanssa hän palasi minulle ja sanoi, että TJ totesi hänelle, että, jos minä veisin vioittuneen TV:n heidän toimistolle niin saisin korvauksen televisiosta. Olisin suostunut tähän jo aikaisemminkin, jos TJ niin vain olisi minulle suoraan ehdottanut. No, tämäkään ei tietenkään mennyt niin kuin Strömsössä. Kun soitin yritykseen sopiakseni aikaa milloin voisin TV:n heille toimittaa, niin seuraava vapaa aika olisi kuulemma vasta kahden viikon päästä. Ehdotin aamuaikaa, sekä ilta-aikaa, mutta TJ totesi minulle että hän ei tule töihin ennen klo.10, koska hän ei ole aamuihminen (!). Ehdotin hänelle ilta-aikaa, jolloin hän totesi ettei ole koskaan töissä klo.15 jälkeen...hmmm...Saimme, kuin saimmekin sovittua että toimittaisin TV:n toimistolle seuraavana päivänä lounastauollani, mutta kun tuli puhe maksusuorituksesta, hän totesi minulle, että ei voi suorittaa maksua käteisellä, enkä myöskään voi saada mitään kuittia maksusuorituksesta. Siirto tapahtuisi kuulemma yrityksen oman laskunmaksuohjelman kautta, josta en voi saada mitään tositetta. Minun tulisi kuulemma vain viedä TV heille ja LUOTTAA että lähemmäs tuhannen euron maksu saapuu tililleni. Tämän jälkeen hän löi minulle luurin korvaan ja minä vein asian eteenpäin kuluttajariitalautakuntaan.

      Sellaista palvelua yrityksestä PIIKA & SISAR.

      • Anonyymi

        Sun Kämppä on varmaan aikamoinen Sikolätti ja et tee mitään itse
        Mahdatko edes pyyhkiä takapuoltasi
        t Mari


    • tee se itse

      Kun ottaa itse rätin ja mopin käteensä, saa sellaisen siivouksen kuin haluaa. Ei se ole sen kummempaa.

    • yxtoista

      Hei!

      Mahtaako edellinen kirjoittaja tietää millaista on AA-kerhon väki? Minä tiedän ja he omat hienoimpia ihmisiä, mitä tiedän. Kannatta varmaan miettiä vähän mitä kirjoittaa.
      Sitä saa mitä tilaa.

    • entinen asiakas

      On kokemuksia, valitettavasti. Epätasainen laatu ja reklamoinnin jälkeen haukutaan asiakkaita netissä. Mahtava yritys.

      • entinen asiakas2

        Ei toimiteta mitä sovitaan, jouduimme lopuksi itse siivoumaan kohdat joista oli nimeomaan puhetta. Sitten vaan lähetellään laskuja ja uhkaillaan perintätoimistoilla ja käräjäoikeudella.


      • Epätasainen laatu

        "On kokemuksia, valitettavasti. Epätasainen laatu ja reklamoinnin jälkeen haukutaan asiakkaita netissä. Mahtava yritys. "

        30 tehtävää aikaa 2 t palkka 10 euroa, välineet hujan hajan jossain syvissä koloissa. Sitten on epätasainen laatu, kun lopussa on kiire ulos asunnosta kellon käydessä, mitä kuvittelet itse ehtiväsi tehdä.


    • entinen asiakas3

      No niin, yhteydenottoyrityksistä huolimatta, Piika ja Sisar Oy ei halunnut edes yrittää sopia ja nyt on juttu kuluttajariitalautakunnassa. VÄLTTÄKÄÄ SIIS YRITYSTÄ PIIKA JA SISAR OY!

    • Tyhjän saa pyytämätt

      Kriittisen kertomus on juuri hirvein työtarjous. Kaikki pitäisi tehdä aikaa 2 t tai ehkä vähän enemmän palkkaa joko 10 e/t suoraan käteen tai 10 euroa koko siivous. Joten siivoilevaan uunisi itse.

    • Totuus2014

      Kaverini on ko. firman entinen työntekijä ja kertoi että firman omistajat ovat naispari, joista toinen on sairaanhoitaja ja toinen lakimies. Lakinainen tuntee kaikki lain porsaanreiät, puolustaa firmaansa raivoisasti luvattuja palkkojaan vaativia työntekijöitä vastaan. Tyytymättömiä asiakkaita uhkaillaan käräjillä yms. Firman nimi kertoo pitkälti mitä ajattelevat työntekijöistään, arvottomia piikoja.

    • Kilpailutuksen tulosta

      Kannattaa olla tarkkana ennen sopimuksen kirjoittamista noudatetaanko työaikalakia ja työehtosopimusta. Suosittelisin heittämään koevuoron ennen lupautumista mihinkään, siinä se työntekijän arvostus näkyy arkisessa työssä.. tai siis sen arvostuksen puute.

      • Anonyymi

        Ei ole luetettava siivous firma. Tiedot pidä paikkansa


    • pelti

      Laskussa oli työtunteja enemmän kuin tehty työ

    • Kas54

      Äitini on valitettavasti ostanut heiltä siivousspalveluja. en suosittele kenellekään. Sovituista viikkosiivous ajoista ei pidetä kiinni, joko siivoojia ei tule ollenkaan tai tulevat ilmoittamatta eri päivänä. EN SUOSITTELE, vaihdamme välittömästi toiseen yritykseen

      • vävy

        Tilasin puhelimitse anopille "koesiivouksen" Helsinkiin, keskiviikoksi klo 15.30
        Huonoa Suomea puhuva mies soitti pari tuntia aikaisemmin, "voiko minä tulla"?
        Sanoin että tule vain ja puolen tunnin kuluttua hän sotti ja kysyi ovikoodia.
        Tunnin kuluttua soitti anoppi, kehui siivojaa ja työnlaatua, mutta ihmetteli, ettei
        hän puhunut samaa kieltä kuin hän, hymyili vain.
        Anoppi on lapinsodan veteraani ja tottunut jo nuorena Saksalaisiin, jotka eivät
        juurikaan Suomea puhuneet. Sanoin että kyllä kaveri oppii muutaman sanan viikossa,
        kun jaksat jututtaa, mutta työntekoa et saa häiritä.
        Nyt sitten jatkamme joka viikko, toivottavasti kaverit eivät muutu tiuhaan.
        Olisi muuten keveitä mukavia keikkoja nämä vanhusten asuntojen siivoukset,
        jos kympin tuntipalkka riittäisi kantasuomalaisille, vaan saako sossusta rahan
        vieläkin helpommalla?


      • Vanhud

        Täsmälleen samanlaiset kokemukset k.o.firmasta .ei kuulemma mitenkään voida sopia siivousajoista kuin viikon kerrallaan, kun töitä on niin paljon! ja työntekijät sairastelevat ja peruuttavat. Niinkuin se olisi asiakkaan huoli. Sitten panevat sen ajan, mikä heille sopii. Siivooja jopa tulee ilman, että asiakkaalle on ilmoitettu ajasta. Ja tekee turhan reissun, kun asiakas ei ole kotona. Siivoojista näkee, että osalla heistä ei ole alan kokemusta. Asiakkaan pitää olla paikalla neuvomassa. Monet eivät taida ollenkaan suomea. Peruutuksista ei ilmoiteta. Olen lukuisia kertoja odottanut siivoojaa tulevaksi, sitten soitellut perään ja sanottu, että siivooja sairastui, seuraava aika kuukauden kuluttua, kun aikaisempi ei sovi.
        Päätin helpottaa heidän suurta työtaakkaansa sanomalla sopimuksen irti.


    • tyytyväinenasiakas

      Kävivät luonani tekemässä koesiivouksen, aivan loistavaa jälkeä. Olen testannut lukuisia eri siivousfirmoja ja tämä on ollut selkeästi paras. Maalaisjärkeä käytetty ja siivottu myös sellaisia asioita joista ei erikseen ole mainittu. Aivan kuten itsekin tekisin siivotessani. Toivottavasti jatko sujuu yhtä hyvin, vähän huolestuttaa nämä negatiiviset arviot.

    • hahaaa

      Huomaa kuka edellisen on kirjoittanu...

    • JörgenJonsson123

      Mitähän se lie kielii, jos ei työntekijöiden palkat / asiakkailta laskutetut tunnit menekään yksiin tehdyn kanssa... :)

      Paska lafka, imee mehut niin asiakkaistaan, kuin työntekijöistään.
      Hymy naamalla, mutta paholaisen katse. Ei hyvä!

    • Extyöntekijä

      En voi suositella kyseistä firmaa. Olin 1kk töissä kyseisessä firmassa. Mun työnkuvaan piti kuulua sairaanhoidolliset tehtävät, no kaikki oli oikeestaan siivousta. Ei perehdytetty siivoukseen. Toimisto mokasi monesti ja sanottiin vain että laskutetaan jos tuli mentyä vääränäpäivänä. Saatto vaihtua työpäivä kesken päivän ja oli pakko mennä muuten ei ois tullut enään töitä. Työpituus oli useasti 10h. En suosittele koko firmaa.

    • Piruni

      Olin 3pv siellä töissä mut en sitten enään jatkanut koska siellä ei työntekijöitä arvosteta eikä myöskään asiakkaita joiden luona käydään.

    • piruni

      On olen ollut vain 3pv enkä jaksanut olla siellä kun sai kaiken niskaan sekä henkilökunnalta ettäAsiakkailta.

    • Harkitseva_

      Olisiko myös kotihoidosta kokemuksia? Olen harkinnut tätä kun hinta on edullinen, mutta nämä negatiiviset kommentit huolestuttavat. Nettisivuilla on kerrottu tosi kivasti, mutta toteutuuko myös käytännössä?

      • Jokunenffff

        Työntekijöitä ei arvosteta millään lailla vaikka tiedetään pahoinvoinnista kentällä. Paljon maahanmuuttajataustaisia, jotka eivät uskalla valittaa pomoille kuormitustaan. Kaikki toimiston ja johtajien typeryydet satavat suoraan kentällä ja asiakkaat oikeasti kohtaavien niskaan. Täysin hallitsemattomat ja muuttuvat työajat. Pahenemaan päin aina vaihtuvien " toimistopirkkojen" aikaansaamana. Asiakkaat purkavat kiukun kodinhoitajiin yms vaikka pitäisi haukkua toimitusjohtajat. Pysykää kaukana tästä firmasta, työntekijät! Asiakkaiden kohtaaminen kentällä ainoa inhimillinen asia koko lafkassa.


      • lilihhhh

        Jonkun selkänahasta se halpa hinta aina revitään vaikka sillä keinoin voitetaan hintakilpailu muiden firmojen kanssa ja se joku ei yleensä ole firman pomot vaan ne ruohonjuuritason työntekijät asiakasrajapinnassa. Vanha laulu, mutta aina ajankohtainen.


    • Wzå

      N. Vuoden kokemus k.o. firmasta organisaatio surkeaa. Sovitut aikataulut ei pidä. Muutoksista ei sovita asiakkaan kanssa. Työntekijöt enimmäkseen ulkomaalaistaustaisia, monien kielitaito surkea. Herttaisia ihmisiä, mutta useimmilla vähäinen kokemus siivouksesta. Joka kerta eri siivooja, aina saa neuvoa. Annoin omat välineet ja pyyhkeet käyttöön, kun en luota hygieniaan. Näyttää siltä, että samalla pyyhkeellä pyyhitään kaikki pinnat, vaikka tarjolla on monenlaisia. Pölyt jäävät usein pyyhkimättä, sohva imuroimatta jne. Rasittava kokemus!

    • Lokakuu2018

      Sovitut työntekijät ja käynnit eivät toteudu ja silti niistä laskutetaan. Laskuissa summa ilman minkäänlaisia perusteluita kyseiselle summalle. Työntekijät esitellään suomalaisina, eikä kerrota heidän oikeita nimiään ja sitä, etteivät osaa Suomen kieltä. Henkilöstössä tuntuu myös olevaan nopeaa vaihtuvuutta. En millään voi kyllä suositella.

    • metoyou

      These all negative comments are totally true, Im foreigner and was working for this company whole 3 days.Was hired with a very low amount for hour , additionally it was supposed to be a different job that it turned out to be. That supposed to be mainly eldery care, mostly helping with shopping, going out for walk and also helping with everyday duties like cleaning, but it turned out that it was just a cleaning and no even in eldery people´s houses but mainly young families with kids, who wanted to clean the whole full of dirt house in 2 hours to be shiny , which is of course impossible!
      That is the clue for the future, for those who hire cleaning company, do not demand impossible thing, think how long would it took you to clean you whole house and realize that cleaner is not a fairy who will clean your dirty house as with a touch of magic chap.
      And be careful , cause with my short experience , I can tell you that they do not give to employees and specific liquids as you use at home, different to clean toilet, other to clean stove and so on, no , they give just one liquid to clean all surfaces plus few dust clothes which we supposed to clean at our privat homes, its just pathetic!!so do not expect your house to be cleaned properly.

    • Kauheakokemus

      En suosittele kenellekään. Työntekijät ok, mutta ei mitään osaamista siivouksessa. Aikataulut eivät pitäneet jne.

    • Anonyymi

      En suosittele minäkään. Luvattiin vaikka mitä, mikään ei toiminut. Ensimmäinen heppu oli ulkomaalainen, ei puhunut yhtään suomea, tuli myöhässä (oli tullut julkisilla, eksynyt raukkaparka, missä siivousvälineet?), mies näytti pölynimurin ym, siivousjälki ok. Oli ottanut avaimen mukaansa seuraavaa kertaa varten. Sitten seuraavalla kerralla, kun olen koulutuksessa, soittaa mies, joka ei puhu oikeastaan suomea eikä englantia, mutta ymmärrän, että hän yrittää asuntoon ilman avainta, jollain koodilla? Lähtee pois. Seuraavana päivänä ilman mitään ilmoitusta saapuu joku siivoamaan (erittäin huonosti), mutta paras on, että heiluu miehen mukaan joidenkin rättien kanssa ympäriinsä, "pesee" vessanpytyn lorottamalla sinne itse hyvin kuuluvasti ja sitten riisuutuu eteisessä yläruumiinsa 13-v tyttäreni edessessä ja huiskii hikeään näillä räteillä. Kolmatta kertaa ei onneksi tarvinnut hlökohtaisesti todistaa, jälki oli surkeaa, lasten huoneet kokonaan imuroimatta, rappuset pyyhkimättä ym. ym. Siihen jäi, onneksi. SURKEAA!! En suosittele. Miespuolisia maahanmuuttajia, jotka ei ole takuulla ikinä rättiin tarttuneet. Ikävä tuli edellsitä firmaa, jotka muuten hyviä, mutta ei tulleet paikalle. Eikä Piika&orja ole asiakkaalle yhtään sen edullisempi.
      Ja teille, jotka sanotte, että siivoa itse, niin totean vaan: NIIN SIIVOANKIN. Eikä se ole oikeasti vaikeaa.

    • Anonyymi

      Pysykää kaukana, huijausta käynneissä ja laskutuksessa!! En suosittele todellakaan kenellekään !!!!!
      Huonointa asiakaspalvelua koskaan.

    • Anonyymi

      Laskuttaa huomattavasti enemmän kuin siivooja on tehnyt. Laskussa ei minkäänlaisia erittelyjä on vain koko kuukauden könttäsumma. Eivät suostu korjaamaan laskutusta oikeaksi vastaamaan todella tehtyjä työtunteja.

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset missään nimessä ottako tätä yritystä siivoojaksi. Huijaa jatkuvasti liian suurilla tuntilaskutuksella, eivät suostu niitä korjaamaan millään.

      Huijariyritys ja omistaja yrittäjät.

      Ottakaa hyvät ihmiset tämä tosissanne. Säästytte monelta harmilta.
      Luokittelu
      ERITTÄIN VAROTTAVA

    • Anonyymi

      Laskuttavat liikaa. Eivät korjaa laskuja vaikka lähettää kirjallisen todistusaineiston. Laskut liian epämääräisiä.

      Vaatii olemaan poissa kotoa siivouksen ajan.

      Säästätte rahaa ja itseänne, kun ette ota heitä siivoojaksenne ettekä muihinkaan toimiin.
      Luokittelen yrityksen erittäin varottavien ryhmään. Vältettävä.

    • Anonyymi

      Yilaskuttavat ja lähettävät aiheettomia laskuja, laittavat näitä myös perintään. VARO!!!

    • Anonyymi

      Erittäin hyvää palvelua.ahkeraa ja täsmällisen tarkkaa on työskentely ollut ainakin minun asunnossani jo runsaan vuoden. SUOSITTELEN !

    • Anonyymi

      Ei missään nimessä suositeltava yritys. Laskutus on epärehellistä. Laskut ovat liian suuria, eivätkä suostu niitä korjaamaan oikean suuruiseksi.

      Yrityksen toimintaperiaate on moraaliton. Omistajien toimintamoraali on ala-arvoista, perustuen huijauslaskuihin.

      VAROKAA huijaavat LASKUISSA.

    • Anonyymi

      En voi suositella yritystä. Löydätte paljon paljon parempaa, luotettavaa ja turvallisempaa.

    • Anonyymi

      Epäluotettavaa siivousyritys, laskuttaa aivan liikaa. Älkää missään nimessä ottako yritystä siivoojaksenne

    • Anonyymi

      Täällä ei tunneta työhyvinvointia.
      Ei perehdytystä.
      Yritys toimii vastoin työlainsäädäntöä.
      Uskomaton lafka.
      Tehtävät ovat mahdottomia ajallisesti.
      Olisi kannattanut luottaa netissä olleisiin kirjoituksiin ei ne tyhjästä synny.

    • Anonyymi

      Tämäkin firma on yksi kaupungin hyväksymistä palveluntuottajista ja löytyy mm elias.fi- kannasta.

      Ovat luultavasti tehneet kaupungille riittävän houkuttelevan/edullisen tarjouksen. Huomaa, mitä kaupunki suosii valinnoissaan. Laadunvalvonta tuskin pelaa. Ei ole varmaan ainoa tämän tasoinen toimija.

      Firmassa jonkin aikaa työskennelleenä ja tuolla kokemuksella en itse ostaisi ko paikasta edes avaimenperää.

      Kova vaihtuvuus, työkieli pääasiassa englanti, asiakkaiden kotiavaimet lilluvat ties missä, kirjaukset ja työajat siirtymät ovat ihan harmaalla alueella. Asiakkaat tuskin tulevat näistä koskaan tietoisiksi. Firman iäkkäät naiset eivät saa vain organisaatiotaan pelaamaan ja ovat tottuneet työntekijöihin(maahanmuuttajat), jotka eivät osaa valittaa huonosta ja kuluttavasta kohtelusta.

      Asiakkaat suurimmaksi osaksi kivoja, mutta todella iäkkäät/ huonokuntoiset eivät kestä jatkuvaa henkilövaihtuvuutta.

    • Anonyymi

      moi olen RAzia moolawi haluan teillä työ sopimus haluan tulen takaisin minun numero 0404812797 säköposti [email protected]

    • Anonyymi

      Tänään tuli mitta täyteen minulle ja vaimolleni. Melkein pari vuotta on katseltu tuo yrityksen (piika ja sisar ) touhua. He käyvät joka toinen viikko siivoamassa meillä. Olemme sopineet , että siivooja tulee klo 7.00, mutta useasti he ovat myöhässä.
      Muutaman kerran on käynyt samat henkilöt ja he ovat ymmärtäneet tuon ajatuksen , että työt aloitetaan sovitusti ja juuri kun ovat oppineet niin ovat vaihtaneet firmaa.
      Pari henkilöä on ollut joilla on hieman suomen kielen taitoa, mutta pääsääntöisesti englanti on käyttö kielenä.
      Siivous aineista ei heillä ole kovinkaan paljoa tietoa ja useimmiten tietämättömät käyttävät liikaa pesuaineita ja haju asunnossa on sen mukainen. Olemme joutuneet huuhtelemaan lattiat siivoojan jäljiltä sillä tolun haju oli niin voimakas, että silmissä kirveli ja seuraavalla kerralle neuvoin häntä kuinka annostellaan pesuaineet oikein.
      Usein heillä ei ole mitään työvälineitä muka vaikkakin on sovittu, että perus työvälineet on ( esim. moppi lattioiden pyyhintään ) ja tästä syystä olemme antaneet käyttää meidän tavaroita.
      Eli koulutusta siivoamiseen ei ole , aika on suhteellinen käsite ja tämä tarkoittaa että itse myöhästyn töistä heidän vuoksi tai ainakin tulee pirun kiire.
      Olkaa tarkkana tämän yrityksen suhteen!

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele yritystä missään nimessä !!!.
      Kokemusta kotihoidosta, joka on todella ala-arvoista.
      Todella kallis laskutus toimii kyllä nopeasti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe