Piika ja sisar- kotipalveluyritys

booböö

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä yrityksestä, joka tarjoaa mm. hoiva- ja siivouspalveluita ? Mielelläni myös lukisin kokemuksia vastaavista paikoista!

43

3129

  Vastaukset

  • Eipähän ole. Etsin itsekin tietoa tästä yrityksesta.

  • En todellakaan suosittele! Varokaa kyseistä yritystä viimeiseen saakka!

   • He Ovat jo Vuosia tulleet kun ovat luvanneet Työnjalki on Loistavaa
    Tekijät ovat Ahkeria ja tekevät Ahkerasti


   • Anonyymi kirjoitti:

    He Ovat jo Vuosia tulleet kun ovat luvanneet Työnjalki on Loistavaa
    Tekijät ovat Ahkeria ja tekevät Ahkerasti

    Minulle ovat tulossa tekemään ensimmäistä kertaa ja haluaisin mielellään kokemuksia.Minulla on jalat siteissä nilkasta polveen joten en voi paljon avitella.Siivoavatko hyvin ja millaisia työntekijöitä on ollut? Olen itse tarkka siivoaja ja ihan hirvittää kun joudun ehkä kolme kuukautta turvautumaan heihin.Muutenkaan kotonani joka on kyllä pieni yksiö mutta täynnä tavaraa on hankalaa siivoilla kun joutuu siirtelemään.Ihan kaikki kokemuksesi ovat mannaa että tiedän valmistautua.


  • Kenties voisi perustellakin?

  • aivan hirvittävä palvelu, epäystävällinen ja epäammattimainen.
   tuntuu, että työntekijät eivät ole yhtään perehtyneitä siihen, mitä tekevät.

   • Työntekijät ovat usein maahanmuuttajia mutta tulevat sovitusti , siivous ja ikkunanpesu Hyvää jälkeä Ovat Ahkeria ja heidän kulttuurissa ollaan ikäihmisille Kohteliaita
    MINULLA ON VAIN HYVÄÄ SANOTTAVAA
    t 95v sotaveteraanin tytär


  • Kannattaa pysytellä mahdollisimman kaukana yrityksestä nimeltä PIIKA JA SISAR. Tilasin valitettavasti heidän kautta siivouspalvelun ja siitä koitui minulle niin suurta harmia, että jouduin viemään asian kuluttajariitalautakuntaan. Jälkeenpäin kaduttaa, että olin niin luottavainen ja tämän tapahtuman jälkeen minulta meni kokonaan luottamus siivouspalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaan.

   Alkuun kaikki näytti hyvältä ja ammattimaiselta, PIIKA & SISAR yrityksen edustaja, jonka kanssa solmin sopimuksen, tuli jopa kotiimme tekemään sopimuksen ja ”kartoittamaan” siivoustarpeen. Viikko sen jälkeen, ulkomaalaistaustainen siivooja kävi kodissamme siivoamassa yhden kerran. Tämän jälkeen irtisanoin sopimuksen. Siivooja vaikutti jotenkin epäluotettavalta tavatessamme, joten en halunnut jatkaa sopimusta. Siivousjälkikään ei ollut kiitettävää, vaan näytti siltä, kuin hän olisi siivonnut asunnon kiireellä ja ”vähän sinne päin”. Sopimuksessa oli kuitenkin 1kk:n irtisanomisaika, joka tarkoitti että siivoja kävisi meillä vielä kaksi kertaa ennen lopettamista.

   Kun siivooja tuli meille viimeisen kerran, olin itse kotona. Koska siivousyrityksen pyynnöstä oli sovittu että siivooja käy meillä silloin kun ketään ei ole kotona (!) koska on kuulemma kätevämpää siivoojalle, lähdin kotoa siksi aikaa kun siivoojan piti tehdä työnsä. Sääntö kuulosti jo sopimusta tehdessä oudolta, mutta ajattelin, että ei sen niin väliä, koska olemme kuitenkin mieheni kanssa molemmat töissä päivisin.

   Kun tulin takaisin kotiin, huomasin että WC:tä ei oltu siivottu ollenkaan, uuni ja mikro olivat yhtä likaiset kuin ennen siivoojan tuloa ja sängyn ja sohvan alunen olivat täynnä roskaa. Tämän lisäksi, huomasin että kuukauden vanha taulutelevisiomme oli naarmutettu. Soitin välittömästi yritykseen, ja kerroin mitä oli tapahtunut. Henkilö jonka kanssa olin tehnyt sopimuksen sanoi että on tällä hetkellä lomalla, mutta pyytää yrityksen toimitusjohtajaa palaamaan minulle. Muutaman tunnin päästä TJ soitti minulle ja kun kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, hän sanoi, että oli keskustellut siivoojan kanssa ja tämä oli sanonut ettei koskenutkaan televisioon. Hän väitti minua valehtelijaksi. Sanoin, että hän on tervetullut kotiimme tarkistamaan sekä TV:n että siivousjäljen. Hän sanoi, ettei hänellä ole aikaa juoksennella toisten kodeissa ja minun tulisi viedä TV heidän toimistolle. Sanoin, etten lähde raahaamaan TV:tä yhteenkään toimistoon. Sanoin myös, että hehän voisivat vedota siihen, että TV on vioittunut kuljetuksen aikana. Tähän toimitusjohtaja totesi :”Voihan se olla näinkin.”. Sanoin, että pyydän yritystä korvaamaan TV:n vahingon ja siivoojaa joko siivoamaan asuntomme uudestaan tai palauttamaan rahat takaisin. TJ totesi, että siivooja voi tulla siivoamaan asuntomme uudestaan, mutta TV:n vahingon kanssa heillä ei ole mitään tekemistä. Tämän jälkeen hän löi minulle luurin korvaan. Otin yhteyttä kuluttajasuojeluneuvontaan, jossa minua ohjattiin kirjoittamaan kirjallinen reklamaatio ja ottamaan kuvia TV:stä, näyttöä varten ja toimittamaan ne yritykseen. Tästä ei kuitenkaan ollut mitään apua, yritys edelleen kiisti että heidän siivoojansa olisi aiheuttanut naarmut.

  • Viikon päästä siivooja tuli uudestaan kotiimme, ja tällä kertaa olin onneksi itse paikalla. Kun näytin hänelle TV:ssä olevat naarmut hän myönsi minulle että oli ne vahingossa aiheuttanut ja oli pahoillaan tapahtuneesta. Ensiksi hän valehteli minulle, että oli siivonnut myös uunin, mikron ja WC;n, mutta kun näytin ne hänelle, hän myönsi ettei ollut koskenutkaan uuniin ja mikroon, ja WC oli jäänyt likaiseksi vain koska hän oli siivonnut sen omien sanojen mukaisesti ”vain muutamassa minuutissa.” Kun kysyin siivoojalta mitä liinaa hän oli käyttänyt pyyhkiessään TV:tä hän kaivoi laukun pohjalta muiden tavaroiden joukosta tavallisen rätin. Koska ostamaani pölyliinaa TV:n puhdistukseen ei oltu avattukaan, kysyin miksi hän ei käyttänyt sitä, tähän hän totesi, että ei saa käyttää asiakkaiden siivousvälineitä. Tämä oli ihmeellistä minulle, sillä sopimusta tehdessä oli erikseen sovittu että vain minun omia siivousaineita ja välineitä käytetään siivoukseen allergiani takia. Käyttäväthän siivoojat kuitenkin imuriani ja moppiani, niin miksei sitten myös ostamiani aineita ja liinoja. Hetken päästä näin hänen pyyhkivän uunia (!) samalla rätillä millä hän sanoi pyyhkineensä TV:n. Lähtiessään siivooja vakuutteli minulle, että kertoo totuuden tapahtumasta toimitusjohtajalle, ja että ”saan varmasti rahat takaisin, koska yrityksen vakuutus ne minulle maksaa, kuten on maksanut aikaisemmistakin yrityksen siivoojien aiheuttamista vahingoista kuten parketin naarmuttamisesta, ikkunan rikkomisesta (!) ja peilikaapin rikkomisesta.”

   Seuraavalla viikolla sain yrityksestä meilin, että siivooja oli edelleen kieltänyt koskeneensa televisioomme ja yritys ei korvaa sen vahingoittumista. Otin taas yhteyttä kuluttajasuojeluneuvojaan ja kerroin hänelle tilanteen. Hän puolestaan otti yhteyttä yritykseen. Keskusteltuaan yrityksen TJ:n kanssa hän palasi minulle ja sanoi, että TJ totesi hänelle, että, jos minä veisin vioittuneen TV:n heidän toimistolle niin saisin korvauksen televisiosta. Olisin suostunut tähän jo aikaisemminkin, jos TJ niin vain olisi minulle suoraan ehdottanut. No, tämäkään ei tietenkään mennyt niin kuin Strömsössä. Kun soitin yritykseen sopiakseni aikaa milloin voisin TV:n heille toimittaa, niin seuraava vapaa aika olisi kuulemma vasta kahden viikon päästä. Ehdotin aamuaikaa, sekä ilta-aikaa, mutta TJ totesi minulle että hän ei tule töihin ennen klo.10, koska hän ei ole aamuihminen (!). Ehdotin hänelle ilta-aikaa, jolloin hän totesi ettei ole koskaan töissä klo.15 jälkeen...hmmm...Saimme, kuin saimmekin sovittua että toimittaisin TV:n toimistolle seuraavana päivänä lounastauollani, mutta kun tuli puhe maksusuorituksesta, hän totesi minulle, että ei voi suorittaa maksua käteisellä, enkä myöskään voi saada mitään kuittia maksusuorituksesta. Siirto tapahtuisi kuulemma yrityksen oman laskunmaksuohjelman kautta, josta en voi saada mitään tositetta. Minun tulisi kuulemma vain viedä TV heille ja LUOTTAA että lähemmäs tuhannen euron maksu saapuu tililleni. Tämän jälkeen hän löi minulle luurin korvaan ja minä vein asian eteenpäin kuluttajariitalautakuntaan.

   Sellaista palvelua yrityksestä PIIKA & SISAR.

   • Sun Kämppä on varmaan aikamoinen Sikolätti ja et tee mitään itse
    Mahdatko edes pyyhkiä takapuoltasi
    t Mari


  • Kun ottaa itse rätin ja mopin käteensä, saa sellaisen siivouksen kuin haluaa. Ei se ole sen kummempaa.

  • Hei!

   Mahtaako edellinen kirjoittaja tietää millaista on AA-kerhon väki? Minä tiedän ja he omat hienoimpia ihmisiä, mitä tiedän. Kannatta varmaan miettiä vähän mitä kirjoittaa.
   Sitä saa mitä tilaa.

  • On kokemuksia, valitettavasti. Epätasainen laatu ja reklamoinnin jälkeen haukutaan asiakkaita netissä. Mahtava yritys.

   • Ei toimiteta mitä sovitaan, jouduimme lopuksi itse siivoumaan kohdat joista oli nimeomaan puhetta. Sitten vaan lähetellään laskuja ja uhkaillaan perintätoimistoilla ja käräjäoikeudella.


   • "On kokemuksia, valitettavasti. Epätasainen laatu ja reklamoinnin jälkeen haukutaan asiakkaita netissä. Mahtava yritys. "

    30 tehtävää aikaa 2 t palkka 10 euroa, välineet hujan hajan jossain syvissä koloissa. Sitten on epätasainen laatu, kun lopussa on kiire ulos asunnosta kellon käydessä, mitä kuvittelet itse ehtiväsi tehdä.


  • No niin, yhteydenottoyrityksistä huolimatta, Piika ja Sisar Oy ei halunnut edes yrittää sopia ja nyt on juttu kuluttajariitalautakunnassa. VÄLTTÄKÄÄ SIIS YRITYSTÄ PIIKA JA SISAR OY!

  • Kriittisen kertomus on juuri hirvein työtarjous. Kaikki pitäisi tehdä aikaa 2 t tai ehkä vähän enemmän palkkaa joko 10 e/t suoraan käteen tai 10 euroa koko siivous. Joten siivoilevaan uunisi itse.

  • Kaverini on ko. firman entinen työntekijä ja kertoi että firman omistajat ovat naispari, joista toinen on sairaanhoitaja ja toinen lakimies. Lakinainen tuntee kaikki lain porsaanreiät, puolustaa firmaansa raivoisasti luvattuja palkkojaan vaativia työntekijöitä vastaan. Tyytymättömiä asiakkaita uhkaillaan käräjillä yms. Firman nimi kertoo pitkälti mitä ajattelevat työntekijöistään, arvottomia piikoja.

  • Kannattaa olla tarkkana ennen sopimuksen kirjoittamista noudatetaanko työaikalakia ja työehtosopimusta. Suosittelisin heittämään koevuoron ennen lupautumista mihinkään, siinä se työntekijän arvostus näkyy arkisessa työssä.. tai siis sen arvostuksen puute.

  • Laskussa oli työtunteja enemmän kuin tehty työ

  • Äitini on valitettavasti ostanut heiltä siivousspalveluja. en suosittele kenellekään. Sovituista viikkosiivous ajoista ei pidetä kiinni, joko siivoojia ei tule ollenkaan tai tulevat ilmoittamatta eri päivänä. EN SUOSITTELE, vaihdamme välittömästi toiseen yritykseen

   • Tilasin puhelimitse anopille "koesiivouksen" Helsinkiin, keskiviikoksi klo 15.30
    Huonoa Suomea puhuva mies soitti pari tuntia aikaisemmin, "voiko minä tulla"?
    Sanoin että tule vain ja puolen tunnin kuluttua hän sotti ja kysyi ovikoodia.
    Tunnin kuluttua soitti anoppi, kehui siivojaa ja työnlaatua, mutta ihmetteli, ettei
    hän puhunut samaa kieltä kuin hän, hymyili vain.
    Anoppi on lapinsodan veteraani ja tottunut jo nuorena Saksalaisiin, jotka eivät
    juurikaan Suomea puhuneet. Sanoin että kyllä kaveri oppii muutaman sanan viikossa,
    kun jaksat jututtaa, mutta työntekoa et saa häiritä.
    Nyt sitten jatkamme joka viikko, toivottavasti kaverit eivät muutu tiuhaan.
    Olisi muuten keveitä mukavia keikkoja nämä vanhusten asuntojen siivoukset,
    jos kympin tuntipalkka riittäisi kantasuomalaisille, vaan saako sossusta rahan
    vieläkin helpommalla?


   • Täsmälleen samanlaiset kokemukset k.o.firmasta .ei kuulemma mitenkään voida sopia siivousajoista kuin viikon kerrallaan, kun töitä on niin paljon! ja työntekijät sairastelevat ja peruuttavat. Niinkuin se olisi asiakkaan huoli. Sitten panevat sen ajan, mikä heille sopii. Siivooja jopa tulee ilman, että asiakkaalle on ilmoitettu ajasta. Ja tekee turhan reissun, kun asiakas ei ole kotona. Siivoojista näkee, että osalla heistä ei ole alan kokemusta. Asiakkaan pitää olla paikalla neuvomassa. Monet eivät taida ollenkaan suomea. Peruutuksista ei ilmoiteta. Olen lukuisia kertoja odottanut siivoojaa tulevaksi, sitten soitellut perään ja sanottu, että siivooja sairastui, seuraava aika kuukauden kuluttua, kun aikaisempi ei sovi.
    Päätin helpottaa heidän suurta työtaakkaansa sanomalla sopimuksen irti.


  • Kävivät luonani tekemässä koesiivouksen, aivan loistavaa jälkeä. Olen testannut lukuisia eri siivousfirmoja ja tämä on ollut selkeästi paras. Maalaisjärkeä käytetty ja siivottu myös sellaisia asioita joista ei erikseen ole mainittu. Aivan kuten itsekin tekisin siivotessani. Toivottavasti jatko sujuu yhtä hyvin, vähän huolestuttaa nämä negatiiviset arviot.

  • Huomaa kuka edellisen on kirjoittanu...

  • Mitähän se lie kielii, jos ei työntekijöiden palkat / asiakkailta laskutetut tunnit menekään yksiin tehdyn kanssa... :)

   Paska lafka, imee mehut niin asiakkaistaan, kuin työntekijöistään.
   Hymy naamalla, mutta paholaisen katse. Ei hyvä!

  • En voi suositella kyseistä firmaa. Olin 1kk töissä kyseisessä firmassa. Mun työnkuvaan piti kuulua sairaanhoidolliset tehtävät, no kaikki oli oikeestaan siivousta. Ei perehdytetty siivoukseen. Toimisto mokasi monesti ja sanottiin vain että laskutetaan jos tuli mentyä vääränäpäivänä. Saatto vaihtua työpäivä kesken päivän ja oli pakko mennä muuten ei ois tullut enään töitä. Työpituus oli useasti 10h. En suosittele koko firmaa.

  • Olin 3pv siellä töissä mut en sitten enään jatkanut koska siellä ei työntekijöitä arvosteta eikä myöskään asiakkaita joiden luona käydään.

  • On olen ollut vain 3pv enkä jaksanut olla siellä kun sai kaiken niskaan sekä henkilökunnalta ettäAsiakkailta.

  • Olisiko myös kotihoidosta kokemuksia? Olen harkinnut tätä kun hinta on edullinen, mutta nämä negatiiviset kommentit huolestuttavat. Nettisivuilla on kerrottu tosi kivasti, mutta toteutuuko myös käytännössä?

   • Työntekijöitä ei arvosteta millään lailla vaikka tiedetään pahoinvoinnista kentällä. Paljon maahanmuuttajataustaisia, jotka eivät uskalla valittaa pomoille kuormitustaan. Kaikki toimiston ja johtajien typeryydet satavat suoraan kentällä ja asiakkaat oikeasti kohtaavien niskaan. Täysin hallitsemattomat ja muuttuvat työajat. Pahenemaan päin aina vaihtuvien " toimistopirkkojen" aikaansaamana. Asiakkaat purkavat kiukun kodinhoitajiin yms vaikka pitäisi haukkua toimitusjohtajat. Pysykää kaukana tästä firmasta, työntekijät! Asiakkaiden kohtaaminen kentällä ainoa inhimillinen asia koko lafkassa.


   • Jonkun selkänahasta se halpa hinta aina revitään vaikka sillä keinoin voitetaan hintakilpailu muiden firmojen kanssa ja se joku ei yleensä ole firman pomot vaan ne ruohonjuuritason työntekijät asiakasrajapinnassa. Vanha laulu, mutta aina ajankohtainen.


  • N. Vuoden kokemus k.o. firmasta organisaatio surkeaa. Sovitut aikataulut ei pidä. Muutoksista ei sovita asiakkaan kanssa. Työntekijöt enimmäkseen ulkomaalaistaustaisia, monien kielitaito surkea. Herttaisia ihmisiä, mutta useimmilla vähäinen kokemus siivouksesta. Joka kerta eri siivooja, aina saa neuvoa. Annoin omat välineet ja pyyhkeet käyttöön, kun en luota hygieniaan. Näyttää siltä, että samalla pyyhkeellä pyyhitään kaikki pinnat, vaikka tarjolla on monenlaisia. Pölyt jäävät usein pyyhkimättä, sohva imuroimatta jne. Rasittava kokemus!

  • Sovitut työntekijät ja käynnit eivät toteudu ja silti niistä laskutetaan. Laskuissa summa ilman minkäänlaisia perusteluita kyseiselle summalle. Työntekijät esitellään suomalaisina, eikä kerrota heidän oikeita nimiään ja sitä, etteivät osaa Suomen kieltä. Henkilöstössä tuntuu myös olevaan nopeaa vaihtuvuutta. En millään voi kyllä suositella.

  • These all negative comments are totally true, Im foreigner and was working for this company whole 3 days.Was hired with a very low amount for hour , additionally it was supposed to be a different job that it turned out to be. That supposed to be mainly eldery care, mostly helping with shopping, going out for walk and also helping with everyday duties like cleaning, but it turned out that it was just a cleaning and no even in eldery people´s houses but mainly young families with kids, who wanted to clean the whole full of dirt house in 2 hours to be shiny , which is of course impossible!
   That is the clue for the future, for those who hire cleaning company, do not demand impossible thing, think how long would it took you to clean you whole house and realize that cleaner is not a fairy who will clean your dirty house as with a touch of magic chap.
   And be careful , cause with my short experience , I can tell you that they do not give to employees and specific liquids as you use at home, different to clean toilet, other to clean stove and so on, no , they give just one liquid to clean all surfaces plus few dust clothes which we supposed to clean at our privat homes, its just pathetic!!so do not expect your house to be cleaned properly.

  • En suosittele kenellekään. Työntekijät ok, mutta ei mitään osaamista siivouksessa. Aikataulut eivät pitäneet jne.

  • En suosittele minäkään. Luvattiin vaikka mitä, mikään ei toiminut. Ensimmäinen heppu oli ulkomaalainen, ei puhunut yhtään suomea, tuli myöhässä (oli tullut julkisilla, eksynyt raukkaparka, missä siivousvälineet?), mies näytti pölynimurin ym, siivousjälki ok. Oli ottanut avaimen mukaansa seuraavaa kertaa varten. Sitten seuraavalla kerralla, kun olen koulutuksessa, soittaa mies, joka ei puhu oikeastaan suomea eikä englantia, mutta ymmärrän, että hän yrittää asuntoon ilman avainta, jollain koodilla? Lähtee pois. Seuraavana päivänä ilman mitään ilmoitusta saapuu joku siivoamaan (erittäin huonosti), mutta paras on, että heiluu miehen mukaan joidenkin rättien kanssa ympäriinsä, "pesee" vessanpytyn lorottamalla sinne itse hyvin kuuluvasti ja sitten riisuutuu eteisessä yläruumiinsa 13-v tyttäreni edessessä ja huiskii hikeään näillä räteillä. Kolmatta kertaa ei onneksi tarvinnut hlökohtaisesti todistaa, jälki oli surkeaa, lasten huoneet kokonaan imuroimatta, rappuset pyyhkimättä ym. ym. Siihen jäi, onneksi. SURKEAA!! En suosittele. Miespuolisia maahanmuuttajia, jotka ei ole takuulla ikinä rättiin tarttuneet. Ikävä tuli edellsitä firmaa, jotka muuten hyviä, mutta ei tulleet paikalle. Eikä Piika&orja ole asiakkaalle yhtään sen edullisempi.
   Ja teille, jotka sanotte, että siivoa itse, niin totean vaan: NIIN SIIVOANKIN. Eikä se ole oikeasti vaikeaa.

  • Pysykää kaukana, huijausta käynneissä ja laskutuksessa!! En suosittele todellakaan kenellekään !!!!!
   Huonointa asiakaspalvelua koskaan.

  • Laskuttaa huomattavasti enemmän kuin siivooja on tehnyt. Laskussa ei minkäänlaisia erittelyjä on vain koko kuukauden könttäsumma. Eivät suostu korjaamaan laskutusta oikeaksi vastaamaan todella tehtyjä työtunteja.

  • Älkää hyvät ihmiset missään nimessä ottako tätä yritystä siivoojaksi. Huijaa jatkuvasti liian suurilla tuntilaskutuksella, eivät suostu niitä korjaamaan millään.

   Huijariyritys ja omistaja yrittäjät.

   Ottakaa hyvät ihmiset tämä tosissanne. Säästytte monelta harmilta.
   Luokittelu
   ERITTÄIN VAROTTAVA

  • Laskuttavat liikaa. Eivät korjaa laskuja vaikka lähettää kirjallisen todistusaineiston. Laskut liian epämääräisiä.

   Vaatii olemaan poissa kotoa siivouksen ajan.

   Säästätte rahaa ja itseänne, kun ette ota heitä siivoojaksenne ettekä muihinkaan toimiin.
   Luokittelen yrityksen erittäin varottavien ryhmään. Vältettävä.

  • Yilaskuttavat ja lähettävät aiheettomia laskuja, laittavat näitä myös perintään. VARO!!!

  • Erittäin hyvää palvelua.ahkeraa ja täsmällisen tarkkaa on työskentely ollut ainakin minun asunnossani jo runsaan vuoden. SUOSITTELEN !

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   124
   11515
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   250
   1667
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   28
   839