Fiilikset matkasta

Kivaa oli!

Kyselin taannoin Budabest Panorama Centralista, mutta valitsimme toisen hotellin.
Nyt on reissu tehty ja olimme City hotel Matyaksessa. Hotelli on vanhassa rakennuksessa ja kolmen tähden paikka joten toiminta sen mukaista eli jos ei kauheasti vaadi, niin ihan mukava paikka. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Me viihdyimme sen mitä nyt hotellissa olimme.
Reissu oli kaikinpuolin onnistunut. Nähtävää oli ja kun uskalsimme käyttää julkisia liikkennevälineitä nähtävää oli entistä enemmän.
Olin hyvin aktiivisesti käynyt lukemassa tämän palstan kirjoituksia ja niistä oli paljon apua, kiitos teille!
Nyt vain uutta matkaa suunnittelemaan, mutta minne, se onkin eri juttu.
Hyvää syksyä kaikille!

2

824

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lomailija

      Ensi to-su majoitus tuossa samaisessa Matyaksessa (äiti ja lähes täysi-ikäinen tytär), eka kertaa Budapestissa. Kattelen just, mitä minäkin päivänä tehtäisiin, ettei mene vasta paikan päällä ihmettelyksi, mutta ei tietenkään liian tiukkaakaan aikataulua ruveta väsäämään. To ollaan jo puolen päivän aikaan perillä, joten jos silloin jäisi siihen ostoskadulle Vacille pyörimään. Pe voisi mennä Budan puolelle Linna- ja Gellertvuorten alueille (ennättääkö yhden päivän aikana molemmat?) ja la Varosligetin alueelle. Myös Margaritin saarella olisi kiva käydä kävelemässä. Ajateltiin myös illallisristeilyä Tonavalla tai sitten vain joku tunnin risteily päiväsaikaan. Su on myöhäinen lento, joten silloinkin vielä ennätetään jossain käydä. Useat ratikkalinjat ovat myös oppaiden mukaan hyviä kiertoajeluihin, joten istahdetaan varmaan niihinkin. Lentokentältä mentäneen paikallisbussilla 200E Kobanya jne.-metroasemalle ja loppupätkä sinisellä metrolinjalla hotellin kulmille. Ostetaan tod.näk. 3 päivän matkakortit pe-su, mutta varsinaista Budapest-cardia tuskin. Enimmäkseen kävellään ja nautiskellaan arkkitehtuurista ja muista näköaloista, joista tuossa kaupungissa riittänee ihan ulkosallakin. Kovasti on jo matkakuume..

      • en/ole/nainen

        Terveisia Budapestista. Lamminta on viela paivisin, osa ihmisista kulkee lyhythihasilla, aamulla aika kylma. Olen matkalla tyttaren kanssa joka ei jaksa paljon kavella joten se vahan rajoittaa kulkemista. Metrolla kannattaa ajella kun matka maksaa alle euron per hlo ja metroa voi vaihtaa samalla lipulla. Metrolla on helppo kulkea melkein joka puolelle, mutta kannattaa tulostaa metrokartta mukaan, auttaa paljon kun tietaa missa esim. pitaa vaihtaa eri linjan metroon /3 eri linjaa/. Huomenna mennaan sinne linnavuorelle vai mika se oli ja myos sinne maan alla olevaan labyrintus-juttuun. Ruoka ja juoma on kaupoissa halpaa. zona/taksilla paasee nopeasti ja katevasti lentokentalta hotellille ja painvastoin. Forinteilla kannattaa maksaa sekin. Tonava oli kaunis, aika paljon remonttia tekevat vahan siella taalla. Paljon kauniita naisia. Tupakanpoltto nakyy olevan suosittu harrastus. Pestin puolella on lahinna vaan korkeita vanhoja taloja ja pitkia risteilevia katuja, paljon kaikenlaisia putiikkeja yms.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe